2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım kaç yıllık evlisiniz ??

MAŞALLAH MAŞALLAH
Temmuz anneleri bir bir gelmeye başlıyor ve gittikçe kalabalıklaşıyoruz.Daha şimdiden bebişlerimizin bir sürü teyzeleri ve arkadaşları varAllah sağlıklı,huzurlu,mutlu bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin(amin)

oo canım hiç sıkma canını lütfen her çift ilk yılında neler neler yaşar.o yüzden yalnız değilsin ancak oturacak evliliğiniz.üzülme sakın bebişide üzme

evet evlilikte ilk seneler biraz zor geçer, annesine daha bağlı olur senin halinden anlamaz ama zamanla geçer tabi ki, ama sana şiddet uyguluyorsa falan o zaman iş değişir

oo canım hiç sıkma canını lütfen her çift ilk yılında neler neler yaşar.o yüzden yalnız değilsin ancak oturacak evliliğiniz.üzülme sakın bebişide üzme

kaç yıl flört ettik 1,5 yıl nişanlı kaldık ama evlilik daha başka canımı sıkmamaya çalışıyorum dediğin gibi herkesin sorunu var

evet evlilikte ilk seneler biraz zor geçer, annesine daha bağlı olur senin halinden anlamaz ama zamanla geçer tabi ki, ama sana şiddet uyguluyorsa falan o zaman iş değişir

şiddet yok allaha şükür arkadaş çevresi arkadaşlarına çok bağlı iddaa oynuyo sürekli maç ve telefon elinde kaç kere konuştum kızdım küstüm olmadı ılımlı yaklaştım ama döndüremiyorum için için ağlıyorum hamile kadını üzmek reva mı yine kötü oldum saolun ilgilendiğiniz için

:119: bende selçuk mezunuyum :119: ama maliyeciyim maliyede çalışan yokmu
:119: irmegan :119: rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah ama hangi siteden aldın

selam kizlar bizde dün dr kontrolüne gittik ama daha kesemizi göremedik persembe tekrar gidicem dr bakalim görebilicekmiyiz

:119: irmegan :119: rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah ama hangi siteden aldın

Amiin canım benim İnşallahhhh.... internetten almadım cnm mağazadan aldım... cinsiyeti belli olmayınca ortada bişey almakda zor oluyo vallaa... ama bişey söyleyim miiii kız bebek tulumları o kadar tatlıkiiiiii bayıldıımmmm bayıldııımmmmm... Allahım sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiiiç farketmez...

canım benim hamileyken daha duygusal oluyoruz, kocanı düşünmemeye çalış güzel zaman geçirmeye çalış eve tıkılma çık gez, sevdiğin insanlarla vakit geçir, çalışıp para kazanıyorsa bırak birazını idaada harcasın, biraz kafalarını dağıtmaya ihtiyacı var,

selam kizlar bizde dün dr kontrolüne gittik ama daha kesemizi göremedik persembe tekrar gidicem dr bakalim görebilicekmiyiz

oo görürsün canım ama iki gün sonra çağırması ilginç, bizimki tahlile bile 15 gün sonra gel dedi :)))

[sıze=3]bır arkadasımınn regl gecmıstııı gecen lerde cok az kanaması olmus bugun ıse beta baktırmıss 1.5 cıkmıs aıle polıkılınıgı dr 2 hafta snra tekrarla demıs sızce gebe mıdırr bole olan varmı aranızda acıl cvp belyoruzz plesss[/sıze]

Teşekkür ederim canım,ne güzel istifra uğramamış size.
Aman dilini ısır:)
bu sabah yine öğürtülerle ve dünden daha şiddetli istifra ile uyandım.
Ama çok şükür,kalbi atmaya başladığı için kusmalar olurmuş:)
Çok şükür diyorum sineye çekiyorum.

Değer çok düşük,yani regl geçmişse bu kadar düşük olmamalı.

değer çok düşük,yani regl geçmişse bu kadar düşük olmamalı.

yanı regl gecmıss ama bu ayda olmamıss anlamadım gıttı cok cok az kaamsı olmus bundan oncekı dusugude olemıstı ustne olur gıbı olmusss yanııııı

aklıma girdin balım yaaa baş harfi m ilebaşlayan bi sitede crayz baby indirimdeymiş kızkardeşimin kızına hep ordan almıştım çok kullanışlı tavsiye ederim fiyatlar çok uygun bende attım sepete 100 tl lik bişeyler anneme dedim annem sakın hiçbişey alamazsın dedi bakalım babamız gelsin onada gösterelim ne dicek insan dayanamıyoki rabbiiiiimmmm sağlıklı sıhhatli hAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYIDA NASİP ET İNŞALLAH YA MUBDİU LARLA KOYDUN YAVRULARIMIZI RAHMİMİZEE YA MUHYİ LERLE CAN VER SAĞLIK VER ONLARA AMİİİİNNNN

biz daha nişanlıyken bebek patikleri,ayakkabıları almaya başlamıştık:)
Evlendikten sonra da gizli gizli biriktirdik.
Çamaşırından şapkasına,tulumundan elbisesine bir dolu eşyası oldu.
Cinsiyet ayırt etmedik,kız için olan da var erkek için olan da:)
Ama bunca zaman bekleyince artık görmek acı vermeye başlamıştı,annemin evine gönderdim.
4-5 ayı bi atlatalım getiricem evime tekrar:)
Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin canım,insan duramıyor almadan.
Çok iyi biliyorum o duyguyu.Annelik hareketi engellenemez:)
Sağlıklı,güzel günlerde giysin kuzucuk cicilerini.

yanı regl gecmıss ama bu ayda olmamıss anlamadım gıttı cok cok az kaamsı olmus bundan oncekı dusugude olemıstı ustne olur gıbı olmusss yanııııı

Anladım canım üstüne görme olmuş olabilir diyorsun.
Ama işte o durumda değerin daha yüksek olması gerekir.
Şimdi tekrar baktım kendi beta hcg sonucumun referans değerlerine.

3. hafta 5.8-71.2
4.hafta 9.5-750

diyor yani bu sayılardan başlamış,3 haftalık desek yine düşük oluyor değer.
ki regli geçmiş diyorsun,o halde 3 haftadan fazla olması lazım bebek varsa.
varsa da değerin bu kadar düşük olmaması lazım.bir ihtimal bat geçmeden test yaptırmış olabilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…