2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim ( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (

Sakın acele etme canım o ne demekmiş öyle yaaa daha kalp atışı için erken tabikide. Kesen ve bebeğin görünüyormuydu peki

pazartesi günü 26.55 olan dgereim bugün 26.64 olmuş yani yükselme yok aynı kalmış büyük ihtimalle adettle aTICAM çok mutsuzmmm

canım hiç üzülme bunda da vardır bir hayır.inşallah hemen atlatıp kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.dert etme kendine sakın.bundan birkaç ay önce 2 güne bir evde yaptıgım gebelik testleri pozitif veriyordu,bende adetten önce kan testi yaptırdım ,test çok belirgin değil silik,herhalde düşük değer çıkar demiştim ama hiç değer saptanmamıştı bile ve adet gördüm.üzülmüştüm çünkü ümitlenmiştim,seni çok iyi anlıyorum .

sonucu kafama takmayıp sakin ve inançlı bekledim.bir kaç ay sonra hayırlı haberi aldım.

inşallah senin de en kısa zamanda gelir bebeğin.unutma öncelikle senin kafanın rahat olması çok önemli.

kızlar çin takviminde cınsıyet erkek cıkıyor yaşı büyütsemde büyütmesemde siz çin takvımı dogrumu birde genelde tatlı yıyorum ama ekşi elmayıda sevıyorum düşüncelerınızı paylaşırımısnız benımle lütfen?

canım bende 6+4 te gittim kalp atışı için doktor boyuna 6 mm dedi.. seninkide 7 mm çıkmış.. bence gayet güzel maşallaaahhh

İrmegancım evet ben de farkettim, bir de seninki yuvarlağımsı duruyor kesenin içinde benimki ise uzun ince :)) Çok değişik. Sanırım babasına çekecek, eşim 1.90 boyunda bense 1.60 :)) Eğer öyleyse yandım yani :)

canım benimde erkek çıkıyo bende sürekli tatlı yiyorum.. bakalım 16. haftada görücez sıpaların ne olduğunu...

bol kuru incir ye deme arkadaşım.kararında yemek önemli ,abartırsan kist yapıyor.yumurta oluşuyor ama çatlamıyor bende olmuştu bu durum,bir daha kuru incir koymadım ağzıma.

canım benimde erkek çıkıyo bende sürekli tatlı yiyorum.. bakalım 16. haftada görücez sıpaların ne olduğunu...

çatlıcam meraktan bır söz var ye tatlıyı cıkar atlıyı dıye ama kıme tatlı yıyom desem senın kızın olcak dıyor sen kac dogumlusun 83 lümüsün ben 83 lüyüm 29 yasındayım yaşımı buyutsemde buyutmesemde erkek cıkıyor bu arada bulantısı olan arkadaslara bir öneri dramamıne bır hapa basladım hıc bır yan etkısı yok kızkardesımde gebelıgınde kullanmıstı bulantım durdu sızde deneyebılırısınız

Kızlar merhaba bana bi fikir verin ne olur. Bogazım acıyor yutkunamıyorum dünden beri çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ne iyi gelir ki boğaza

teyzemin usulüdür bu.bir çay bardağının yarısına kadar limon sıkar,içine silme 1 çay kaşığı tuz atar ,karıştırıp,onunla gargara yapar.gerçekten de mikrobik değilse her defasında faydasını gördüm ben.

Son düzenleme:

ben 25 yaşındayım canım.. söz öyle ama herkes birbirine karıştırıyo vallaa... ama çin takvimi genelde doğru çıkıyomuş...

Sakın acele etme canım o ne demekmiş öyle yaaa daha kalp atışı için erken tabikide. Kesen ve bebeğin görünüyormuydu peki

evet canım kesem görünüyordu. gelişimide normal ama kalp atışı görünmüyo dedi. öyle bir şok yaşadım ki agzımı açıp soru bile soramadım kalbi hiç oluşmayan bebeğin gelişimi devam edermi ki

daha çooook küçükk ki zatennn bebek gözüküyodu yanii öylemii..? sen bekle bakalım biraz daha Allah korktuğun yere uğratmasın...

bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim ( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (

hemen moralini bozma cnm mutlaka başka bi doktora daha git.ve zaten 6 haftalıkken kalp atışı hemen duyulmazki bence bekle acele karar verme

bol kuru incir ye deme arkadaşım.kararında yemek önemli ,abartırsan kist yapıyor.yumurta oluşuyor ama çatlamıyor bende olmuştu bu durum,bir daha kuru incir koymadım ağzıma.
ben tiksindim kuru incir yiyemiyorum ama günde 3 tane yemiştim aklıma geldi midem bulandı özürdilerim bol yeme 3 tane de yeme 1 tane ye yeter

Hoşgeldin kuzum ben keseyi 6.haftada gördüm.Allah pıt pıtları duymayı nasip etsinnn(AMİN)

pazartesi günü 26.55 olan dgereim bugün 26.64 olmuş yani yükselme yok aynı kalmış büyük ihtimalle adettle aTICAM çok mutsuzmmm

Makinelerin yanlış ölçme ihtimali olabiliyor. Ben sırf makinenin yanlış ölçmesi sonucu bebeğimi kaybettim.Aynı sizin gibi hiç yükselmemişti ama başka yerde 3 katı kadar yüksek çıktı. Ama bebeğimi stres ve yorgunluktan kaybettim. Hemen moralinizi bozmayın.

Başka yerde ölçtürme ihtimaliniz varsa hemen ölçtürün.

Rabbim sizin ve bebeğiniz için hayırlısını versin.

Hoşgeldin kuzum ben keseyi 6.haftada gördüm.Allah pıt pıtları duymayı nasip etsinnn(AMİN)

Makinelerin yanlış ölçme ihtimali olabiliyor. Ben sırf makinenin yanlış ölçmesi sonucu bebeğimi kaybettim.Aynı sizin gibi hiç yükselmemişti ama başka yerde 3 katı kadar yüksek çıktı. Ama bebeğimi stres ve yorgunluktan kaybettim. Hemen moralinizi bozmayın.

Başka yerde ölçtürme ihtimaliniz varsa hemen ölçtürün.

Rabbim sizin ve bebeğiniz için hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…