2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
benim de bir açık bir kapalı, ama o kadar su içemiyorum, süt ve yumurta bende de sıfıra yakın, bir türlü içimden yemek gelmiyor ((

kızlarrr aranızda kpss ye gıren varmı ydııı ben tercıh yapacagımda bebegımın kısmetıne ınsllll

ben defalarca girmiş biri olarak uzman sayılırım soracağın birşey varsa yanıtlarım

kokuya karşı çok duyarlıyım aşırı derecede,apartmanda biri yemek yapsa kokusu bana geliyor ve kendimi banyoda alıyorum,kendi mutfağıma ise girmem mümkün değil hemen başlıyorum,tek yediğim çubuk kraker ve kuru ekmek ,sıcak yemek yemeği özledim ama aklımdan geçirmek bile yetiyor bulantılarım için,benim kadar ağır geçiren kaç kişi var bilmiyorum..

bak seninki deli gibi etrafındaymış olmayanlar ne yapsın yapma öle yazık
ne yapim duygu selii yasıyorummm ulaa

İnşallah bebişinin şansına girersin bir yerlere canım uğurlu gelir meleğinn
hayırlısı ıse ınslll

[

efsun ..sagolasın cnımm

bang bang..bende ölyım cnm bır ıstahh fulll bır ıstahsızlık ölee...[/QUOTE]

ya sanırım biz bulantıları olanlara göre daha şanslıyız, ama dikkatli beslenmek gerek, onu da nasıl sisteme oturtacağım bilmiyorum, günlerdir ya tost ya makarna ya da benzer şeyler yiyorum

kızlaaarrr birisi hayrına benim mutfağa girip bi temizlese.bulaşıklar falan aldı başını gidiyor ve ben asla giremiyorum mutfağa berbat bişeyyy

buzdolabını açınca benimde midem kalkıyo bulaşık makinasından bahsetmiyorum bile

Kızlar Allah'tan bir aksilik olmazsa salı günü kontrole gideceğim. Sizce keseyi görebilir miyiz ve kalp atışları duyabilir miyiz?

Kızlar Allah'tan bir aksilik olmazsa salı günü kontrole gideceğim. Sizce keseyi görebilir miyiz ve kalp atışları duyabilir miyiz?

henüz çok küçük bence keseyi görüp de kal atışını duyamazsan sakın üzülme çünkü erken.moral bozmak yok ok

henüz çok küçük bence keseyi görüp de kal atışını duyamazsan sakın üzülme çünkü erken.moral bozmak yok ok

az önce bi arkadaşımla konuştum 12 haftalık hamile kendisi.yeni gitmişler doktora.ultrasonla bakarken bi hareketler bi taklalar falan sorma dedi.şov yapıyor size demiş doktor :)) darısı bizlere inşallah çok güzel bişey

Son düzenleme:

ay canımsın kızzz boşverr pervane olsun tabi kocişler hahahahahaha

inşallah canım hayırlısıyla duyarsın

İnşallah, amin canım. Çok heyecanlıyım. Rabbim bebişlerimizi korusun.

Sağlıklı olsun da kalbinin pıt pıtlarını sonrada duysam olur. İster istemez kalbinin sesini de hemen duymak istiyorum. Allah'ım bebişlerimizi korusun, sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…