2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
selam kızlar bizde katıldık aranıza.perşembe günü ilk doktor randevumuz var.çok heycanlıyımm

aminnnnn cnmmmm:)

selam kizlar bizde dün dr kontrolüne gittik ama daha kesemizi göremedik persembe tekrar gidicem dr bakalim görebilicekmiyiz

merhaba arkadaşlar,
ben de Temmuz annesi olacağım Allah ın izniyle,
biz de dün keseyi göremedik serrzturk o yüzden Cuma günü gideceğiz tekrar, 3 hafta sonra da
yani aralık ilk haftasının sonuna doğru da kalp atışını duyabilecekmişiz Allah nasip ederse

aynen arkadaşlar, içimden hiç giysi veya başka bir eşya almak gelmiyor, düşükten çok korkuyorum

ne zamana kadar sürecek bu düşük tehlikesi, bileniniz var mı?

her dk aklımda, hareketlerimde vs çok dikkat etmeye çalışıyorum, ama başka ne yapabiliriz ki :18:

canımmm anladımm dogrudr ama dr olabılırde olmayabılırde demıs ya bızde umıtlendık o yusdenn kısmetı v
rsa olsun ınsllll

yeni gelen ars.rabbım bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsınn once keseyı sonra pıtpıt ları duymayı nasıpp eder ınsllllll

kızlar yarın dr randevumuz varrr pıt pıt lar ıcın soru lıstemı hazır ettımm ne yapım hast.aklımdan gıdıyordaa:26:

dua edın bıze ne olurrrr bır ohh cekelım bızdeeee

e benimkide öyleki zaten sabah uyandığım olmuyo yemek vakitleri çoğalıyo genellikle... ama daha hiç öğürme gelmedi bile... senin doktor kontrolün ne zaman...?
evet benimde öyle ama sonra yok yemeklerimi normal yiyebiliyorum yaniii ayyyy canım sen ankaradamıydın yanlıs hatırlamıyosam nerde calısıyosunn bu arad ben bu cuma gidicem canımm sabah saat 8:30 da giderim

ay maşallah inş. giydirmekde nasip olucak canım benim

canımm ılk 3 ay dıkkt etmek gerekıyorrr sonrası allah kerimm,,, sen dıkkt et gene mutfak dolaplarına uzanmaa agır kaldırma ev temısledıgındeee ARA ARA DINLEN YATT UZANNN SONR streden fılan uzakk durrr bıldıklerım böleee v

çok teşekkürler tavsiyelerin için

bir de yalnız olmadığımızı görünce çok mutlu oluyorum, hatta benimle aynı gün doğum yapacak bir Temmuz annesi bile varmış burda

canım benim aklında sürekli o düşünceyle yaşanmaz ki.Allah,yaşanacak ömür verdiyse bebeklerimize merak etme hiç birşey olmaz.Seni çok iyi anlıyorum ben de ilk zamanlar o düşüncelerdeydim,bu hafta biraz daha sıyrılmayı başardım.Şiddetli kasık ağrım oluyor hareket edemeyecek kadar,kitliyor beni tırsıyorum yalan değil.Doktor normal dedi.Doktorumun da söyledği gibi düşecekse yapacak birşey yok,hem düşerse iyi çünkü kromozom anomalisi var demekmiş,Allah sağlıklı genler üresin diye nasıl da yaratmış görüyor musun.Ha bunun duygusal boyutu var tabi Allah kimseye yaşatmasın,herkes için temennim bu.Anneler hep mutlu olsun bebekleriyle :)

duaaa ediinnn bizeee ne olurrr heyacan streesss hepsi bir aradaaa yaaa:18::18::18: yarın st 10 daaaa randvumusss bakalım dr ne kdrlıkk dıcekkk

selam kızlar bizde katıldık aranıza.perşembe günü ilk doktor randevumuz var.çok heycanlıyımm

hoşgeldiniz

tebrik ederim,umarım pıtpıtları duyarsın canım.Biz de cuma günü gideceğiz 2.kontrole inşallah bebeği görürüz.

Canım benim gayet normal değerin sakın panik yapma..benim adetim 6 gn geçmişti değerim sadace 45 çıktı iki gün sonra 136ya yükseldi keseyi gördükten sonra bi daha tahlil yaptırmadım zaten..içini ferah tut yani gayeet normal inşallah sağsağlim alırsın bebeğini kucağına..bu arada benim geç döllenme olduğu için o kadar düşük çıkmış..

duaaa ediinnn bizeee ne olurrr heyacan streesss hepsi bir aradaaa yaaa:18::18::18: yarın st 10 daaaa randvumusss bakalım dr ne kdrlıkk dıcekkk

stres yapma sakin ol ki bebeği de strese sokma.tevekkül et,elimizden ne gelir başka.Hayırlı haberler alırsın inş.

ne güzel anlatmışsın, içim biraz olsun rahatladı teşekkür ederimmm

hayırlısı olsun inşallah

2 senelik evliyim ve hep hamile olmak istedim bebek istedim, eşimi de zor ikna ettim bebek yapalım diye
sonunda ikna ettim zar zor, şimdi benden hevesli, görseniz havalarda uçuyor ilk duyduğu günden beri
sizin babişkolar nasıl tepkiler veriyor ?

ayyyy şimdi çıkıyorum mesai bitti eve gider gitmez bakcam vallaaa.. ama cinsiyetini bilmeden almakta sıkıntılı oluyo yaaa... neyse hayırlısıyla 3 ayı atlatıp cinsiyetleri öğrenelim daha neler alırız neleeeerrrr

ooo sizin birikim varmış baya maşallaaaaahhh... Sağlıcakla giysinler İnşallaaahhh...

evet cnmm ankaradayım.. ak parti ankara il başkanlığında çalışıyorum kocatepe camisinin ordayız..

ne demek canım benim.burada birbirimize yardım etmek,dertleşmek,tecrübelerimizi paylaşmak için buluşuyoruz
Biz duamızı edeceğiz,elimizden geleni yapıp sonra tevekkül edecğiz Allah a,gerisini Allah bilir.

sıkma canını hiç,kötü düşünme de.Hayatına devam et,insan kaç kere hamile olur ki hayatında.Bir düşünsene.1,2,3...her gününü doya doya,içine sindire sindire yaşamanı tavsiye ederim.Allah ın bize bahşettiği en özel ayları yaşıyoruz,lütfen kendimize zehir etmeyelim olur mu?

Bende evlendikten 6 ay sonra istedim eşim 1 sene sonra dedi.Ha deyince olacak sandığı için :) şimdi üzerimize titriyor sağ olsun.

Son düzenleme:

ay ne güzelll bende tandoğanda calısıyodum ama yarıldım bayramdan önce hamile oldugumu öğrenince hiç düşünmeden ayrıldım evdeyimm yanii ev kusu oldummkoca tepenin oraya cok gelirim bir ark da orata yakın calısıyoo kısmetse görüşürüz inş. seninleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…