Kızlar Allah'tan bir aksilik olmazsa salı günü kontrole gideceğim. Sizce keseyi görebilir miyiz ve kalp atışları duyabilir miyiz?
az önce bi arkadaşımla konuştum 12 haftalık hamile kendisi.yeni gitmişler doktora.ultrasonla bakarken bi hareketler bi taklalar falan sorma dedi.şov yapıyor size demiş doktor :)) darısı bizlere inşallah çok güzel bişey
Kızlar Allah'tan bir aksilik olmazsa salı günü kontrole gideceğim. Sizce keseyi görebilir miyiz ve kalp atışları duyabilir miyiz?
benim de bir açık bir kapalı, ama o kadar su içemiyorum, süt ve yumurta bende de sıfıra yakın, bir türlü içimden yemek gelmiyor((
KOKAR MI BİLMİYORUM HİÇ YEMEDİM BENDE AMA NORMAL YUMURTADA DAHA İYİMİŞ BEN NORMALDE YUMURTA YİYEMEM AMA SUYLA YUTUYORUM
ay suyla düşündüm de ben bol karabiber döküyorum kokusunu azaltıyor
Arkadaşlar bu bulantılar beni mahfetti artık.sadece sabah değil günboyu sürüyo aşağı yukarı 15 gündür.bir lokma sokamıyorum ağzıma kraker falan da fayda etmedi.tansiyonum sürekli düşüyo.serumla falan idare ediyorum.1 haftada 6 kilo verdim.benim gibi olanınız var mı bulantı için bişeyler deniyo musunuz?
Kızlar bulantıya şiddetle ayvayı öneriyoruumm
danıştım bulantı için ilaç verdi.bide mide yanması için şurup.ama fayda etmiyolar.bünyem gebelikten önce zayıf olmadığı için çok endişe etmedim ama böyle devam ederse bebek beslenemez diye korkuyorum
bende aranızdayımm. :) dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ne üzülebildim ne sevinebildim.daha 3 aylık evliyim
bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor acaba ?
Kızlar bulantıya şiddetle ayvayı öneriyoruumm
genelde 12 haftadan sonra geçiyor ama bazı hamilelerde farklı olabiliyor bizim ailede var 9 ay boyunca bulantısı devam eden arkadaşımda aynen senin gibiydi hiç bir ilaç kar etmedi ama 12 haftadan sonra yemek için kendini zorladı yedi çıkardı böyle devam etti ara arada dr kontrolu altında damardan serumla birlikte vitamin aldı maşallah bebişi çok iyi doğdu. şu günlerde çokta önemli değil ne yediğin zaten, umarım devam etmez doğal yoldan bebeğin beslenir
Arkadaşlar bu bulantılar beni mahfetti artık.sadece sabah değil günboyu sürüyo aşağı yukarı 15 gündür.bir lokma sokamıyorum ağzıma kraker falan da fayda etmedi.tansiyonum sürekli düşüyo.serumla falan idare ediyorum.1 haftada 6 kilo verdim.benim gibi olanınız var mı bulantı için bişeyler deniyo musunuz?
kızlar yumurta suyla daha çok mide bulandırır. ben yumurtayı çok severim suyla düşündümde çok daha kötü .. ama alışkanlıklar ve damak zevki tabii.. bol karabiberli arkadaşın dediği gibi bugünlerde daha rahat oluyor.. bugün okuldan geldim o kadar aç hissettimki kendimi ilk defa iştahla yedim ama sadece kahvaltı tabi, salçalı yemek yiyemiyorum hala... bir tatlı bir tuzlu öğle karıştırdım ki sonra faciaya dönüşecekti maden suyu içtim iyiyiy. :)))
hamilelik takviminde bugün Önümüzdeki 4 gün içinde bebeğinizin el plakları görünmeye başlayacak. Her bir el plağı elleri ve parmakları oluşturacak dokuları içermektedir yazıyor. 7+5 te doktora gidicem tekrar sizce el ayak taslakları belli olurmu.. tecrübeli arkadaşlar ultrason görüntünüz nasıldı bu haftalarda
ben dört yıllık evliyim keşke öncesinde olsaymış :)) tadını çıkarmaya bak bencebende aranızdayımm. :) dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ne üzülebildim ne sevinebildim.daha 3 aylık evliyim
bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor acaba ?
danıştım bulantı için ilaç verdi.bide mide yanması için şurup.ama fayda etmiyolar.bünyem gebelikten önce zayıf olmadığı için çok endişe etmedim ama böyle devam ederse bebek beslenemez diye korkuyorum
78.5 tan 72 ye indim şu an içinde kilom gayet yerinde ama devam etmesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?