2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Gunaydin guzel temmuz anneleri.ben artik temmuz annesi degilim.cok uzgunum.yeni dogum yaptigim icin vucut yeni gebeligi kaldiramamis..hepinize hayirli dogumlar diliykrum.saglikla buyutun bebislerinizi

Canım çookk geçmiş olsun Allah sana ve kızına sağlık versin.Hayırlısı gülüm

günaydınnnnnn

kızlar dün akşam akıntım koyu kahveye döndü ve hafif pıhtılı gibiydi.
sabah baktım iyice siyaha dönmüştü.
anladım ki üstüne görüyorum yine.
oğlumda 4 ay aynı böyle olmuştu.

dr dan geldik az önce.
çok şkür kesemizi gördük
yolk sac rahim kalınlıgı herşey çok güzelmiş.
5+4 müşüz.
tahmini doğum tarihi 23 Temmuz dedi.
haftaya cuma bebişimizi ve kalp atışımızı görcez İNNNŞALLAHHHH

DUALARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUNNNNNNN

canım gözün aydın ne güzel darısı başımıza

Saogolun kizlar.cok uzgunum.kizimda bunu anliyor oda cok huysuz.

canımm biliyorum çok zor ama senin kuzun çok küçük en çok sana ihtiyacı olduğu zman . bebekler hissederler annesinin üzüntüsünü.güçlü olmaya çalış. Rabbim ona sağlıklı uzun ömür versin ve tabi sağlıkla hayırla bir kardeş .

çok güzel maşallah canımmm böyle hayırlı güzl haberlerle gelirsin inş.
bebişimin kalbi atıyor. gösterdi doktor ultrasonda kıpır kıpırdı. nasıl mutluyum anlatamam. bana 2 gündür bu işkenceyi yaşatan uyuz doktorumu da allaha havale ediyorum. çooooooook mutluyummm :))))))

ayrıca 5+6 haftalıkmış. onuda yeni ögrenmiş oldum. benim doktorum onu bile söylememişti. demek ki iyi hastanelere gidip para dökmek değilmiş olay. iyi doktoru bulabilmekmiş.
ay canım ya cok sevindimm bak bebeğin senleymiş benimde yarın büyük gün cok korkuyorum ve heyecanlıyım bide dün akşam yatana kadar heyecandanmıdır bnedir midem bulandı sanki
ay bende gitmek cok istedim ama eşim ve annem gitme diyo ben cok sulu gözümdür o filimde cok ağlamalı valla dedi bebeğe bişey olur gitme boşver dedi bende gidemiyommm

hayırlı olsun işallah

hadi gözünaydın tubişşş sen bol bol dinlenmeye çalış...

ay bende gitmek cok istedim ama eşim ve annem gitme diyo ben cok sulu gözümdür o filimde cok ağlamalı valla dedi bebeğe bişey olur gitme boşver dedi bende gidemiyommm

çok ağlayacaksan sakın gitme zatenn ben kolay kolay ağlayamam filmlerde salondan çıktığımda gözlerim kıpkırmızıydı ben sana anlatırım filmi merak etmeeee

Hayırlı günler kızçeler ve minik kuzuları
bazen iştahım o kadar açık oluyor ki dünyaları yiyebilirim ama bazen de hiç birşey canım istemiyor..Ben çok fazla su içiyorum içim yanıyor sanki 3litreye yakın suyu deviriyorum akşama kadar su kurbağası olup çıkacağım yakındaSizin iştah durumunuz nasıl?neleri tüketiyorsunuz?Allahtan mide bulantısı çekmiyorum ama süt ve yumurta tüketemediğim için vicdan azabı çekiyorum

cok sukur allah razı olsun ınsll dogumhıkayerınıde paylasmak nasıpp olurrr

sagolasın cnmmm darısı duyamayanlara ınslll

Gunaydin guzel temmuz anneleri.ben artik temmuz annesi degilim.cok uzgunum.yeni dogum yaptigim icin vucut yeni gebeligi kaldiramamis..hepinize hayirli dogumlar diliykrum.saglikla buyutun bebislerinizi
cnmm rabbım kolaylık versınn olabılır yenı dogum ınls oglun toparanıncaa allah ın ıznı ıle yenıden hamıs grubuna dahıl olursun rabbım sabırversınn cnmmm

hmm yenı fragmanını ızledım gusele bensıyor ya bana ne demeliiii dun gece durduk yere agladımmm esım dyo ne oluyor sebeb bulamadım en son dedım bızı takmıyonn dıyee:44:halbısem adam delıı gıbı donuyor etrafımdaa

bak seninki deli gibi etrafındaymış olmayanlar ne yapsın yapma öle yazık

kızlarrr aranızda kpss ye gıren varmı ydııı ben tercıh yapacagımda bebegımın kısmetıne ınsllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…