oh ohh süper maaşallahhh
eşlerimizden Allah razı olsun, ben işten çıktım bebişimi rahat taşıyayım diye ama evdeyken daha da kafaya takıyor insan, bankada çalışıyorken hamile olmak zor olacağı için ayrıldım işimden, iyi ki de ayrılmışım, ama hamileliği sürdürebileceğim bir işim olsa asla çıkmazdım
bebişim doğsun 1 yaşını doldursun Allah ın izniyle yeniden gircem iş hayatına, şimdiden özledim çalışmayı
sizler napıyorsunuz çalışıyor musunuz, yaşlarınız kaç?
ben 28 yaşındayım
saol canım agladım zırladım geldim kendime. adet olucam galba bugün azcık lekelendim. adet olup öbür aya hazırlamam lazım bedenimi.. rabbim herseyin hayırlısını versin inşallahh bende kısa zamanda yaşarım inşallah sağlıklı hayırlısıyla.canım hiç üzülme bunda da vardır bir hayır.inşallah hemen atlatıp kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.dert etme kendine sakın.bundan birkaç ay önce 2 güne bir evde yaptıgım gebelik testleri pozitif veriyordu,bende adetten önce kan testi yaptırdım ,test çok belirgin değil silik,herhalde düşük değer çıkar demiştim ama hiç değer saptanmamıştı bile ve adet gördüm.üzülmüştüm çünkü ümitlenmiştim,seni çok iyi anlıyorum .
sonucu kafama takmayıp sakin ve inançlı bekledim.bir kaç ay sonra hayırlı haberi aldım.
inşallah senin de en kısa zamanda gelir bebeğin.unutma öncelikle senin kafanın rahat olması çok önemli.
Merhaba,
Kimsenin moralini bozmak istemem...
2. hamileliğimde bugün sonlandı(( Şubat 2013 annesi olacakken temmuz 2013 e kaldım ( Ama malesef o da elimden uçtu gitti....
Kızlar merhaba bana bi fikir verin ne olur. Bogazım acıyor yutkunamıyorum dünden beri çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ne iyi gelir kiboğaza
evet canım kesem görünüyordu. gelişimide normal ama kalp atışı görünmüyo dedi. öyle bir şok yaşadım ki agzımı açıp soru bile soramadım kalbi hiç oluşmayan bebeğin gelişimi devam edermi ki
valla benim isteğim öyle.. annem bebeğe bakamaz yaşlı baya.. kayınvalide ye bırakmak istemiyorum o yüzden çalışmıcam...
en güzeli çalışmamak allah yardımcın olsun annem var benimde kayınvalide yaşlı zaten kendi kızlarından bana sıra gelmez o yüzden bide mecburz
iş yerinde zorlanmıyorum,bazı gereksiz insanlar ve gereksiz fikirleri olmasaydı daha iyi olurdu tabi.
Kesinlikle bekle canım zaten dr.da 1 hafta bekleyelim demiş inşallah bebeğin sana tutunur.Birşey olursada kendini yıpratma hayırlısını dile Allah'tan benimde 5 ay önce kalp atışı olmadığı için sonlanan bi gebeliğim oldu 9 haftalıktı. Rabbim cok geçmeden yine verdi mucizeyi bak yine hamileyim. Sende çok üzme kendini canım...
slm kızlar ben de bugün doktordan geldim.kalp atışlarınıını duyduk. haftasına göre biraz küçük dedi doktor...başka da bişey demedii ben de bişey soramadım kızlar nasıl korktum kalbini duyamayacağım veya gelişim sorunu vs dicek diye....öyle sıkmışım ki kendimi dışarda baya baya ağladım...bu arada 10 gün sonra tekrar çağırdı...sankii kötüü bişeyler olacak bu bebeğimde olmayacak ben yeniden kürtaj yeniden aynı sorunlar aynı durumlar....öyle bunaldım kii eşimi aradım biraz rahatlatsın diye o da kızdı bana bebek iyiymiş daha niye öldürüyon kürtaj oluyon senaryolar kuruyon diye.....
anladım ki beni sizden başka kimse anlamıyor .....çok korkuyorumm....bebeğimi sevmeye bile korkuyorum...anladım kii ben ilk kaybımın etkisini atamamışım üstümden....böyle de geçmez ki hamilelik...çok şükür allaha inancı kuvvetli olan bir insanım...rabbime havale ediyorum o hayırlısı nasılsa öyle versin diyorum ...ama işte galiba bu bebek konusunda teslimiyet sorunum var..allah af etsiin
Kesinlikle bekle canım zaten dr.da 1 hafta bekleyelim demiş inşallah bebeğin sana tutunur.Birşey olursada kendini yıpratma hayırlısını dile Allah'tan benimde 5 ay önce kalp atışı olmadığı için sonlanan bi gebeliğim oldu 9 haftalıktı. Rabbim cok geçmeden yine verdi mucizeyi bak yine hamileyim. Sende çok üzme kendini canım...
ben tiksindim kuru incir yiyemiyorum ama günde 3 tane yemiştimbol kuru incir ye deme arkadaşım.kararında yemek önemli ,abartırsan kist yapıyor.yumurta oluşuyor ama çatlamıyor bende olmuştu bu durum,bir daha kuru incir koymadım ağzıma.
cevap verecek olan yokmu kızlar ya
benim gibi erken öğrenen oldumu aranızda
sana nasıl katılıyorum bilemezsin sinir bozucu insanlar olmasa ne iyiydi
en son bu öğle arasından döndüğümde yaşadım aptalca bir durum.bir kaç gün önce internetten gebelik,doğum,bakım diye bir kitap sipariş etmiş ve ofisin adresini vermiştim.öğle arasında kitap gelmiş.ben de yemek dönüşü kapıdan girdim ve muhasebeci elinde kargo paketi ben de az kalsın patrona verecektim dedi.neden? dedim.isim göremedim üzerinde dedi,baktım yazıyo ismim.burada yazıyor dedim sonra gördüm zaten,ne oldugunu anlamak için faturasına baktım içeriği farklıymış dedi.patron da erkek.iyi vermemişsiniz çok saçma,alakasız olurdu dedim.faturada da hamilelik,doğum,bakım yazıyor.anladı yani ne oldugunu.
kimseye söylememişken be ndaha böyle iş güzar insanlar yüzünden dilden dile dolaşıyor ya ona kızıyorum.daha öncesinde akrabalardan gelen tebrik tlefonları için ofisten dışarı çıktıgımda-ofistekiler duymasın diye- çay servisi yapan bayan duymuş sanırım,onunla muhabbeti olan birisi laf arasında hayırlı olsun dedi üzerinde durmadım.
sanane neyin çakallığını yapıp inceliyorsun.sana ne ya sana ne ? öyle değil mi canım.benim özelim ,benim hayatım.sana birşey söylememişim gelen kargoyu al geç otur yerine,sana ne nerden sipariş verdiğimden.ajanlık yapıyor aklınca saçma sapan hareketler.adam olamıyorlar bir türlü.ben sinirlerimden oluyorum ama.
teyzemin usulüdür bu.bir çay bardağının yarısına kadar limon sıkar,içine silme 1 çay kaşığı tuz atar ,karıştırıp,onunla gargara yapar.gerçekten de mikrobik değilse her defasında faydasını gördüm ben.
aktara gidebilme şansın varmı bilmiyorum ama bala zencefil, zerdeçal,havlucan bu 3 nü karıştırıp içince hiçbirşeyin kalmaz ben kaçkere antibiyotik kullanmamak derdine bununla ağır gripler atlattım tavsiye ederim
bizim insanımız bişey öğrenmeden burnunu sokmadan yapamaz bişey bulurmuyum bi eksiğini çıkarırmıyım derdinde sana gelen kargodan di mi yok illa burnunu sokacak aklı sıra fesatlık yapacak benim işyerimdede öle ayağımı kaydırmak isteyen açığımı yakalamaya çalışanlar oldu çok büyük kavga ettim şimdi konuşmuyorum bu yüzden patronlarla bile tatışıyorum çok zorunlu bişey olmadıkça iş konusunda bile konumıuyorum ama varlığı yetiyo günümüzün çoğu işte geçtiği için stresli olmamız bundan
hepsini böyle saçından sürüklemek istiyorum,bütün iş yerindeki uyuzların. üstüne de keyif sigarası içmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?