2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok teşekkürler, zaten siteye girene kadar çökmüş vaziyetteydim, burdaki yorumları okuyunca inanılmaz rahatladım. şu anda başka bi doktora gitmek için çıkıcam. inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberlerle dönerim evime.

ohhh sonunda güzel haberlerinle geldin tatlım.çok sevindim.

ayyyyyy çok şükür Allahımaaaaaa sweetim bak gördün bebeğinin kalp atışlarınıııııı... Demekki geç döllenme olduğu için göstermemiş kendisini annesiiii bence için artık rahat olabilir... eşinide stresinle germe onlar bizim kadar sabırlı olmayabiliyolar çünkü... sen herşeyini bizimle paylaş ama nooolur şu evhamı artık at bi üstünden.. sadece senin değilki hamile olan herkesin düşük tehlikesi muhakkak var.. Rabbimden hayırlısını istiyoruz oda ona göre veriyo yaşadıklarımızı zaten.. Hadi tekrardan gözünaydın.. bi silkelende kendine gel artıkkkkkkk [/QUOTE]

canlarım benim çok teşekkürler yaa ne kadar iyisinizz...aslında ben karamsar ehvamlı bir insan değildim gayet neşelii,sakin,olayları akışına bırakan her durumda allaha tevekkül eden bir insanım bu gebelik baya değiştirdi benii...ben bile kendimi tanıyamaz oldum....eşimi de bunaltıyorum hep bu korkularımdan dolayı bu akşam itibariyle karar aldım zaten pozitif düşünelim pozitif olsun diyorum.inş rabbim bebeklerimizi korur...

haklısın canım....bende var biraz bu aralar:)şimdi topiğe girdim baktım hemen hemen herkes benim gibi hissediyormuşş,yanlızlık kimsesizlik kimsenin beni anlamadığı düşüncesi bebeğe bişey olacak korkusu....geçecek inşallah hepsiii....umarım hepimizin sağlıklı minişleri olur..
bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim ( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (

canım benim ben de 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu kürtaj oldum nasıl dayanacam dedim ama dayandım.2 ay sonra yüce rabbim mucizesini yine gönderdi bana 6 haftalıkken doktora gittim kesede bebek yok dedi yanii senin bebek var kalp atışı yok yaa bende hiç bebek yok dedi düşün yaniii...ama alaım demedi biraz daha bekleyelim büyür gelisir dedi...1 hafta sonra alttan baktık hem bebek var hem kalbi atıyor:)baya küçük haftasına göre ama büyümüş işte....belki karından zar zor görünecekti yine...yani bence beklee 6 haftalık daha bir 8 haftasına gelsin eğer hala yoksa yapacak bişey yok ama bence doktorun çok erken karar vermişşş....ama ne olursa olsun rabbim kullarını bazen böyle sınavlara sokuyor işte bize sabretmek,şükretmek düşüyor çok zor ama zoru başaranlardan olacağız inşallah...

Canım İstanbul'un neresindesin ben Medipol Üni Vatan Kliniğine gidiyorum kadın doğum ücretsiz sgk varsa.Ben Fatih'te oturuyorum o yüzden Esenler Medipol Üni Hastanesine gidemiyorum. Yakınsan orayı da tavsiye ederim

aaaaaa eski şadiye hatun mu dediğin hastane yoksa şimdi medipol oldu.Ben de oraya gidiyorum

Kızlar merhaba bana bi fikir verin ne olur. Bogazım acıyor yutkunamıyorum dünden beri çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ne iyi gelir ki boğaza

herkes tavsiyeler vermiş ama benim boğazıma iyi gelen birşeyi söyleyim.pekmeze bol karabiber karıştırıp yiyince iyi geliyor baya.

kızlar cinsiyet hangi haftada belli oluyor,bilgisi olan varmı?

16. haftada normalde ama değişiyor yinede.bebek göstermezse daha geç görünebiliyor.bir de doktorun becerisi mi bilmiyorum daha erken görenler var.benim bir arkadaşım 11 haftalıkken öğrenmişti,şaşırmıştım.

bende temmuzda bebeğimi kucağıma almayı bekliyordum ama ne yazık ki dün 6+1 de kalp atışlarının olmadığını ögrendim ( haftaya alırız dedi doktor nasıl dayanıcam allahım (
arkadaşlar da söylemiş daha çok erken mutlaka başka doktorlara git önce de 1 hafta geçmesini bekle.inşallah güzel şeyler duyarsın.

çok sevindim canım gözünaydın

bebişimin kalbi atıyor. gösterdi doktor ultrasonda kıpır kıpırdı. nasıl mutluyum anlatamam. bana 2 gündür bu işkenceyi yaşatan uyuz doktorumu da allaha havale ediyorum. çooooooook mutluyummm :))))))

kızlarrrr bu arada bende şikayet olarak uyku hali çok var ......mide bulantıları geçen haftaya göre daha iyi ama sürekli uyku istiyorum sanki günlerdir uyumamışım gibi gözlerim ağırlaşıyor yanıyor.....sabah kalkıp okula gitmek eziyet oldu ya...bugün tahtaya yazıyorum sınıf sesizleşti baya .gözlerim kapanıyo açamıyorum.....tahtaya yazarken ayakta uyuyan ilk öğretmen olarak tarihe geçecektim az kalsın:)...doyamıyorum uykuyaaaaaaa
bu akşam eşimle konuştuk doğsun hele döve döve sevecez bana bu çektirdiklerinden dolayıı....ayyy bi sağlıkla doğsun öpe öpe koklaya koklaya koklaya mahvedecem onu:)

al bendende o kadar canım ayakta uyuyorum bi de baş dönmelerim var. masaya oturup ders anlatsam uyuyorum ayakta anlatsam başım dönüyor ne yapacağımı şaşaırdım :)

bebişimin kalbi atıyor. gösterdi doktor ultrasonda kıpır kıpırdı. nasıl mutluyum anlatamam. bana 2 gündür bu işkenceyi yaşatan uyuz doktorumu da allaha havale ediyorum. çooooooook mutluyummm :))))))

ayyyyyyyy nasıl nasıl mutlu oldum anlatamam...biz demedik miiii:)çok şükür haklı çıktıkkk.....yaaa 6 haftalıkken başlıyo kalp atımı ama 7-8-9..haftaya kadar sarkabiliyooo yanii bu neyin acelesiiii...dedim yaa sana ben de dün aynı mutluluğu yaşadım .....benim bebek bile yoktuu kesede değil kalp atışı ama bak işte bir haftaya büyümüş kalbi başlamışş atmaya....inşş sağlıkla gelişir bundan sonra da....çok sevindim senin adına çünküü kayıp yaşamanın ne demek olduğunu biliyorum...

sorma canım yaa. nasıl ağladım sevinçten :)) 1 senedir bekliyodum bu bebeği, çok kıymetli benim için :) çok teşekkür ederim sizlere cidden bugün geçmezdi yoksa. iyi ki varsınız :)) allahım hepimizin bebişine sağlık versin ve kucağımıza almayı nasip etsin :)))))

cokk sukkur canımmm dua ıle ınsll kucagımıza alacagız meleklerımızııı elhamdulıllahhh

ayrıca 5+6 haftalıkmış. onuda yeni ögrenmiş oldum. benim doktorum onu bile söylememişti. demek ki iyi hastanelere gidip para dökmek değilmiş olay. iyi doktoru bulabilmekmiş.

kızlar benim çok az açık kahvemsi akıntım oldu.
dr umu aradım.kırmızı olmadıktan sonra korkma ve istirahate devam et dedi.
kanaman olursa sabah erkenden gel dedi.
yerleşme de olabilir dedi.
çok hafif kasık ağrım oluyor ara ara.
şu an için akıntım normale döndü ama tedirginim :18:

böyle birşey yaşayan varmı?
kızlar yine aynı şeyleri yaşamam dimii

bende almakk ıstıyoru mmm ıılerkı aylardaaaaaaaaaa

canım dr dedgıbı gıbı gayet normall bebegın tutunmaya calısıyor lutfen sakın ol ve elınden geldıgınce dınlen bol boll YA VARIS,YA MUBDİ,YA MUHYI HUSNA LARINI OKU OLURMU CNMM RAHATLARSIN HEMMMMM

canım dr dedgıbı gıbı gayet normall bebegın tutunmaya calısıyor lutfen sakın ol ve elınden geldıgınce dınlen bol boll YA VARIS,YA MUBDİ,YA MUHYI HUSNA LARINI OKU OLURMU CNMM RAHATLARSIN HEMMMMM

canım Allah razı olsun.rahatlattın beni.inşallah herşey güzel gider...

Kızlar bugun bebegım cok huysuzdu gıremedım.karnımdakıde mıgde bulantısı ve bas donmesınden dolayı huysuzdu.cok yorgunummm cok.sızde hersey yollundadır umarım

ben ılk cocugumda yasamıstım canım korkma dınlen,yerlsme knamasıdır muhtemelen

Kızlar bugun bebegım cok huysuzdu gıremedım.karnımdakıde mıgde bulantısı ve bas donmesınden dolayı huysuzdu.cok yorgunummm cok.sızde hersey yollundadır umarım

senın bbegın ıkı aylık mı,emzırıyor musun pekı,nsıl yapacaksın canım ya,benım 11 aylık oglum vr zor ayırdım senın ıcın daha zor olur,Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…