arkadaşlar 6 haftasında olup bebeişini ben gibi göremeyen arkadaşım var mı, bu arada 6 haftada kese boyutum için dpktor 7.8 X8.8 dedi, çok mu düşük nolur cevap ikigündür kafayı yicem çünkü bu benim 2 gebeliğim ilki düştü uzuzn süredir bebek istiyorum nolur dua edin çeversinde doktoru olan varsa sorsun benim yakınımda danışabileceğim bir doktor yok, sürekli başka bir ile özele gidiyom
Merhaba kızlar doktordan geliyorum şimdi 7+3 üm normalde doktor 6+6 hafta dedi ultrasyonda kalp atışlarını duyduk nasıl heyecanlandım ağlamamak için zor tuttum kendimi 9.8 mm dedi ben geriden mi geliyo dedim sorun olacak bişey değil dedi gebelik kesesinin üstünde kanama var gibi dedi progestan verdi sabah akşam tok karnına al dedi normalde kanamam yok ama ultrasyonda bakma öle dedi içim rahat değil 3 hafta sonraya gün verdi bişey olmaz di mi kızla
MERHABA BENDE PROGESTAN KULLANDIM AMA BENİM ÖNCEDEN HİSTERESKOPİ OLDUGUM İÇİN HEMEN DR ÖNERDİ KULLANIYORUM BEBEGİN DAHA İYİ TUTUNMASINI SAĞLIYOR HİÇ KÖTÜYE YORMA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
aynı durumdayız canım bende aynı durumla karşı karşıyayaım. benimde ilki düştü bu ikinci gebelik. hala ne bebek göründü ne kalp atışı başladı. gebelik kesesi benim geçen hafta yani 6. haftada 12 ml olarak görmüştü ama kese boştu. kesen okadarda küçük değil bence olsa zaten dr sana açıklama yapardı
senin doktorun ne dedi? dünden beri çok kötüyüm, ne berbat bişey tam sevinmişken belirsizlik yaşamakve işin kötüsü yakınlarımda kadın doğumcu yok, çalışan bayanım daha oğrusu öğretmenim, başka ile gitmek içine sürekli izin alamıyorum,bebeğini 6. haftadan sonra gören arkadaşımız varmı acaba
tatlım aramızda gebelik olarak 2 gün var sen kalp atısını kaç haftalıkken duydun
ay canım benim bende senin gibiyimm rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inş... dualarımdasın
canım cok saol allah razı olsun ısık olmazmıı moralimi yükseltiyo bu tip haberler saol paylaştığın için
irmegan
canım benimm doğumu nerde yapıcaksın diyince cok duygulandımm ben kan pıhtılaşması hastası olduğumda doğuma kadar gebeliğim cok riskli her gün göbeğimden kan sulandırıcı iğne vuruyorum bebeğime kan can gitsin diye inan doğum uapacagım anları düşünemiyorum bile anı yaşıyorum ve hamileliğime bile sevinemiyorum 2 kez bebeğimi kaybettim ve bu 3. bebeğimi sağlıklıca kucağıma almak cok isteyorumm kısmetse ankara ünv. de cem hocada doğum yaparım canım benimm gönlüne sağlıkk
dr bekleyelim dedi sende korkma bence panik yapma evet bende üzülüyorum ama yapacak bişiy yokki pozitif düşünüp negatif şeyleri uzaklaştırmak lazım. bende öğretmenim hemde anasınıfı çocuklar sürekli kucağıma gelmek istiyor ama alamıyorum
ben de anasınıfı öğretmeniyim ama şu an okulumda kadrolu idareci olmadığından vekaleten müdürlük yapıyorum, ne güzel meslektaşmışız
hayırlısıyla bebişlerimizi alırız inşallah kucağımıza bu arada ben şimdi benim minikleri yemeğe götürüyorum gelince burda olursan devam ederiz konuşmaya bu arada sevindim bir meslektaşımla konuştuğuma
kızlar değerim 201 geldi bata 3 gün var ne diyorsunuz
mrb. bugün kalp atışları için gittik doktora resmen bebeği gördüm. boylu boyunda yatıyordu sıpa. kalp atışını hem gördük hem de duyduk. doktor sağlıklı bir gebelik dedi tam haftasında geliim gösteriyormuş. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu cümleler benim için çok önemliydi. moralim çok yüksek şimdi. bebeği ölçtü 11.64mm boyutunda. 7+2 çıkıyor.
hayırlı olsun cnm ,bende tiroit hastasıyım,hamile kalınca hemen yükselmiş değerim,dr dozunu arttırdı,bir ay sonra gel dedi tekrar bakıcak,ama bunları dahiliyeci dedi,kadın doğumcu bişey demedi bebekle ilgili bi sorun oluyomu sizn doktorunuz neler dedi ??????????
günaydın kızlar,
umarım hepiniz iyi ve sağlıklı gebelik geçirirsiniz.
benim tahlil sonuçlarım çıkmış hepsi iyi çok şükür.
bulantılar ne zaman başlayacak derken gece öğürtüyle uyandım.Sabah da devam etti,bir iki lokma zor yedim.Aklıma en sevdiğim yiecekleri getiriyorum onlardan yesem diye midem bulanıyor.Zaten normal zamanda en ufak şeyden midem bulanırdı şimdi nasıl olacak merak içerisindeyim açıkçası.
bulantı için erken değil mi kızlar?
günaydınnnn canlarııımmm....
benim mide bulantıları artmaya başladı sanki ama hiç çıkartmadım daha.. iştahım kesildi biraz zar zorda olsa yiyebiliyorum az buçuk bişeyler... bide herşey o kadar kötü kokuyo ki anlatamamm.. sabah eşim benim çok severek aldığım parfümünü sıkmış ve acayip miğdem bulandıııııçok kötü kokuyodu vallaaa... ama bişey diyemedim tabii kocişe yoksa darılır
kızlar bide benim miğdem bulandığı zaman çok afedersiniz geğirince o kadar rahatlıyorumki miğde bulantımda geçiyo dün onu farkettim... burdaki kızlardan bazıları soda iyi geliyo demişti belki gaz çıkarttığı için kesiyodu mide bulantısını sizce...?????
kızlar değerim 201 geldi bata 3 gün var ne diyorsunuz
tebrikler canım maşallah ins bende bu cuma görürüm bebeğimimrb. bugün kalp atışları için gittik doktora resmen bebeği gördüm. boylu boyunda yatıyordu sıpa. kalp atışını hem gördük hem de duyduk. doktor sağlıklı bir gebelik dedi tam haftasında geliim gösteriyormuş. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu cümleler benim için çok önemliydi. moralim çok yüksek şimdi. bebeği ölçtü 11.64mm boyutunda. 7+2 çıkıyor.
canım benim senin enerjin bana cok iyi geliyo hep olumlu düşünüyorumm sayendeee inş... sağlıklıca alırız kucaklarımıza bebeklerimizicanımmmm ben hiç kötü düşünmedim senin hakkında zor bir hamilelik geçirdiğinide biliyorum... Ama İnşallah Rabbimin izniyle bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın İnşallah.. 9 ayımızı Allah'ın izniyle burada hep beraber geçiricez ve bebişleri kucaklarımıza alıcaz.. olumlu düşün emi..?
bendede var o yni hafif mide bulantım oluyo afedersin ama gegirince geciyo arka arka gegiriyorum ben midemde gastrit vardı onun etkisi sanmıstım sen simdi diyince dahada ümitlendim simdi bebeğim benimledir inş.....günaydınnnn canlarııımmm....
benim mide bulantıları artmaya başladı sanki ama hiç çıkartmadım daha.. iştahım kesildi biraz zar zorda olsa yiyebiliyorum az buçuk bişeyler... bide herşey o kadar kötü kokuyo ki anlatamamm.. sabah eşim benim çok severek aldığım parfümünü sıkmış ve acayip miğdem bulandıııııçok kötü kokuyodu vallaaa... ama bişey diyemedim tabii kocişe yoksa darılır
kızlar bide benim miğdem bulandığı zaman çok afedersiniz geğirince o kadar rahatlıyorumki miğde bulantımda geçiyo dün onu farkettim... burdaki kızlardan bazıları soda iyi geliyo demişti belki gaz çıkarttığı için kesiyodu mide bulantısını sizce...?????
canım benim progestanı kullan o cok etkili bir ilaçç kesenin ordaki kanamayı yok edicek bak göreceksin sorun değil bu sakın moralini bozma cok sükürbebeğini görmüş ve kalp atımını duymussun banada dr 7 haftalıkken 6 haftalık dedi erken döllenme olabilir falan dedi ama ben hala kalpatısı duyamadım ıns bu cuma kısmetse duyucam ınanıyorumMerhaba kızlar doktordan geliyorum şimdi 7+3 üm normalde doktor 6+6 hafta dedi ultrasyonda kalp atışlarını duyduk nasıl heyecanlandım ağlamamak için zor tuttum kendimi 9.8 mm dedi ben geriden mi geliyo dedim sorun olacak bişey değil dedi gebelik kesesinin üstünde kanama var gibi dedi progestan verdi sabah akşam tok karnına al dedi normalde kanamam yok ama ultrasyonda bakma öle dedi içim rahat değil 3 hafta sonraya gün verdi bişey olmaz di mi kızlar
kızlar bende sizin gibiyim bende hala duyamadım bu cuma tekrar gidicez ins bu sefer duymamı nasip eder rabbim bebeğime can vermiştiraynı durumdayız canım bende aynı durumla karşı karşıyayaım. benimde ilki düştü bu ikinci gebelik. hala ne bebek göründü ne kalp atışı başladı. gebelik kesesi benim geçen hafta yani 6. haftada 12 ml olarak görmüştü ama kese boştu. kesen okadarda küçük değil bence olsa zaten dr sana açıklama yapardı
canım benimm inş. sende bende 04 nesli de görücez bebeklerimizisenin doktorun ne dedi? dünden beri çok kötüyüm, ne berbat bişey tam sevinmişken belirsizlik yaşamakve işin kötüsü yakınlarımda kadın doğumcu yok, çalışan bayanım daha oğrusu öğretmenim, başka ile gitmek içine sürekli izin alamıyorum,bebeğini 6. haftadan sonra gören arkadaşımız varmı acaba
günaydınnnn canlarııımmm....
cok sukur yarında ben yazarım buraya ınsll duydumm dıyee yaaa cok heyacanlanıyorumm sımdıde soru lıstesı hazırlıyorum dr ıcınnn hep orda heyacandan onutup cıkıyorum yoksammMerhaba kızlar doktordan geliyorum şimdi 7+3 üm normalde doktor 6+6 hafta dedi ultrasyonda kalp atışlarını duyduk nasıl heyecanlandım ağlamamak için zor tuttum kendimi 9.8 mm dedi ben geriden mi geliyo dedim sorun olacak bişey değil dedi gebelik kesesinin üstünde kanama var gibi dedi progestan verdi sabah akşam tok karnına al dedi normalde kanamam yok ama ultrasyonda bakma öle dedi içim rahat değil 3 hafta sonraya gün verdi bişey olmaz di mi kızlar
senin doktorun ne dedi? dünden beri çok kötüyüm, ne berbat bişey tam sevinmişken belirsizlik yaşamakve işin kötüsü yakınlarımda kadın doğumcu yok, çalışan bayanım daha oğrusu öğretmenim, başka ile gitmek içine sürekli izin alamıyorum,bebeğini 6. haftadan sonra gören arkadaşımız varmı acaba
işallah hayırsıyla sende duyarsıntebrikler canım maşallah ins bende bu cuma görürüm bebeğimi
canım benim senin enerjin bana cok iyi geliyo hep olumlu düşünüyorumm sayendeee inş... sağlıklıca alırız kucaklarımıza bebeklerimizi
bendede var o yni hafif mide bulantım oluyo afedersin ama gegirince geciyo arka arka gegiriyorum ben midemde gastrit vardı onun etkisi sanmıstım sen simdi diyince dahada ümitlendim simdi bebeğim benimledir inş.....
canım benim progestanı kullan o cok etkili bir ilaçç kesenin ordaki kanamayı yok edicek bak göreceksin sorun değil bu sakın moralini bozma cok sükürbebeğini görmüş ve kalp atımını duymussun banada dr 7 haftalıkken 6 haftalık dedi erken döllenme olabilir falan dedi ama ben hala kalpatısı duyamadım ıns bu cuma kısmetse duyucam ınanıyorum
kızlar bende sizin gibiyim bende hala duyamadım bu cuma tekrar gidicez ins bu sefer duymamı nasip eder rabbim bebeğime can vermiştir
canım benimm inş. sende bende 04 nesli de görücez bebeklerimizi
ben gunluk bır tane ıcıyorum magnezyum ve kalsıyum ıcın bebegımın kemıklerıııne gelırmıs bırdee ve dedıgın gıbı agısdan gaz cıkarmaya super ıse yarıyor cok rahatlıyorummm
QUOTE=efsunn07;27385213]kızlar değerim 201 geldi bata 3 gün var ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?