2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ne yaptın canım neye karar verdin ne durumdasın rabbim korusun bebeğiniii

Maşallah Rabbim bebişinizi size bağışlasın. İnşallah seneye bu zamanlar ben de bu mesajın aynından yazabilirim

kızlaarr bende doktora gittim geldimm... doktor 2 kan testime de baktı artışı gayet güzel dedi dış gebelik söz konusu değil bu değerlerle dedi... keseyi görmemiz biraz zor ama gel yinede bakalım eğer göremezsekte sakın üzülme çünkü çok erken dedi bende biliyorum hocam çok araştırdım internetten 6.haftada ancak görülebiliyomuş dedim..... ultrasonla baktı burası rahmin diye gösterdi ufacık bi kese görür gibi oluyorum dedi alttan da bakabiliriz ama sen rahatsız olursun kasılırsın o yüzden bakmayalım dedi.. bende hocam ben beklerim hiç sıkıntı yok geç bulduk zaten fazla sıkıntıya sokmayalım bebeği dedim.. haftaya salı gel daha net görürüz dedi.. beslenme konusunu sordum şuan için sana bi beslenme önerisinde bulunmıcam çünkü henüz erken dedi haftaya geldiğinde herşeyi detaylı bi şekilde konuşucaz seninle dedi... akıntımı ve vajinal kaşıntımı söyledim 2 tane krem yazdı bunların bebeğe zararı yok dedi.. ilk doktor kontrolümüz sıkıntısız geçti şükür.. Şimdi salı gününü iple çekiyorum miniğimin kesesini görmek içinnnn

gözün aydın canım benim .. .. senin sat neydi tatlım

gözün aydın canım benim vajinalmi baktı karındanmı.. darısı pıtpıtlarınaa kızlar keselerin fotosunu paylaşalımmı

Aminnn karından baktı canım minnacık bişey gördü 20 gün sonra ancak kalp atışlarını ve bebişi görebiliriz dedi eşim hemen fotoyu kapmış cebine koymuş

canım benim çok sevindim herşey güzel gidiyor işte ne güzel salı günü sende görürsün miniğini inşallah

Gözünaydın canım benimmm

darısı tüm bekleyenlerin başına.Rabbim miniklerimizi korusun

Neden hepsi aynı anda gözükmüyo ki canım püf Beklemek zor geliyor yaf

Bende senin gibi sabırsızım ama Allah'ım sağlıklı sorunsuz birşekilde büyümesini nasip etsin diyorum hep gerisi sorun değil bekleriz napalım

Maşallah maşallah Salı da gelir merak etme görürsün o gün inşallah

Kızlar ailelere keseyi görünce mi yoksa kalp atışını duyuncamı sölesem

ben gebelik kitiyle öğrendiğim an söyledim sen bayağı sabırlısın İnsanın içi rahat etmiyor garanti olsun istiyor değil mi:44::44:

gözün aydın canım benim .. .. senin sat neydi tatlım

teşekkürler canım benim.. benim sat 1 ekim 28 ekimde regl günümdü...

canım benim çok sevindim herşey güzel gidiyor işte ne güzel salı günü sende görürsün miniğini inşallah

çok şükür canım evet herşey güzel gidiyo sıkıntı yok... İnşallah görürüm miniğimi salı günüüüü

kızlar bişey söylicem... biz annemlere ve kayınvalidemlere hamile olduğumu söyledik.. annem ve ablamlar günde 2 kere arıyolar ne yaptın yeğenimiz nasıl bi sıkıntın varmı diye... kayınvalideme ilk söylediğimizde ağladı çok mutlu olduğunu söyledi... benim eltim var onlar 4,5 yıllık evlililer bizim düğüne kadar korunmuşlar sonra bebek düşünmeye başladılar biz zaten hiç korunmadık.. onlarda bi sıkıntı gözükmüyo ama 1 yıldır onlarında bebeği olmuyo biz eltimle bu ay klomen kullandık o hasta oldu ben çük şükür rabbime müjdeyi aldım...

şimdi olay şu kayınvalidem sürekli arayan bi insan ve meraklı bi insan torun torun diye de başımızın etini yiyodu... hamile olduğumdan beri hiç aramadı dün akşam aradı bana sorduğu soruya bakın eltimin adı tuğba diyoki hamile olduğunu tuğbaya söyledinmi dedi evet anne söyledim dedim.. bana söylediğini söyledinmi tuğbaya dedi onuda söyledim anne neden soruyosunki dedim hiiç öylesine sordum dedi neyse anne yemek hazırlıyorum hadi görüşürüz dedim kapattım.. halin nasıl varmı bi sıkıntı yapabileceğimiz bişey varmı hiçbişey sormadı çok zoruma gitti o kadar torun istiyodu torun müjdesini verdik kadının huyu değişti.. eşime anlattım durumu bende anlamıyorum neden böyle yaptığını dedi aman boşver sen kafana takma onun her zamanki hali işte dedi onlara ihtiyacımız mı var sanki kapımızı kapattıktan sonra yavrumuzla başbaşayız dedi biraz rahatlattı beni sağolsun.. sebebini çözemedim kzılar sizce neden böyle davranıyo olabilir bi fikriniz varmı...?

Allahım ne büyüksün.çok güzelll yaa gözlerim doldu.Rabbim korusun bebişlerimizi

Canım benim mucizenin ta kendisi bizim bedenimizde inşa oluyor..Yüce rabbim bu güzel duyguyu yaşamayı nasip ediyor bize ŞÜKÜRLER OLSUN binlerce kere.. Hayırlısıyla sonuna kadar varabiliriz inşallah tüm bekleyenler :26::26:

hanımlar sabahın köründe kalktık gittik doktora ben biraz uyuyayım görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…