aaaaaa eski şadiye hatun mu dediğin hastane yoksa şimdi medipol oldu.Ben de oraya gidiyorum
aaaaaa eski şadiye hatun mu dediğin hastane yoksa şimdi medipol oldu.Ben de oraya gidiyorum
ikili testten önce bir kez daha git istersen sonra tekrar test için gidersin.. aslında çabuk geçiyor sanki. ikili testten söz etmeye başladık bile sonra cinsiyet derken bi bakmışız doğum gelmiş. inşallah sorunsuz bir hamilelik olurr herşey yolunda giderr hergün böyle diyorum çok korkuyorum ben yaa
ayyyy ewet ya yuppiiii çok heycanlandım şimdiii çabuk geçio kızlar allahım korusun bebeklerimizi bizi
ikili testten önce bir kez daha git istersen sonra tekrar test için gidersin.. aslında çabuk geçiyor sanki. ikili testten söz etmeye başladık bile sonra cinsiyet derken bi bakmışız doğum gelmiş. inşallah sorunsuz bir hamilelik olurr herşey yolunda giderr hergün böyle diyorum çok korkuyorum ben yaa
ayyyy ewet ya yuppiiii çok heycanlandım şimdiii çabuk geçio kızlar allahım korusun bebeklerimizi bizi
Saogolun kizlar.cok uzgunum.kizimda bunu anliyor oda cok huysuz.
kokuya karşı çok duyarlıyım aşırı derecede,apartmanda biri yemek yapsa kokusu bana geliyor ve kendimi banyoda alıyorum,kendi mutfağıma ise girmem mümkün değil hemen başlıyorum,tek yediğim çubuk kraker ve kuru ekmek ,sıcak yemek yemeği özledim ama aklımdan geçirmek bile yetiyor bulantılarım için,benim kadar ağır geçiren kaç kişi var bilmiyorum..
kızlar bebegınızın kalp atısını duydugunuz zaman aynı anda yolk kesesını de gordunuz mu
bende kalp atısı vardı bırde alt tarafta bı olusum daha var dedı dr,ıkız olabılır dedı,tek kese ıcınde,ama ben o yolk kesesı degıl mı dedım buyuk ıhtımal ama sonradan o yolkun ıcınden bır bebek daha cıkabılır dedı,boyle olmaz ınsallah tektır yaaa,sımdı sız nasıl gordunuz yolk + kalp atısı duydunuz mu yoksa sade kalp atısı vardı yolk gormedık mı dıyorsunuz,tek bebek ve saglıklı olsun dıyorum
kızlar bebegınızın kalp atısını duydugunuz zaman aynı anda yolk kesesını de gordunuz mu
bende kalp atısı vardı bırde alt tarafta bı olusum daHA var dedı dr,ıkız olabılır dedı,tek kese ıcınde,ama ben o yolk kesesı degıl mı dedım buyuk ıhtımal ama sonradan o yolkun ıcınden bır bebek daha cıkabılır dedı,boyle olmaz ınsallah tektır yaaa,sımdı sız nasıl gordunuz yolk + kalp atısı duydunuz mu yoksa sade kalp atısı vardı yolk gormedık mı dıyorsunuz,tek bebek ve saglıklı olsun dıyorum
arkadaşlar günaydın. bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duyduk çok şükür. ama bir şey kafama takıldı. son adet tarihim 29 eylüldü ve doktorum 6 hafta 3 günlük olduğunu söyledi bebeğimin . boyuda 0,64 cm. ama bugünden 6 hafta 3 gün geriye gittiğimde 9 ekime tekabül ediyor. iyide o günlerde yumurtlama günüm değil, ilişkiyede girmedim, adet günümde değildi. anlamadım ben bu işten bişi :)))
canım benim bu tarih bebeğin gelişimini gösteren tarih yani o gün olmuş o gün döllenmiş değil zaten.....ama boyu posu 6+3 günlük bir bebek gibi görünüyor demek.benim de 29 eylül bana da haftasına göre küçük dedi..tam ne kadarlık olduğunu söylemedi.bazen daha hızlı bazen daha yavaş büyüyorlarr...bir bakarsın haftaya bugün 7+3 değil de 8 olmuşş .hesap kitapla canımızı sıkmayalım.büyür o annesi:)
:))[
efsun ..sagolasın cnımm
bang bang..bende ölyım cnm bır ıstahh fulll bır ıstahsızlık ölee...
bızım bır ark öle serumla ayaktaydı kafasını kaldıramıyorduuu vee suan 6 ay oldu ve gayet ıyı ama ılk 5 ay full yattıııııı kg ıyı oldugu ıcın sorunun olmaz ı de olurArkadaşlar bu bulantılar beni mahfetti artık.sadece sabah değil günboyu sürüyo aşağı yukarı 15 gündür.bir lokma sokamıyorum ağzıma kraker falan da fayda etmedi.tansiyonum sürekli düşüyo.serumla falan idare ediyorum.1 haftada 6 kilo verdim.benim gibi olanınız var mı bulantı için bişeyler deniyo musunuz?
evet sırff onun ıcınnn gunluk en az yarım ayva yıyorummmm eskıdende derdım bır gebe kalayımmm ayva yıcem bol boll gazzesı olsun dıe demıstım cok suku r yoyorumdaaaaaabanada iyi geldi ayva .. bu gidişle temmuz bebişleri bol gamzeli olcak :)))
cnımm uzulme lutfen tıckerındende anlasıldıgı gıbı oglun da ha bır yasındaymıss kısmetlısınden ennn saglıklısından gelır ınsl bebegınnnHerkese merhaba. bu sabah test yaptim maalesef negatifti ve sonuctan on onbes dk sonra regl oldum. halbuki pazartesi gunuydu BAT. neden boyle erken oldu anlamadim.
Hepinize hayirli dogumlar. baska bjr aya kismetmis demek ki
bugün perşembe akşamı hem kendim hem tüm burdakiler için dua edicem bizim bebeklerimiz yuvamız için
merhaba bende yeni katılıyorum aranıza.
canım benim ben de yolk kesesini net bir şekilde gördüm her bebekte vardır szonra yok olacak o kordon bağıyla bağlanacak bizeee yanii bir iki haftaya kayboluyormuş ama içinden bebek çıktığını ilk senden duydum hiç olur mu öyle şey o zaman o bebeğin kalp natışını da duymanız gerekmez miii...bence bebeğin tek....ben de sağlıklı bitanecik yavrum olsun istiyorum kimsem yok zaten iki taneye bakacak gücümüz yok yaniiii.....netten araştır ama ikiz ise çoktan belli olurdu bencee
canım benim ben de yolk kesesini net bir şekilde gördüm her bebekte vardır szonra yok olacak o kordon bağıyla bağlanacak bizeee yanii bir iki haftaya kayboluyormuş ama içinden bebek çıktığını ilk senden duydum hiç olur mu öyle şey o zaman o bebeğin kalp natışını da duymanız gerekmez miii...bence bebeğin tek....ben de sağlıklı bitanecik yavrum olsun istiyorum kimsem yok zaten iki taneye bakacak gücümüz yok yaniiii.....netten araştır ama ikiz ise çoktan belli olurdu bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?