2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
korkmayın kızlar allahın izniyle görürsünüz keseleriiiniziii bana dün 2 kere baktı dr um

Günaydın cici anne adayları:)))
nasılsınız bu sabah. sabah bulantıları başlayan varmı benim gibi berbat bişi ya bide çok halsizim ve uykum var üstelik çalışıyorum ve çok sık wc gidiyorum
kısmetse bende c.tesi iki ayrı dr.randevu aldım ve keseyi görücez :) şimdi nie 2 ayrı dr diye sorucaksınız hemen diyim:) ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için hep bi tereddüt içinde korku halindeyim o yüzdenbidaha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Yaşamassın canım inşallah bi dahaaBenim şimdiye kadar hiç bulantım olmadı olacak gibi durmuyo

Kızlar saçlarımda beyaz problemim var ne yapsam bilemedim kına mı kullansam

kına kullanmanı tavsiye ederim rosem

canım korkularımızı atalım hersey allahtan hep beraber yaşayıp görcez inşallah alcaz bebişlerimizi kucakımızaaa

kına kullanmanı tavsiye ederim rosem

canım korkularımızı atalım hersey allahtan hep beraber yaşayıp görcez inşallah alcaz bebişlerimizi kucakımızaaa

inşallah tatlım herşey Allahtan...Rabbime sığındım herşey güzel olucak hepimizi için hayırlısı neyse olsun...

Merhabalar ben 2012 temmuz annesiyim,oğlum oldu..inşallah siz de sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.
Hamilelik çok güzel bir duygu, ben de geçen yıl bu sıralar öğrenmiştim hamile olduğumu

ilk gebeliğimde çok bulantım var diye şikayet ediyordum sonra 10 hftlıkken bebeğimi kaybettim ama şimdi midem bulanınca şükrediyorum biliyorum bebeğim bana ben seninleyim anne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…