2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kısır mı

yap gitsin o zmn canım kahvaltını kısırla yaparsın

kısır mı

yap gitsin o zmn canım kahvaltını kısırla yaparsın

SABAH KAHVALTISI VE KISIR OLUR MU :)

aaayyyy ne biliyim canim yaaa canim coook istiyor soyle boooll limonlu usenmesem kalkip yapicam bir debugun dis etlerim o kadar coook agriyor ki sebebi nedir acaba

Son düzenleme:
bende dün akşam dişlerimi fırçalarken kanadığını farkettim

normal dişeti ve hatta burun kaanamaları
gunaydın bende aranıza katılabılır mıyım kıı..

hoşgeldin tabi katılabilirsin

aaayyyy ne biliyim canim yaaa canim coook istiyor soyle boooll limonlu usenmesem kalkip yapicam bir debugun dis etlerim o kadar coook agriyor ki sebebi nedir acaba

diş etlerinin şişmesi de normal ya dişlerle ilgili bir çürük falan yoksa dişetlerinin hassaslaşması çok normal

o zman cok tesekkurler benm mınık daha cokk mınık bugun doktor benm içn test verdı onları yaptırıcam ama cok acım bn ya yemke ysem olmaz mı ac karnına mı olur kan testleri

bende sabah kalktım diş etim kanadı korktum neden acaba diye

o zman cok tesekkurler benm mınık daha cokk mınık bugun doktor benm içn test verdı onları yaptırıcam ama cok acım bn ya yemke ysem olmaz mı ac karnına mı olur kan testleri

yakınsa hastane git gel cokta acıktıysan biraz bişeyler atıştır

IN haYDI GOZUNUZ AYDIN CNM DIGER TOPIKDEN ARK DEDIGI GIBI KORKMA DR DA SOLEMIS ZATENN

CNM BNM DR BAHRTALI KAFEIN VE ASITLI YIYECEKLER YEMEMEYE CALIS DEDI CIKO DEMEDIKIIII AMAA
gunaydiiiiiiiiiiiiiinnnn hayirli cumalarrsabah sabah canim kisir istiyorrr
GELDE YAPİMM SEKER BEN MUTFAGADa gırebılıyorummm yemkte yapabılıyorummm cok da saglıklıyız

gnYDIN CNMM NASILSIN sende mı memur sun ne guselll

erzurumdaydın dımııı
gunaydın bende aranıza katılabılır mıyım kıı..
tabii gel surda yer var gel otur suraya yanımızaa

aynen cok hassaslar zaten ole de olurmus annenın dısıne vururmuss dıkkt etmemıs gerek yoksa dogum sonunnda 1-2 dısımız gıdeblırr mişşş:26:

cnm ben o testlerı bıraza atıstırıp gıtmıstım öle yaptırmısımm hatta sekerım dusuk mu cıktı nee dr ac mı kan verdın dedıı yok sadeceb tahın pekmes yedım dedım tmm zmn normall dedıı

günaydın anneler ve kuzuları,hayırlı cumalar.

son sat 14 yadaa 13 ekım:) 5hafta 7 gun bugun 6. haftaya gırıyoruz ınsallah

canım diyelim ki 14 ekim sat.öyleyse bugün 5+5 günlük hamilesin.yani 6.haftadasın.6. haftaya girmiyorsun.5+7 gün yok hamilelikte,örneğin (5+0-5+6) 6.haftadasın demek.(6+0-6+6 )7.haftadasın demek oluyor.hayırlı olsun bebeğin

Son düzenleme:
KIZAR ELİNİZİ KASIGINIZA KOYDUGUNUZDA BİR SEGİRME HISSEDIYORMUSUNUZ???? BEN HISSEDIYORUMM

AYRICA ESINIZDE KULAGINI KASIGINIZA KOYDGUNDA PIT PIT LARI DUYABILIR BIZIMKI DUYUYOR GULUK GULUKK DİYEEhatta sbh uyanmıs ulaa kalkın acıktık dıyoo dedım bız sbh namazınd a yedık sen kalk yee yokkk hadii bebegım sen kalkdır anneyı dıyoooocanım ask larım benımm

KIZAR ELİNİZİ KASIGINIZA KOYDUGUNUZDA BİR SEGİRME HISSEDIYORMUSUNUZ???? BEN HISSEDIYORUMM

AYRICA ESINIZDE KULAGINI KASIGINIZA KOYDGUNDA PIT PIT LARI DUYABILIR BIZIMKI DUYUYOR GULUK GULUKK DİYEEhatta sbh uyanmıs ulaa kalkın acıktık dıyoo dedım bız sbh namazınd a yedık sen kalk yee yokkk hadii bebegım sen kalkdır anneyı dıyoooocanım ask larım benımm

NASIL DUYABİLİYOSUNUZ CNM HAYRET DAHA ERKEN DEĞİL Mİ

dun yenı dogum yapan ıkı ark.aradı onlar dedı bızde uyguladık ve cok sukur hıssettık yaa
ıkısıde oglan cocugunda hıssetmısler bılmıyourm bend hısettım oglan kıs fark etmezde ben de elımı koydugumda segırdıgını hıssedıyorummmmmm cok sukurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…