benimle aynı dertte olan biri dahaaa... İnan bende çok bunalıyorum bazen insanların tavır ve hallerinden ama genel olarakta rahat bi işim var.. odamda kimse pek rahatsız etmiyo ama can sıkıcı insanda bir sürü işte... Öncelikle Rabbimden dileğim eşim şu kpss tercihlerinde iyi bi yere yerleşmesi... Allah yardımcımız olsun...
oyyy olmazmııııı dün sabah bi uyandım bıyık bölgesinde 2 tane küçücük sivilce bembeyaz olmuşlar sinir oldum... gebelikte yağ oranı artarmış o yüzden de sivilce çıkarmış öyle okumuştum bi yerde...
canım ben regl olmam gereken gün kan testi verdiğimde 61 çıkmıştı değerim.. bence senin değerinde gayet güzel.. dert edip durma kendineee.... hem bi daha kan testi yaptırda rahatla bariii...
efulim senin diğer topiğindeki bir arkadaş problemi ne neden bebeğini kaybetmekten korkuyo rahimle ilgili bir anomalisi mi varmış
pazartesi günü 26.55 olan dgereim bugün 26.64 olmuş yani yükselme yok aynı kalmışbüyük ihtimalle adettle aTICAM çok mutsuzmmm
öle düşünüyorum canım yapacak bişey yoküzülme canım rahmin bebek için hazırlanıyo bunu düşün bence sıkma canını benimde başıma geldi adetime 1 hafta kala 11 di 5 gün kala 30 sonra 38 sonra ölçtürmedim ama 4+3nken damla damla kanamayla gitmişti rabbim hayırlı zamanda gönlünün muradını versin
mehabalar bende bugün idrar testi yaptım evde pozitif çıktı cuma akşamı doktorumuzdan randevu aldık inşallah hayırlısı olur benim ve sizler için benim ikinci bebeğim olucak kızım birbuçuk yaşında
pazartesi günü 26.55 olan dgereim bugün 26.64 olmuş yani yükselme yok aynı kalmışbüyük ihtimalle adettle aTICAM çok mutsuzmmm
öle düşünüyorum canım yapacak bişey yoksenin ilk bebegin mi... degerinin düşük oldugu zaman ne zamandı o durumdan sonra ne zaman sonra hamile kaldın bir daha böle olur die çok korkuyorum
inşallah yerleşir canım bende 4 sene önce kpss ile yerleştim şükrediyorum şimdi.
bakalım tatlım ya bekleyeyim bari
bu arada başınızı ağrıtıyrum işte
Kkızlar merhaba çalışanlar işyerinde zorlanıyo mu benim gibi merak ettim
mehabalar bende bugün idrar testi yaptım evde pozitif çıktı cuma akşamı doktorumuzdan randevu aldık inşallah hayırlısı olur benim ve sizler için benim ikinci bebeğim olucak kızım birbuçuk yaşında
İnşallah öledir tatlım İnşallah üzüldüm agladım zırladım rahatladımAllah hayırlısını versin eylülcüm üzülme, rahmin bebek için hazırlanıyor demek ki
bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur canım
İnşallaaaaaaaaaaaahhhh... saçmalamaaaa ne baş ağrıtmasııııı ne için burdayızki hem bizz.... tecrübelerimizi paylaşıyoruz işte.. bebeğin seninledir annesi korkma...
bende çalışıyorum cnm ama pek zorlanmıyorum gün boyu pc karşısındayım odam sıcacık sabah 9 akşam 6 mesai saatlerii... doğum iznini kullanıp ayrılıcam işten bebeğimi kendim büyütmek istiyorum Rabbimin izniylee....
hayırlı olsun cnmm.. diğer bebeğine de rabbim uzun ömürler versin.. peşpeşe olması bence çok güzel bişey.. Allah nasip ederse bende öyle istiyorum...
İnşallah öledir tatlım İnşallah üzüldüm agladım zırladım rahatladımöle yanlız kalmak istiyorum sürekli
herseyin hayırlısı yavrum bekletmez gelir İnşallahhh
Hayırlısı canımmmm Hayırlısııııı Rabbim verecegi zamanı biliyordur beklicez yapacak bişey boynumuz kılda incecanımmm nolur sıkma canını sağlıksız gebelikmiş demekki daha ona alışmadan öğrendin.. bide haftalarca onunla yaşayıp sonra bıraksaydı seni daha kötü olurdu senin için.. Rabbim inşallaaaahh tez vakitte sağlıklı bir bebiş gönderirde tüüüüm yaşadıklarını unutuverirsinn....
öle düşünüyorum canım yapacak bişey yoksenin ilk bebegin mi... degerinin düşük oldugu zaman ne zamandı o durumdan sonra ne zaman sonra hamile kaldın bir daha böle olur die çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?