selam kızlar
Ben bugün kontrole gittim kalp atışı varmış herşey yolunda şükür
Gelecek ay cinsiyetini bile söyleyebilirim gösterirse dedi Doktorum çoooooook şekeeer
2,5 yaşında kızım var söylemiştim daha önce doktor zamanlama iyi olmuş dedi ah bide ben adapte olabilsem hamileliğime beklemiyodum süpriz oldu çünkü ....
Buarada bugün anneme söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu 4 aylık olana kadar söylemiycektim güya çok sevindi ben onun kadar mutlu değilim inanın sanki yıllardır bu anı beklermiş gibi ikisi bir arada büyür dedi klasik zihniyet
size ÇOK İLGİNÇ BİŞEY DAHA DİYCEM ÇOK GÜLCEKSİNİZ BEN BAYA GÜLDÜM ÇÜNKÜ
kızım bi kaç gündür öğürüp böğürüp kusuyo annem ,annesinden etikenebiliyor bazı çocuklar dedi bi kaç kişiyi örnek verdi ne güldük anlatamam kızımla beraber bulantı yaşıycam aklıma gelmezdi
İlkini 1 ağustosta 11 haftalıkken kaybettim( Buda 7 haftalıktı ctesi kalp atışlarını duymaya gidecektim ama içimde bi eksiklik vardı gibi. dün hafif kahverengi lekelenmem oldu dayanamadım bekleyemedim bugün gittik, keseyi ilk gördüğümüz günkü gibi duruyor hiç gelişmemiş yolk sac oluşmamış embriyo oluşmamış, kesenin yapısı bozulmaya başlamış (
Almamız lazım dedi, eğer kendiliğinden düşmesini beklersem çok kanaman ağrın olabilir ve ileriye yönelik yapışma vs olabilir dedi. Ve zaten sonrası hızlı gelişti. Drumuz dünya tatlısı işininde ehli bi adam...Zaten bu sefer ilaç iğne vs kullanmaya fırsatımız bile olmadı...İlk adeti gördükten sonra genetik araştırmaya başlayacaklar, pıhtılaşma paneli vs ofis histereskopi falan yapılacakmış(
Çok boktan durumdayım, şuan ağlayamıyorum bile garip salak bi metanet çöktü üstüme
süpermiş yaa, ben de duymuştum bunu sanki tanıdık geldi bu durum
hadi hayırlı olsun, inşallah eli ayağı düzgün aklı yerinde hayırlısıyla bir de erkek bebeğin olur canım
içimden geçen sayı 61. 38
yarın yaz bize eylülcüm kaç çıktığını
Merhaba,
Kimsenin moralini bozmak istemem...
2. hamileliğimde bugün sonlandı(( Şubat 2013 annesi olacakken temmuz 2013 e kaldım ( Ama malesef o da elimden uçtu gitti....
İnşallah keseyi görürsün ve kalp atışlarını duyarsın canımmmmkızlar perşembe günü dr.a gidicem keseyi ve kalp atışlarını duyabilirmiyim acaba??:18::18::18::18::18::18:
korkma canım Allah'ın izniyle bişey olmaz bebegine... rabbim korusun hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip ederi İnşallah Allah'ım.slm kızlar ben de bugün doktordan geldim.kalp atışlarınıını duyduk. haftasına göre biraz küçük dedi doktor...başka da bişey demedii ben de bişey soramadım kızlar nasıl korktum kalbini duyamayacağım veya gelişim sorunu vs dicek diye....öyle sıkmışım ki kendimi dışarda baya baya ağladım...bu arada 10 gün sonra tekrar çağırdı...sankii kötüü bişeyler olacak bu bebeğimde olmayacak ben yeniden kürtaj yeniden aynı sorunlar aynı durumlar....öyle bunaldım kii eşimi aradım biraz rahatlatsın diye o da kızdı bana bebek iyiymiş daha niye öldürüyon kürtaj oluyon senaryolar kuruyon diye.....
anladım ki beni sizden başka kimse anlamıyor .....çok korkuyorumm....bebeğimi sevmeye bile korkuyorum...anladım kii ben ilk kaybımın etkisini atamamışım üstümden....böyle de geçmez ki hamilelik...çok şükür allaha inancı kuvvetli olan bir insanım...rabbime havale ediyorum o hayırlısı nasılsa öyle versin diyorum ...ama işte galiba bu bebek konusunda teslimiyet sorunum var..allah af etsiin
slm kızlar ben de bugün doktordan geldim.kalp atışlarınıını duyduk. haftasına göre biraz küçük dedi doktor...başka da bişey demedii ben de bişey soramadım kızlar nasıl korktum kalbini duyamayacağım veya gelişim sorunu vs dicek diye....öyle sıkmışım ki kendimi dışarda baya baya ağladım...bu arada 10 gün sonra tekrar çağırdı...sankii kötüü bişeyler olacak bu bebeğimde olmayacak ben yeniden kürtaj yeniden aynı sorunlar aynı durumlar....öyle bunaldım kii eşimi aradım biraz rahatlatsın diye o da kızdı bana bebek iyiymiş daha niye öldürüyon kürtaj oluyon senaryolar kuruyon diye.....
anladım ki beni sizden başka kimse anlamıyor .....çok korkuyorumm....bebeğimi sevmeye bile korkuyorum...anladım kii ben ilk kaybımın etkisini atamamışım üstümden....böyle de geçmez ki hamilelik...çok şükür allaha inancı kuvvetli olan bir insanım...rabbime havale ediyorum o hayırlısı nasılsa öyle versin diyorum ...ama işte galiba bu bebek konusunda teslimiyet sorunum var..allah af etsiin
benım kızım premature cok erken dogdu sutum cok cok az oldu mama yıyor zaten sorun yok o yuzden canım.3 aylık bebeğin varken yine hamile kaldın sanırım.. Allah ikinci yavrucuğunu da sağlıklıca kucağına almanı nasip etsin... ne güzel ikiz gibi büyürler ama kızın için süt yönünden sıkıntı olmuştur.. gerçi şimdi hazır mamalar felan var Ayyyy ben heyecanlandım biliyomusun senin yerineeee bende peş peşe yapmayı istiyorum Rabbim nasip ederse İnşallaaahhh....
uzun uykusuz bır gecenın sonunda evladın sana gulumsedı mı unutuyosun herseyı.dogumdan cıktım agrım vardı kızımı gordukten sonra hıcbır agrım olmadı hatırlamıyorum bıleHoşgeldin o zaman aramıza:)
Sürekli uyku hali,sarhoş gibi kafanın bi inceden güzel olma durumu:)
progestanın etkileri sanırım.Gerçi fitil olarak kullanıyormuşsun ama aynı etkiyi verir herhalde.
Ama onların iyi olduğunu düşünmek,kucağımıza alacağımız günü hayal etmek,bütün şikayetlerimizi çekilir kılıyor dimi...
Ben de o şekilde kullanamam işte,hamilelik olmasa fitil kullanma da sorun yaşamam ama psikolojik olarak atamam bu dönem.
yutmaya ve kafa güzel gezmeye devam:)
Demek ki neymiş prolaktin korumuyormuş:)
hayırlısı olsun,peşpeşe,sağlıkla büyüsünler inşallah.
Bir an ben de doğsun inşallah sağlıkla hiç korunmayım diyorum.
Sonra gözüm kesmiyo.Annelik çok zormuş...
Sözle,gözlemle olduğu gibi değilmiş.
Daha şimdiden içim pır pır,yüreğim ağzımda hep,
sağlıklı mı,sorun var mı yok mu,nasıl geçecek 9 ay?
Bunlar kafamı kurcalarken,beni saplantılı,takıntılı,kuruntulu biri haline getirirken,
bunları ikinci bir kez yaşamaya,yüreğim dayanır mı bilemiyorum:)
Ama çok isterim tabi o ayrı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?