2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
mrb arkadaşlar ben en son doktora gittiğimd 6+4 günlük hamileydim keseyi doktor gördü ama içinde bebeği görememişti, şidi pts tekrar doktor kontrolüm var ben gibii olup bebişini eç gören arkadaşım var mı nolur cvp yazsın belki bana da umut olur

Son düzenleme:
bende aranızdayımm. :) dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ne üzülebildim ne sevinebildim.daha 3 aylık evliyim
bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor acaba ?

yok canım üzülme bende ilk kızıma 6 aylık evliyken hamile kaldım ilk duyduğumda üzüldüm sonra kızım doğdu doğduğu gün oturup bir dolu ağladım Allahım nasıl böyle birşey için üzülebildim diye.şükret, sağlıklı olması içinde dua et.çok şanslısın ki Rabbim sana aratmadan bu mutluluğu vermiş

kalbini ferah tut kötü düşünme pazartesiye bişey kalmadı olmadı başka doktora git

ben de iki kilo almışım 15 günde ( beslenir sonrasında aarkadaşlarım da su bile içemiyorlardı şimdi çok tatlı tontişleri var[/QUOTE]

evet bende o su içemiyenlerdenim.asıl sorunda o ya vücut zaten susuz kalıyor dışardan da alamıyorum.ben tiroid bezlerinin yetersiz çalışmasında ötürü hormon ilacı kullanıyorum aç karnına içilmesi lazım o hapı aç karnına bir yudum suyla içmek bile bana işkence bazen kendimi direk banyoda buluyorum yani

merak etme görürsün. bazen görünmeyebiliyormuş geç değil bu sitede 9. haftasında duyan bile okudum inşallah p.tesi duycasın ama stres yapma o güne kadar

ben de iki kilo almışım 15 günde ( beslenir sonrasında aarkadaşlarım da su bile içemiyorlardı şimdi çok tatlı tontişleri var

evet bende o su içemiyenlerdenim.asıl sorunda o ya vücut zaten susuz kalıyor dışardan da alamıyorum.ben tiroid bezlerinin yetersiz çalışmasında ötürü hormon ilacı kullanıyorum aç karnına içilmesi lazım o hapı aç karnına bir yudum suyla içmek bile bana işkence bazen kendimi direk banyoda buluyorum yani[/QUOTE]

evet aç aç su süt daha beter yapar (

bende 6+5 te gitmiştim doktor görülmeyebilir henüz ama bi bakalım demişti.onun için üzülme canım çok geç görenler var senin daha erkenmiş

Mrb kızlarr yeni fırsat bulabildim nasılsınız bakalımm

Benim iştah sorunum bulantım kalmadı valla kızlar iki gündür acayip şeyler canım çekmeye başladı.Zorla yiyebiliyodum şimdi oooo

ohh ohh maşallah aman öyle olsun cnmm..

Çatlıcam kızlar yaa aralık bi gelseydi çok merak ediyorum fasulyemii

ayyy sormaaa bende öyleyiiim.. ben doktor değiştirdim yaaaa asıl gideceğim doktora randevum 27 aralık çooook var daha ama ben bi randevu daha almıştım başka doktordan 26 kasımaaaaaaaa pazartesi günü ona gidicem inşallah sırf miniğimi görmek için gidicemmm

Hadiii çok iyi yapmışın valla 27 aralığa da çok var

Herkese merhaba. bu sabah test yaptim maalesef negatifti ve sonuctan on onbes dk sonra regl oldum. halbuki pazartesi gunuydu BAT. neden boyle erken oldu anlamadim.
Hepinize hayirli dogumlar. baska bjr aya kismetmis demek ki

bugün perşembe akşamı hem kendim hem tüm burdakiler için dua edicem bizim bebeklerimiz yuvamız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…