bir nedeni mi var yoksa sebepsiz mi böyle hissediyorsun
kızlar dünden beri iyi değilim yaa sürekli ağlayasım var kötü hissediyorum kendimi
canımcım birşey mi oldu eğer olmadıysa normaldir.bende mesela kendimi çok yanlız hissediyorum son günlerde.yani bu aylar duygu değişimleri çok normal.
bizimde iş yerinde bi ark var santrale ve danışmaya bakıyo 1-2 kere izin aldı baktım yerine salak yüz buldu iyice sık sık izin almaya başladı.. zaten iş yerinde bazı duyumlar alıyorum onun yerine beni geçireceklermiş felan diye.. sinirlerim çok bozuk evime gidip yatıp uyumak herşeyi unutmak istiyorum.. nefret ediyorum bu iş yerinden... doğuma kadar sabredeyim diyorum ama yapamıyorum kızlar.. bide hamile olunca hiç kimseyi çekemez oldum bazen eşime bile gıcık oluyorum o kadar kötü durumdayım yanii... bi iş yerinde yalaka ve cilveli hatun olursan bütün işlerini yürütürsün.. hiç biri yok bende zaten olamam da o yüzden hep ezilen taraf oluyosun işte... bütün sinirlerim tepeme çıktı yine yaaaa ağlamak istiyorummmmmmm
canım benimmm bende öğürme yok ama garip biseyler oluyo yani bazen midem bulanıyo gibi afedersin ama gegirmeye baslayınca mide bulantımda geciyo anlamadım yani bu hamileliktenmı yani midem bulanıyo diyemem sanıırım buna inss benimde bebeğim benimledir canımmBen de mutlu oldum sevindiğine tugba:)) doktor geç yumurtlamışsındır dedi. Ben de cuma günü tekrar gidiyorum kendi doktoruma inşallah. Evet normalde 8 haftalık olması gerek bakalım belki 2 günde fark atar bebeciklerimiz :))
Mide bulantım olmaz mı gece uyuyamıyorum bazen Allah'tan o drum bir iki kere oldu mesela dün gece güzel uyudum midem bulanmadı.en kötüsünü bir kez yaşadım pazar gecesi boş boş gece kalkıp öğürmek ve ardı arkası kesilmeden ve dayanamdığım için ilaç bile içtiğim zamanlar oldu. Allah bir daha yaşatmasın kimseye
bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (
evet canım kesem görünüyordu. gelişimide normal ama kalp atışı görünmüyo dedi. öyle bir şok yaşadım ki agzımı açıp soru bile soramadım kalbi hiç oluşmayan bebeğin gelişimi devam edermi ki
bizimde iş yerinde bi ark var santrale ve danışmaya bakıyo 1-2 kere izin aldı baktım yerine salak yüz buldu iyice sık sık izin almaya başladı.. zaten iş yerinde bazı duyumlar alıyorum onun yerine beni geçireceklermiş felan diye.. sinirlerim çok bozuk evime gidip yatıp uyumak herşeyi unutmak istiyorum.. nefret ediyorum bu iş yerinden... doğuma kadar sabredeyim diyorum ama yapamıyorum kızlar.. bide hamile olunca hiç kimseyi çekemez oldum bazen eşime bile gıcık oluyorum o kadar kötü durumdayım yanii... bi iş yerinde yalaka ve cilveli hatun olursan bütün işlerini yürütürsün.. hiç biri yok bende zaten olamam da o yüzden hep ezilen taraf oluyosun işte... bütün sinirlerim tepeme çıktı yine yaaaa ağlamak istiyorummmmmmm
işyerleri hep aynı fesatlarla dolu sende benim gibi sinirlerini bozup bozup oturuyosun
Canım benim seni anlıyorum ben çalışırken de en gıcık olduğum şeydi cilve ile işlerini yürütenlere.Canım benim strese falan girip te başkaları yüzünden bebişini de üzmee
arkadaşlar bende aynı durumdayım ama doktorumdan hiç memnun değilim değişitreceğim çok suratsız psikolojimi bozu eşime bende gıcık oluyorum ev kokuları miğdemi bulandırıyor yemek yapamıyorum ailem geldi bugun doktor keseyi ve kalp atışlarını duydu bende duymak istiyorum dedim siz duyamazsınız dedi eşimi içeri almadı birde özele gidiyorum özel hastane düşünün bir de sordum neler yemem lazım istediğini ye iç dedi sallamaz bir sekilde çok sinirlerim bozuldu anlamıyorum benimde içimd esıkıntı suan düşük teylikesi yok ama ilerde olabileir dedi vallla tuhaf bende ağlama krizine giriyorum zaman zaman kimse beni anlamıyor eşimde anlamıyor.... sanki çocuğu istemediğini düşünüyorum allah yardımcımız olsun....
arkadaşlar bende aynı durumdayım ama doktorumdan hiç memnun değilim değişitreceğim çok suratsız psikolojimi bozu eşime bende gıcık oluyorum ev kokuları miğdemi bulandırıyor yemek yapamıyorum ailem geldi bugun doktor keseyi ve kalp atışlarını duydu bende duymak istiyorum dedim siz duyamazsınız dedi eşimi içeri almadı birde özele gidiyorum özel hastane düşünün bir de sordum neler yemem lazım istediğini ye iç dedi sallamaz bir sekilde çok sinirlerim bozuldu anlamıyorum benimde içimd esıkıntı suan düşük teylikesi yok ama ilerde olabileir dedi vallla tuhaf bende ağlama krizine giriyorum zaman zaman kimse beni anlamıyor eşimde anlamıyor.... sanki çocuğu istemediğini düşünüyorum allah yardımcımız olsun....
Tam 1yıl önce sizlerin bu yaşamış olduklarını yaşıyordum bende. Tatlı bir bekleyiş, mide bulantıları, uykuyla geçen günler, iş yerinde ki sevimsiz insanlar, ilerleyen aylarda yaşanan tüm sıkıntılar ( kasılmalar, mide ekşimeleri v.s. ) hepsi geride kaldı. Şimdi minik bir cimcimem var ve 4.ayının içinde. Nasıl geçti bu dört ay hiç inanamıyorum. O günler de hiç inanamıyordum bugünlerin gelebileceğine.Ama şimdi bakıyorumda hepsi geride kalmış tatlı anılar. Şimdi sizlerin yazdıklarını okuyunca o günlere geri döndüm. Hamileliğimde yaşadığım tüm sıkıntıları unuttum ve hamilelik benim için unutulmaz tatlı anılarla dolu bir süreç olarak hafızamda yer alıyor. Hepiniz çok şanslısınız bu sürecin içerisinde olduğunuz için. Rabbimden duam sağlıkla meleklerinizi kucağınıza almanız. Ve hayırlısıyla rabbim olmayanlara da versin inşallah...
Hayatınızın en güzel günlerinden olan hamilelik sürecini keyifle geçirmeniz dileğiyle...
Kızlar dünden beri iyi değilim yaa sürekli ağlayasım var kötü hissediyorum kendimi
Bende çok yalnız hissediyorum gerçektende öleyim doğru dürüst bi komşum bile yok kimseyi görmüyorum eşimden başka
yalnız değilsin aynı bende öleyim
Nerdeyse üzülecek bahaneler arıyo gibiyim olan da eşime oluyo galiba ufak bişeyde tavır yapıyorum gerçi uyuz oda bana yapıyo
özur dılerız teyzesı hep aklımdaydınız ama netım yoktu telde fılannnkötü bir haber vercen diye o kadar korktumki çok şükür rabbime oh sefanız olsun annesi gezin bakalım
bizde pazartesi sevk alıp salı merkeze gidicez 1,5 saatlik yol nolur dua edin banaa lütfen o gün tekrar hatırlatırım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?