2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bugün öğrendim hamile olduğumu kan değerim 140.06 çıktı nasıl sizce adetime 2 kala yaptırmıştım.

tebrik ederim,hoşgeldin.değerin gayet güzel canım.48 saat sonra tekrarlat bakalım 2-2.5 kat artıyor mu ?benim 2 kattan fazla 2.5 dan az artıyordu hep :)

bence görebilirsin.Ben 4+6 da gördüm karından keseyi.bir hafta sonra bebek için gel muhakkak görmemiz gerek dedi,ben telaşlandım ama 5+6 da gideceğim yani inşallah bebeğimi ve kalp atışını görürüz.

doktor alttan bakmak istemiyorum,göremezsek keseyi alttan bakarız demişti,gördük çok şükür.doktordan doktroa değişiyor kimi hemen alttan bakıyor kimi hiç bakmıyor.tedirgin oluyorsan eğer baktırma alttan canım.

hadi inşallah görürsün bebeğini :)

kızlar bulantıya bir çare de benden,dün akşam keşfettim.canınız çekmesin,kusura bakmayın.derdinize derman olmak için yazacağım.

kestane mide bulantısına gayet iyi geliyor,fazla tüketmeyin.kalori deposu çünkü.

sağol arkadaşım ben kestaneyide çok severim :)
benim bulantımıda anlamadım bir kaç gündür iyiydin dün akşam üzeri bi fena oldum ayyyy çok kötüydü
kraker yedim bide sade soda

sağol arkadaşım ben kestaneyide çok severim :)
benim bulantımıda anlamadım bir kaç gündür iyiydin dün akşam üzeri bi fena oldum ayyyy çok kötüydü
kraker yedim bide sade soda

krakeri de bir yerden sonra yiyemiyorum ben.alternatif arıyorum :)

kızlar adetim gecikmediğinden hep içimde kimyasal gebelik korkusu varya kimseyede söyleyemiyorum
hele eşim direk kızıyor ama aklımdan atamıyorum şu 3-4 gün hayırlısıyla bir geçeydi

Kızlar benim gibi sivilce şikayetiniz var mıı.Şu yaşıma kadar çıkmayan sivilceler çıktıı

Hem de nasıl şimdiye kadar hiç çıkmayan yerlerde burnumun,kulağımın dibinde falançok fena çirkinleştiğimi düşünüyorum ama eşim nerdeyse hergün "hamile kadınlar güzelliğini kaybeder derler ama sen bi başka güzelleştin sanki ya" diyor bana.tabi çook çok mutlu ediyor beni.Seviyorum ben bu adamı yaaa

Son düzenleme:
cevap verecek olan yokmu kızlar ya
benim gibi erken öğrenen oldumu aranızda

canım neden dert ediyorsun kendine bu kadar.Rahat ol,ne kadar kötü düşünürsen çekersin üzerine.iyi düşün,rahat ol,dert etme kendine.
unutma düşecek olduktan sonra amuda da kalksak düşer.Allah kaderimize ne yazdıysa onu yaşarız.engel olamayız.
onun için bırak bu vesveseleri keyfine bak.seni mutlu eden uğraşlar bul kendine.strese girip bebeği de strese sokma lütfen.sen mutlu ol ki o da olsun.

bana doktor da dedi düşecek olduktan sonra yapacak birşey yok.önemli olan gebelikte kalp atışını duymaktır diye,dumur oldum ilk duydugumda ama stres olsam elden ne gelir.rahat ol herşey olacağına varır.saldım çayıra mevlam kayıra moduna gir lütfen.

Son düzenleme:

Sağol canım çok haklısın artık sirkelenmem lazım bu ruh halinden kurtulmak için .
sanırım çok erkenden kızımın haberinin olması (babası sağolsun ) ve çok mutlu olması beni bu ruh haline soktu çünkü ilk gebeliğimde böyle bir ruh halim yoktu.Ama tabi herşeyden önce Allah hayırlısnı versin
teşekkür ederim tekrar

benimle aynı dertte olan biri dahaaa... İnan bende çok bunalıyorum bazen insanların tavır ve hallerinden ama genel olarakta rahat bi işim var.. odamda kimse pek rahatsız etmiyo ama can sıkıcı insanda bir sürü işte... Öncelikle Rabbimden dileğim eşim şu kpss tercihlerinde iyi bi yere yerleşmesi... Allah yardımcımız olsun...

Kızlar benim gibi sivilce şikayetiniz var mıı.Şu yaşıma kadar çıkmayan sivilceler çıktıı

oyyy olmazmııııı dün sabah bi uyandım bıyık bölgesinde 2 tane küçücük sivilce bembeyaz olmuşlar sinir oldum... gebelikte yağ oranı artarmış o yüzden de sivilce çıkarmış öyle okumuştum bi yerde...
cevap verecek olan yokmu kızlar ya
benim gibi erken öğrenen oldumu aranızda

canım ben regl olmam gereken gün kan testi verdiğimde 61 çıkmıştı değerim.. bence senin değerinde gayet güzel.. dert edip durma kendineee.... hem bi daha kan testi yaptırda rahatla bariii...

efulim senin diğer topiğindeki bir arkadaş problemi ne neden bebeğini kaybetmekten korkuyo rahimle ilgili bir anomalisi mi varmış

pazartesi günü 26.55 olan dgereim bugün 26.64 olmuş yani yükselme yok aynı kalmış büyük ihtimalle adettle aTICAM çok mutsuzmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…