ben de anaokulu öğretmeniyim 3 olduk :))
arkadaşlar 6 haftasında olup bebeişini ben gibi göremeyen arkadaşım var mı, bu arada 6 haftada kese boyutum için dpktor 7.8 X8.8 dedi, çok mu düşük nolur cevap ikigündür kafayı yicem çünkü bu benim 2 gebeliğim ilki düştü uzuzn süredir bebek istiyorum nolur dua edin çeversinde doktoru olan varsa sorsun benim yakınımda danışabileceğim bir doktor yok, sürekli başka bir ile özele gidiyom
aslında bende anaokulu öğretmeniyim ama mesleğimi yapmıyorum şuanda... 4 mü olduk neeeee
kızlaaaaaarrr ben az önce bişey yaptımmm :26: bebeğime kıyafetler aldııımmmmmzıbın aldııııımm bide yeni doğduğunda giyebileceği bi takım aldımmm
İnşallah hevesim kursağımda kalmazda Rabbim giydirmeyi nasip eder...
kızlaaaaaarrr ben az önce bişey yaptımmm :26: bebeğime kıyafetler aldııımmmmmzıbın aldııııımm bide yeni doğduğunda giyebileceği bi takım aldımmm
5 oldukkkkkkkkk :))
ne güzeelll..bi de aynı üniden oluyomuş aynı sınıftan ne gülerim
canım benim allah nasip ettiyse bebişin de sen de sağlıkla kalırsınız, sıkma canını, belki eşin bebişinize daha da sevinir ve düzeltirsiniz aranızı, yok tam tersi olursa da sıkma canını bir sürü yalnız anne var çevremizde, ilk zamanlar zor gelebilir ama hallolur, hiç aile terapisi vs denediniz mi
canımm birkere mutlu hamilelik mutlu bebekler sloganımız bu kafamıza sağlık dışında hiçbirşey takmıyoruz.eminim sen de güzelce atlatacaksın bu günleri.eşler arasında muhakkakki dönem dönem oluyor takılma sen bence buna bebekten sonra güzel şenlenecek eviniz onu düşün
ne güzeelll..bi de aynı üniden oluyomuş aynı sınıftan ne gülerim
slm arkadaşiar bari hangi ünv olduğunu da yazalım:))9
canım birşey olmaz Allah ın izniyle.başka topikte bir arkadaş vardı,doktor ona da ilk haftalarda kanama var kese içinde,düşük olabilir demiş,progesteron vermiş.maşallah 18.haftada galiba şimdi.korkma aklına kötü şeyler getirme sakın.iyi düşün.
inşaallah canım allah sağlıklı ömür versin güle güle giyinsin minnoş
inşallah iyi günlerde kullanır canım insan dayanamıyr sabırsızlanıyor ama acele etmemekte fayda var diye düşünyrm ama çok güzeller yaa :)
ayyy ne güzeldir şimdi onlarrrcanım benim iyi düşün iyi olsun her zaman Rabbimin izniyle hamile kalmışsın onun izniyle de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
oyy nasıl güzeldir onlar şimdi rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin
inşallahh cnm allahım giydirmeyi nasip etsin. :: ama yaaaa yapma böle şeyler özendiriosun yaaa bende çok zor tutuyorum resmern savaşıyorum kendimle hayır alma bekle hayır sakın aklından bile geçirme die iç sesimle konuşyorum.hahahaha hatta geçenlerde bebek mağazalarını dolaştım hamilemisiniz dediler yok ben bi arkadaşımma hediye bakıorum dedim şimdi hamileyim desem iyice gaza gelcem evet yaaa ben hamileyim alabilirim falan amaaa yoookk şu düşük tehlikeesini atlatmadan bişey almaamm.Allahım sen koru.
aynısını banada dedi doktor cnm rahimde sızıntı şeklinde kanama var ama benim çamaşırımda kan ya da lekelenme yok banada progestan verdi dinlenmek gerek kendini fazla yorma bende bazen korkuyorum burda bebeğini kaybedenleri duyunca acaba bende kaybedecekmiiyim diorum sonrada toparlanıp akışına bırakıyorum allah ömür vermişse görücez elimizden bişey gelmez dua eedip beklemekten başka inşallah kimsenin kötü haberlerini duymam ve de ben de kötü haberler vermem sizlereiçini rahat tutmazsan kendine zehir edcersin ama olmuyo işteee allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi korusun,sağlıklı bebişlerimiz olsun hepimizin inşallaaaahhhhhhhhh
slm arkadaşiar bari hangi ünv olduğunu da yazalım:))9
istemeden de olsa düşünmeden edemiyorum korku terapisti denemedik eşim proplemi olduğunu kabul etmiyo ki
ankara gazi üniversitesiii... ama benimkisi önlisans... lisans olsaydım şimdiye yerleşmiş olurdum özellerde yıpranmak istemediğim için başka bi işle uğraşıyorum şuan
sana az da olsa destek olabiliyosam ne mutlu bana.. pozitif düşünki bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana.. bide bebeğin zaten seninle annesii.. baksana mide bulantılarıyla ben burdayım diyoki zaten minik fasulyeeee.... sıkıntı yok herşeeyy çooook güzel olacak Rabbimin izniylee....
mecbur çekicez cnm doktorun dediği gibi.. gerçekten de mide bulantısı çok zor.. ben hiç çıkarmadım o yönden rahatım ama sizin durum gerçekten de zor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun... olabildiğince dinlenmeye çalış evdeysen...
canımmm hepimizin eşleriyle sorunları var.. benimki de bu aralar bana bi tavırlı sebebini hiç bilmiyorum umrumda da değil doğrusu... bebeğimle çok mutluyum ben o olmasa da oluraslında onlara dünyanın en güzel duygusunu tattıoracağız rabbimin izniyle ama kıymetini bilmiyolar şaşırıyorum bu işe vallaa... hem senin bir sürü arkadaşın varkiii biz neciyiz şekerimmmm sıkıntılarını anlat bize gerekiyosa özelden de dinlerim ben seni... bide çok fazla kafaya takmamak gerek aslında dediğim gibi bebeklerimiz bize ennnn büyük armağan onların keyfini çıkartalım...
o memnun halinden yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?