2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
selam kızlar

Ben bugün kontrole gittim kalp atışı varmış herşey yolunda şükür

Gelecek ay cinsiyetini bile söyleyebilirim gösterirse dedi Doktorum çoooooook şekeeer

2,5 yaşında kızım var söylemiştim daha önce doktor zamanlama iyi olmuş dedi ah bide ben adapte olabilsem hamileliğime beklemiyodum süpriz oldu çünkü ....

Buarada bugün anneme söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu 4 aylık olana kadar söylemiycektim güya çok sevindi ben onun kadar mutlu değilim inanın sanki yıllardır bu anı beklermiş gibi ikisi bir arada büyür dedi klasik zihniyet

size ÇOK İLGİNÇ BİŞEY DAHA DİYCEM ÇOK GÜLCEKSİNİZ BEN BAYA GÜLDÜM ÇÜNKÜ

kızım bi kaç gündür öğürüp böğürüp kusuyo annem ,annesinden etikenebiliyor bazı çocuklar dedi bi kaç kişiyi örnek verdi ne güldük anlatamam kızımla beraber bulantı yaşıycam aklıma gelmezdi

süpermiş yaa, ben de duymuştum bunu sanki tanıdık geldi bu durum

hadi hayırlı olsun, inşallah eli ayağı düzgün aklı yerinde hayırlısıyla bir de erkek bebeğin olur canım

Merhaba Kızlar
Normalde Cuma günü kalp atışlarını dinlemeye gidecektim fakat yarına devlet hastanesinden randevu aldım ayrıca. Çünkü doktorumun benden istediği tahlilleri Aile Sağlığı Merkezi yapmıyormuş. Yani bu durumda yarın muayene olacağım o doktordan tahlilleri isteteceğim. Bu arada da İnşallah kalp atışlarını görürüm. Ve mide bulantılarım için güçlü birşey isteyeceğim artık dayanılmaz olduğu zamanlar için(

arkadaşım rabbim hayırlısını versin inan çok üzüldüm rabbim sana sağlık versin tek vakitte gönlünün muradını versin inşallah

cinsiyetin bir önemi yok sarı yeşil beyaz kırmızı turuncu kızada erkeğede giydiriliyo

içimden geçen sayı 61. 38

yarın yaz bize eylülcüm kaç çıktığını

yarın öğleden sonra yazarım canımmm inşallah.
dua edin bana inşallah yükselir degerim İnşallahhh Allah'ın izniyle yavrum tutunsun banaa...

kızlar karından ultrasonla görebilir miyim bebeği acaba perşembe günü yoksa erken mi daha?ben vajinal ultrasondan tedirgin oluyorum girmek istemiyorum.ne dersiniz?siz karından mı vajinal ultrasonla mı baktırdınız?

Merhaba,

Kimsenin moralini bozmak istemem...

2. hamileliğimde bugün sonlandı(( Şubat 2013 annesi olacakken temmuz 2013 e kaldım( Ama malesef o da elimden uçtu gitti....

canım benim çk üzüldüm rabbim sabır versin seni cok iyi anlıyorum 2 evladımıda kaybettim rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş....

kızlar perşembe günü dr.a gidicem keseyi ve kalp atışlarını duyabilirmiyim acaba??:18::18::18::18::18::18:

19 ekim son adet tarihimm ve 19 kasımda kan testi yaptırdım degeri 29.55 çıktı yarın tekrar kan testi yaptırcam İnşallah yükselir?? benim gibi olup yükselen var mı?

slm kızlar ben de bugün doktordan geldim.kalp atışlarınıını duyduk. haftasına göre biraz küçük dedi doktor...başka da bişey demedii ben de bişey soramadım kızlar nasıl korktum kalbini duyamayacağım veya gelişim sorunu vs dicek diye....öyle sıkmışım ki kendimi dışarda baya baya ağladım...bu arada 10 gün sonra tekrar çağırdı...sankii kötüü bişeyler olacak bu bebeğimde olmayacak ben yeniden kürtaj yeniden aynı sorunlar aynı durumlar....öyle bunaldım kii eşimi aradım biraz rahatlatsın diye o da kızdı bana bebek iyiymiş daha niye öldürüyon kürtaj oluyon senaryolar kuruyon diye.....
anladım ki beni sizden başka kimse anlamıyor .....çok korkuyorumm....bebeğimi sevmeye bile korkuyorum...anladım kii ben ilk kaybımın etkisini atamamışım üstümden....böyle de geçmez ki hamilelik...çok şükür allaha inancı kuvvetli olan bir insanım...rabbime havale ediyorum o hayırlısı nasılsa öyle versin diyorum ...ama işte galiba bu bebek konusunda teslimiyet sorunum var..allah af etsiin

korkma canım Allah'ın izniyle bişey olmaz bebegine... rabbim korusun hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip ederi İnşallah Allah'ım.
benimde radevum 30 kasım inşallah yarın degerim yükselirde 30unda rahatca giderim doktora

Son düzenleme:
Selam kızlar
Bende bu topiğe ait oluyorum 2gün itibariyle. Adım Özge. 21 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.
Pazar günü test yaptım ve öğrendim hamile olduğumu. Düzensiz adetlerim vardı tedavi gördüm klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum ve ilk tedavide hamile kaldım Son adet tarihine göre 7 haftalık görünüyor. Sabah bulantılarım çok oluyor ve karın ağrılarım Bazen regl sancısı bazen değişik bi batma. Bende cuma gidicem dr'a ilk defa..

çok şükür gerçekten iyi haberler vermene çok sewindim bende seni bekliodum ,mutlu olmalısın bu güzelbi haber ,eşinin tepkiside normal çünkü o da endişeleniyodur...düşünme kötü şeyler gerçekten bu hormanlar saçmalatıyor bizi bazen,bence güzel bi kitap bul olumlu düşünmeyle ilgili ,oku kafaanı dağıtırsın vaktin varsa tabi.öptüm seni kendine dikkat et ağlama sakın

Kızlar düşük yapanlar ve düşük olmaması için bir dua öğrendim. Sizlerle paylaşmak istedim.

EL MÜBDİ: Anlamı;Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
33 defa uyumadan önce karnımızı okşayarak EL MÜBDİ diyerek okuyoruz. Bunu okuduktan sonra şu duayı ediyoruz; ''Yarabbim selam isminin üstüne bebeğimi muhafa et. Amin.'' Bunu da 3 kez elimizi karnımıza sürerek söylüyoruz.
Eşleriniz de uyumadan önce bir gece 99 kez elini karnına koyarak YA MÜBDİ okuyarak dua etsin.

Rabbim bebişlerimizi korusun.

benım kızım premature cok erken dogdu sutum cok cok az oldu mama yıyor zaten sorun yok o yuzden canım.
uzun uykusuz bır gecenın sonunda evladın sana gulumsedı mı unutuyosun herseyı.dogumdan cıktım agrım vardı kızımı gordukten sonra hıcbır agrım olmadı hatırlamıyorum bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…