2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Gunaydin guzel temmuz anneleri.ben artik temmuz annesi degilim.cok uzgunum.yeni dogum yaptigim icin vucut yeni gebeligi kaldiramamis..hepinize hayirli dogumlar diliykrum.saglikla buyutun bebislerinizi

kızlarrr dün eşimle EVİM SENSİN'e gittik... o kadar güzel bir film olmuş ki anlatamamm... gidenler varsa bilirr erkekler bile sinema salonunda ağladılar resmen ben komple ağladım zaten.. hormonlar zaten alt üst bide bu film mahvetti beni.. hala ağlayasım var yaniii...

Gunaydin guzel temmuz anneleri.ben artik temmuz annesi degilim.cok uzgunum.yeni dogum yaptigim icin vucut yeni gebeligi kaldiramamis..hepinize hayirli dogumlar diliykrum.saglikla buyutun bebislerinizi

canım vardır bir hayır elbet.. Rabbim böyle uygun görmüş demekki.. demekki kızınla daha geçirmeniz gereken vakit varmış... hakkında hayırlısı olur İnşallahh...

ipekcim gözün aydın canım hayırlıs olsun
tuğçeserdar canım en hayırlısını rabbim bilir ama emin ol belki böylesi daha iyidir senin için bebeğin daha 2 aylık çook küçük annesi o yine de geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun vardır bunda da hayır.

ay ben çok ağlarım diye gitmek istemiyorum ben kendimi biliyorum mahvederim kendimi ağlamaktan

günaydın annişler bende bugün işbaşı yaptım artık dün bebişimizin kalp atışlarını duyduk bu arada 0,5 mm olmuş minnak çok keyifli birşey saatlerce dinleyebilirdim o sesi...
bu arada herkese sağlıklı huzur dolu bir gün diliyorum....

bu arda kızlar bebişim sol tarafımda fotografa bakıncada kendime doğru tutnca sağ oluyor kız mı erkek mi falan diye bir muhabbet varya ona göre ne oluyor...

bende gitmek istiyorum ya...

canım vardır bir hayır elbet.. Rabbim böyle uygun görmüş demekki.. demekki kızınla daha geçirmeniz gereken vakit varmış... hakkında hayırlısı olur İnşallahh...
Sanirim oyle.
Tesekur ederim.simdi kizimla daha cok vakit geciricem.
canım çok geçmiş olsun vardır bunda da hayır.

ay ben çok ağlarım diye gitmek istemiyorum ben kendimi biliyorum mahvederim kendimi ağlamaktan

Saol canim allah daha 2,5 aylik olan kizima omur versin sizlerin bebislerinide omurler versin

birinci bölüm komple kahkaha ikinci bölümde komple ağlamayla geçiyo.. çok ağlarsan gitme dediğim gibi erkekler bile ağladı...

bu arda kızlar bebişim sol tarafımda fotografa bakıncada kendime doğru tutnca sağ oluyor kız mı erkek mi falan diye bir muhabbet varya ona göre ne oluyor...

bende gitmek istiyorum ya...

günaydın cnm hoşgeldin... hayırlı olsun bebişini görmüşsüüüünnnnn bebişin ultrason görüntüsünde sağdaysa ve doktor ultrasonla bakarken soldan buluyosa kız oluyo.. öyle diyolar yanii Allah hayırlısını nasip etsin.. evim sensine de ben 2. hatta 3. kez gidebilirim o kadar beğendim yaniii.....

darısı başımıza canım

kızlar ilk ne zaman gittiniz dr a.ben haftaya perşembeye randevu aldım.5+1 oluyorum erken galiba .napsam sizce ????

darısı başımıza canım

kızlar ilk ne zaman gittiniz dr a.ben haftaya perşembeye randevu aldım.5+1 oluyorum erken galiba .napsam sizce ????

canım o kadar erken gitme bence en az 7 haftalıkken git. kalp atışları geç duyulabiliyor. ben çok stresini yaşadım aman deyim bekle

allahtan hayırlısı canım. çok geçmiş olsun. allah kızına sağlık versin..

darısı başımıza canım

sen bilirsin ama bende dayanamadım gititm valla bu 2. 7 hftalığa kadar bundan sonra bir ay sonraya çağırdı artık

sen bilirsin ama bende dayanamadım gititm valla bu 2. 7 hftalığa kadar bundan sonra bir ay sonraya çağırdı artık

ben 5+2 de keseyi görmüştüm cnm... bence erken değil...

canım o kadar erken gitme bence en az 7 haftalıkken git. kalp atışları geç duyulabiliyor. ben çok stresini yaşadım aman deyim bekle

sağolun kızlar cvplar için.
bende kızımda çok git gel yaptım ve stres oldum hatta hamile kalmadan önce diyordum ki hamile kalırsam 7.haftaya kadar gitmem ama öyle olmadı sabredemiyorum yine
haftaya ki psikolojime göre bakarım o zman ama sanırım sabredemeyeceğim yine

arkadaşlar günaydın. bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duyduk çok şükür. ama bir şey kafama takıldı. son adet tarihim 29 eylüldü ve doktorum 6 hafta 3 günlük olduğunu söyledi bebeğimin . boyuda 0,64 cm. ama bugünden 6 hafta 3 gün geriye gittiğimde 9 ekime tekabül ediyor. iyide o günlerde yumurtlama günüm değil, ilişkiyede girmedim, adet günümde değildi. anlamadım ben bu işten bişi :)))

Günaydın benim tatlı hamiş arkadaşlarım umarım herkesler iyidir,ben bademciklerle savaştayım hala o yüzden fazla giremiyorum aklım sizde canlarım.
ipeksiiinnnn çok sevindim canımmmmmm Hayırlı haberi almışsın tebrik ederim O ş.dr.da Allah bildiği gibi yapsın.neyse geçti bitti bundan sonrasına bakalım rabbim sağlıkla kucaklarımıza versin evlatlarımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…