2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

aynı durumdayız canım bende aynı durumla karşı karşıyayaım. benimde ilki düştü bu ikinci gebelik. hala ne bebek göründü ne kalp atışı başladı. gebelik kesesi benim geçen hafta yani 6. haftada 12 ml olarak görmüştü ama kese boştu. kesen okadarda küçük değil bence olsa zaten dr sana açıklama yapardı

saol cevapladığın için ama korkuyorum hayırlısı işallah

senin doktorun ne dedi? dünden beri çok kötüyüm, ne berbat bişey tam sevinmişken belirsizlik yaşamak ve işin kötüsü yakınlarımda kadın doğumcu yok, çalışan bayanım daha oğrusu öğretmenim, başka ile gitmek içine sürekli izin alamıyorum,bebeğini 6. haftadan sonra gören arkadaşımız varmı acaba

dr bekleyelim dedi sende korkma bence panik yapma evet bende üzülüyorum ama yapacak bişiy yokki pozitif düşünüp negatif şeyleri uzaklaştırmak lazım. bende öğretmenim hemde anasınıfı çocuklar sürekli kucağıma gelmek istiyor ama alamıyorum

canım ben 7+1 ken gördüm.

ben de anasınıfı öğretmeniyim ama şu an okulumda kadrolu idareci olmadığından vekaleten müdürlük yapıyorum, ne güzel meslektaşmışız

ben de anasınıfı öğretmeniyim ama şu an okulumda kadrolu idareci olmadığından vekaleten müdürlük yapıyorum, ne güzel meslektaşmışız

hayırlısıyla bebişlerimizi alırız inşallah kucağımıza bu arada ben şimdi benim minikleri yemeğe götürüyorum gelince burda olursan devam ederiz konuşmaya bu arada sevindim bir meslektaşımla konuştuğuma

afiyet olsun size görüşürüz öğretmenim

kızlar değerim 201 geldi bata 3 gün var ne diyorsunuz

efsunn hala mı hamile olduğun konusunda şüphelerin var?! bence sen artık bırak BAT düşünmeyi, SAT söylemeye şimdiden alış bence :) artık BAT filan yok SAT var :))
gebesin dedim ya, karşında ilk kan testi sonucu betahcg si 8.97 çıkmış, 26+6 bir gebe var, biliyoruz da konuşuyoruz :))

tebrik ederim cnm.seninle ben aynıyız benimde 7+2:)
neredesin acaba ben istanbuldayım da.

troid hamilelik yükselip düşük riski olabilir die sıkı kontrol altında tutuyor kadın doğumcular.bence sende kadın doğumcunla bir görüş o gereken bilgileri sana verecektir canım.birde sakın ilacını aksatmadan al.

kızlar merhaba,
ben daha 3.haftamdayım.
hamilelik takvimini sat a göre yaptım ama geç yumurtladıgım için 3 haftalık diyebilirim.
şu an için bulantı veya herhangi bir durum yok.
sadece kasıklarda ara ara agrı.
hamilelik belirtilerinin artması için daha 5-6 haftalık olmak gerekiyor dimi?
akıntım normal. bazen şeffaf bazen beyazımsı.

daha bat yeni geçti doktorun dediğine göre.
ayın 14 ü bat dı ama geç yumurtladıgım için 18 i dedi doktorum.

hamile oldugumu bile unutuyorum bazen.
sizce bu normalmidir?

kan tahlilini tekrar etmediğim için tedirginim açıkçası :18:
dr gerek duymadı.
yumurtlamanın 11. günü 281.81 di :44:

ah canım benim 6. haftada başlamıştı

aynen canım midemde gaz olduğu için bulanıyorum geğiremiyorum çok afedersiniz o yüzden açta olsam soda içiyorum sonra süperim elhamdülillah

kızlar değerim 201 geldi bata 3 gün var ne diyorsunuz

canım değerin güzel öncesinde kaçtı peki hatırlayamadım

tebrikler canım maşallah ins bende bu cuma görürüm bebeğimi
canım benim senin enerjin bana cok iyi geliyo hep olumlu düşünüyorumm sayendeee inş... sağlıklıca alırız kucaklarımıza bebeklerimizi
bendede var o yni hafif mide bulantım oluyo afedersin ama gegirince geciyo arka arka gegiriyorum ben midemde gastrit vardı onun etkisi sanmıstım sen simdi diyince dahada ümitlendim simdi bebeğim benimledir inş.....
canım benim progestanı kullan o cok etkili bir ilaçç kesenin ordaki kanamayı yok edicek bak göreceksin sorun değil bu sakın moralini bozma cok sükürbebeğini görmüş ve kalp atımını duymussun banada dr 7 haftalıkken 6 haftalık dedi erken döllenme olabilir falan dedi ama ben hala kalpatısı duyamadım ıns bu cuma kısmetse duyucam ınanıyorum

kızlar bende sizin gibiyim bende hala duyamadım bu cuma tekrar gidicez ins bu sefer duymamı nasip eder rabbim bebeğime can vermiştir
canım benimm inş. sende bende 04 nesli de görücez bebeklerimizi

günaydın temmuz annleri sonunda işlerimi toparlayıp gelebildim çok şükür ya ohhh
geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız valla

ben gunluk bır tane ıcıyorum magnezyum ve kalsıyum ıcın bebegımın kemıklerıııne gelırmıs bırdee ve dedıgın gıbı agısdan gaz cıkarmaya super ıse yarıyor cok rahatlıyorummm

QUOTE=efsunn07;27385213]kızlar değerim 201 geldi bata 3 gün var ne diyorsunuz[/QUOTE]canımm sende anne ayısn artık ınan bunaaaa
d
cok sukur yarında ben yazarım buraya ınsll duydumm dıyee yaaa cok heyacanlanıyorumm sımdıde soru lıstesı hazırlıyorum dr ıcınnn hep orda heyacandan onutup cıkıyorum yoksammbısde yarın 7+4 olacaz bat gore ama dr 1-1.5 hafta gec soler yumoss gunum bellı oldugu ııcnnnnn dua edın banaa yarın 10 da randevummmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa

merhaba, ben dün (6+6) vajinal ultrasonla gördüm ve duydum bebeğimin kalp atışlarını. 9.1 mm boyutu.

işallah hayırsıyla sende duyarsın

canımm sende anne ayısn artık ınan bunaaaa
d

cok sukur yarında ben yazarım buraya ınsll duydumm dıyee yaaa cok heyacanlanıyorumm sımdıde soru lıstesı hazırlıyorum dr ıcınnn hep orda heyacandan onutup cıkıyorum yoksammbısde yarın 7+4 olacaz bat gore ama dr 1-1.5 hafta gec soler yumoss gunum bellı oldugu ııcnnnnn dua edın banaa yarın 10 da randevummmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]

hayırlısıyla duyarsın işallah ben korkuyorum 3 hafta geçmek bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…