kısır mı
yap gitsin o zmn canım kahvaltını kısırla yaparsın
kısır mı
yap gitsin o zmn canım kahvaltını kısırla yaparsın
SABAH KAHVALTISI VE KISIR OLUR MU :)
bende dün akşam dişlerimi fırçalarken kanadığını farkettim
normal dişeti ve hatta burun kaanamalarıbende dün akşam dişlerimi fırçalarken kanadığını farkettim
gunaydın bende aranıza katılabılır mıyım kıı..
aaayyyy ne biliyim canim yaaa canim coook istiyor soyle boooll limonluusenmesem kalkip yapicam bir debugun dis etlerim o kadar coook agriyor ki sebebi nedir acaba
haYDI GOZUNUZ AYDIN CNM DIGER TOPIKDEN ARK DEDIGI GIBI KORKMA DR DA SOLEMIS ZATENNkızlar şimdi doktordan geldim.5+1 günlükmüşüz.biz daha fazla sanıyordukneyse kesemizi gördük bebeği daha göremiyceğimizi söyledi 10 gün sonra kalp atışlarını duymamız için gelmemizi söyledi.rahmin kalp şeklinde dedi ara ara damla şeklinde kan görebilirsin hamileliğin boyunca endişeye kapılma dedi.birde kist var dedi ama 12. haftaya kadar kaybolacak olağan birşey merak etme birçok hamilede olabiliyor rahmi koruma amaçlı dedi.çıkıınca ben biraz baktım bu kalp rahim olayı beni çok korkuttu kızlar ya herkes düşük tehlikesi erken doğum vs diyor eşimde doktor hiç öle birşey demedi olsa sölerdi diyor.ama insan korkuyor yinede hiç duymamıştım bide kalp rahim neyse işte endişe heycan karmakarışık duygulardayım bu arada siz hiç duydunuz mu bu kalp rahim meselesini?
CNM BNM DR BAHRTALI KAFEIN VE ASITLI YIYECEKLER YEMEMEYE CALIS DEDI CIKO DEMEDIKIIII AMAAMrb hayirli olsun öncelikle.çikolata yediğini yazmışsın fakat bana doktor yasaklar arasinda oldugunu soyledi.çikolata kahve yasak Düşüğe sebep oluyormuş allah korusun dikkat et.maydanoz dere otu soğan ve pırasa da yasaklar arasinda.
GELDE YAPİMM SEKER BEN MUTFAGADa gırebılıyorummm yemkte yapabılıyorummm cok da saglıklıyızgunaydiiiiiiiiiiiiiinnnn hayirli cumalarrsabah sabah canim kisir istiyorrr
gnYDIN CNMM NASILSIN sende mı memur sun ne guselllcanım benim rahmimde çift ilk bebeğimi 10 hafftalıkken kanamaya bağlı olarak kalbi durduğu için kürtaj oldum.. şuan bi sıkıntım yok memurum raporluyum risklerimiz fazla canım kaç ayrı şehirde kaç dr a gittim hepsinin söylediği şey aynıydı.. çook dikkat et sakın uzun süre ayakta kalma vede sıcak suyla banyo yapma benim yaptıklarım bunlar canım allah yardımcımız olsun
tabii gel surda yer var gel otur suraya yanımızaagunaydın bende aranıza katılabılır mıyım kıı..
aynen cok hassaslar zaten ole de olurmus annenın dısıne vururmuss dıkkt etmemıs gerek yoksa dogum sonunnda 1-2 dısımız gıdeblırr mişşş:26:bende dün akşam dişlerimi fırçalarken kanadığını farkettim
o zman cok tesekkurler benm mınık daha cokk mınıkbugun doktor benm içn test verdı onları yaptırıcam ama cok acım bn ya yemke ysem olmaz mı ac karnına mı olur kan testleri
normal dişeti ve hatta burun kaanamaları
hoşgeldin tabi katılabilirsin
diş etlerinin şişmesi de normal ya dişlerle ilgili bir çürük falan yoksa dişetlerinin hassaslaşması çok normal
o zman cok tesekkurler benm mınık daha cokk mınıkbugun doktor benm içn test verdı onları yaptırıcam ama cok acım bn ya yemke ysem olmaz mı ac karnına mı olur kan testleri
neydi satın kaç haftalık senin minik
son sat 14 yadaa 13 ekım:) 5hafta 7 gun bugun 6. haftaya gırıyoruz ınsallah
dun yenı dogum yapan ıkı ark.aradı onlar dedı bızde uyguladık ve cok sukur hıssettık yaaKIZAR ELİNİZİ KASIGINIZA KOYDUGUNUZDA BİR SEGİRME HISSEDIYORMUSUNUZ???? BEN HISSEDIYORUMM
AYRICA ESINIZDE KULAGINI KASIGINIZA KOYDGUNDA PIT PIT LARI DUYABILIR BIZIMKI DUYUYOR GULUK GULUKK DİYEEhatta sbh uyanmıs ulaa kalkın acıktık dıyoo dedım bız sbh namazınd a yedık sen kalk yee yokkk hadii bebegım sen kalkdır anneyı dıyoooocanım ask larım benımm
NASIL DUYABİLİYOSUNUZ CNM HAYRET DAHA ERKEN DEĞİL Mİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?