Gunaydin guzel temmuz anneleri.ben artik temmuz annesi degilim.cok uzgunum.yeni dogum yaptigim icin vucut yeni gebeligi kaldiramamis..hepinize hayirli dogumlar diliykrum.saglikla buyutun bebislerinizi
günaydınnnnnn
kızlar dün akşam akıntım koyu kahveye döndü ve hafif pıhtılı gibiydi.
sabah baktım iyice siyaha dönmüştü.
anladım ki üstüne görüyorum yine.
oğlumda 4 ay aynı böyle olmuştu.
dr dan geldik az önce.
çok şkür kesemizi gördük
yolk sac rahim kalınlıgı herşey çok güzelmiş.
5+4 müşüz.
tahmini doğum tarihi 23 Temmuz dedi.
haftaya cuma bebişimizi ve kalp atışımızı görcez İNNNŞALLAHHHH
DUALARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUNNNNNNN
allahtan hayırlısı canım. çok geçmiş olsun. allah kızına sağlık versin..
Canım çookk geçmiş olsun Allah sana ve kızına sağlık versin.Hayırlısı gülüm
Saogolun kizlar.cok uzgunum.kizimda bunu anliyor oda cok huysuz.
çok güzel maşallah canımmm böyle hayırlı güzl haberlerle gelirsin inş.selamın aleykum kızlarrr bu st de eve geldık
gezdık bebegımle cok sukur kalp atıslarımızı dınledıkk 1,17 mm boyumuz 7+2 gunluk musuzz nette 2 gun onden gıdıyorrrcok sukur bebegım saglıklıymıss
dr kansızlık,guatır,ıdrar,kan uyusmazlıgı (bızde var) testlerı yaptı cok sukur hepsı temız cıktıı
darısı duyamayanlaraaa dr aksı bırseyolmaz ıse 1 ay sonra goruselım dedı bızde babamızın ızın gunu olan 14 aralık a randevumuzu aldıkkkcokk sukur elhamdülıllahhh pıt pıtlarımızaaaaaaaaaa
bebişimin kalbi atıyor. gösterdi doktor ultrasonda kıpır kıpırdı. nasıl mutluyum anlatamam. bana 2 gündür bu işkenceyi yaşatan uyuz doktorumu da allaha havale ediyorum. çooooooook mutluyummm :))))))
ay canım ya cok sevindimm bak bebeğin senleymiş benimde yarın büyük gün cok korkuyorum ve heyecanlıyım bide dün akşam yatana kadar heyecandanmıdır bnedir midem bulandı sankiayrıca 5+6 haftalıkmış. onuda yeni ögrenmiş oldum. benim doktorum onu bile söylememişti. demek ki iyi hastanelere gidip para dökmek değilmiş olay. iyi doktoru bulabilmekmiş.
ay bende gitmek cok istedim ama eşim ve annem gitme diyo ben cok sulu gözümdür o filimde cok ağlamalı valla dedi bebeğe bişey olur gitme boşver dedi bende gidemiyommmkızlarrr dün eşimle EVİM SENSİN'e gittik... o kadar güzel bir film olmuş ki anlatamamm... gidenler varsa bilirr erkekler bile sinema salonunda ağladılar resmenben komple ağladım zaten.. hormonlar zaten alt üst bide bu film mahvetti beni.. hala ağlayasım var yaniii...
günaydınnnnnn
Sabah baktım iyice siyaha dönmüştü.
Anladım ki üstüne görüyorum yine.
Oğlumda 4 ay aynı böyle olmuştu.
Dr dan geldik az önce.
çok şkür kesemizi gördük
Yolk sac rahim kalınlıgı herşey çok güzelmiş.
5+4 müşüz.
Tahmini doğum tarihi 23 temmuz dedi.
Haftaya cuma bebişimizi ve kalp atışımızı görcez innnşallahhhh
Dualarınız için allah razı olsunnnnnnn
günaydınnnnnn
sabah baktım iyice siyaha dönmüştü.
anladım ki üstüne görüyorum yine.
oğlumda 4 ay aynı böyle olmuştu.
dr dan geldik az önce.
çok şkür kesemizi gördük
yolk sac rahim kalınlıgı herşey çok güzelmiş.
5+4 müşüz.
tahmini doğum tarihi 23 Temmuz dedi.
haftaya cuma bebişimizi ve kalp atışımızı görcez İNNNŞALLAHHHH
DUALARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUNNNNNNN
ay bende gitmek cok istedim ama eşim ve annem gitme diyo ben cok sulu gözümdür o filimde cok ağlamalı valla dedi bebeğe bişey olur gitme boşver dedi bende gidemiyommm
cok sukur allah razı olsun ınsll dogumhıkayerınıde paylasmak nasıpp olurrrbence gittiğin zaman bebeğinin kalp atışını görürsün. ben şaşırdım remen kesenin içinde bebeğimi göreceğimi sanmıyordum. benim son adetim 1 ekimdi. bat 29 ekim. inşallah çarşamba muzicenle tanışırsın. anlatama yaşadığım duyguyu. dua ediyorum hepimiz için
sagolasın cnmmm darısı duyamayanlara ınslllHadi gözünüzaydın annesiii...
ayyyyyyyy ne kadar mutlu olduğumu anlatamam canım benim.. salak doktorrrrnasıl doktor olduysa artık.. biz bile bazı şeyleri ondan daha iyi biliyomuşuz seni panikletmiş
manyak heriff... neyseki bebeğin seninle annesiii hem daha küçücükmüş kiiiiii ayy yerim ben onun pıtıpıtı kalbisiniiiiiiii
kuzuuumm sen korkma bebişin yerleşiyodur da ondan sen bol bol dinlen başka da bişey yapma.. oğluşunu da pek kucağına almamaya çalışş... Bol bol dua et bizimde dualarımız seninle canım...
cnmm rabbım kolaylık versınn olabılır yenı dogum ınls oglun toparanıncaa allah ın ıznı ıle yenıden hamıs grubuna dahıl olursun rabbım sabırversınn cnmmmGunaydin guzel temmuz anneleri.ben artik temmuz annesi degilim.cok uzgunum.yeni dogum yaptigim icin vucut yeni gebeligi kaldiramamis..hepinize hayirli dogumlar diliykrum.saglikla buyutun bebislerinizi
hmm yenı fragmanını ızledım gusele bensıyor ya bana ne demeliiii dun gece durduk yere agladımmm esım dyo ne oluyor sebeb bulamadım en son dedım bızı takmıyonn dıyee:44:halbısem adam delıı gıbı donuyor etrafımdaaçok güzel maşallah canımmm böyle hayırlı güzl haberlerle gelirsin inş.
ay canım ya cok sevindimm bak bebeğin senleymiş benimde yarın büyük gün cok korkuyorum ve heyecanlıyım bide dün akşam yatana kadar heyecandanmıdır bnedir midem bulandı sanki
ay bende gitmek cok istedim ama eşim ve annem gitme diyo ben cok sulu gözümdür o filimde cok ağlamalı valla dedi bebeğe bişey olur gitme boşver dedi bende gidemiyommm
Hayırlı günler kızçeler ve minik kuzuları
bazen iştahım o kadar açık oluyor ki dünyaları yiyebilirim ama bazen de hiç birşey canım istemiyor..Ben çok fazla su içiyorum içim yanıyor sanki 3litreye yakın suyu deviriyorum akşama kadar su kurbağası olup çıkacağım yakındaSizin iştah durumunuz nasıl?neleri tüketiyorsunuz?Allahtan mide bulantısı çekmiyorum ama süt ve yumurta tüketemediğim için vicdan azabı çekiyorum [/QUOT
benimde öyle bazen çok acıkıyorum bazen hiçibişey yemek gelmiyo içimden bende çok su içiyorum 2.5 lt buluyodur kuru üzüm atıştırıyorum ben işyerinde 2 güdür yumurta getiriyorum evden akşamdan kaynatıp yumurtadan öle nefret ederdim ki mecbur suyla yutuyorum bi de sabah bi yazı okudum anne adayları haftada 2 kez çok pişmiş bıldırcın yumurtası yemeliymiş çok faydalıymış normal yumurtada daha fazla
cok sukur allah razı olsun ınsll dogumhıkayerınıde paylasmak nasıpp olurrr
sagolasın cnmmm darısı duyamayanlara ınslll
cnmm rabbım kolaylık versınn olabılır yenı dogum ınls oglun toparanıncaa allah ın ıznı ıle yenıden hamıs grubuna dahıl olursun rabbım sabırversınn cnmmm
hmm yenı fragmanını ızledım gusele bensıyor ya bana ne demeliiii dun gece durduk yere agladımmm esım dyo ne oluyor sebeb bulamadım en son dedım bızı takmıyonn dıyee:44:halbısem adam delıı gıbı donuyor etrafımdaa
Hayırlı günler kızçeler ve minik kuzuları
bazen iştahım o kadar açık oluyor ki dünyaları yiyebilirim ama bazen de hiç birşey canım istemiyor..Ben çok fazla su içiyorum içim yanıyor sanki 3litreye yakın suyu deviriyorum akşama kadar su kurbağası olup çıkacağım yakındaSizin iştah durumunuz nasıl?neleri tüketiyorsunuz?Allahtan mide bulantısı çekmiyorum ama süt ve yumurta tüketemediğim için vicdan azabı çekiyorum [/QUOT
benimde öyle bazen çok acıkıyorum bazen hiçibişey yemek gelmiyo içimden bende çok su içiyorum 2.5 lt buluyodur kuru üzüm atıştırıyorum ben işyerinde 2 güdür yumurta getiriyorum evden akşamdan kaynatıp yumurtadan öle nefret ederdim ki mecbur suyla yutuyorum bi de sabah bi yazı okudum anne adayları haftada 2 kez çok pişmiş bıldırcın yumurtası yemeliymiş çok faydalıymış normal yumurtada daha fazla
Ne güzel kuzum sen tüketebiliyorsun,suyla tüketmeyi ben de deneyeceğim iyi bir fikir olabilirbıldırcını bilmiyordum yeni öğrendim canım
Ne güzel kuzum sen tüketebiliyorsun,suyla tüketmeyi ben de deneyeceğim iyi bir fikir olabilirbıldırcını bilmiyordum yeni öğrendim canım
internetten bi araştır belki onu yiyebilirsin canım normal yumurtaya göre daha fazla protein içeriyomuş haftada 2 kez yesen yetermiş
İnşallah bebişinin şansına girersin bir yerlere canım uğurlu gelir meleğinnkızlarrr aranızda kpss ye gıren varmı ydııı ben tercıh yapacagımda bebegımın kısmetıne ınsllll
internetten bi raştır istersen canım belki onu yiyebilirsin normal yumurtaya göre daha fazla protein içeriyomuş haftada 2 kez yemek yeterliymiş
internetten bi araştır belki onu yiyebilirsin canım normal yumurtaya göre daha fazla protein içeriyomuş haftada 2 kez yesen yetermiş
tamam kuzum teşekkür ederim araştırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?