halinden memnun çünkü sende problem var dediğimde kırıldığım şeyleri söylediğimde hayır diyo ben doğruyum benim bi yalnışım yok hamilelikte eşin desteği sevgisi çok önemli ama sorunları bile kabul etmiyo ben abartıyomuşum
canım kaç yıllık evlisiniz ??
5 ay bitti 6.ayın içindeyiz çok yeniyiz daha
benim de selçuk:) senin için de hayırlısı olsun
benimde selçuk :) hangi yıl mezun oldun?
halinden memnun çünkü sende problem var dediğimde kırıldığım şeyleri söylediğimde hayır diyo ben doğruyum benim bi yalnışım yok hamilelikte eşin desteği sevgisi çok önemli ama sorunları bile kabul etmiyo ben abartıyomuşum
oo canım hiç sıkma canını lütfen her çift ilk yılında neler neler yaşar.o yüzden yalnız değilsin ancak oturacak evliliğiniz.üzülme sakın bebişide üzme
oo canım hiç sıkma canını lütfen her çift ilk yılında neler neler yaşar.o yüzden yalnız değilsin ancak oturacak evliliğiniz.üzülme sakın bebişide üzme
evet evlilikte ilk seneler biraz zor geçer, annesine daha bağlı olur senin halinden anlamaz ama zamanla geçer tabi ki, ama sana şiddet uyguluyorsa falan o zaman iş değişir
:119: irmegan :119: rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah ama hangi siteden aldın
şiddet yok allaha şükür arkadaş çevresi arkadaşlarına çok bağlı iddaa oynuyo sürekli maç ve telefon elinde kaç kere konuştum kızdım küstüm olmadı ılımlı yaklaştım ama döndüremiyorum için için ağlıyorum hamile kadını üzmek reva mı yine kötü oldum saolun ilgilendiğiniz için
selam kizlar bizde dün dr kontrolüne gittik ama daha kesemizi göremedik persembe tekrar gidicem dr bakalim görebilicekmiyiz
geçmiş olsun canım benim.. bencede en güzel mide bulantısı bu olsa gerek... benimde midem bulanıyo ama daha hiç istifra etmeye bile teşeb büs olmadı şükür.. ama kokulardan tiksinti başladı parfüm kullanamıyorum artık mesela.. yemek yerken kokusu burnuma gelince içim kalkıyo.. bende durumlar böyle.. İnşallaaaaaaahhhhh bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız da tüüüüm sıkıntılarımızı unuturuuuzz..
[sıze=3]bır arkadasımınn regl gecmıstııı gecen lerde cok az kanaması olmus bugun ıse beta baktırmıss 1.5 cıkmıs aıle polıkılınıgı dr 2 hafta snra tekrarla demıs sızce gebe mıdırr bole olan varmı aranızda acıl cvp belyoruzz plesss[/sıze]
değer çok düşük,yani regl geçmişse bu kadar düşük olmamalı.
Amiin canım benim İnşallahhhh.... internetten almadım cnm mağazadan aldım... cinsiyeti belli olmayınca ortada bişey almakda zor oluyo vallaa... ama bişey söylyeyim miiii kız bebek tulumları o kadar tatlıkiiiiii bayıldıımmmm bayıldııımmmmm... Allahım sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiiiç farketmez...
yanı regl gecmıss ama bu ayda olmamıss anlamadım gıttı cok cok az kaamsı olmus bundan oncekı dusugude olemıstı ustne olur gıbı olmusss yanııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?