arkadaşlar herkese iyi akşamlar. kesemizi 2 hafta önce görmüştük. yarın için doktora randevumuz var, kalp sesleri için. bakalım ne olacak bilmiyorum. tahlillerde yapacaz demişti. muhtemelen detaylı kan tahlilleri ve idrar tahlili yapacak. acaba aç karnamı gitsem tok karnamı bilen varmı?
sabah gideceksen aç git sabah gitmiceksen dayanamazsın zaten ben aç karnına gitmiştim öyle demişlerdi
canımmm maasallah subhannal sızeerabbım bagıslasın ınsll hayırlı evlat olurr dua edınde ben carsamba goruyum ınssllll yaaa kalp atısı ıcın gıdecegızzz benım bat goree 7+3 cars.7+5 olacagızz ınsll cnm senn bat kactııı dr bence bana 10 gun fılan gerı soler cunku ben yumos gunumu bılıyorum yaaa sene solermııı bende ıstıyorum gormek duymakk tammo zaman anlıcammm anne olacagımı ınslllll yaaaaaaaa
ben ılk cocugumda yasamıstım canım korkma dınlen,yerlsme knamasıdır muhtemelen
senın bbegın ıkı aylık mı,emzırıyor musun pekı,nsıl yapacaksın canım ya,benım 11 aylık oglum vr zor ayırdım senın ıcın daha zor olur,Allah yardımcımız olsun
tebrik ederim cnm.seninle ben aynıyız benimde 7+2:)
neredesin acaba ben istanbuldayım da.
Arkadaşlar normal süt içemiyorum ben de inanilmaz gaz yapiyor.pınar markasının Laktozsuz sütü var.tadı süper gaz yapmıyor tavsiye ederim.canım sen progestan kullanıyormusun? Ben 2 haftadır kullanıyorum 2 haftadır benimde inanılmaz gaz sancım var, vallahi bebeğimin gücüne gitmesin bezdirdi beni,her akşam 1 bardak süt içiyordum,süt gaz yapar biliyorsun, sütü kestim hala daha gazım var netten araştırdım progestan gaz yaparmı diye bir kaç sonuç çıktı gaz yapabileceğiyle alakalı
femelove günaydın canım..benim göğüs ağrılarım dokunduğum zaman acıyo yalnız bugün çok afedersin kutum un içiağrıyo sanki mide bulantıları devam öle işte sen nasılsın kayısı yedim dedin kabızmı oldun
selamın aleykum kızlarrr bu st de eve geldık
gezdık bebegımle cok sukur kalp atıslarımızı dınledıkk 1,17 mm boyumuz 7+2 gunluk musuzz nette 2 gun onden gıdıyorrrcok sukur bebegım saglıklıymıss
dr kansızlık,guatır,ıdrar,kan uyusmazlıgı (bızde var) testlerı yaptı cok sukur hepsı temız cıktıı
darısı duyamayanlaraaa dr aksı bırseyolmaz ıse 1 ay sonra goruselım dedı bızde babamızın ızın gunu olan 14 aralık a randevumuzu aldıkkkcokk sukur elhamdülıllahhh pıt pıtlarımızaaaaaaaaaa
bebişimin kalbi atıyor. gösterdi doktor ultrasonda kıpır kıpırdı. nasıl mutluyum anlatamam. bana 2 gündür bu işkenceyi yaşatan uyuz doktorumu da allaha havale ediyorum. çooooooook mutluyummm :))))))
manyak heriff... neyseki bebeğin seninle annesiii hem daha küçücükmüş kiiiiii ayy yerim ben onun pıtıpıtı kalbisiniiiiiiiiayrıca 5+6 haftalıkmış. onuda yeni ögrenmiş oldum. benim doktorum onu bile söylememişti. demek ki iyi hastanelere gidip para dökmek değilmiş olay. iyi doktoru bulabilmekmiş.
kızlar benim çok az açık kahvemsi akıntım oldu.
dr umu aradım.kırmızı olmadıktan sonra korkma ve istirahate devam et dedi.
kanaman olursa sabah erkenden gel dedi.
yerleşme de olabilir dedi.
çok hafif kasık ağrım oluyor ara ara.
şu an için akıntım normale döndü ama tedirginim :18:
böyle birşey yaşayan varmı?
kızlar yine aynı şeyleri yaşamam dimii
ayrıca 5+6 haftalıkmış. onuda yeni ögrenmiş oldum. benim doktorum onu bile söylememişti. demek ki iyi hastanelere gidip para dökmek değilmiş olay. iyi doktoru bulabilmekmiş.
bebişimin kalbi atıyor. gösterdi doktor ultrasonda kıpır kıpırdı. nasıl mutluyum anlatamam. bana 2 gündür bu işkenceyi yaşatan uyuz doktorumu da allaha havale ediyorum. çooooooook mutluyummm :))))))
kızlar benim çok az açık kahvemsi akıntım oldu.
dr umu aradım.kırmızı olmadıktan sonra korkma ve istirahate devam et dedi.
kanaman olursa sabah erkenden gel dedi.
yerleşme de olabilir dedi.
çok hafif kasık ağrım oluyor ara ara.
şu an için akıntım normale döndü ama tedirginim :18:
böyle birşey yaşayan varmı?
kızlar yine aynı şeyleri yaşamam dimii
çok sevindim canımmaşallah maşallah.bak pozitif olmak gerek hep bebeklerimiz ve bizim için bu çok iyi.aptal doktora kanmadın iyiki.
karından mı baktı canım?
günaydınlar
gaz sancılarından çok kıvranıyorum kızlar ya.
çok çok sevindim gözünaydın . hangi dra gittin canım ?
canım içini ferah tut bol bol da dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?