- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bugün öğrendim hamile olduğumu kan değerim 140.06 çıktı nasıl sizce adetime 2 kala yaptırmıştım.
kızlar karından ultrasonla görebilir miyim bebeği acaba perşembe günü yoksa erken mi daha?ben vajinal ultrasondan tedirgin oluyorum girmek istemiyorum.ne dersiniz?siz karından mı vajinal ultrasonla mı baktırdınız?
kızlar perşembe günü dr.a gidicem keseyi ve kalp atışlarını duyabilirmiyim acaba??:18::18::18::18::18::18:
kızlar bulantıya bir çare de benden,dün akşam keşfettim.canınız çekmesin,kusura bakmayın.derdinize derman olmak için yazacağım.
Kestane mide bulantısına gayet iyi geliyor,fazla tüketmeyin.kalori deposu çünkü.
sağol arkadaşım ben kestaneyide çok severim :)
benim bulantımıda anlamadım bir kaç gündür iyiydin dün akşam üzeri bi fena oldum ayyyy çok kötüydü
kraker yedim bide sade soda
selam kızlar bizde katıldık aranıza.perşembe günü ilk doktor randevumuz var.çok heycanlıyımm
hoşgeldiniz
tebrik ederim,umarım pıtpıtları duyarsın canım.Biz de cuma günü gideceğiz 2.kontrole inşallah bebeği görürüz.
Kızlar benim gibi sivilce şikayetiniz var mıı.Şu yaşıma kadar çıkmayan sivilceler çıktıı
cevap verecek olan yokmu kızlar ya
benim gibi erken öğrenen oldumu aranızda
canım neden dert ediyorsun kendine bu kadar.Rahat ol,ne kadar kötü düşünürsen çekersin üzerine.iyi düşün,rahat ol,dert etme kendine.
unutma düşecek olduktan sonra amuda da kalksak düşer.Allah kaderimize ne yazdıysa onu yaşarız.engel olamayız.
onun için bırak bu vesveseleri keyfine bak.seni mutlu eden uğraşlar bul kendine.strese girip bebeği de strese sokma lütfen.sen mutlu ol ki o da olsun.
bana doktor da dedi düşecek olduktan sonra yapacak birşey yok.önemli olan gebelikte kalp atışını duymaktır diye,dumur oldum ilk duydugumda ama stres olsam elden ne gelir.rahat ol herşey olacağına varır.saldım çayıra mevlam kayıra moduna gir lütfen.
evet evde olmak,kafa dağıtmak açısından zor gerçekten.Ben de çıkmayı düşünüyorum,iş yerinde olumsuzluklar,ahlaksız insanlar var çünkü.Hamileyken çekemeyeceğim karaktersiz insanları.bu duumlara sinirleniyorum,para kazanaym derken sağlığımdan oluyorum.E bana ne katıyor iş?hiç birşey şu anda ama benden götürüyor.en önemlisi psikoloji hamileyken,iş yeri bunu sağlayamıyorsa herkes kendi yoluna bakmalı.
26 yaşındayım.27 bitecek bir kaç ay sonra :)
Kızlar benim gibi sivilce şikayetiniz var mıı.Şu yaşıma kadar çıkmayan sivilceler çıktıı
cevap verecek olan yokmu kızlar ya
benim gibi erken öğrenen oldumu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?