2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

benimde 6.haftamda aynen seninki gibiydi kese boyutum cnm hatta şu an elişmde ona bakıyorum minicik 5+1 deeydik o zaman korkma hemen

kızlaaaaaarrr ben az önce bişey yaptımmm :26: bebeğime kıyafetler aldııımmmmm zıbın aldııııımm bide yeni doğduğunda giyebileceği bi takım aldımmm
İnşallah hevesim kursağımda kalmazda Rabbim giydirmeyi nasip eder...

aslında bende anaokulu öğretmeniyim ama mesleğimi yapmıyorum şuanda... 4 mü olduk neeeee

5 oldukkkkkkkkk :))

inşallah iyi günlerde kullanır canım insan dayanamıyr sabırsızlanıyor ama acele etmemekte fayda var diye düşünyrm ama çok güzeller yaa :)

ayyy ne güzeldir şimdi onlarrr canım benim iyi düşün iyi olsun her zaman Rabbimin izniyle hamile kalmışsın onun izniyle de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

oyy nasıl güzeldir onlar şimdi rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin

inşallahh cnm allahım giydirmeyi nasip etsin. :: ama yaaaa yapma böle şeyler özendiriosun yaaa bende çok zor tutuyorum resmern savaşıyorum kendimle hayır alma bekle hayır sakın aklından bile geçirme die iç sesimle konuşyorum.hahahaha hatta geçenlerde bebek mağazalarını dolaştım hamilemisiniz dediler yok ben bi arkadaşımma hediye bakıorum dedim şimdi hamileyim desem iyice gaza gelcem evet yaaa ben hamileyim alabilirim falan amaaa yoookk şu düşük tehlikeesini atlatmadan bişey almaamm.Allahım sen koru.

istemeden de olsa düşünmeden edemiyorum korku terapisti denemedik eşim proplemi olduğunu kabul etmiyo ki

işallah dediğin gibi olur allah herkesi yuvasında mutlu etsin hep dua ederken böle diyorum

gerçekten öle mi işallah benimde bişey olmaz düşünmeden edemiyorum cevap verdiğin için sağol

inşaallah canım allah sağlıklı ömür versin güle güle giyinsin minnoş

5 oldukkkkkkkkk :))

inşallah iyi günlerde kullanır canım insan dayanamıyr sabırsızlanıyor ama acele etmemekte fayda var diye düşünyrm ama çok güzeller yaa :)

ayyy ne güzeldir şimdi onlarrr canım benim iyi düşün iyi olsun her zaman Rabbimin izniyle hamile kalmışsın onun izniyle de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

oyy nasıl güzeldir onlar şimdi rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin

İnşallah hepimiz aldıklarımızı giydirebiliriz kızlar.. Aslında bende kendimi çooook zor tutuyodum almamak için, kaç kerede eşimle bebek mağazalarına girdik eşim alcaktı hep ben aldırmadım bugün iş yerinden bi arkadaşımın gazına geldim vallaaaa... kendisininde 9 aylık bi kızı var bişey olmaz Allah'ın izniyle alda nasiplerini giymek için gelsin dedi.. bende gaza geldim aldım.. o kadar şirin şeyler varkiiiii anlatamam yaaa.. ama cinsiyet belli olmadığı için beyaz üzerine grili kırmızılı figürleri olan bi takım aldım.. artık kız olsada erkek olsadaaa mecbur giyeceekk miniğim... Sağlıcakla kucağımıza alıp cicilerini giydirebilirz İnşallah... ne güzel duygular bunlar Ya Rabbim isteyen herkese bu duyguları tatdır sen Allahımmm...

benimde kan ya da lekenlenme yok senin gibi bende seni gibi diyorum allaha tevekkül ediyorum hayırlısı diyorum ama korkmadan edemiyorum işallah dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alrız

slm arkadaşiar bari hangi ünv olduğunu da yazalım:))9

ankara gazi üniversitesiii... ama benimkisi önlisans... lisans olsaydım şimdiye yerleşmiş olurdum özellerde yıpranmak istemediğim için başka bi işle uğraşıyorum şuan

Son düzenleme:

canım benim çok saol desteğin için arkadaşım yok hiç annemede herşeyimi anlatamıyorum üzülüyo bende bebeğim olmasa dayanamam gibi geliyo mucizelerimizi allah korusun

o memnun halinden yanii

halinden memnun çünkü sende problem var dediğimde kırıldığım şeyleri söylediğimde hayır diyo ben doğruyum benim bi yalnışım yok hamilelikte eşin desteği sevgisi çok önemli ama sorunları bile kabul etmiyo ben abartıyomuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…