benim de bir açık bir kapalı, ama o kadar su içemiyorum, süt ve yumurta bende de sıfıra yakın, bir türlü içimden yemek gelmiyorHayırlı günler kızçeler ve minik kuzuları
bazen iştahım o kadar açık oluyor ki dünyaları yiyebilirim ama bazen de hiç birşey canım istemiyor..Ben çok fazla su içiyorum içim yanıyor sanki 3litreye yakın suyu deviriyorum akşama kadar su kurbağası olup çıkacağım yakındaSizin iştah durumunuz nasıl?neleri tüketiyorsunuz?Allahtan mide bulantısı çekmiyorum ama süt ve yumurta tüketemediğim için vicdan azabı çekiyorum
Hayırlı günler kızçeler ve minik kuzuları
bazen iştahım o kadar açık oluyor ki dünyaları yiyebilirim ama bazen de hiç birşey canım istemiyor..Ben çok fazla su içiyorum içim yanıyor sanki 3litreye yakın suyu deviriyorum akşama kadar su kurbağası olup çıkacağım yakındaSizin iştah durumunuz nasıl?neleri tüketiyorsunuz?Allahtan mide bulantısı çekmiyorum ama süt ve yumurta tüketemediğim için vicdan azabı çekiyorum [/QUOT
benimde öyle bazen çok acıkıyorum bazen hiçibişey yemek gelmiyo içimden bende çok su içiyorum 2.5 lt buluyodur kuru üzüm atıştırıyorum ben işyerinde 2 güdür yumurta getiriyorum evden akşamdan kaynatıp yumurtadan öle nefret ederdim ki mecbur suyla yutuyorum bi de sabah bi yazı okudum anne adayları haftada 2 kez çok pişmiş bıldırcın yumurtası yemeliymiş çok faydalıymış normal yumurtada daha fazla
bıldırcın yumurtası mı kokar mı ki acaba??
Saogolun kizlar.cok uzgunum.kizimda bunu anliyor oda cok huysuz.
kızlarrr aranızda kpss ye gıren varmı ydııı ben tercıh yapacagımda bebegımın kısmetıne ınsllll
internetten bi raştır istersen canım belki onu yiyebilirsin normal yumurtaya göre daha fazla protein içeriyomuş haftada 2 kez yemek yeterliymiş
benim de bir açık bir kapalı, ama o kadar su içemiyorum, süt ve yumurta bende de sıfıra yakın, bir türlü içimden yemek gelmiyor((
off benim de yumurta ve sütle aram hiç iyi değil.bıldırcının tadı aynıdır dimi normal yumurta ile sadece ebat küçük
ben defalarca girmiş biri olarak uzman sayılırımsoracağın birşey varsa yanıtlarım
benim de bir açık bir kapalı, ama o kadar su içemiyorum, süt ve yumurta bende de sıfıra yakın, bir türlü içimden yemek gelmiyor((
off benim de yumurta ve sütle aram hiç iyi değil.bıldırcının tadı aynıdır dimi normal yumurta ile sadece ebat küçük
daha ağır kokma ihtimali de var ondan sordum, sütü meyveyle püre yapmayı denesen, ben de denemedim üşendim ama içmek lazım ya da yoğurt ayran la telafi etmelyiz
ne yapim duygu selii yasıyorummm ulaabak seninki deli gibi etrafındaymış olmayanlar ne yapsın yapma öle yazık
hayırlısı ıse ınslllİnşallah bebişinin şansına girersin bir yerlere canım uğurlu gelir meleğinn
ben defalarca girmiş biri olarak uzman sayılırımsoracağın birşey varsa yanıtlarım
efsun ..sagolasın cnımm
bang bang..bende ölyım cnm bır ıstahh fulll bır ıstahsızlık ölee...
inşallah canım hayırlısıyla duyarsınKızlar Allah'tan bir aksilik olmazsa salı günü kontrole gideceğim. Sizce keseyi görebilir miyiz ve kalp atışları duyabilir miyiz?
Kızlar Allah'tan bir aksilik olmazsa salı günü kontrole gideceğim. Sizce keseyi görebilir miyiz ve kalp atışları duyabilir miyiz?
Kızlar Allah'tan bir aksilik olmazsa salı günü kontrole gideceğim. Sizce keseyi görebilir miyiz ve kalp atışları duyabilir miyiz?
KOKAR MI BİLMİYORUM HİÇ YEMEDİM BENDE AMA NORMAL YUMURTADA DAHA İYİMİŞ BEN NORMALDE YUMURTA YİYEMEM AMA SUYLA YUTUYORUM
daha ağır kokma ihtimali de var ondan sordum, sütü meyveyle püre yapmayı denesen, ben de denemedim üşendim ama içmek lazım ya da yoğurt ayran la telafi etmelyiz
KOKAR MI BİLMİYORUM YEMEDİM HİÇ AMA DENİCEM NORMAL YUMURTADAN DAHA FAZLA PROTEİN VARMIŞ SUYLA YUTARIM ARTIK KAÇ YAŞINDAYIM KENDİME YUMURTA HAZIRLICAĞIM AKLIMA GELMEZDİ YİYEMEZDİM ANNEMLE HEP KAVGA ETTİK BU YÜZDEN ŞİMDİ 2 GÜNDÜR KENDİME YUMURTA HAZIRLAYIP YİYİYORUM
cok sukur allah razı olsun ınsll dogumhıkayerınıde paylasmak nasıpp olurrr
sagolasın cnmmm darısı duyamayanlara ınslll
cnmm rabbım kolaylık versınn olabılır yenı dogum ınls oglun toparanıncaa allah ın ıznı ıle yenıden hamıs grubuna dahıl olursun rabbım sabırversınn cnmmm
hmm yenı fragmanını ızledım gusele bensıyor ya bana ne demeliiii dun gece durduk yere agladımmm esım dyo ne oluyor sebeb bulamadım en son dedım bızı takmıyonn dıyee:44:halbısem adam delıı gıbı donuyor etrafımdaa
inşallah canım hayırlısıyla duyarsın
henüz çok küçük bence keseyi görüp de kal atışını duyamazsan sakın üzülme çünkü erken.moral bozmak yok ok
ne yapim duygu selii yasıyorummm ulaa
hayırlısı ıse ınslll
inan o duygun seli hiç bitmiyo bide igilenmese ne yapardın kafayı yerdin seninki iyiymiş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?