2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar şimdi doktordan geldim.5+1 günlükmüşüz.biz daha fazla sanıyorduk neyse kesemizi gördük bebeği daha göremiyceğimizi söyledi 10 gün sonra kalp atışlarını duymamız için gelmemizi söyledi.rahmin kalp şeklinde dedi ara ara damla şeklinde kan görebilirsin hamileliğin boyunca endişeye kapılma dedi.birde kist var dedi ama 12. haftaya kadar kaybolacak olağan birşey merak etme birçok hamilede olabiliyor rahmi koruma amaçlı dedi.çıkıınca ben biraz baktım bu kalp rahim olayı beni çok korkuttu kızlar ya herkes düşük tehlikesi erken doğum vs diyor eşimde doktor hiç öle birşey demedi olsa sölerdi diyor.ama insan korkuyor yinede hiç duymamıştım bide kalp rahim neyse işte endişe heycan karmakarışık duygulardayım bu arada siz hiç duydunuz mu bu kalp rahim meselesini?

Ben yan topikten geldim.
Bizim topikte de bir arkadaş var rahmi kalp şeklinde olan. Onunda kanaması oluyor ama doktor korkulacak bir şey olmadığını bebek büyüdükçe sorunun düzeleceğini söylemiş.

Ben yan topikten geldim.
Bizim topikte de bir arkadaş var rahmi kalp şeklinde olan. Onunda kanaması oluyor ama doktor korkulacak bir şey olmadığını bebek büyüdükçe sorunun düzeleceğini söylemiş.

içime su serpildi cnm ya sağol.bende okuduklarımın geneli defalarca düşük yaptım vs yazmış çok korktum.ilk hamileliğim bide içim rahatladı biraz.belkide derece derece farkediyor kimisinin ciddi olmuyor diye düşünüyorum.olsa mutlaka sölerdi heralde.çok teşekkür ederim

bizim bir arkadaşada aynısını demişler hatta 9 ay boyunca yatmasını sölemişler yatmamış ama kendinide yormamış sezeryan sırasında öle birşey olmadığı çıkmış meydana şaka gibi demii?? belkide gebelikte toparlamıştır kendini bilmiyorum artıkın içini ferah tut kenddini yorma bol bol dinlen hiç bişeycik olmaz inşallahhhhh

canım hiç merak etme benimde kalp rahim dr. önemli birşey olmadığını söyledi

Mrb hayirli olsun öncelikle.çikolata yediğini yazmışsın fakat bana doktor yasaklar arasinda oldugunu soyledi.çikolata kahve yasak Düşüğe sebep oluyormuş allah korusun dikkat et.maydanoz dere otu soğan ve pırasa da yasaklar arasinda.

Kızlar eger cıkolata dusuge sebep olsaydı ılk benım kızım duserdı.cıkolatanın ıcıne dusmus gıbı yedım ben hala yıyorum.kolada ıctım.bununla ovunmuyorum ama bırakamadım.lkahvede ıctım ve kızım dunyaya gayet saglıklı bır sekılde geldı allaha sukur.suanda gayet ıyı yatagında uyuyor.

çok teşekkür ederim. ama çok korkuyorum kusmaktan ve baş dönmesinden bugüne kadar olmamıştı fakat bugün oldu. Rabbim yardımcımız olsun
hepimizin.

inanır mısın benimde bugün başladı bulantım ve kusmam. son iki gündür yaşadığım bebeğimi kaybetme korkusundan sonra nasıl mutlu etti beni anlatamam birgün kustuğun için mutlu olcaksın deseler inanmazdım :) rabbim hepimizin yardımcısı olsun tabi ki ama bunlarda güzel sıkıntılar canım ya :)

günaydın kızlarbir gün daha yaklaştık miniklerimize

Ben yan topikten geldim.

canım benim rahmimde çift ilk bebeğimi 10 hafftalıkken kanamaya bağlı olarak kalbi durduğu için kürtaj oldum.. şuan bi sıkıntım yok memurum raporluyum risklerimiz fazla canım kaç ayrı şehirde kaç dr a gittim hepsinin söylediği şey aynıydı.. çook dikkat et sakın uzun süre ayakta kalma vede sıcak suyla banyo yapma benim yaptıklarım bunlar canım allah yardımcımız olsun

kısır mı

yap gitsin o zmn canım kahvaltını kısırla yaparsın

SABAH KAHVALTISI VE KISIR OLUR MU :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…