- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Gunaydin guzel temmuz anneleri.ben artik temmuz annesi degilim.cok uzgunum.yeni dogum yaptigim icin vucut yeni gebeligi kaldiramamis..hepinize hayirli dogumlar diliykrum.saglikla buyutun bebislerinizi
Gunaydin guzel temmuz anneleri.ben artik temmuz annesi degilim.cok uzgunum.yeni dogum yaptigim icin vucut yeni gebeligi kaldiramamis..hepinize hayirli dogumlar diliykrum.saglikla buyutun bebislerinizi
kızlarrr dün eşimle EVİM SENSİN'e gittik... o kadar güzel bir film olmuş ki anlatamamm... gidenler varsa bilirr erkekler bile sinema salonunda ağladılar resmenben komple ağladım zaten.. hormonlar zaten alt üst bide bu film mahvetti beni.. hala ağlayasım var yaniii...
kızlarrr dün eşimle EVİM SENSİN'e gittik... o kadar güzel bir film olmuş ki anlatamamm... gidenler varsa bilirr erkekler bile sinema salonunda ağladılar resmenben komple ağladım zaten.. hormonlar zaten alt üst bide bu film mahvetti beni.. hala ağlayasım var yaniii...
Sanirim oyle.canım vardır bir hayır elbet.. Rabbim böyle uygun görmüş demekki.. demekki kızınla daha geçirmeniz gereken vakit varmış... hakkında hayırlısı olur İnşallahh...
Tesekur ederim.simdi kizimla daha cok vakit geciricem.ipekcim gözün aydın canım hayırlıs olsun
tuğçeserdar canım en hayırlısını rabbim bilir ama emin ol belki böylesi daha iyidir senin için bebeğin daha 2 aylık çook küçük annesi o yine de geçmiş olsun canım
canım çok geçmiş olsun vardır bunda da hayır.
ay ben çok ağlarım diye gitmek istemiyorum ben kendimi biliyorum mahvederim kendimi ağlamaktan
ay ben çok ağlarım diye gitmek istemiyorum ben kendimi biliyorum mahvederim kendimi ağlamaktan
günaydın annişler bende bugün işbaşı yaptım artık dün bebişimizin kalp atışlarını duyduk bu arada 0,5 mm olmuş minnak çok keyifli birşey saatlerce dinleyebilirdim o sesi...
bu arada herkese sağlıklı huzur dolu bir gün diliyorum....
bu arda kızlar bebişim sol tarafımda fotografa bakıncada kendime doğru tutnca sağ oluyor kız mı erkek mi falan diye bir muhabbet varya ona göre ne oluyor...
bende gitmek istiyorum ya...
günaydın annişler bende bugün işbaşı yaptım artık dün bebişimizin kalp atışlarını duyduk bu arada 0,5 mm olmuş minnak çok keyifli birşey saatlerce dinleyebilirdim o sesi...
bu arada herkese sağlıklı huzur dolu bir gün diliyorum....
darısı başımıza canım
kızlar ilk ne zaman gittiniz dr a.ben haftaya perşembeye randevu aldım.5+1 oluyorum erken galiba .napsam sizce ????
darısı başımıza canım
kızlar ilk ne zaman gittiniz dr a.ben haftaya perşembeye randevu aldım.5+1 oluyorum erken galiba .napsam sizce ????
darısı başımıza canım
sen bilirsin ama bende dayanamadım gititm valla bu 2. 7 hftalığa kadar bundan sonra bir ay sonraya çağırdı artık
ben 5+2 de keseyi görmüştüm cnm... bence erken değil...
canım o kadar erken gitme bence en az 7 haftalıkken git. kalp atışları geç duyulabiliyor. ben çok stresini yaşadım aman deyim bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?