Kızlar yarın doktora gidecem inşallah gözükür kese çok heyecanlıyım yaa:26:
insallah gozukur canimben dun gittim ama doktor bakmadi 2 hafta sonra gel dedi
İnşallah canımTahlil istedimi peki değerin kaçtı
yok canim sadece kan testi yapti degerim ne kadar cikti bilmiyorum sadece pozitif dedi folik asit verdi 2 hafta sonra gel dedi
Günaydıııınnn forumun eeennn güzel anneciklerii günaydııııınnnnnnnn
Çok heyecanlı bekleyişşş:18:
Günaydıııınnn forumun eeennn güzel anneciklerii günaydııııınnnnnnnn
Günaydın cici anne adayları:)))
nasılsınız bu sabah. sabah bulantıları başlayan varmı benim gibiberbat bişi ya bide çok halsizim ve uykum var üstelik çalışıyorum ve çok sık wc gidiyorum
kısmetse bende c.tesi iki ayrı dr.randevu aldım ve keseyi görücez :) şimdi nie 2 ayrı dr diye sorucaksınız hemen diyim:) ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için hep bi tereddüt içinde korku halindeyim o yüzdenbidaha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Kızlar saçlarımda beyaz problemim var ne yapsam bilemedim kına mı kullansam
Günaydın cici anne adayları:)))
nasılsınız bu sabah. sabah bulantıları başlayan varmı benim gibiberbat bişi ya bide çok halsizim ve uykum var üstelik çalışıyorum ve çok sık wc gidiyorum
kısmetse bende c.tesi iki ayrı dr.randevu aldım ve keseyi görücez :) şimdi nie 2 ayrı dr diye sorucaksınız hemen diyim:) ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için hep bi tereddüt içinde korku halindeyim o yüzdenbidaha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
kına kullanmanı tavsiye ederim rosem
Kınada kapatırmı acaba beyazı kına konusunda hiç bilgim yok hint kınasımı alsam normal kına mı bilemedim:26:
Yaşamassın canım inşallah bi dahaaBenim şimdiye kadar hiç bulantım olmadı olacak gibi durmuyo
kına kullanmanı tavsiye ederim rosem
canım korkularımızı atalım hersey allahtan hep beraber yaşayıp görcez inşallah alcaz bebişlerimizi kucakımızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?