ne demek canım benim.burada birbirimize yardım etmek,dertleşmek,tecrübelerimizi paylaşmak için buluşuyoruz
Biz duamızı edeceğiz,elimizden geleni yapıp sonra tevekkül edecğiz Allah a,gerisini Allah bilir.
sıkma canını hiç,kötü düşünme de.Hayatına devam et,insan kaç kere hamile olur ki hayatında.Bir düşünsene.1,2,3...her gününü doya doya,içine sindire sindire yaşamanı tavsiye ederim.Allah ın bize bahşettiği en özel ayları yaşıyoruz,lütfen kendimize zehir etmeyelim olur mu?
Bende evlendikten 6 ay sonra istedim eşim 1 sene sonra dedi.Ha deyince olacak sandığı için :) şimdi üzerimize titriyor sağ olsun.
Merhaba bayanlar.
Ekim sonu ve Kasım ayında pozitifi görüp Temmuz ayında anne olacaklar burada toplanıyoruz inşallah.
Hadi bakalım gelsin bebişleerr, müjdeleri paylaşıp, hamilelik sürecine buradan devam inşallah.
Temennim bu ay ben dahil hamile olmayı bekleyen herkesin anne olabilmesi
Son Adet Tarihlerinizi yazmayı unutmayınız, gözden kaçırmamak adına özel mesaj da gönderirseniz iyi olur.
Profilin altında yer alan hamilelik takvimini yapmak için;
Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Değişiklikleri Kaydet
İşlem tamamdır kızlaaar
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ALLAH'IM, SEN BU AY HAMİLE HABERİNİ ALAN ANNİŞ ADAYLARINA SAĞLIKLI, SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET YA RABBİM...
AMİN
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Hamiş Anniş Adayımız
[/TD]
[TD]Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD]Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angel2121[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hamham[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delilah[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esraezgi[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Femolove[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A.sena[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19asos03[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuubii[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gullumsun[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rose29[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nehirası[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gocmenkuslar[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lioness07[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deragun[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Sare_[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aliatabak[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peripek[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Moda86[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetee[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suzan6638[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blgn08[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İrmegan[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gksmry[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]9 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlgunozkan23[/TD]
[TD]2 Ekim[/TD]
[TD]10 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Punpun[/TD]
[TD]3 Ekim[/TD]
[TD]11 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fb7981[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]12 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Miniiikkelebek[/TD]
[TD]6 Ekim[/TD]
[TD]14 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tgbesr[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar slm,
bende dün öğrendim hamile oldugumu...
kanda degerim 29.55 çıktı. doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi. 2 katına çıkarsa 10gün sonra gel dedi...
bakalım hayırlısı inşallah degerim yükselir...
bu arada keseyi ne zaman gördünüz??
Merhaba,
Kimsenin moralini bozmak istemem...
2. hamileliğimde bugün sonlandı(( Şubat 2013 annesi olacakken temmuz 2013 e kaldım ( Ama malesef o da elimden uçtu gitti....
Merhaba,
Kimsenin moralini bozmak istemem...
2. hamileliğimde bugün sonlandı(( Şubat 2013 annesi olacakken temmuz 2013 e kaldım ( Ama malesef o da elimden uçtu gitti....
merhaba arkadaşım, en son 20 ekim de regl oldum, dün kan testi yaptırdım 1743 çıktı, doktor çoğul gebelik olabilir diyor, senle aramızda fazla olmamasına karşılık benim değerim niye bu kadar fazla yaben 21 günde bir regl olurum, beklenen regl tarihimden bir gün önce baktırmıştım ilk 65 çıkmıştı kafam baya bi karştı kendi değerlerime
5 in üztü gebe demek için rahat olsun
cuma günü keseyi görebilirmişiz, 8 aralık gibi de kalp atışını duyabilirmişiz inaşllahh
bende en son 3ekımde adet gordum daha kaç haftalık bılmıorum ama en allh nasıp ederse ınsallh temmuzda dogumum gerceklesecek ınsallh
Maşallah canım darısı bize inşallah... daha ben keseyi bile göremedimm inşallah rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhhslm kızlar biz de dün gittik doktora ve kalp atışlarını gördük.rabbim herkese nasip etsin inşallah.ama duyamadık.sadece kımıldayışını gördük
çok mutluyum çoooook.rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah
çok uzuldum cnm cok gecmıs olsun ınsallh en kısa zaamnda bırdaha gebe kalırsın herseyın hayrlısı pekı kaç haftalıktı
canım benim neden oldu?duphaston veya progestan kullandın mı?
çok üzgünümmm..
Allah hayırlı bir zamanda yine verecek sana göreceksin bak ve sonra kucağına da alacaksın, üzülmeyelimistersen doktorumu tavsiye edeyim sana süpe biri
hiç üzülme bu noktaya kadar gelemeyenler bile var, senin çok şükür yumurtaların var dölleniyor, sadece tutmasında bir sıkıntı olmuş, o da halledilebilir birşey bence üzme kendini noluurr
benimde son regl günüm 19 Ekim'di. bende 30 günde bir olurdum tabi geçtiğide olurdu :)
çoğul gebelikse degerin onun için yüksek çıkmış olabilir... bende yarın kısmetse tekrar test yaptırcam inşallah yükselir...
herşeyin hayırlısı bende 30 ekime randevu aldım bakalımmmm...
şuan tek düşüncem yarın degerimin yüksek çıkması ...
İnşallah canımmm İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhiç endişelenme yarın senin değerin 61- 62 çıkacak Allah ın izniyleikiye katlaması lazım 48 saatte bir
İlkini 1 ağustosta 11 haftalıkken kaybettim( Buda 7 haftalıktı ctesi kalp atışlarını duymaya gidecektim ama içimde bi eksiklik vardı gibi. dün hafif kahverengi lekelenmem oldu dayanamadım bekleyemedim bugün gittik, keseyi ilk gördüğümüz günkü gibi duruyor hiç gelişmemiş yolk sac oluşmamış embriyo oluşmamış, kesenin yapısı bozulmaya başlamış (
Almamız lazım dedi, eğer kendiliğinden düşmesini beklersem çok kanaman ağrın olabilir ve ileriye yönelik yapışma vs olabilir dedi. Ve zaten sonrası hızlı gelişti. Drumuz dünya tatlısı işininde ehli bi adam...Zaten bu sefer ilaç iğne vs kullanmaya fırsatımız bile olmadı...İlk adeti gördükten sonra genetik araştırmaya başlayacaklar, pıhtılaşma paneli vs ofis histereskopi falan yapılacakmış(
Çok boktan durumdayım, şuan ağlayamıyorum bile garip salak bi metanet çöktü üstüme
İnşallah canımmm İnşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Maşallah canım darısı bize inşallah... daha ben keseyi bile göremedimm inşallah rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bugün öğrendim hamile olduğumu kan değerim 140.06 çıktı nasıl sizce adetime 2 kala yaptırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?