2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

valla aynen midem öyle kötü ki, daha fazla olmaz diyorum ama hergün artıyor. dün ilk defa istifra ettim. bulantı 24 saat var desem yeridir.ve öğürtüde oluyor tabi. dün doktoruma söyledim, hiç naz yapma çekeceksin ilaç vermiyorum dedi. ben çubuk kraker yiyordum ama şimdi ondan da tiksinti geldi. ayva ve soda iyi geliyor biraz.

daha erken olduğu için kendini hamile hisstmiyosundur ama sen hareketlerine dikkat et eğilip kalkma çok ağır iş yapma eğer sıkıntı yapıyosan kan testi yaptır tekrar sağlık ocağında bile yapıyolar değerin yükselmiş mi bakarsın hayırlısı olsun

Allahım sen çok büyüksün işallah bu günleride sorun olmadan atlatırım bebeğim benimle kalır bişey olmaz kimseye bişey anlatamıyorum arkadaşım yok eşimle problemlerim var sıkıntı stres yapmamaya pozitif olmaya çalışıyorum ama olmuyo allahım sen yardım et sen büyüksün

canımcım yorumun için çok teşekkür ederim.
7 düşüğüm oldugu için zaten çok dikkat ediyorum.
sürekli istirahat halindeyim ve göbekten ine ayrıca progestan kullanıyorum.
Rabbim bebişlermizi sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin.

ara ara bel ve kasık ağrım oluyor.sürekli açlık hissi ama çok yiyemiyorum.
sık wc çıkma.sabahları da keyifsiz oluyorum.bunlar iyiye işaret dimi

canım sorun neydi

sorum üsttekiydi canım

iyiye işaret tabi yemene dikkat et meyve falan ye daha önce kötü tecrübelerin olmuş ama bu sefer istediğin gibi geçer işallah sağlıkla

canım çok teşekkür ederim

benim değer cuma 27,56 bugün 201 ..

canımm sende anne ayısn artık ınan bunaaaa

çok teşekkkür ederim canımm

bence değerin güzelmiş o dönem.şuan gebeliğin erken dönemlerinde olduğun için belirtin yok gibi bende öyleyim.eğer çok tedirginsen bir test daha yaptırabilirsin canım.birde senin küçük çocuğun var aman kaldırıp indirme dikkat et kendine

canım benim allah nasip ettiyse bebişin de sen de sağlıkla kalırsınız, sıkma canını, belki eşin bebişinize daha da sevinir ve düzeltirsiniz aranızı, yok tam tersi olursa da sıkma canını bir sürü yalnız anne var çevremizde, ilk zamanlar zor gelebilir ama hallolur, hiç aile terapisi vs denediniz mi

canımm birkere mutlu hamilelik mutlu bebekler sloganımız bu
kafamıza sağlık dışında hiçbirşey takmıyoruz.eminim sen de güzelce atlatacaksın bu günleri.eşler arasında muhakkakki dönem dönem oluyor takılma sen bence buna bebekten sonra güzel şenlenecek eviniz onu düşün

canım birşey olmaz Allah ın izniyle.başka topikte bir arkadaş vardı,doktor ona da ilk haftalarda kanama var kese içinde,düşük olabilir demiş,progesteron vermiş.maşallah 18.haftada galiba şimdi.korkma aklına kötü şeyler getirme sakın.iyi düşün.

sana az da olsa destek olabiliyosam ne mutlu bana.. pozitif düşünki bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana.. bide bebeğin zaten seninle annesii.. baksana mide bulantılarıyla ben burdayım diyoki zaten minik fasulyeeee.... sıkıntı yok herşeeyy çooook güzel olacak Rabbimin izniylee....

mecbur çekicez cnm doktorun dediği gibi.. gerçekten de mide bulantısı çok zor.. ben hiç çıkarmadım o yönden rahatım ama sizin durum gerçekten de zor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun... olabildiğince dinlenmeye çalış evdeysen...

canımmm hepimizin eşleriyle sorunları var.. benimki de bu aralar bana bi tavırlı sebebini hiç bilmiyorum umrumda da değil doğrusu... bebeğimle çok mutluyum ben o olmasa da olur aslında onlara dünyanın en güzel duygusunu tattıoracağız rabbimin izniyle ama kıymetini bilmiyolar şaşırıyorum bu işe vallaa... hem senin bir sürü arkadaşın varkiii biz neciyiz şekerimmmm sıkıntılarını anlat bize gerekiyosa özelden de dinlerim ben seni... bide çok fazla kafaya takmamak gerek aslında dediğim gibi bebeklerimiz bize ennnn büyük armağan onların keyfini çıkartalım...

canım hepsıde gayet normalnsl bu bebgını saglıcakla kucagın aalac
aksın oglusuna kardes olucakkk yasadıkların bebegının yerlestgıne ısarett akıntn da olucakk cunku bebegın yerıı temsılıcekkk ınslll kormkır yukselısın ma dr yda saglık ocagın abeta baktır kan bate sına gore ınsll senı yonlendırıler zaten kan cıvık lastırıcı ıgnelerınıde vurunursan ohh bebegın senınledır korkmaaa ınslll
aaa ben gunluk yarım ayva yıyorum(bebegımın gamzelı olsun dıye)demek bulANTIYIMI bastırıyormuss bılmıyordum hele dıyorumm tıksıntı var bulantı nıe yokk dıyee:44::44::44: bırde her gun 1 dogal maden suyu ıcıyorumm bebegımn kemıklerı benım kemıklerımm sıkı olsun dıye demek odamı bulantıyı bastırıyrmusss heheheh bılmeden bulantımıı bastırmısımm ne garibbbbbbbbb

sorum üsttekiydi canım

ben bat sat değer tahminlerinden pek anlamıyorum ama sanırım gebeliğin altıncı haftasında ancak görülebiliyor kese, ben altıncı haftada gitmişim doktora o da aa kese var hayırlı olsun dedi ki ultrasona gidene kadar hamileyim dediğimde pek heyecan yapmadı dr, ultrasonda görünce sevindi inandı bana :))) ama tahlil vs için 15 gün sonra gel dedi yani demek ki 8. haftayı bekledi sonuçlar için, ama hafif regl ağrıların akıntılar vs varsa mutlu haberin göstergesi sanki, ben mesela hamile olduğumu göbeğimin içinde tuhaf gerginlik hissinden anlamıştım

aynısını banada dedi doktor cnm rahimde sızıntı şeklinde kanama var ama benim çamaşırımda kan ya da lekelenme yok banada progestan verdi dinlenmek gerek kendini fazla yorma bende bazen korkuyorum burda bebeğini kaybedenleri duyunca acaba bende kaybedecekmiiyim diorum sonrada toparlanıp akışına bırakıyorum allah ömür vermişse görücez elimizden bişey gelmez dua eedip beklemekten başka inşallah kimsenin kötü haberlerini duymam ve de ben de kötü haberler vermem sizlereiçini rahat tutmazsan kendine zehir edcersin ama olmuyo işteee allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi korusun,sağlıklı bebişlerimiz olsun hepimizin inşallaaaahhhhhhhhh

[kalp atışlarını duyduk çok şükür 6+3 de pıtırcığımın kalbi atmaya başlamış rabbime şükürler olsunn.. 15 gün sonra tekrar kontrol var bakalım

ben de anasınıfı öğretmeniyim ama şu an okulumda kadrolu idareci olmadığından vekaleten müdürlük yapıyorum, ne güzel meslektaşmışız

bende anasınıfı öğretmeniyim maşallah bu sene anasınıfçılar iyi doğuruyo bizim okulda 3 arkadaş hamile:))

canım benimm evet pozitif düşünüyorumm sayendeee ama benim mide bulantım günde 1 kere bilemedin 2 kere yani sizler gibi cok değil mide bulantısı denmez bile hayırlısı olsun inş............

e benimkide öyleki zaten sabah uyandığım olmuyo yemek vakitleri çoğalıyo genellikle... ama daha hiç öğürme gelmedi bile... senin doktor kontrolün ne zaman...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…