stres yapma sakin ol ki bebeği de strese sokma.tevekkül et,elimizden ne gelir başka.Hayırlı haberler alırsın inş.
canımm hos geldın ates olcme topıgınden ben nbr ınsl yarın degerın ıkıye yada ıkıye yakın katlarrrtmm stres yok okkkkk muckkkkızlar slm,
bende dün öğrendim hamile oldugumu...
kanda degerim 29.55 çıktı. doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi. 2 katına çıkarsa 10gün sonra gel dedi...
bakalım hayırlısı inşallah degerim yükselir...
bu arada keseyi ne zaman gördünüz??
nısan cımm duaıle ınl bende sbh gıdecegımınsl dua edınn de bende duyayım sag saglımınsllllllllllllllllslm kızlar biz de dün gittik doktora ve kalp atışlarını gördük.rabbim herkese nasip etsin inşallah.ama duyamadık.sadece kımıldayışını gördük
çok mutluyum çoooook.rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah
slm kızlar ben de bugün doktordan geldim.kalp atışlarınıını duyduk. haftasına göre biraz küçük dedi doktor...başka da bişey demedii ben de bişey soramadım kızlar nasıl korktum kalbini duyamayacağım veya gelişim sorunu vs dicek diye....öyle sıkmışım ki kendimi dışarda baya baya ağladım...bu arada 10 gün sonra tekrar çağırdı...sankii kötüü bişeyler olacak bu bebeğimde olmayacak ben yeniden kürtaj yeniden aynı sorunlar aynı durumlar....öyle bunaldım kii eşimi aradım biraz rahatlatsın diye o da kızdı bana bebek iyiymiş daha niye öldürüyon kürtaj oluyon senaryolar kuruyon diye.....
anladım ki beni sizden başka kimse anlamıyor .....çok korkuyorumm....bebeğimi sevmeye bile korkuyorum...anladım kii ben ilk kaybımın etkisini atamamışım üstümden....böyle de geçmez ki hamilelik...çok şükür allaha inancı kuvvetli olan bir insanım...rabbime havale ediyorum o hayırlısı nasılsa öyle versin diyorum ...ama işte galiba bu bebek konusunda teslimiyet sorunum var..allah af etsiin
ay ne güzelll bende tandoğanda calısıyodum ama yarıldım bayramdan önce hamile oldugumu öğrenince hiç düşünmeden ayrıldım evdeyimm yanii ev kusu oldummkoca tepenin oraya cok gelirim bir ark da orata yakın calısıyoo kısmetse görüşürüz inş. seninleee
kızlar kaç yıllık evlisiniz ben 5 seneyi bitiridimm süleyman demirel ünv mezunum bilgisayar prog. bu gebelik 3. gebeliğim ama kısmetse ilk evladım olacak doğarsa
Merhaba,
Kimsenin moralini bozmak istemem...
2. hamileliğimde bugün sonlandı(( Şubat 2013 annesi olacakken temmuz 2013 e kaldım ( Ama malesef o da elimden uçtu gitti....
cinsiyetin bir önemi yok sarı yeşil beyaz kırmızı turuncu kızada erkeğede giydiriliyo
slm kızlar ben de bugün doktordan geldim.kalp atışlarınıını duyduk. haftasına göre biraz küçük dedi doktor...başka da bişey demedii ben de bişey soramadım kızlar nasıl korktum kalbini duyamayacağım veya gelişim sorunu vs dicek diye....öyle sıkmışım ki kendimi dışarda baya baya ağladım...bu arada 10 gün sonra tekrar çağırdı...sankii kötüü bişeyler olacak bu bebeğimde olmayacak ben yeniden kürtaj yeniden aynı sorunlar aynı durumlar....öyle bunaldım kii eşimi aradım biraz rahatlatsın diye o da kızdı bana bebek iyiymiş daha niye öldürüyon kürtaj oluyon senaryolar kuruyon diye.....
anladım ki beni sizden başka kimse anlamıyor .....çok korkuyorumm....bebeğimi sevmeye bile korkuyorum...anladım kii ben ilk kaybımın etkisini atamamışım üstümden....böyle de geçmez ki hamilelik...çok şükür allaha inancı kuvvetli olan bir insanım...rabbime havale ediyorum o hayırlısı nasılsa öyle versin diyorum ...ama işte galiba bu bebek konusunda teslimiyet sorunum var..allah af etsiin
bulantılarla baslayan bir günden mrb herkese sabah sabah soda içiyorum yine hayırlısı
sen maliyedenmiydin canım?
bende de çok gaz sancısı var ya regl ağrılarım bugün yok gibi.
ewet canım ama raporluyum gebeliğimi öğrendiğim günden beri.. kızlar sabahları balkonda kocişle simitçi bekliyoruz çünküü sabah yiyebildiğim tek şey o üstüne ilaçları içiyorum sonrA 1 sodaa ve şuan çok uykum var heran uyuyabilirim
sen maliyedenmiydin canım?
bende de çok gaz sancısı var ya regl ağrılarım bugün yok gibi.
canım sen progestan kullanıyormusun? Ben 2 haftadır kullanıyorum 2 haftadır benimde inanılmaz gaz sancım var, vallahi bebeğimin gücüne gitmesin bezdirdi beni,her akşam 1 bardak süt içiyordum,süt gaz yapar biliyorsun, sütü kestim hala daha gazım var netten araştırdım progestan gaz yaparmı diye bir kaç sonuç çıktı gaz yapabileceğiyle alakalı
oh ohh süper maaşallahhh
eşlerimizden Allah razı olsun, ben işten çıktım bebişimi rahat taşıyayım diye ama evdeyken daha da kafaya takıyor insan, bankada çalışıyorken hamile olmak zor olacağı için ayrıldım işimden, iyi ki de ayrılmışım, ama hamileliği sürdürebileceğim bir işim olsa asla çıkmazdım
bebişim doğsun 1 yaşını doldursun Allah ın izniyle yeniden gircem iş hayatına, şimdiden özledim çalışmayı
sizler napıyorsunuz çalışıyor musunuz, yaşlarınız kaç?
ben 28 yaşındayım
kızlar slm,
bende dün öğrendim hamile oldugumu...
kanda degerim 29.55 çıktı. doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi. 2 katına çıkarsa 10gün sonra gel dedi...
bakalım hayırlısı inşallah degerim yükselir...
bu arada keseyi ne zaman gördünüz??
slm kızlar biz de dün gittik doktora ve kalp atışlarını gördük.rabbim herkese nasip etsin inşallah.ama duyamadık.sadece kımıldayışını gördük
çok mutluyum çoooook.rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah
İlkini 1 ağustosta 11 haftalıkken kaybettim( Buda 7 haftalıktı ctesi kalp atışlarını duymaya gidecektim ama içimde bi eksiklik vardı gibi. dün hafif kahverengi lekelenmem oldu dayanamadım bekleyemedim bugün gittik, keseyi ilk gördüğümüz günkü gibi duruyor hiç gelişmemiş yolk sac oluşmamış embriyo oluşmamış, kesenin yapısı bozulmaya başlamış (
Almamız lazım dedi, eğer kendiliğinden düşmesini beklersem çok kanaman ağrın olabilir ve ileriye yönelik yapışma vs olabilir dedi. Ve zaten sonrası hızlı gelişti. Drumuz dünya tatlısı işininde ehli bi adam...Zaten bu sefer ilaç iğne vs kullanmaya fırsatımız bile olmadı...İlk adeti gördükten sonra genetik araştırmaya başlayacaklar, pıhtılaşma paneli vs ofis histereskopi falan yapılacakmış(
Çok boktan durumdayım, şuan ağlayamıyorum bile garip salak bi metanet çöktü üstüme
canım sen progestan kullanıyormusun? Ben 2 haftadır kullanıyorum 2 haftadır benimde inanılmaz gaz sancım var, vallahi bebeğimin gücüne gitmesin bezdirdi beni,her akşam 1 bardak süt içiyordum,süt gaz yapar biliyorsun, sütü kestim hala daha gazım var netten araştırdım progestan gaz yaparmı diye bir kaç sonuç çıktı gaz yapabileceğiyle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?