2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ay banada umut oldun canım yaaaaaa bende cuma gidicem inş... bende duyarım bebeğimin kalp atısınııı bende 2 kayıp yaşadığım için bende olumsuz bişey olunca hemen beyinde senaryolar kuruyorum eşimde bana kızıyo hele annem karamsar bakma olacak de olsun bu bebek diyo ama insan yaşayınca anlıyooo
Kızlar benim gibi sivilce şikayetiniz var mıı.Şu yaşıma kadar çıkmayan sivilceler çıktıı
olmazmıı ayy hamile oldugumu öğrendiğimden bu yada yüzüm çarşamba pazarı gibi berbat yaniiii her an sivilce çıkıyo deli etti beniiii
ayy canımsınn arkadasımm senle aynı seyleri yaşıyoruz ve sen kalp atısı duydun cok sükür bende cuma gidicem inş. bende duyarımm ay seni yazını okuyunca cok heyecanlandım cünkü benimde 24 eylül 2 gün var aramızda banada seninki gibi dedi dr yani 7 haftalıkken gecen hafta bana 6 haftalık dedi bak cok şükür 6+ 4 de gördün halbuki su anda 8+0 demi sat a göre seninkiii ayyy cok sevindim ben yaa senin kalp atısı duymana canım benimmmmm rabbim bebeğinide senide korusunn
peki bişey sorucam mide bulantın falan varmııı

Kızlar merhaba bana bi fikir verin ne olur. Bogazım acıyor yutkunamıyorum dünden beri çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ne iyi gelir ki boğaza

bende bu ay adetime 3 gün varken soluk çiziyi gördümmmm kan testide 29.55 çıkınca sevindim ama yapacak bişey yok bugün bir okadar üzüldüm rabbim hayırlısını versin İnşallahhhhh
.. sizlerde sağlıkla hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsin rabbimmmmm
canım netten baya araştırdım da sağlısız gebeliklerde oluyormuş hemde birçok kişi hemen akabinde hamile kalmış.inşallah sende öyle olacaksın
İnşaLLAH canımmm beklicez bakalımmmm adet olmayı istiyorum napalım nasip kısmetttt

Kızlar merhaba bana bi fikir verin ne olur. Bogazım acıyor yutkunamıyorum dünden beri çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ne iyi gelir ki boğaza
geçmiş olsun canım Ilık ballı limonlu su yada süt iç canımmm iyi gelir.

Ben de mutlu oldum sevindiğine tugba:)) doktor geç yumurtlamışsındır dedi. Ben de cuma günü tekrar gidiyorum kendi doktoruma inşallah. Evet normalde 8 haftalık olması gerek bakalım belki 2 günde fark atar bebeciklerimiz :))
Mide bulantım olmaz mı gece uyuyamıyorum bazen Allah'tan o drum bir iki kere oldu mesela dün gece güzel uyudum midem bulanmadı.en kötüsünü bir kez yaşadım pazar gecesi boş boş gece kalkıp öğürmek ve ardı arkası kesilmeden ve dayanamdığım için ilaç bile içtiğim zamanlar oldu. Allah bir daha yaşatmasın kimseye

ya bende 5 gündür hastalıkla mücadele ediyorum salgın varmış rapor verdi dinleniyorum dikkat et kendine...

ya bende 5 gündür hastalıkla mücadele ediyorum salgın varmış rapor verdi dinleniyorum dikkat et kendine...

Aynen canım ,normalde kolay kolay grip yada bogaz enfeksiyonuna yakalandığımı bilmem ama gebelikte bünye zayıf oluyor daha dikkatli olmak gerekiyor işte. Valla öle bi haldeyim ki günlerdir kaldır çöpe at yani

Merhaba Yazell Bana pekmez iyi geliyordu boğaz konusunda, hamilelere de zararı yok onun dışında zencefilli bal da deneyebilirsin canım. Allah şifa versin

bende masa başındayım ben biraz zorlanıyorum ama yapıcak bişey yok ben doğum iznimi kullanıp geri döncem mecbur sen ne güzel dönmücekmişin işallah

valla benim isteğim öyle.. annem bebeğe bakamaz yaşlı baya.. kayınvalide ye bırakmak istemiyorum o yüzden çalışmıcam...

canım bende 6+4 te gittim kalp atışı için doktor boyuna 6 mm dedi.. seninkide 7 mm çıkmış.. bence gayet güzel maşallaaahhh

bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim ( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (

bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim ( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (

canım 6+1 çok erken kalp atışı için hemen doktor nasıl karar verebilmiş buna anlamadım doğrusu.. bence başka doktora gözükmeden böyle bir karar alma ve 2 3 gün daha bekle en azından...

canım 6+1 çok erken kalp atışı için hemen doktor nasıl karar verebilmiş buna anlamadım doğrusu.. bence başka doktora gözükmeden böyle bir karar alma ve 2 3 gün daha bekle en azından...

zaten doktorum moralmen çökertti beni. bir daha ona gitmeyi düşünmüyorum. tabi ki bir kaç doktorun daha fikrini almadan hareket etmek istemem. ama gittiğim hastanede iyi bir hastane. herkes muhtemelen dogru olabilir diyor. ama ümidimi kesmiyorum

ya cnmmm sakınn kesme ümidiniii daha 6+1 yaniii kesenin gözükme zamanıyken kalbi atmıyo demiş pesss doğrusuuuu taaaaa 8.9. haftalarda duyan varr saçmalamışş kesinliklee... doğru olabilir diyenler nerden biliyomuş kii... burdaki bazı arkadaşlarımız çok geç duydular kalp atımlarını sakın bebeğini hemen aldırayım deme... 2-3 gün sonra başka bi doktora görün oda yok derse 1 hafta daha bekle başka bi doktora görün hemen ümidini kaybetme.. umarım bebişin sapsağlıklıdırrrr...

Merhaba Yazell Bana pekmez iyi geliyordu boğaz konusunda, hamilelere de zararı yok onun dışında zencefilli bal da deneyebilirsin canım. Allah şifa versin

Merhaba canım.Evde boynuz pekmezi vardı içiyorum ama bana etki etmedi eşimde de işe yarıyordu.Şimdi bal limon su içtim zencefili de denicem canım.Amin sağolasın canım cümlemize.Tatlı annişler dikkat edin kendinizeeeeee

çok teşekkür ederim şu an doktor araştırması yapıyorum zaten. florancenightingale gidiyordum. bana doktor önerebilecek kimse var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…