2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar dün gittim dr ve sonunda kalp atışlarını duyduk hatta gördümmm çok güzel bir duyguymuş rabbim inşallah herkese nasip eder. progestan dozumu bile azalttı testler çok güzel çıktı çook mutluyum dünden beri ağzım kulaklarımda. bebeğimi kaybettim diye çok korkmuştum ama çok şükür şuan herşey normale döndü:)))

ebrfth kullanıcısından alıntı
KIZAR ELİNİZİ KASIGINIZA KOYDUGUNUZDA BİR SEGİRME HISSEDIYORMUSUNUZ???? BEN HISSEDIYORUMM

AYRICA ESINIZDE KULAGINI KASIGINIZA KOYDGUNDA PIT PIT LARI DUYABILIR BIZIMKI DUYUYOR GULUK GULUKK DİYEEhatta sbh uyanmıs ulaa kalkın acıktık dıyoo dedım bız sbh namazınd a yedık sen kalk yee yokkk hadii bebegım sen kalkdır anneyı dıyoooocanım ask larım benımm

NASIL DUYABİLİYOSUNUZ CNM HAYRET DAHA ERKEN DEĞİL Mİ
dun yenı dogum yapan ıkı ark.aradı onlar dedı bızde uyguladık ve cok sukur hıssettık yaa
ıkısıde oglan cocugunda hıssetmısler bılmıyourm bend hısettım oglan kıs fark etmezde ben de elımı koydugumda segırdıgını hıssedıyorummmmmm cok sukurr

HERŞEYİN HAYIRLISI CNM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLI VE SIHHATLİ OLSUNDA NE OLURSA OLSUN FARKETMEZ CNM

insallah curuk cikmaz o zaman nedeyim buna razi olucaz artik

ohh deme zamanı sımdık artık gobısıslerımızın buyudugunu gozleme zamanı tatlımm gerısı rabbım e emanet ınsllll

merhabalarrr bendee gelebilirmiyimm aranızaaa :)) selamlarr herkesee :)
hos geldınızz cnmm nasılsınız baklaımmmm g
el otur aha surda bos yer varr

canım gözün aydın, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah :)))
bana progestoron vermedi ama folik asiti bırak multivitamine başla dedi, daha erken değil mi

günaydın kızlar, nasılsınız. ben akşam otururken uyuyorum gece uykumu almış olduğumdan 3de uyanıyorum uyumamaya çalışıcam artık geceye kadar

günaydın kızlar, nasılsınız. ben akşam otururken uyuyorum gece uykumu almış olduğumdan 3de uyanıyorum uyumamaya çalışıcam artık geceye kadar

canım selam, bende de oluyor o gece yarısı uyanıyorum kukuman kuşu gibi ama diğer türlü de çok yorgun okuyorum ertesi güne

canım gözün aydın, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah :)))
bana progestoron vermedi ama folik asiti bırak multivitamine başla dedi, daha erken değil mi

canım çok teşekkürederim benim riskli bir gebeliğim vardı onun için progestanı öğrendiğimiz gün vermişti yanındada multivitamin ve ecopirin vermişti. bunlara rağmen kanamayla hastaneye gittim hastanede yattım falan bir sürü şey oldu. bana hiç folik asit vermedi zaten multivitaminin içinde var folik asit sanada ondan bırakdırmıştır. ayrıca tek folik asit çok mide bulantısı yapıyor iyikide bıraktırmış zaten diğerinin içinde var:))

anladım canım geçmiş olsun çok, olabilir bakalım haftasonu başlayacağım, tahlillere göre demir de verecek, arayıp öğrenmem gerek de dünden bu yana aramaya çekinyorum nedense :)

anladım canım geçmiş olsun çok, olabilir bakalım haftasonu başlayacağım, tahlillere göre demir de verecek, arayıp öğrenmem gerek de dünden bu yana aramaya çekinyorum nedense :)

multivitaminin içinde demirde var ayrıca neden veriyorki. ben elevit kullanıyorum netten bak istersen araştır bir bakalım

bende tam tersine erkenden uyuyorum ve hep uyku meyilindeyim arkadaslar
sen 8. haftadasın belki ondandır canım

canım selam, bende de oluyor o gece yarısı uyanıyorum kukuman kuşu gibi ama diğer türlü de çok yorgun okuyorum ertesi güne
bn de çok uykusuz ve yorgunum şu anda

benm de riskli gebelik ama kadın doğumcuya gitmedim henüz.

merhabalarrr bendee gelebilirmiyimm aranızaaa :)) selamlarr herkesee :)

hoşgeldin aramıza canıımm

nesli kanaman nezamandı canım

hoşgeldin aramıza canıımm

nesli kanaman nezamandı canım

kanamam 10 gün önceydi ben bebeği kaybettim diye gitmiştim ama baktı hala kese duruyordu hemen hastaneye yatırdılar sabaha kadar iğneler serumlar falan toparladım kendimi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…