2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
herkese merhaba arkadaşlar siteyede,forumada yeni kayıt oldum. allahım herkesin bebeklerinin sağlıklı bir şekilde kucaklarına almak nasip etsin. arkadaşlarım sorularım var cevaplandırabilirseniz sevinirim. normalde adet günüm 27 ekimdi gelmedi ve 29 günü kan tahlili yaptırdım bhcg: 80 çıktı. ama vaginal ultrasonda doktorum herhangi bir şey göremiyorum daha erken olabilir, geç döllenme olabilir veya dış gebelik olabilir dedi ve yarın için tekrar kan tahlili istedi. çıkacak sonuca göre muhtemelen normal gebelik diyecek. ama karnımda sürekli ağrı var. ne azalıyor ne çoğalıyor. karnım sert ve ağrı var tam göbek ve çevresinde daire şeklinde. hafif hafifte aşağıya doğru karın ağrısı. başka hiç bir belirti yok. sadece karın ağrısı ve hcg: 80. sizin fikirlerinizi almak istedim. sizce nedir bendeki durum? gerçekten insan panik oluyor ve çevresinden bişiler duymak bilmek istiyor. yardımcı olursanız sevinirim.. cevap yokmu arkadaşlar ya

valla ben pınar süt içiyorum onuda daha 1 çay bardağı içtim ama bol bol fındık badem kuru incir ve kuru kayısı yiyorum bide ceviz hurma bide 3 kere yumurta yedim o kadar et yedim öle yani

hurma cok faydali ama yemek iyi degilmis burda doguma yakin kolay dogum olsun diye cooook yerler rahimi temizlermis cunku malum burasi hurma cenneti iyi bilirler ben cok severim ama yemiyorum

canım dosya ekledim oldu mu bilmiyorum ordan bak bende daha yaptırmadım hiç bir bilgim yok

canım dosya ekledim oldu mu bilmiyorum ordan bak bende daha yaptırmadım hiç bir bilgim yok

canim kan testine gore hamilesin insalllah degerin yukselir doktorun gorememesi normal daha cok kucuk canini sikma yani herkezin belirtiside farkli olur benim sadece goguslerim aciyor o da ara ara mesela baskada belirti yok insallah hayirlisi ile yavrunu alirsin kucagina

canim kan testine gore hamilesin insalllah degerin yukselir doktorun gorememesi normal daha cok kucuk canini sikma yani herkezin belirtiside farkli olur benim sadece goguslerim aciyor o da ara ara mesela baskada belirti yok insallah hayirlisi ile yavrunu alirsin kucagina

canım ben yaptırmadım daha hiç bir fikrim yok

kızlar bi kan lekesi gördüm zönce şimdi de kahverengi leke var..ne yapmalıyımmm?????????

Adamın biri işyerindeki kantinde arkadaşıyla yemek yerken: -"Kolumun ağrısından ölüyorum,doktora gitsem iyi olacak" diye arkadaşına dert yanmış.Arkadaşı da -"Yahu ne lüzum var, -"İleride köşedeki marketin çıkışında yeni bir bilgisayarlı cihaz koydular. Üç dolara bir jeton alıyorsun kasadan, atıyorsun, yanında getirdigin idrar örneğini açılan kapaktan içeri veriyorsun, on saniye sonra neticeyi ve tedavi için yapman gerekenleri öğreniyorsun" demiş. "Gördüğün gibi ucuz ve çabuk" diye eklemiş. Adam hemen bir kaba idrarını doldurup arkadaşının dediğini yapmış ve bilgisayar 10 saniye sonra yazılı olarak cevap vermiş: -"Kolunuzda bir cins eklem ağrısı olan Teniselbo oluşmuş.Sıcak suya koyun, ağır işlerden kaçının, iki hafta sonra düzelecektir" Memnun biçimde eve dönen adam, bir yandan bilgisayarın dediğini uygularken bir yandan da muzurca fikirlere kapılıp bu akıllı cihazı nasıl aldatılabileceğini düşünmeye başlamış.Ertesi gün olunca bir miktar çeşme suyuna köpeğinden alınmış bir kılı koymuş, üstüne bir şekilde elde ettiği karısının ve kızının idrar örneklerini eklemiş. Tüm bu karışımın üzerine bir de mastürbasyon yapıp doğru cihazın yanına varmış.Jetonu atıp kabı makinaya vermiş, on saniye sonra cihazdan yazılı yanıt gelmiş: 1. Çesme suyunuz çok kireçli. Bir filtre cihazi almayı düşünün 2. Köpeğinizde kene var. Eczaneden özel bir şampuan alıp köpeğinizi yıkayın. 3. Kızınız kokain bağımlısı. Bir psikiyatri kliniğine yatırın. 4. Karınız hamile. İkizler. Sizden değil. İyi bir avukat bulun. 5. Kendinizi bu yolla tatmin etmeyi bırakmazsanız kolunuz iyileşmez.:119::118:

üzme kendini inş bir şey olmaz zorladın mı kendini ağır bir şeyler falan kaldırdın mı bu dönemde yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum ama

yok işyerinde dosyalar dşında bişe kaldırmıyorum zaten... ondan da bişe olmaz .... evde de bişe yapmıyorum kiii... sabah bir esnedim gerile gerile annem öyle hareketler yapma sakın dedi... bilmiyorum neden olduğunu ama belim ağrıyor.... ve en başından beri sol kasıkta ağrı ..şimdi de midem bulanmaya başladı.... dr. mı gitsem???? istirahat et dedi ama ben çalışıyorum ondan mıdır

Canım dr ye git bence hem için rahatlar Allah korusun ne olur ne olmaz bekleme bilee

muayene etti mi ki canım seni doktor bir istirahat et dediyse belki bir şeyden şüphelenmiş olabilir mi iş yerinden izin al içine sinmiyorsa doktora git ama gerek duymuyorsan evine git dinlen bak annende yanındaymış ne güzel :)

korkma ama dr a git hemen ve bir daha sakın gerinme uzanma ayaklarını kaldır ve yat ben rapor aldım geçmiş olsun canım benim

canım bence de gebesin değerin 2 katı artıyosa sakın korkma hayırlısı olsun

hurma cok faydali ama yemek iyi degilmis burda doguma yakin kolay dogum olsun diye cooook yerler rahimi temizlermis cunku malum burasi hurma cenneti iyi bilirler ben cok severim ama yemiyorum

sen nerelisin canım neyse bende hurma yemem artık ama kuru incirle kayısının bir zararı olmaz sanırım:44:

ben konyaliyim canim ama arabistanda yasiyorum malum burda heryer hurma

iyi dilekleriniz için tşk ederim arkadşlar. bugün öğlen kan tahliline gidicem tekrar bakalım, doktorla randevum var. umarım mutlu haberi alırım. paylaşırım sizlerlede. umarım burada oluruz artık 2013 temmuza kadar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…