2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Baş dönmelerim ve uyku halleri başladı. Allah'tan evde yatıyorum. Baş dönmesi çok kötü. Ama buna bile razıyım, çünkü bunları bebişim yapıyor biliyorum.

stres yapma sakin ol ki bebeği de strese sokma.tevekkül et,elimizden ne gelir başka.Hayırlı haberler alırsın inş.

canımm hos geldın ates olcme topıgınden ben nbr ınsl yarın degerın ıkıye yada ıkıye yakın katlarrrtmm stres yok okkkkk muckkk

nısan cımm duaıle ınl bende sbh gıdecegımınsl dua edınn de bende duyayım sag saglımınsllllllllllllllll

çok sevindim canım benim bende seni bekliyordum şükür hayırlı haberlerle geldin.
sakın moralini bozma herşey iyi olacak ilk gebeliklerimiz kötü sonuçlandı die buda öle olacak diye birşey yok.Allahın izniyle sağlıklı gebelikler geçiricez ve kucağımıza alıcaz.

bulantılarla baslayan bir günden mrb herkese sabah sabah soda içiyorum yine hayırlısı

ayyyy valla yolun düşerse beklerim canım beniiiimmmmmm

kızlar kaç yıllık evlisiniz ben 5 seneyi bitiridimm süleyman demirel ünv mezunum bilgisayar prog. bu gebelik 3. gebeliğim ama kısmetse ilk evladım olacak doğarsa

biz 1 yıllık evliyizzz ilk gebeliğim ve klomenle hamile kalabildim... Umarım hepimiz sorunsuzca en güzel şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız...

Merhaba,

Kimsenin moralini bozmak istemem...

2. hamileliğimde bugün sonlandı(( Şubat 2013 annesi olacakken temmuz 2013 e kaldım( Ama malesef o da elimden uçtu gitti....

canımmm ne desem boş biliyorum ama Rabbim sağlıksız gebeliği kendisi sonlandırıyo zaten... elbet bir zamanı var biliyorum senin için zor bir süreç ama sabretmelisin emin ol bebeğin en hayırlı zamanda en güzel şekilde gelecektir.. Allah sabrını artırsın cnm benimm...
cinsiyetin bir önemi yok sarı yeşil beyaz kırmızı turuncu kızada erkeğede giydiriliyo

ben kırmızı desenli bişey aldım zaten onu düşünerek.. İnşallah giydirebilirim...

ayyyyyy çok şükür Allahımaaaaaa sweetim bak gördün bebeğinin kalp atışlarınıııııı... Demekki geç döllenme olduğu için göstermemiş kendisini annesiiii bence için artık rahat olabilir... eşinide stresinle germe onlar bizim kadar sabırlı olmayabiliyolar çünkü... sen herşeyini bizimle paylaş ama nooolur şu evhamı artık at bi üstünden.. sadece senin değilki hamile olan herkesin düşük tehlikesi muhakkak var.. Rabbimden hayırlısını istiyoruz oda ona göre veriyo yaşadıklarımızı zaten.. Hadi tekrardan gözünaydın.. bi silkelende kendine gel artıkkkkkkk

günaydınnnn canlarııımmm... benimde bugün midem çok fecii bulanıyoooo daha bişey yemedim ama İnşallah şu bulantılar geçer gerçekten çok berbat bir durum :2:

sen maliyedenmiydin canım?

bende de çok gaz sancısı var ya regl ağrılarım bugün yok gibi.

ewet canım ama raporluyum gebeliğimi öğrendiğim günden beri.. kızlar sabahları balkonda kocişle simitçi bekliyoruz çünküü sabah yiyebildiğim tek şey o üstüne ilaçları içiyorum sonrA 1 sodaa ve şuan çok uykum var heran uyuyabilirim

bende öyleyim ben iş yerindeyim :2: çok şükür bulantım yok gerçi bulantı için erken benim daha 6-7 haftalarda çıkıyor sanırım şuan hala regl belirtilerini yaşıyorum

sen maliyedenmiydin canım?

bende de çok gaz sancısı var ya regl ağrılarım bugün yok gibi.

canım sen progestan kullanıyormusun? Ben 2 haftadır kullanıyorum 2 haftadır benimde inanılmaz gaz sancım var, vallahi bebeğimin gücüne gitmesin bezdirdi beni,her akşam 1 bardak süt içiyordum,süt gaz yapar biliyorsun, sütü kestim hala daha gazım var netten araştırdım progestan gaz yaparmı diye bir kaç sonuç çıktı gaz yapabileceğiyle alakalı

Son düzenleme:

yok canım kullanmıyorum ilk gebeliğimde de olmuştu sanırım böyle gaz çok oldu ilk haftalar

evet evde olmak,kafa dağıtmak açısından zor gerçekten.Ben de çıkmayı düşünüyorum,iş yerinde olumsuzluklar,ahlaksız insanlar var çünkü.Hamileyken çekemeyeceğim karaktersiz insanları.bu duumlara sinirleniyorum,para kazanaym derken sağlığımdan oluyorum.E bana ne katıyor iş?hiç birşey şu anda ama benden götürüyor.en önemlisi psikoloji hamileyken,iş yeri bunu sağlayamıyorsa herkes kendi yoluna bakmalı.

26 yaşındayım.27 bitecek bir kaç ay sonra :)

tebrik ederim canım.Hayırlısıyla sağlıkla,kucağına almayı nasip etsin Allah inş değerin güzel ,yükselir 48 saat sonra hiç merak etme.keseyi 5.hafta bittiğinde gitmiştim doktora o zaman gördük ama boyutu hakkında birşey demedi.bizim için önemli olan kalbin atmasıdır dedi.

maşallah canım tebrik ederim darısı başımıza o güzel duyguları yaşarız inşallah.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım.Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah bebeğin en kısa zamanda seninle olsun inşallah,bekletmesin annesini.

ben kullanıyorum tatlım benim de o haftalarda gazımm çoktu ama şimdi biraz azaldı.. ben günde 3 progestan kullanıyorum

arkadaşım progestan iğneyi kullandım bende banada inanılmaz gaz yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…