2003 yılı sen?
aklıma girdin balım yaaa baş harfi m ilebaşlayan bi sitede crayz baby indirimdeymiş kızkardeşimin kızına hep ordan almıştım çok kullanışlı tavsiye ederim fiyatlar çok uygun bende attım sepete 100 tl lik bişeyler anneme dedim annem sakın hiçbişey alamazsın dedibakalım babamız gelsin onada gösterelim ne dicek insan dayanamıyoki rabbiiiiimmmm sağlıklı sıhhatli hAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYIDA NASİP ET İNŞALLAH YA MUBDİU LARLA KOYDUN YAVRULARIMIZI RAHMİMİZEE YA MUHYİ LERLE CAN VER SAĞLIK VER ONLARA AMİİİİNNNN
selam kizlar bizde dün dr kontrolüne gittik ama daha kesemizi göremedik persembe tekrar gidicem dr bakalim görebilicekmiyiz
inşallahh cnm allahım giydirmeyi nasip etsin. :: ama yaaaa yapma böle şeyler özendiriosun yaaa bende çok zor tutuyorum resmern savaşıyorum kendimle hayır alma bekle hayır sakın aklından bile geçirme die iç sesimle konuşyorum.hahahaha hatta geçenlerde bebek mağazalarını dolaştım hamilemisiniz dediler yok ben bi arkadaşımma hediye bakıorum dedim şimdi hamileyim desem iyice gaza gelcem evet yaaa ben hamileyim alabilirim falan amaaa yoookk şu düşük tehlikeesini atlatmadan bişey almaamm.Allahım sen koru.
canımmm anladımm dogrudr ama dr olabılırde olmayabılırde demıs ya bızde umıtlendık o yusdenn kısmetı vAnladım canım üstüne görme olmuş olabilir diyorsun.
Ama işte o durumda değerin daha yüksek olması gerekir.
Şimdi tekrar baktım kendi beta hcg sonucumun referans değerlerine.
3. hafta 5.8-71.2
4.hafta 9.5-750
diyor yani bu sayılardan başlamış,3 haftalık desek yine düşük oluyor değer.
ki regli geçmiş diyorsun,o halde 3 haftadan fazla olması lazım bebek varsa.
varsa da değerin bu kadar düşük olmaması lazım.bir ihtimal bat geçmeden test yaptırmış olabilir mi ki?
evet benimde öyle ama sonra yok yemeklerimi normal yiyebiliyorum yaniii ayyyy canım sen ankaradamıydın yanlıs hatırlamıyosam nerde calısıyosunn bu arad ben bu cuma gidicem canımm sabah saat 8:30 da giderime benimkide öyleki zatensabah uyandığım olmuyo yemek vakitleri çoğalıyo genellikle... ama daha hiç öğürme gelmedi bile... senin doktor kontrolün ne zaman...?
kızlaaaaaarrr ben az önce bişey yaptımmm :26: bebeğime kıyafetler aldııımmmmmzıbın aldııııımm bide yeni doğduğunda giyebileceği bi takım aldımmm
İnşallah hevesim kursağımda kalmazda Rabbim giydirmeyi nasip eder...
aynen arkadaşlar, içimden hiç giysi veya başka bir eşya almak gelmiyor, düşükten çok korkuyorum
ne zamana kadar sürecek bu düşük tehlikesi, bileniniz var mı?
her dk aklımda, hareketlerimde vs çok dikkat etmeye çalışıyorum, ama başka ne yapabiliriz ki :18:
canımm ılk 3 ay dıkkt etmek gerekıyorrr sonrası allah kerimm,,,sen dıkkt et gene mutfak dolaplarına uzanmaa agır kaldırma ev temısledıgındeee ARA ARA DINLEN YATT UZANNN SONR streden fılan uzakk durrr bıldıklerım böleee v
aynen arkadaşlar, içimden hiç giysi veya başka bir eşya almak gelmiyor, düşükten çok korkuyorum
ne zamana kadar sürecek bu düşük tehlikesi, bileniniz var mı?
her dk aklımda, hareketlerimde vs çok dikkat etmeye çalışıyorum, ama başka ne yapabiliriz ki :18:
selam kızlar bizde katıldık aranıza.perşembe günü ilk doktor randevumuz var.çok heycanlıyımm
Canım benim gayet normal değerin sakın panik yapma..benim adetim 6 gn geçmişti değerim sadace 45 çıktı iki gün sonra 136ya yükseldi keseyi gördükten sonra bi daha tahlil yaptırmadım zaten..içini ferah tut yani gayeet normal inşallah sağsağlim alırsın bebeğini kucağına..bu arada benim geç döllenme olduğu için o kadar düşük çıkmış..selm kızlar,ben de şu an 4 hafta 6 günlük gebeyim ancak daha Dr.a hiç gitmedim.kısmetse Çarşamba gitmeyi düşünüyorum. Adetimi 5gün geçe bhcg değerim960 dı. Bana biraz düşük gibi geliyor.bu konu hakkında bilgisi olan ve ya bhcg değerlerini hatırlayan var mı?
duaaa ediinnn bizeee ne olurrr heyacan streesss hepsi bir aradaaa yaaa:18::18::18: yarın st 10 daaaa randvumusss bakalım dr ne kdrlıkk dıcekkk
canım benim aklında sürekli o düşünceyle yaşanmaz ki.Allah,yaşanacak ömür verdiyse bebeklerimize merak etme hiç birşey olmaz.Seni çok iyi anlıyorum ben de ilk zamanlar o düşüncelerdeydim,bu hafta biraz daha sıyrılmayı başardım.Şiddetli kasık ağrım oluyor hareket edemeyecek kadar,kitliyor beni tırsıyorum yalan değil.Doktor normal dedi.Doktorumun da söyledği gibi düşecekse yapacak birşey yok,hem düşerse iyi çünkü kromozom anomalisi var demekmiş,Allah sağlıklı genler üresin diye nasıl da yaratmış görüyor musun.Ha bunun duygusal boyutu var tabi Allah kimseye yaşatmasın,herkes için temennim bu.Anneler hep mutlu olsun bebekleriyle :)
aklıma girdin balım yaaa baş harfi m ilebaşlayan bi sitede crayz baby indirimdeymiş kızkardeşimin kızına hep ordan almıştım çok kullanışlı tavsiye ederim fiyatlar çok uygun bende attım sepete 100 tl lik bişeyler anneme dedim annem sakın hiçbişey alamazsın dedibakalım babamız gelsin onada gösterelim ne dicek insan dayanamıyoki rabbiiiiimmmm sağlıklı sıhhatli hAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYIDA NASİP ET İNŞALLAH YA MUBDİU LARLA KOYDUN YAVRULARIMIZI RAHMİMİZEE YA MUHYİ LERLE CAN VER SAĞLIK VER ONLARA AMİİİİNNNN
biz daha nişanlıyken bebek patikleri,ayakkabıları almaya başlamıştık:)
Evlendikten sonra da gizli gizli biriktirdik.
Çamaşırından şapkasına,tulumundan elbisesine bir dolu eşyası oldu.
Cinsiyet ayırt etmedik,kız için olan da var erkek için olan da:)
Ama bunca zaman bekleyince artık görmek acı vermeye başlamıştı,annemin evine gönderdim.
4-5 ayı bi atlatalım getiricem evime tekrar:)
Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin canım,insan duramıyor almadan.
Çok iyi biliyorum o duyguyu.Annelik hareketi engellenemez:)
Sağlıklı,güzel günlerde giysin kuzucuk cicilerini.
evet benimde öyle ama sonra yok yemeklerimi normal yiyebiliyorum yaniii ayyyy canım sen ankaradamıydın yanlıs hatırlamıyosam nerde calısıyosunn bu arad ben bu cuma gidicem canımm sabah saat 8:30 da giderim
ay maşallah inş. giydirmekde nasip olucak canım benim
ne güzel anlatmışsın, içim biraz olsun rahatladı teşekkür ederimmm
hayırlısı olsun inşallah
2 senelik evliyim ve hep hamile olmak istedim bebek istedim, eşimi de zor ikna ettim bebek yapalım diye
sonunda ikna ettim zar zor, şimdi benden hevesli, görseniz havalarda uçuyor ilk duyduğu günden beri
sizin babişkolar nasıl tepkiler veriyor?
ayyyy şimdi çıkıyorum mesai bitti eve gider gitmez bakcam vallaaa.. ama cinsiyetini bilmeden almakta sıkıntılı oluyo yaaa... neyse hayırlısıyla 3 ayı atlatıp cinsiyetleri öğrenelim daha neler alırız neleeeerrrr
ooo sizin birikim varmış baya maşallaaaaahhh... Sağlıcakla giysinler İnşallaaahhh...
evet cnmm ankaradayım.. ak parti ankara il başkanlığında çalışıyorum kocatepe camisinin ordayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?