ay banada umut oldun canım yaaaaaa bende cuma gidicem inş... bende duyarım bebeğimin kalp atısınııı bende 2 kayıp yaşadığım için bende olumsuz bişey olunca hemen beyinde senaryolar kuruyorum eşimde bana kızıyo hele annem karamsar bakma olacak de olsun bu bebek diyo ama insan yaşayınca anlıyoooslm kızlar ben de bugün doktordan geldim.kalp atışlarınıını duyduk. haftasına göre biraz küçük dedi doktor...başka da bişey demedii ben de bişey soramadım kızlar nasıl korktum kalbini duyamayacağım veya gelişim sorunu vs dicek diye....öyle sıkmışım ki kendimi dışarda baya baya ağladım...bu arada 10 gün sonra tekrar çağırdı...sankii kötüü bişeyler olacak bu bebeğimde olmayacak ben yeniden kürtaj yeniden aynı sorunlar aynı durumlar....öyle bunaldım kii eşimi aradım biraz rahatlatsın diye o da kızdı bana bebek iyiymiş daha niye öldürüyon kürtaj oluyon senaryolar kuruyon diye.....
anladım ki beni sizden başka kimse anlamıyor .....çok korkuyorumm....bebeğimi sevmeye bile korkuyorum...anladım kii ben ilk kaybımın etkisini atamamışım üstümden....böyle de geçmez ki hamilelik...çok şükür allaha inancı kuvvetli olan bir insanım...rabbime havale ediyorum o hayırlısı nasılsa öyle versin diyorum ...ama işte galiba bu bebek konusunda teslimiyet sorunum var..allah af etsiin
olmazmıı ayy hamile oldugumu öğrendiğimden bu yada yüzüm çarşamba pazarı gibi berbat yaniiiiKızlar benim gibi sivilce şikayetiniz var mıı.Şu yaşıma kadar çıkmayan sivilceler çıktıı
ayy canımsınn arkadasımm senle aynı seyleri yaşıyoruz ve sen kalp atısı duydun cok sükür bende cuma gidicem inş. bende duyarımm ay seni yazını okuyunca cok heyecanlandım cünkü benimde 24 eylül 2 gün var aramızda banada seninki gibi dedi dr yani 7 haftalıkken gecen hafta bana 6 haftalık dedi bak cok şükür 6+ 4 de gördün halbuki su anda 8+0 demi sat a göre seninkiii ayyy cok sevindim ben yaa senin kalp atısı duymana canım benimmmmm rabbim bebeğinide senide korusunnMerhaba kızlar,
Bugun sadece tahlilleri yaptırmak içim devlet hastanesine gittim. aç karnına gitmek gerekiyordu sabah 10 'da ordaydım ama beni almaları saat 11,5 u buldu, çok zor dayandım gerçekten aç aç beklenmiyor hastanede. Doktor kalp atışı başlamış dedi ama hiç bakmadım ekranı çevirmedi, ben de bi an önce gidip tahlil yaptırmak için bakmak istemedim.
Allah kimseyi düşürmedin devlet hastanesinezaten doktorumun verdiği bütün tahlilleri de istetmedi. Gerek yok dedi, sinirlerim bozuldu iyice. Bir de son adet tarihime 26 eylül'e göre daha küçük dedi 6 hafta 4 günlük yazıyordu ve bebek baş popo mesafesi 0,76 cm. En çok bunu öğrendiğime sevinebildim.
Kalp atışlarını dinlemeye gide arkadaşlar sizin bebek ölçüleri neydi ve haftası paylaşır mısınız?
canım ben kimyasal gebeliki 1 kez de geçirmedim kanda baktırmadım onlara ama idrarda soluk 2. çizgileri defalaca gördüm.. haziran ayıydı canım sonra ramazandı biz yapmadık
sonraki ay kayınvalidemler geldi tam yumoş zamanıydı sonrada kaldım işte hemde hiç beklemediğim anda çünkü ne yumoş günümü biliyodum nede bat ı çünkü eylülde adetim 5 gün geçmişti bende rabbim sen bilirsin dedim ve hiç düşünmedim o ayda hamile kaldım sana dicem tek şey bol kuru incir ye ve ayaklarını sıcak tut
İnşaLLAH canımmm beklicez bakalımmmm adet olmayı istiyorumcanım netten baya araştırdım da sağlısız gebeliklerde oluyormuş hemde birçok kişi hemen akabinde hamile kalmış.inşallah sende öyle olacaksın
geçmiş olsun canım Ilık ballı limonlu su yada süt iç canımmm iyi gelir.Kızlar merhaba bana bi fikir verin ne olur. Bogazım acıyor yutkunamıyorum dünden beri çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ne iyi gelir kiboğaza
ay banada umut oldun canım yaaaaaa bende cuma gidicem inş... bende duyarım bebeğimin kalp atısınııı bende 2 kayıp yaşadığım için bende olumsuz bişey olunca hemen beyinde senaryolar kuruyorum eşimde bana kızıyo hele annem karamsar bakma olacak de olsun bu bebek diyo ama insan yaşayınca anlıyooo
olmazmıı ayy hamile oldugumu öğrendiğimden bu yada yüzüm çarşamba pazarı gibi berbat yaniiiiher an sivilce çıkıyo deli etti beniiii
ayy canımsınn arkadasımm senle aynı seyleri yaşıyoruz ve sen kalp atısı duydun cok sükür bende cuma gidicem inş. bende duyarımm ay seni yazını okuyunca cok heyecanlandım cünkü benimde 24 eylül 2 gün var aramızda banada seninki gibi dedi dr yani 7 haftalıkken gecen hafta bana 6 haftalık dedi bak cok şükür 6+ 4 de gördün halbuki su anda 8+0 demi sat a göre seninkiii ayyy cok sevindim ben yaa senin kalp atısı duymana canım benimmmmm rabbim bebeğinide senide korusunn
peki bişey sorucam mide bulantın falan varmııı
Kızlar merhaba bana bi fikir verin ne olur. Bogazım acıyor yutkunamıyorum dünden beri çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ne iyi gelir kiboğaza
geçmiş olsun canım Ilık ballı limonlu su yada süt iç canımmm iyi gelir.
ya bende 5 gündür hastalıkla mücadele ediyorum salgın varmış rapor verdi dinleniyorum dikkat et kendine...
Kızlar merhaba bana bi fikir verin ne olur. Bogazım acıyor yutkunamıyorum dünden beri çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ne iyi gelir kiboğaza
bende masa başındayım ben biraz zorlanıyorum ama yapıcak bişey yok ben doğum iznimi kullanıp geri döncem mecbur sen ne güzel dönmücekmişin işallah
Merhaba kızlar,
Bugun sadece tahlilleri yaptırmak içim devlet hastanesine gittim. aç karnına gitmek gerekiyordu sabah 10 'da ordaydım ama beni almaları saat 11,5 u buldu, çok zor dayandım gerçekten aç aç beklenmiyor hastanede. Doktor kalp atışı başlamış dedi ama hiç bakmadım ekranı çevirmedi, ben de bi an önce gidip tahlil yaptırmak için bakmak istemedim.
Allah kimseyi düşürmedin devlet hastanesinezaten doktorumun verdiği bütün tahlilleri de istetmedi. Gerek yok dedi, sinirlerim bozuldu iyice. Bir de son adet tarihime 26 eylül'e göre daha küçük dedi 6 hafta 4 günlük yazıyordu ve bebek baş popo mesafesi 0,76 cm. En çok bunu öğrendiğime sevinebildim.
Kalp atışlarını dinlemeye gide arkadaşlar sizin bebek ölçüleri neydi ve haftası paylaşır mısınız?
bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (
bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (
canım üzülme biraz dinlenip bir daha denersiniz, çok geçmiş olsun
sakın çok saçma 9. hafta da duyan insanlar var dr.unu değiştir hemen .. edepsiz adaammmsaol canım, hala bi mucize bekliyorum. çok istiyordum, umarım bırakmaz bebeğim beni. dua etmekten başka çare yok(
canım 6+1 çok erken kalp atışı için hemen doktor nasıl karar verebilmiş buna anlamadım doğrusu..bence başka doktora gözükmeden böyle bir karar alma ve 2 3 gün daha bekle en azından...
zaten doktorum moralmen çökertti beni. bir daha ona gitmeyi düşünmüyorum. tabi ki bir kaç doktorun daha fikrini almadan hareket etmek istemem. ama gittiğim hastanede iyi bir hastane. herkes muhtemelen dogru olabilir diyor. ama ümidimi kesmiyorum
Merhaba Yazell Bana pekmez iyi geliyordu boğaz konusunda, hamilelere de zararı yok onun dışında zencefilli bal da deneyebilirsin canım. Allah şifa versin
ya cnmmm sakınn kesme ümidiniii daha 6+1 yaniii kesenin gözükme zamanıyken kalbi atmıyo demiş pesss doğrusuuuu taaaaa 8.9. haftalarda duyan varr saçmalamışş kesinliklee... doğru olabilir diyenler nerden biliyomuş kii... burdaki bazı arkadaşlarımız çok geç duydular kalp atımlarını sakın bebeğini hemen aldırayım deme... 2-3 gün sonra başka bi doktora görün oda yok derse 1 hafta daha bekle başka bi doktora görün hemen ümidini kaybetme.. umarım bebişin sapsağlıklıdırrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?