günaydınnnn canlarııımmm....
benim mide bulantıları artmaya başladı sanki ama hiç çıkartmadım daha.. iştahım kesildi biraz zar zorda olsa yiyebiliyorum az buçuk bişeyler... bide herşey o kadar kötü kokuyo ki anlatamamm.. sabah eşim benim çok severek aldığım parfümünü sıkmış ve acayip miğdem bulandıııııçok kötü kokuyodu vallaaa... ama bişey diyemedim tabii kocişe yoksa darılır
kızlar bide benim miğdem bulandığı zaman çok afedersiniz geğirince o kadar rahatlıyorumki miğde bulantımda geçiyo dün onu farkettim... burdaki kızlardan bazıları soda iyi geliyo demişti belki gaz çıkarttığı için kesiyodu mide bulantısını sizce...?????
kızlar merhaba,
ben daha 3.haftamdayım.
hamilelik takvimini sat a göre yaptım ama geç yumurtladıgım için 3 haftalık diyebilirim.
şu an için bulantı veya herhangi bir durum yok.
sadece kasıklarda ara ara agrı.
hamilelik belirtilerinin artması için daha 5-6 haftalık olmak gerekiyor dimi?
akıntım normal. bazen şeffaf bazen beyazımsı.
daha bat yeni geçti doktorun dediğine göre.
ayın 14 ü bat dı ama geç yumurtladıgım için 18 i dedi doktorum.
hamile oldugumu bile unutuyorum bazen.
sizce bu normalmidir?
kan tahlilini tekrar etmediğim için tedirginim açıkçası :18:
dr gerek duymadı.
yumurtlamanın 11. günü 281.81 di :44:
bir yorum lütfen kızlar yaw :44::44:
daha erken olduğu için kendini hamile hisstmiyosundur ama sen hareketlerine dikkat et eğilip kalkma çok ağır iş yapma eğer sıkıntı yapıyosan kan testi yaptır tekrar sağlık ocağında bile yapıyolar değerin yükselmiş mi bakarsın hayırlısı olsun
canım sorun neydi
kızlar merhaba,
ben daha 3.haftamdayım.
hamilelik takvimini sat a göre yaptım ama geç yumurtladıgım için 3 haftalık diyebilirim.
sizce bu normalmidir?
dr gerek duymadı.
canımcım yorumun için çok teşekkür ederim.
7 düşüğüm oldugu için zaten çok dikkat ediyorum.
sürekli istirahat halindeyim ve göbekten ine ayrıca progestan kullanıyorum.
Rabbim bebişlermizi sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin.
ara ara bel ve kasık ağrım oluyor.sürekli açlık hissi ama çok yiyemiyorum.
sık wc çıkma.sabahları da keyifsiz oluyorum.bunlar iyiye işaret dimi
efsunn hala mı hamile olduğun konusunda şüphelerin var?! bence sen artık bırak BAT düşünmeyi, SAT söylemeye şimdiden alış bence :) artık BAT filan yok SAT var :))
gebesin dedim ya, karşında ilk kan testi sonucu betahcg si 8.97 çıkmış, 26+6 bir gebe var, biliyoruz da konuşuyoruz :))
ah canım benim 6. haftada başlamıştı
aynen canım midemde gaz olduğu için bulanıyorum geğiremiyorum çok afedersiniz o yüzden açta olsam soda içiyorum sonra süperim elhamdülillah
canım değerin güzel öncesinde kaçtı peki hatırlayamadım
canımm sende anne ayısn artık ınan bunaaaa
kızlar merhaba,
ben daha 3.haftamdayım.
sizce bu normalmidir?
dr gerek duymadı.
Allahım sen çok büyüksün işallah bu günleride sorun olmadan atlatırım bebeğim benimle kalır bişey olmaz kimseye bişey anlatamıyorum arkadaşım yok eşimle problemlerim var sıkıntı stres yapmamaya pozitif olmaya çalışıyorum ama olmuyo allahım sen yardım et sen büyüksün
Allahım sen çok büyüksün işallah bu günleride sorun olmadan atlatırım bebeğim benimle kalır bişey olmaz kimseye bişey anlatamıyorum arkadaşım yok eşimle problemlerim var sıkıntı stres yapmamaya pozitif olmaya çalışıyorum ama olmuyo allahım sen yardım et sen büyüksün
Merhaba kızlar doktordan geliyorum şimdi 7+3 üm normalde doktor 6+6 hafta dedi ultrasyonda kalp atışlarını duyduk nasıl heyecanlandım ağlamamak için zor tuttum kendimi 9.8 mm dedi ben geriden mi geliyo dedim sorun olacak bişey değil dedi gebelik kesesinin üstünde kanama var gibi dedi progestan verdi sabah akşam tok karnına al dedi normalde kanamam yok ama ultrasyonda bakma öle dedi içim rahat değil 3 hafta sonraya gün verdi bişey olmaz di mi kızlar
canım benim senin enerjin bana cok iyi geliyo hep olumlu düşünüyorumm sayendeee inş... sağlıklıca alırız kucaklarımıza bebeklerimizi
bendede var o yni hafif mide bulantım oluyo afedersin ama gegirince geciyo arka arka gegiriyorum ben midemde gastrit vardı onun etkisi sanmıstım sen simdi diyince dahada ümitlendim simdi bebeğim benimledir inş.....
valla aynen midem öyle kötü ki, daha fazla olmaz diyorum ama hergün artıyor. dün ilk defa istifra ettim. bulantı 24 saat var desem yeridir.ve öğürtüde oluyor tabi. dün doktoruma söyledim, hiç naz yapma çekeceksin ilaç vermiyorum dedi. ben çubuk kraker yiyordum ama şimdi ondan da tiksinti geldi. ayva ve soda iyi geliyor biraz.
canım hepsıde gayet normalnsl bu bebgını saglıcakla kucagın aalackızlar merhaba,
ben daha 3.haftamdayım.
sizce bu normalmidir?
dr gerek duymadı.
aaa ben gunluk yarım ayva yıyorum(bebegımın gamzelı olsun dıye)demek bulANTIYIMI bastırıyormuss bılmıyordum hele dıyorumm tıksıntı var bulantı nıe yokk dıyeevalla aynen midem öyle kötü ki, daha fazla olmaz diyorum ama hergün artıyor. dün ilk defa istifra ettim. bulantı 24 saat var desem yeridir.ve öğürtüde oluyor tabi. dün doktoruma söyledim, hiç naz yapma çekeceksin ilaç vermiyorum dedi. ben çubuk kraker yiyordum ama şimdi ondan da tiksinti geldi. ayva ve soda iyi geliyor biraz.
sana az da olsa destek olabiliyosam ne mutlu bana.. pozitif düşünki bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana.. bide bebeğin zaten seninle annesii.. baksana mide bulantılarıyla ben burdayım diyoki zaten minik fasulyeeee.... sıkıntı yok herşeeyy çooook güzel olacak Rabbimin izniylee....
canım benimm evet pozitif düşünüyorumm sayendeee ama benim mide bulantım günde 1 kere bilemedin 2 kere yani sizler gibi cok değil mide bulantısı denmez bilehayırlısı olsun inş............
sorum üsttekiydi canım
Merhaba kızlar doktordan geliyorum şimdi 7+3 üm normalde doktor 6+6 hafta dedi ultrasyonda kalp atışlarını duyduk nasıl heyecanlandım ağlamamak için zor tuttum kendimi 9.8 mm dedi ben geriden mi geliyo dedim sorun olacak bişey değil dedi gebelik kesesinin üstünde kanama var gibi dedi progestan verdi sabah akşam tok karnına al dedi normalde kanamam yok ama ultrasyonda bakma öle dedi içim rahat değil 3 hafta sonraya gün verdi bişey olmaz di mi kızlar
ben de anasınıfı öğretmeniyim ama şu an okulumda kadrolu idareci olmadığından vekaleten müdürlük yapıyorum, ne güzel meslektaşmışız
ben de anasınıfı öğretmeniyim ama şu an okulumda kadrolu idareci olmadığından vekaleten müdürlük yapıyorum, ne güzel meslektaşmışız
canım benimm evet pozitif düşünüyorumm sayendeee ama benim mide bulantım günde 1 kere bilemedin 2 kere yani sizler gibi cok değil mide bulantısı denmez bilehayırlısı olsun inş............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?