2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
arkadaşlar herkese iyi akşamlar. kesemizi 2 hafta önce görmüştük. yarın için doktora randevumuz var, kalp sesleri için. bakalım ne olacak bilmiyorum. tahlillerde yapacaz demişti. muhtemelen detaylı kan tahlilleri ve idrar tahlili yapacak. acaba aç karnamı gitsem tok karnamı bilen varmı?

sabah gideceksen aç git sabah gitmiceksen dayanamazsın zaten ben aç karnına gitmiştim öyle demişlerdi

bence gittiğin zaman bebeğinin kalp atışını görürsün. ben şaşırdım remen kesenin içinde bebeğimi göreceğimi sanmıyordum. benim son adetim 1 ekimdi. bat 29 ekim. inşallah çarşamba muzicenle tanışırsın. anlatama yaşadığım duyguyu. dua ediyorum hepimiz için

canım ya benım kızım erken dogdu o yuzden hıc sutum yoktu sonradn cok az geldı o zamana kadarda coktan mamaya alıstı zaten.sımdıde verıyorum ama cok az canı ısterse emıyor.ben asıl kızıma ılgılenemıycem dıye endıselıyım.cunku oda henuz cok kucuk

Arkadaşlar normal süt içemiyorum ben de inanilmaz gaz yapiyor.pınar markasının Laktozsuz sütü var.tadı süper gaz yapmıyor tavsiye ederim.

Gunaydiiiiinnnn guzeller anneler ben bugun erkenciyim kizlaaarr size sorum olucak ben tuvalete cikamiyorum simdi kayisi yedim faydasi olur mu bilmem:44::44::44::44: birde benim goguslerimin agrisi bayagi gecti var mi benim gibi olan

femelove günaydın canım..benim göğüs ağrılarım dokunduğum zaman acıyo yalnız bugün çok afedersin kutum un içi ağrıyo sanki mide bulantıları devam öle işte sen nasılsın kayısı yedim dedin kabızmı oldun

evet kabiz oldum midem bugun iyi gibi allah buyuksende deri renginde degisme oluyor mu benim karin bolgembe cok hafif lekenme gibi birseyler oldu:44::44::44:internetten baktim normal diyor ama...

gfünaydın kızlar benim de midem dsün kötüydü ama çıkarmadım şükür sap sarı akıntım old gün içinde çünkü sabah sekizden akşam 3e kadar hep ayaktaydım sinirliydim baya bağrdım karnım sancıyodu gaz sancısı gibiydi bugün iyiyim hoş okula henüz gitmedim orda kötü olabiliyorum baya

Hadi gözünüzaydın annesiii...
bebişimin kalbi atıyor. gösterdi doktor ultrasonda kıpır kıpırdı. nasıl mutluyum anlatamam. bana 2 gündür bu işkenceyi yaşatan uyuz doktorumu da allaha havale ediyorum. çooooooook mutluyummm :))))))

ayyyyyyyy ne kadar mutlu olduğumu anlatamam canım benim.. salak doktorrrr nasıl doktor olduysa artık.. biz bile bazı şeyleri ondan daha iyi biliyomuşuz seni panikletmiş

ayrıca 5+6 haftalıkmış. onuda yeni ögrenmiş oldum. benim doktorum onu bile söylememişti. demek ki iyi hastanelere gidip para dökmek değilmiş olay. iyi doktoru bulabilmekmiş.
manyak heriff... neyseki bebeğin seninle annesiii hem daha küçücükmüş kiiiiii ayy yerim ben onun pıtıpıtı kalbisiniiiiiiii

kuzuuumm sen korkma bebişin yerleşiyodur da ondan sen bol bol dinlen başka da bişey yapma.. oğluşunu da pek kucağına almamaya çalışş... Bol bol dua et bizimde dualarımız seninle canım...

ayrıca 5+6 haftalıkmış. onuda yeni ögrenmiş oldum. benim doktorum onu bile söylememişti. demek ki iyi hastanelere gidip para dökmek değilmiş olay. iyi doktoru bulabilmekmiş.

çok sevindim canım maşallah maşallah.bak pozitif olmak gerek hep bebeklerimiz ve bizim için bu çok iyi.aptal doktora kanmadın iyiki.

karından mı baktı canım?

Hepinizin gözü aydın arkadaşlar inşallah hareketlerinide duyarsınız... Allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydınlar
gaz sancılarından çok kıvranıyorum kızlar ya.

bebişimin kalbi atıyor. gösterdi doktor ultrasonda kıpır kıpırdı. nasıl mutluyum anlatamam. bana 2 gündür bu işkenceyi yaşatan uyuz doktorumu da allaha havale ediyorum. çooooooook mutluyummm :))))))

çok çok sevindim gözünaydın . hangi dra gittin canım ?

canım içini ferah tut bol bol da dinlen

çok sevindim canım maşallah maşallah.bak pozitif olmak gerek hep bebeklerimiz ve bizim için bu çok iyi.aptal doktora kanmadın iyiki.

karından mı baktı canım?

sorma canım yaa. bugün arayıp ağzıma geleni söylicem. iyice bi rahatlamam lazımm :) canım ablam, zorla götüdü beni. iyi ki götürmüş. pıtış pıtış atıyodu nasıl hareketliydi. o kadar mutlu olduk ki. ne yazık ki alttan muayne oldum.10 gün içinde 3cü alttan muaynem oldu. her açıdan çöktüm ya hu ama sonuç iyi oldu şükürr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…