2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bende kalp atışalrını duydım dün kesenin üstünde biraz kanama var dedi progesteron verdi senin gibi bende çok korkuyorum üstelik çalışıyorum 3 hafta sonrasına kontrol verdi bana sana ne zman gel dedi bidaha

kesede kanama herkeste oluyo galiba kızlar bende geçen hafta kontrole gittigimde kesenin altında kanama oldugunu söyledi bende progestan kullanıyorum 1 haftadır sadece wc için kalkıyorum yerimden bol bol dinlenin kızlar..cuma gene gidicez biz umarım herşy yolunda gider

bu arada istanbulda doktorundan memnun olup bana doktor önerecek kimse var mıdır? doktorumu acil değiştirmem gerekk

Canım İstanbul'un neresindesin ben Medipol Üni Vatan Kliniğine gidiyorum kadın doğum ücretsiz sgk varsa.Ben Fatih'te oturuyorum o yüzden Esenler Medipol Üni Hastanesine gidemiyorum. Yakınsan orayı da tavsiye ederim

Canım İstanbul'un neresindesin ben Medipol Üni Vatan Kliniğine gidiyorum kadın doğum ücretsiz sgk varsa.Ben Fatih'te oturuyorum o yüzden Esenler Medipol Üni Hastanesine gidemiyorum. Yakınsan orayı da tavsiye ederim
ben henüz dra gitmedim ama biraz araştırdım özel sağlık sigortan varsa bakırköy acıbadem gül hnmmedicana bahçelievler düzgün beynisa hastanesi yeni bosna alev hnm

işallah senin de benim de herşey yolundadır

merhaba kızlar ben de koyu sarı akıntı var bi de sankicime minicik kahverengi akıntı var mı yok mu o kadar belşrsiz ki anlaymıyorum evham mı yapıyorıum bilmiyorum sizce ne yapmam gerek

demekki tek benim işyerimde böle uyuz gıcık kendini bilmez insanlar yok:)
hele bugünlerde hepsi patrona karşı çok yalaka,hele hamile olduğumu bilseler yalakalıklarda en üst seviyelere çıkacaklar...O yüzden kimseye sölemiyorum.
hayırlısı ile doğuma kadar sabredip çalışabilsem sonrasında 1 yıl ara vericem

ben de isterim doğuma kadar çalışayım sonra bebeğime bakayım ama başka durumlar da var.bu şartlarda çalışmam mümkün değil gibi gözüküyor,uzun zamandır burdayım,hamileyken hiç sabredemiyorum ama.

haklısın cnm hamilelikte hiç çekilmiyor.bende 10 yıla yakındır çalışıyorum aynı yerde ama doğuma yakın çıkıcam.

ben şişli tarafında oturuyorum. istanbulda nerde olduğu önemli değil. iyi bir doktor ismi önerilmesi yeterli benim için..

canım sakın panik olma belkide kahverengi akıntı sana öle gelmiştir.biraz daha bekle eğer tekrar görürsen dr.unu bi ara.eğer evdeysen ayaklarını uzat ve bol bol dinlen

sağolun tatli hamişler en iyisi beklemek bi de bugün tüm gün ayaktaydım ve sınıfın birinde bi ders boyunca avazım çıktyığı kadar bağırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…