o kadar olmadım ama soda iyi gelmişti bana, çok kilo vermişsin dikakt et ama endişelenme
ben dün gittiğimde doktorum el ve ayak yerleri daha yeni tomurcuk veriyor diye gösterdi, sanırım erken olabilir gerçi doktoruna ve teknolojisine bağlı görme kapasitesi :))
teşekkür ederim canım
ultrasonu çok iyi gittiğim doktorum güvenim tam, gözüm kapalı gidiyorum zaten. inşallah bakalım nasıl görcem çok merak ediyorum.. doktorum 15 gün sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra gidicem.. bir ay bekleyenler nasıl bekliyor yaa :)))
bende aranızdayımm. :) dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ne üzülebildim ne sevinebildim.daha 3 aylık evliyim
bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor acaba ?
bende aranızdayımm. :) dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ne üzülebildim ne sevinebildim.daha 3 aylık evliyim
bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor acaba ?
mrb arkadaşlar ben en son doktora gittiğimd 6+4 günlük hamileydim keseyi doktor gördü ama içinde bebeği görememişti, şidi pts tekrar doktor kontrolüm var ben gibii olup bebişini eç gören arkadaşım var mı nolur cvp yazsın belki bana da umut olur
o kadar olmadım ama soda iyi gelmişti bana, çok kilo vermişsin dikakt et ama endişelenme
ben dün gittiğimde doktorum el ve ayak yerleri daha yeni tomurcuk veriyor diye gösterdi, sanırım erken olabilir gerçi doktoruna ve teknolojisine bağlı görme kapasitesi :))
teşekkür ederim canım
ultrasonu çok iyi gittiğim doktorum güvenim tam, gözüm kapalı gidiyorum zaten. inşallah bakalım nasıl görcem çok merak ediyorum.. doktorum 15 gün sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra gidicem.. bir ay bekleyenler nasıl bekliyor yaa :)))
ilk iki randevu arasında 15 gün geçti de şimdi ikili test için bir ay bekleyeceğim ona dayanamıyorum :))
Çatlıcam kızlar yaa aralık bi gelseydi çok merak ediyorum fasulyemii
mrb arkadaşlar ben en son doktora gittiğimd 6+4 günlük hamileydim keseyi doktor gördü ama içinde bebeği görememişti, şidi pts tekrar doktor kontrolüm var ben gibii olup bebişini eç gören arkadaşım var mı nolur cvp yazsın belki bana da umut olur
ben de ben de çok merak ediyorum.gerçi o zaman gittiğimizde fasulyeden biraz daha büyümüş olur inşallah annesi
ben de iki kilo almışım 15 günde( beslenir sonrasında aarkadaşlarım da su bile içemiyorlardı şimdi çok tatlı tontişleri var
ilk iki randevu arasında 15 gün geçti de şimdi ikili test için bir ay bekleyeceğim ona dayanamıyorum :))
ikili testten önce bir kez daha git istersen sonra tekrar test için gidersin.. aslında çabuk geçiyor sanki. ikili testten söz etmeye başladık bile sonra cinsiyet derken bi bakmışız doğum gelmiş. inşallah sorunsuz bir hamilelik olurr herşey yolunda giderr hergün böyle diyorum çok korkuyorum ben yaa
ikili testten önce bir kez daha git istersen sonra tekrar test için gidersin.. aslında çabuk geçiyor sanki. ikili testten söz etmeye başladık bile sonra cinsiyet derken bi bakmışız doğum gelmiş. inşallah sorunsuz bir hamilelik olurr herşey yolunda giderr hergün böyle diyorum çok korkuyorum ben yaa
Mrb kızlarr yeni fırsat bulabildim nasılsınız bakalımm
Benim iştah sorunum bulantım kalmadı valla kızlar iki gündür acayip şeyler canım çekmeye başladı.Zorla yiyebiliyodum şimdi oooo
Çatlıcam kızlar yaa aralık bi gelseydi çok merak ediyorum fasulyemii
ohh ohh maşallahaman öyle olsun cnmm..
ayyy sormaaa bende öyleyiiim.. ben doktor değiştirdim yaaaa asıl gideceğim doktora randevum 27 aralık çooook var daha ama ben bi randevu daha almıştım başka doktordan 26 kasımaaaaaaaapazartesi günü ona gidicem inşallah sırf miniğimi görmek için gidicemmm
Hadiii çok iyi yapmışın valla 27 aralığa da çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?