2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bizimde iş yerinde bi ark var santrale ve danışmaya bakıyo 1-2 kere izin aldı baktım yerine salak yüz buldu iyice sık sık izin almaya başladı.. zaten iş yerinde bazı duyumlar alıyorum onun yerine beni geçireceklermiş felan diye.. sinirlerim çok bozuk evime gidip yatıp uyumak herşeyi unutmak istiyorum.. nefret ediyorum bu iş yerinden... doğuma kadar sabredeyim diyorum ama yapamıyorum kızlar.. bide hamile olunca hiç kimseyi çekemez oldum bazen eşime bile gıcık oluyorum o kadar kötü durumdayım yanii... bi iş yerinde yalaka ve cilveli hatun olursan bütün işlerini yürütürsün.. hiç biri yok bende zaten olamam da o yüzden hep ezilen taraf oluyosun işte... bütün sinirlerim tepeme çıktı yine yaaaa ağlamak istiyorummmmmmm

canımcım birşey mi oldu eğer olmadıysa normaldir.bende mesela kendimi çok yanlız hissediyorum son günlerde.yani bu aylar duygu değişimleri çok normal.

Bende çok yalnız hissediyorum gerçektende öleyim doğru dürüst bi komşum bile yok kimseyi görmüyorum eşimden başka

işyerleri hep aynı fesatlarla dolu sende benim gibi sinirlerini bozup bozup oturuyosun

canım benimmm bende öğürme yok ama garip biseyler oluyo yani bazen midem bulanıyo gibi afedersin ama gegirmeye baslayınca mide bulantımda geciyo anlamadım yani bu hamileliktenmı yani midem bulanıyo diyemem sanıırım buna inss benimde bebeğim benimledir canımm
bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim ( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (

canım benim kesenin içinde dr bebeğini gördüyse kalp atımıda olacaktır sabret o dr da bi alemmiş haaaa ben gecen hafta gittim kalp atımı alamadık yani dr kesenin içinde bebek görünmüyo dedi ki 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi ben kendimden çok ümitliyimki sende bebek göründüyse sakın umudunu yitirme inş.. kalp atımınıda duyacaksın bitanemm baska bir dr git bakalım o ne dicek

Canım benim seni anlıyorum ben çalışırken de en gıcık olduğum şeydi cilve ile işlerini yürütenlere.Canım benim strese falan girip te başkaları yüzünden bebişini de üzmee

arkadaşlar bende aynı durumdayım ama doktorumdan hiç memnun değilim değişitreceğim çok suratsız psikolojimi bozu eşime bende gıcık oluyorum ev kokuları miğdemi bulandırıyor yemek yapamıyorum ailem geldi bugun doktor keseyi ve kalp atışlarını duydu bende duymak istiyorum dedim siz duyamazsınız dedi eşimi içeri almadı birde özele gidiyorum özel hastane düşünün bir de sordum neler yemem lazım istediğini ye iç dedi sallamaz bir sekilde çok sinirlerim bozuldu anlamıyorum benimde içimd esıkıntı suan düşük teylikesi yok ama ilerde olabileir dedi vallla tuhaf bende ağlama krizine giriyorum zaman zaman kimse beni anlamıyor eşimde anlamıyor.... sanki çocuğu istemediğini düşünüyorum allah yardımcımız olsun....

işyerleri hep aynı fesatlarla dolu sende benim gibi sinirlerini bozup bozup oturuyosun

aynennn öylee o değil bi gün alıcam çantamı herkese de bağırıcam çağırıcam çıkıp gidicem şurdan.. bunaldımmmmmm artıkkkkk......
Canım benim seni anlıyorum ben çalışırken de en gıcık olduğum şeydi cilve ile işlerini yürütenlere.Canım benim strese falan girip te başkaları yüzünden bebişini de üzmee

aynen yaaaa hatun el üstünde tutuluyo bi görsenizzz... erkeklerle muhabbetini görmeniz lazım aklınız durur... öyle insanları da adam yerine koyup bizim gibi insanlarıda bişeye benzetmiyolar işte... keşke bi çıkarsalar benii tek dileğimo yapacak çok şeyim var çünkü...

o nasıl doktormuş yaaa sanki rica minnet gitmişin de ona göre davranıyomuş gibi manyak herif.. hamile kadınların psikolojisi zaten alt üst bide şunun tavırlara bak ben olsam ağzıma geleni söylerdim.. bu aralar öyle bi insana ihtiyacım var çünkü

Tam 1yıl önce sizlerin bu yaşamış olduklarını yaşıyordum bende. Tatlı bir bekleyiş, mide bulantıları, uykuyla geçen günler, iş yerinde ki sevimsiz insanlar, ilerleyen aylarda yaşanan tüm sıkıntılar ( kasılmalar, mide ekşimeleri v.s. ) hepsi geride kaldı. Şimdi minik bir cimcimem var ve 4.ayının içinde. Nasıl geçti bu dört ay hiç inanamıyorum. O günler de hiç inanamıyordum bugünlerin gelebileceğine.Ama şimdi bakıyorumda hepsi geride kalmış tatlı anılar. Şimdi sizlerin yazdıklarını okuyunca o günlere geri döndüm. Hamileliğimde yaşadığım tüm sıkıntıları unuttum ve hamilelik benim için unutulmaz tatlı anılarla dolu bir süreç olarak hafızamda yer alıyor. Hepiniz çok şanslısınız bu sürecin içerisinde olduğunuz için. Rabbimden duam sağlıkla meleklerinizi kucağınıza almanız. Ve hayırlısıyla rabbim olmayanlara da versin inşallah...

Hayatınızın en güzel günlerinden olan hamilelik sürecini keyifle geçirmeniz dileğiyle...

benimde hamur işi yeme ne istiyosan ye dedi öle açıklama yapmadı benimde özel hastahane genelde mi böle yoksa bize mi denk geliyo bilmiyorum ağlama krizleri herşeyden gıcık olma kendini yalnız hissetme bunun üstüne eşimle problemler allah gerçekten yardımcımız olsun

allah bağışlasın allah bize de nasip etsin ne güzel anlatmışsınız

Kızlar dünden beri iyi değilim yaa sürekli ağlayasım var kötü hissediyorum kendimi

canım hormonlar ah yok mu o hormonlar :) üzülme ,sen sosyal bir insansın,tüm bunlar hormonların yükselmesinden kaynaklı,biliyorsun.kendini telkin etmeyi dene canım,sürekli olumlu konuş kendinle çok iyi geliyor.

bebeğini kaybeden arkadaşımız sabır diliyorum Allah tan. hayırlısıni diliyorum ne desem boş şuanda en kısa zamanda inşallah hamile kalırsın ve sağlılı bebeklerin dünyaya gelir..

yeni hamile olduğunu öğrenenerde hoşgeldiniz..

bugün okuldan sonra çarşıya doğru yürüdüm biraz ve acaip sancıl oldu kasıklsrıma doğru ince bir sızlama bir sağda bir solda.. eve geklincede belim çok ağrıdı çok korkuyorummmmmm progestan kullanyorum zaten umarım herşey yolunda gider 12 haftayı geçirince birazda olsa risk azalıyor değil mi kızlar

Son düzenleme:

üzülme canım,biz doğrusunu yapıyoruz,kıvırtmadan iş yapıyoruz.ben de gıcık oluyorum ama onlar öyle geçiniyor bu dünyada.ağlamak yok kendimizi telkin edeceğiz lütfen.

Bende çok yalnız hissediyorum gerçektende öleyim doğru dürüst bi komşum bile yok kimseyi görmüyorum eşimden başka

yalnız değilsin aynı bende öleyim

Nerdeyse üzülecek bahaneler arıyo gibiyim olan da eşime oluyo galiba ufak bişeyde tavır yapıyorum gerçi uyuz oda bana yapıyo

kızlar noluyor size aaaa.bunların sebebi fasülyeleriniz,hormonlarınız.lütfen kaç kere hamile kalır insan hayatında kendinizi telkin edin,hormonlara yenilmeyin.pozitif olun,tadını çıkarın hamişliğin. pozitif olun,iyi düşünün herşey iyi olacak inşallah

o doktorların egosunu ben....psikolojiden anlamıyorlar bir de doktor olacaklar.üzülme hiç benimki de olumsuz konuştu ilk kontrolde ilkin üzüldüm ama sonra neden sıkayım ki canımı Allah alnıma ne yazdıysa onu yaşarım dedim,oluruna bıraktım.
sinmediyse içine değiştir tabiki doktorunu,seni kimsenin üzmesine izin verme.

suzan... arkadaş doktora gidecekti bugün,çok heyecanlıydı,kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyordu.haber var mı kendisinden?

hakkaten suzan hiç gelmedi bugün neden acabaa
bu arda neler olmuş neler kızlar bunnları hep gebelik yapıyo üzülmeyin ama herkesi sevmeye çalışın sıkmayın canınızı tadını çıkarııınnn
suuuzzaaaaaaannnnn gel hadiiiiiiiiiiiii

selamın aleykum kızlarrr bu st de eve geldık

gezdık bebegımle cok sukur kalp atıslarımızı dınledıkk 1,17 mm boyumuz 7+2 gunluk musuzz nette 2 gun onden gıdıyorrr cok sukur bebegım saglıklıymıss

dr kansızlık,guatır,ıdrar,kan uyusmazlıgı (bızde var) testlerı yaptı cok sukur hepsı temız cıktıı

darısı duyamayanlaraaa dr aksı bırseyolmaz ıse 1 ay sonra goruselım dedı bızde babamızın ızın gunu olan 14 aralık a randevumuzu aldıkkkcokk sukur elhamdülıllahhh pıt pıtlarımızaaaaaaaaaa

kötü bir haber vercen diye o kadar korktumki çok şükür rabbime oh sefanız olsun annesi gezin bakalım
bizde pazartesi sevk alıp salı merkeze gidicez 1,5 saatlik yol nolur dua edin banaa lütfen o gün tekrar hatırlatırım zaten

özur dılerız teyzesı hep aklımdaydınız ama netım yoktu telde fılannn

cok sukurbende dr ultrasonu hazırlarkenkokrtum dualar okudum cok sukur ama dr ablamızmaasallah cok guseldıyıncee elhamdulıllahhhh dedımmm cok sukur ınslherkesler yasar bu duyguyuuuuuutele ses cektık babamız ıcın ama net cıkmamısss:26::26::26:dr asıstanı cektıydı bırdeeeneyse olsunn bırdahakıne babamızla gıdecegı nasılsaa

cnaımm dua ıle ınsll gusel sonuclar alacaksınız ızdeee elhamdulıllahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…