2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

inşallah yerleşir canım bende 4 sene önce kpss ile yerleştim şükrediyorum şimdi.
bakalım tatlım ya bekleyeyim bari
bu arada başınızı ağrıtıyrum işte

efulim senin diğer topiğindeki bir arkadaş problemi ne neden bebeğini kaybetmekten korkuyo rahimle ilgili bir anomalisi mi varmış

unutmuşum şimdi baktım da kan pıhtılaşmasıydı galiba düşüklerinin nedeni

Son düzenleme:
pazartesi günü 26.55 olan dgereim bugün 26.64 olmuş yani yükselme yok aynı kalmış büyük ihtimalle adettle aTICAM çok mutsuzmmm

üzülme canım rahmin bebek için hazırlanıyo bunu düşün bence sıkma canını benimde başıma geldi adetime 1 hafta kala 11 di 5 gün kala 30 sonra 38 sonra ölçtürmedim ama 4+3nken damla damla kanamayla gitmişti rabbim hayırlı zamanda gönlünün muradını versin

mehabalar bende bugün idrar testi yaptım evde pozitif çıktı cuma akşamı doktorumuzdan randevu aldık inşallah hayırlısı olur benim ve sizler için benim ikinci bebeğim olucak kızım birbuçuk yaşında

öle düşünüyorum canım yapacak bişey yok senin ilk bebegin mi... degerinin düşük oldugu zaman ne zamandı o durumdan sonra ne zaman sonra hamile kaldın bir daha böle olur die çok korkuyorum

merhaba hayırlısı olsun ne güzel kızın da varmış allah gönüne göre versin

öle düşünüyorum canım yapacak bişey yok senin ilk bebegin mi... degerinin düşük oldugu zaman ne zamandı o durumdan sonra ne zaman sonra hamile kaldın bir daha böle olur die çok korkuyorum

Allah hayırlısını versin eylülcüm üzülme, rahmin bebek için hazırlanıyor demek ki

bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur canım

inşallah yerleşir canım bende 4 sene önce kpss ile yerleştim şükrediyorum şimdi.
bakalım tatlım ya bekleyeyim bari
bu arada başınızı ağrıtıyrum işte

İnşallaaaaaaaaaaaahhhh... saçmalamaaaa ne baş ağrıtmasııııı ne için burdayızki hem bizz.... tecrübelerimizi paylaşıyoruz işte.. bebeğin seninledir annesi korkma...

Kkızlar merhaba çalışanlar işyerinde zorlanıyo mu benim gibi merak ettim

bende çalışıyorum cnm ama pek zorlanmıyorum gün boyu pc karşısındayım odam sıcacık sabah 9 akşam 6 mesai saatlerii... doğum iznini kullanıp ayrılıcam işten bebeğimi kendim büyütmek istiyorum Rabbimin izniylee....

hayırlı olsun cnmm.. diğer bebeğine de rabbim uzun ömürler versin.. peşpeşe olması bence çok güzel bişey.. Allah nasip ederse bende öyle istiyorum...

Allah hayırlısını versin eylülcüm üzülme, rahmin bebek için hazırlanıyor demek ki

bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur canım
İnşallah öledir tatlım İnşallah üzüldüm agladım zırladım rahatladım öle yanlız kalmak istiyorum sürekli
herseyin hayırlısı yavrum bekletmez gelir İnşallahhh

bende masa başındayım ben biraz zorlanıyorum ama yapıcak bişey yok ben doğum iznimi kullanıp geri döncem mecbur sen ne güzel dönmücekmişin işallah

Merhaba kızlar,
Bugun sadece tahlilleri yaptırmak içim devlet hastanesine gittim. aç karnına gitmek gerekiyordu sabah 10 'da ordaydım ama beni almaları saat 11,5 u buldu, çok zor dayandım gerçekten aç aç beklenmiyor hastanede. Doktor kalp atışı başlamış dedi ama hiç bakmadım ekranı çevirmedi, ben de bi an önce gidip tahlil yaptırmak için bakmak istemedim.
Allah kimseyi düşürmedin devlet hastanesine zaten doktorumun verdiği bütün tahlilleri de istetmedi. Gerek yok dedi, sinirlerim bozuldu iyice. Bir de son adet tarihime 26 eylül'e göre daha küçük dedi 6 hafta 4 günlük yazıyordu ve bebek baş popo mesafesi 0,76 cm. En çok bunu öğrendiğime sevinebildim.

Kalp atışlarını dinlemeye gide arkadaşlar sizin bebek ölçüleri neydi ve haftası paylaşır mısınız?

İnşallah öledir tatlım İnşallah üzüldüm agladım zırladım rahatladım öle yanlız kalmak istiyorum sürekli
herseyin hayırlısı yavrum bekletmez gelir İnşallahhh

canımmm nolur sıkma canını sağlıksız gebelikmiş demekki daha ona alışmadan öğrendin.. bide haftalarca onunla yaşayıp sonra bıraksaydı seni daha kötü olurdu senin için.. Rabbim inşallaaaahh tez vakitte sağlıklı bir bebiş gönderirde tüüüüm yaşadıklarını unutuverirsinn....

Hayırlısı canımmmm Hayırlısııııı Rabbim verecegi zamanı biliyordur beklicez yapacak bişey boynumuz kılda ince

canım ben kimyasal gebeliki 1 kez de geçirmedim kanda baktırmadım onlara ama idrarda soluk 2. çizgileri defalaca gördüm.. haziran ayıydı canım sonra ramazandı biz yapmadık
sonraki ay kayınvalidemler geldi tam yumoş zamanıydı sonrada kaldım işte hemde hiç beklemediğim anda çünkü ne yumoş günümü biliyodum nede bat ı çünkü eylülde adetim 5 gün geçmişti bende rabbim sen bilirsin dedim ve hiç düşünmedim o ayda hamile kaldım sana dicem tek şey bol kuru incir ye ve ayaklarını sıcak tut

kızlar tekrar hepinize merhaba....bugün 6+5 te kalp atışlarımızı gördük şükürler olsun...bebeğim 8.2 mm...inş herşey yolunda gider...allahım isteyen herkese bekletmeden nasip etsin inş...
bizden haberler şimdilik bu kadar...herkesin güzel haberlerini almak dileğiyle...

pazartesi günü 26.55 olan dgereim bugün 26.64 olmuş yani yükselme yok aynı kalmış büyük ihtimalle adettle aTICAM çok mutsuzmmm

canım netten baya araştırdım da sağlısız gebeliklerde oluyormuş hemde birçok kişi hemen akabinde hamile kalmış.inşallah sende öyle olacaksın

merhaba
dün bat ımdı dayanamadık kan tahlili yaptırdık beta hcg 49.43 çıktı hemşire gebelik olduğunu söyledi günüm geçmediği için çok yüksek değil değer. Allah nasip ederse ben de temmuz annesi olacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…