2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Amin canım Allah onları başımızdan eksik etmesin:98:Ben de bankacıydım işten ayrılmak zorunda kaldım ama bebiş için değildi.İşi bırakalı 2 sene oldu kansızlıkla çok uğraştım ileri derecede kansızdım Allah'ıma şükürler olsun sorunumu hallettim ama iş hayatını çok özledim ama bankayı değil çünkü bankacılık özellikle şubecilik çok ama çok zor.Tam iş başvuruları yapmıştım ki hamile kaldığımı öğrendim hatta geçenlerde iş için aradılar ama geri çevirmek zorunda kaldım..Bebişim için birkaç sene daha ev kuşu olabilirim yeter ki o iyi olsun yeter banaBen de 28 yaşındayım

saol canım agladım zırladım geldim kendime. adet olucam galba bugün azcık lekelendim. adet olup öbür aya hazırlamam lazım bedenimi.. rabbim herseyin hayırlısını versin inşallahh bende kısa zamanda yaşarım inşallah sağlıklı hayırlısıyla.

sizlerde sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahhhh

Merhaba,

Kimsenin moralini bozmak istemem...

2. hamileliğimde bugün sonlandı(( Şubat 2013 annesi olacakken temmuz 2013 e kaldım( Ama malesef o da elimden uçtu gitti....

Ne desem boş kuzum çok geçmiş olsun Allah'ım yenisini verecektir....

Kızlar merhaba bana bi fikir verin ne olur. Bogazım acıyor yutkunamıyorum dünden beri çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ne iyi gelir ki boğaza

aktara gidebilme şansın varmı bilmiyorum ama bala zencefil, zerdeçal,havlucan bu 3 nü karıştırıp içince hiçbirşeyin kalmaz ben kaçkere antibiyotik kullanmamak derdine bununla ağır gripler atlattım tavsiye ederim

Kesinlikle bekle canım zaten dr.da 1 hafta bekleyelim demiş inşallah bebeğin sana tutunur.Birşey olursada kendini yıpratma hayırlısını dile Allah'tan benimde 5 ay önce kalp atışı olmadığı için sonlanan bi gebeliğim oldu 9 haftalıktı. Rabbim cok geçmeden yine verdi mucizeyi bak yine hamileyim. Sende çok üzme kendini canım...

bence de biraz daha bekle çok erken başka birine daha görün rabbim neler gösteriyo veriyo kalbini ferah tut

Ayyyy çok sevindim canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin...Eşine de kızma çünkü o da senin kadar endişeleniyordur ama yapı gereği ve içgüdüsel koruma gereği seni o şekilde rahatlatmış olabilir...Eğer o da senin gibi düşünüp dile getirse kafayı yersiniz...Sen senaryolarını güzel kur,başrollerinde hep bebiş olsun ve bol bol dua et YARADANIMA

çok teşekkürler yazell. burda yanlız olmadığımı görmek beni gerçekten mutlu etti. inşallah güzel haberler veriririm çünkü ümidimi hiç kaybetmiyorum. inşallah bırakmıycak beni bebeğim. hayırlısı allahtan

bol kuru incir ye deme arkadaşım.kararında yemek önemli ,abartırsan kist yapıyor.yumurta oluşuyor ama çatlamıyor bende olmuştu bu durum,bir daha kuru incir koymadım ağzıma.
ben tiksindim kuru incir yiyemiyorum ama günde 3 tane yemiştim aklıma geldi midem bulandı özürdilerim bol yeme 3 tane de yeme 1 tane ye yeter

sana nasıl katılıyorum bilemezsin sinir bozucu insanlar olmasa ne iyiydi

en son bu öğle arasından döndüğümde yaşadım aptalca bir durum.bir kaç gün önce internetten gebelik,doğum,bakım diye bir kitap sipariş etmiş ve ofisin adresini vermiştim.öğle arasında kitap gelmiş.ben de yemek dönüşü kapıdan girdim ve muhasebeci elinde kargo paketi ben de az kalsın patrona verecektim dedi.neden? dedim.isim göremedim üzerinde dedi,baktım yazıyo ismim.burada yazıyor dedim sonra gördüm zaten,ne oldugunu anlamak için faturasına baktım içeriği farklıymış dedi.patron da erkek.iyi vermemişsiniz çok saçma,alakasız olurdu dedim.faturada da hamilelik,doğum,bakım yazıyor.anladı yani ne oldugunu.

kimseye söylememişken be ndaha böyle iş güzar insanlar yüzünden dilden dile dolaşıyor ya ona kızıyorum.daha öncesinde akrabalardan gelen tebrik tlefonları için ofisten dışarı çıktıgımda-ofistekiler duymasın diye- çay servisi yapan bayan duymuş sanırım,onunla muhabbeti olan birisi laf arasında hayırlı olsun dedi üzerinde durmadım.
sanane neyin çakallığını yapıp inceliyorsun.sana ne ya sana ne ? öyle değil mi canım.benim özelim ,benim hayatım.sana birşey söylememişim gelen kargoyu al geç otur yerine,sana ne nerden sipariş verdiğimden.ajanlık yapıyor aklınca saçma sapan hareketler.adam olamıyorlar bir türlü.ben sinirlerimden oluyorum ama.

Son düzenleme:

bizim insanımız bişey öğrenmeden burnunu sokmadan yapamaz bişey bulurmuyum bi eksiğini çıkarırmıyım derdinde sana gelen kargodan di mi yok illa burnunu sokacak aklı sıra fesatlık yapacak benim işyerimdede öle ayağımı kaydırmak isteyen açığımı yakalamaya çalışanlar oldu çok büyük kavga ettim şimdi konuşmuyorum bu yüzden patronlarla bile tatışıyorum çok zorunlu bişey olmadıkça iş konusunda bile konumıuyorum ama varlığı yetiyo günümüzün çoğu işte geçtiği için stresli olmamız bundan

kızlar ben bugün ilk muayeneme gittim, kalp atışlarını duyduk:)
ama doktor kanlanma olduğunu yani düşük tehlikesi olduğunu söyledi ve progesteron verdi
bişey olacak diye yerimden kalkasım gelmiyor ne kadar sürecek bu tehlike acaba?

bu arada istanbulda doktorundan memnun olup bana doktor önerecek kimse var mıdır? doktorumu acil değiştirmem gerekk

Teşekkür ederim kızlar size ve cevap veren tüm arkadaşlara tavsiyelerinizi dikkate alıcam canlar, eşime sparişi verdim bile inşallah bende faydasını görürüm

hepsini böyle saçından sürüklemek istiyorum,bütün iş yerindeki uyuzların. üstüne de keyif sigarası içmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…