bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (
pazartesi günü 26.55 olan dgereim bugün 26.64 olmuş yani yükselme yok aynı kalmışbüyük ihtimalle adettle aTICAM çok mutsuzmmm
Kkızlar merhaba çalışanlar işyerinde zorlanıyo mu benim gibi merak ettim
canım bende 6+4 te gittim kalp atışı için doktor boyuna 6 mm dedi.. seninkide 7 mm çıkmış.. bence gayet güzel maşallaaahhh
kızlar çin takviminde cınsıyet erkek cıkıyor yaşı büyütsemde büyütmesemde siz çin takvımı dogrumu birde genelde tatlı yıyorum ama ekşi elmayıda sevıyorum düşüncelerınızı paylaşırımısnız benımle lütfen?
canım ben kimyasal gebeliki 1 kez de geçirmedim kanda baktırmadım onlara ama idrarda soluk 2. çizgileri defalaca gördüm.. haziran ayıydı canım sonra ramazandı biz yapmadık
sonraki ay kayınvalidemler geldi tam yumoş zamanıydı sonrada kaldım işte hemde hiç beklemediğim anda çünkü ne yumoş günümü biliyodum nede bat ı çünkü eylülde adetim 5 gün geçmişti bende rabbim sen bilirsin dedim ve hiç düşünmedim o ayda hamile kaldım sana dicem tek şey bol kuru incir ye ve ayaklarını sıcak tut
canım benimde erkek çıkıyo bende sürekli tatlı yiyorum.. bakalım 16. haftada görücez sıpaların ne olduğunu...
Kızlar merhaba bana bi fikir verin ne olur. Bogazım acıyor yutkunamıyorum dünden beri çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ne iyi gelir kiboğaza
çatlıcam meraktan bır söz var ye tatlıyı cıkar atlıyı dıye ama kıme tatlı yıyom desem senın kızın olcak dıyor sen kac dogumlusun 83 lümüsün ben 83 lüyüm 29 yasındayım yaşımı buyutsemde buyutmesemde erkek cıkıyor bu arada bulantısı olan arkadaslara bir öneri dramamıne bır hapa basladım hıc bır yan etkısı yok kızkardesımde gebelıgınde kullanmıstı bulantım durdu sızde deneyebılırısınız
Sakın acele etme canım o ne demekmiş öyle yaaa daha kalp atışı için erken tabikide. Kesen ve bebeğin görünüyormuydu peki
evet canım kesem görünüyordu. gelişimide normal ama kalp atışı görünmüyo dedi. öyle bir şok yaşadım ki agzımı açıp soru bile soramadım kalbi hiç oluşmayan bebeğin gelişimi devam edermi ki
bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (
daha çooook küçükk ki zatennn bebek gözüküyodu yanii öylemii..? sen bekle bakalım biraz daha Allah korktuğun yere uğratmasın...
ben tiksindim kuru incir yiyemiyorum ama günde 3 tane yemiştimbol kuru incir ye deme arkadaşım.kararında yemek önemli ,abartırsan kist yapıyor.yumurta oluşuyor ama çatlamıyor bende olmuştu bu durum,bir daha kuru incir koymadım ağzıma.
kızlar slm,
bende dün öğrendim hamile oldugumu...
kanda degerim 29.55 çıktı. doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi. 2 katına çıkarsa 10gün sonra gel dedi...
bakalım hayırlısı inşallah degerim yükselir...
bu arada keseyi ne zaman gördünüz??
pazartesi günü 26.55 olan dgereim bugün 26.64 olmuş yani yükselme yok aynı kalmışbüyük ihtimalle adettle aTICAM çok mutsuzmmm
kızlar slm,
bende dün öğrendim hamile oldugumu...
kanda degerim 29.55 çıktı. doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi. 2 katına çıkarsa 10gün sonra gel dedi...
bakalım hayırlısı inşallah degerim yükselir...
bu arada keseyi ne zaman gördünüz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?