canım benimmm bende öğürme yok ama garip biseyler oluyo yani bazen midem bulanıyo gibi afedersin ama gegirmeye baslayınca mide bulantımda geciyo anlamadım yani bu hamileliktenmı yani midem bulanıyo diyemem sanıırım buna inss benimde bebeğim benimledir canımm
canım benim kesenin içinde dr bebeğini gördüyse kalp atımıda olacaktır sabret o dr da bi alemmiş haaaa ben gecen hafta gittim kalp atımı alamadık yani dr kesenin içinde bebek görünmüyo dedi ki 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi ben kendimden çok ümitliyimki sende bebek göründüyse sakın umudunu yitirme inş.. kalp atımınıda duyacaksın bitanemm baska bir dr git bakalım o ne dicek
selamın aleykum kızlarrr bu st de eve geldık
gezdık bebegımle cok sukur kalp atıslarımızı dınledıkk 1,17 mm boyumuz 7+2 gunluk musuzz nette 2 gun onden gıdıyorrrcok sukur bebegım saglıklıymıss
dr kansızlık,guatır,ıdrar,kan uyusmazlıgı (bızde var) testlerı yaptı cok sukur hepsı temız cıktıı
darısı duyamayanlaraaa dr aksı bırseyolmaz ıse 1 ay sonra goruselım dedı bızde babamızın ızın gunu olan 14 aralık a randevumuzu aldıkkkcokk sukur elhamdülıllahhh pıt pıtlarımızaaaaaaaaaa
korkma canım Allah'ın izniyle bişey olmaz bebegine... rabbim korusun hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip ederi İnşallah Allah'ım.
benimde radevum 30 kasım inşallah yarın degerim yükselirde 30unda rahatca giderim doktora
çok şükür gerçekten iyi haberler vermene çok sewindim bende seni bekliodum ,mutlu olmalısın bu güzelbi haber ,eşinin tepkiside normal çünkü o da endişeleniyodur...düşünme kötü şeyler gerçekten bu hormanlar saçmalatıyor bizi bazen,bence güzel bi kitap bul olumlu düşünmeyle ilgili ,oku kafaanı dağıtırsın vaktin varsa tabi.öptüm seni kendine dikkat et ağlama sakın
cok sukur yasadanaa rabbım dıleyen herkeslere versın ınsllllllllllllllllllllohhh sonunda güzel haberlerinle geldin tatlım.çok sevindim.
haklısın canım....bende var biraz bu aralar:)şimdi topiğe girdim baktım hemen hemen herkes benim gibi hissediyormuşş,yanlızlık kimsesizlik kimsenin beni anlamadığı düşüncesi bebeğe bişey olacak korkusu....geçecek inşallah hepsiii....umarım hepimizin sağlıklı minişleri olur..Ayyyy çok sevindim canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin...Eşine de kızma çünkü o da senin kadar endişeleniyordur ama yapı gereği ve içgüdüsel koruma gereği seni o şekilde rahatlatmış olabilir...Eğer o da senin gibi düşünüp dile getirse kafayı yersiniz...Sen senaryolarını güzel kur,başrollerinde hep bebiş olsun ve bol bol dua et YARADANIMA
bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (
Canım İstanbul'un neresindesin ben Medipol Üni Vatan Kliniğine gidiyorum kadın doğum ücretsiz sgk varsa.Ben Fatih'te oturuyorum o yüzden Esenler Medipol Üni Hastanesine gidemiyorum. Yakınsan orayı da tavsiye ederim
Kızlar merhaba bana bi fikir verin ne olur. Bogazım acıyor yutkunamıyorum dünden beri çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ne iyi gelir kiboğaza
kızlar cinsiyet hangi haftada belli oluyor,bilgisi olan varmı?
arkadaşlar da söylemiş daha çok erken mutlaka başka doktorlara git önce de 1 hafta geçmesini bekle.inşallah güzel şeyler duyarsın.bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (
selamın aleykum kızlarrr bu st de eve geldık
gezdık bebegımle cok sukur kalp atıslarımızı dınledıkk 1,17 mm boyumuz 7+2 gunluk musuzz nette 2 gun onden gıdıyorrrcok sukur bebegım saglıklıymıss
dr kansızlık,guatır,ıdrar,kan uyusmazlıgı (bızde var) testlerı yaptı cok sukur hepsı temız cıktıı
darısı duyamayanlaraaa dr aksı bırseyolmaz ıse 1 ay sonra goruselım dedı bızde babamızın ızın gunu olan 14 aralık a randevumuzu aldıkkkcokk sukur elhamdülıllahhh pıt pıtlarımızaaaaaaaaaa
kızlarrrr bu arada bende şikayet olarak uyku hali çok var ......mide bulantıları geçen haftaya göre daha iyi ama sürekli uyku istiyorum sanki günlerdir uyumamışım gibi gözlerim ağırlaşıyor yanıyor.....sabah kalkıp okula gitmek eziyet oldu ya...bugün tahtaya yazıyorum sınıf sesizleşti baya .gözlerim kapanıyo açamıyorum.....tahtaya yazarken ayakta uyuyan ilk öğretmen olarak tarihe geçecektim az kalsın:)...doyamıyorum uykuyaaaaaaa
bu akşam eşimle konuştuk doğsun hele döve döve sevecez bana bu çektirdiklerinden dolayıı....ayyy bi sağlıkla doğsun öpe öpe koklaya koklaya koklaya mahvedecem onu:)
bebişimin kalbi atıyor. gösterdi doktor ultrasonda kıpır kıpırdı. nasıl mutluyum anlatamam. bana 2 gündür bu işkenceyi yaşatan uyuz doktorumu da allaha havale ediyorum. çooooooook mutluyummm :))))))
ayyyyyyyy nasıl nasıl mutlu oldum anlatamam...biz demedik miiii:)çok şükür haklı çıktıkkk.....yaaa 6 haftalıkken başlıyo kalp atımı ama 7-8-9..haftaya kadar sarkabiliyooo yanii bu neyin acelesiiii...dedim yaa sana ben de dün aynı mutluluğu yaşadım .....benim bebek bile yoktuu kesede değil kalp atışı ama bak işte bir haftaya büyümüş kalbi başlamışş atmaya....inşş sağlıkla gelişir bundan sonra da....çok sevindim senin adına çünküü kayıp yaşamanın ne demek olduğunu biliyorum...
cokk sukkur canımmm dua ıle ınsll kucagımıza alacagız meleklerımızııı elhamdulıllahhhherkes tavsiyeler vermiş ama benim boğazıma iyi gelen birşeyi söyleyim.pekmeze bol karabiber karıştırıp yiyince iyi geliyor baya.
16. haftada normalde ama değişiyor yinede.bebek göstermezse daha geç görünebiliyor.bir de doktorun becerisi mi bilmiyorum daha erken görenler var.benim bir arkadaşım 11 haftalıkken öğrenmişti,şaşırmıştım.
arkadaşlar da söylemiş daha çok erken mutlaka başka doktorlara git önce de 1 hafta geçmesini bekle.inşallah güzel şeyler duyarsın.
çok sevindim canım gözünaydın
sorma canım yaa. nasıl ağladım sevinçten :)) 1 senedir bekliyodum bu bebeği, çok kıymetli benim için :) çok teşekkür ederim sizlere cidden bugün geçmezdi yoksa. iyi ki varsınız :)) allahım hepimizin bebişine sağlık versin ve kucağımıza almayı nasip etsin :)))))
kızlar benim çok az açık kahvemsi akıntım oldu.
dr umu aradım.kırmızı olmadıktan sonra korkma ve istirahate devam et dedi.
kanaman olursa sabah erkenden gel dedi.
yerleşme de olabilir dedi.
çok hafif kasık ağrım oluyor ara ara.
şu an için akıntım normale döndü ama tedirginim :18:
böyle birşey yaşayan varmı?
kızlar yine aynı şeyleri yaşamam dimii
canım dr dedgıbı gıbı gayet normall bebegın tutunmaya calısıyor lutfen sakın ol ve elınden geldıgınce dınlen bol boll YA VARIS,YA MUBDİ,YA MUHYI HUSNA LARINI OKU OLURMU CNMM RAHATLARSIN HEMMMMM
kızlar benim çok az açık kahvemsi akıntım oldu.
dr umu aradım.kırmızı olmadıktan sonra korkma ve istirahate devam et dedi.
kanaman olursa sabah erkenden gel dedi.
yerleşme de olabilir dedi.
çok hafif kasık ağrım oluyor ara ara.
şu an için akıntım normale döndü ama tedirginim :18:
böyle birşey yaşayan varmı?
kızlar yine aynı şeyleri yaşamam dimii
Kızlar bugun bebegım cok huysuzdu gıremedım.karnımdakıde mıgde bulantısı ve bas donmesınden dolayı huysuzdu.cok yorgunummm cok.sızde hersey yollundadır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?