insallah curuk cikmaz o zaman nedeyim buna razi olucaz artik
ikili testten önce bir kez daha git istersen sonra tekrar test için gidersin.. aslında çabuk geçiyor sanki. ikili testten söz etmeye başladık bile sonra cinsiyet derken bi bakmışız doğum gelmiş. inşallah sorunsuz bir hamilelik olurr herşey yolunda giderr hergün böyle diyorum çok korkuyorum ben yaa
doktorum çağırmadı saece tahlil sonuçları için arayacağım, ama dediğin gibi dayanamazsam bir sürpriz ziyaret yaparım doktorumuza :)))
bugün perşembe akşamı hem kendim hem tüm burdakiler için dua edicem bizim bebeklerimiz yuvamız için
allah kabul etsin inşaallah
Kızlaarrr ben yandım yaa iştahım açıldı bide evdeyim çalışmıyorum da üstüne üstlükte yeşil elmayı oktay ustayı izliyorum neler yapıyor bu adam da yaaa
ohh ohh yarasınnnn
ayyyy ewet ya yuppiiii çok heycanlandım şimdiii çabuk geçio kızlar allahım korusun bebeklerimizi bizi
evet şimdiye kadar iki ay geçmiş gerçi ben öğreneli 20 gün oldu ama, aminnnn allah ailelerimizi, bizi ve bebişlerimizi korusun
kızlar bebegınızın kalp atısını duydugunuz zaman aynı anda yolk kesesını de gordunuz mu
bende kalp atısı vardı bırde alt tarafta bı olusum daHA var dedı dr,ıkız olabılır dedı,tek kese ıcınde,ama ben o yolk kesesı degıl mı dedım buyuk ıhtımal ama sonradan o yolkun ıcınden bır bebek daha cıkabılır dedı,boyle olmaz ınsallah tektır yaaa,sımdı sız nasıl gordunuz yolk + kalp atısı duydunuz mu yoksa sade kalp atısı vardı yolk gormedık mı dıyorsunuz,tek bebek ve saglıklı olsun dıyorum
yolk kesesi ne ki
kızlar dün gittim dr ve sonunda kalp atışlarını duyduk hatta gördümmm çok güzel bir duyguymuş rabbim inşallah herkese nasip eder. progestan dozumu bile azalttı testler çok güzel çıktı çook mutluyum dünden beri ağzım kulaklarımda. bebeğimi kaybettim diye çok korkmuştum ama çok şükür şuan herşey normale döndü:)))
hos geldınızz cnmm nasılsınız baklaımmmm gmerhabalarrr bendee gelebilirmiyimm aranızaaa :)) selamlarr herkesee :)
kızlar dün gittim dr ve sonunda kalp atışlarını duyduk hatta gördümmm çok güzel bir duyguymuş rabbim inşallah herkese nasip eder. progestan dozumu bile azalttı testler çok güzel çıktı çook mutluyum dünden beri ağzım kulaklarımda. bebeğimi kaybettim diye çok korkmuştum ama çok şükür şuan herşey normale döndü:)))
günaydın kızlar, nasılsınız. ben akşam otururken uyuyorum gece uykumu almış olduğumdan 3de uyanıyorum uyumamaya çalışıcam artık geceye kadar
canım selam, bende de oluyor o gece yarısı uyanıyorum kukuman kuşu gibi ama diğer türlü de çok yorgun okuyorum ertesi güne
canım gözün aydın, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah :)))
bana progestoron vermedi ama folik asiti bırak multivitamine başla dedi, daha erken değil mi
anladım canım geçmiş olsun çok, olabilir bakalım haftasonu başlayacağım, tahlillere göre demir de verecek, arayıp öğrenmem gerek de dünden bu yana aramaya çekinyorum nedense :)
sen 8. haftadasın belki ondandır canımbende tam tersine erkenden uyuyorum ve hep uyku meyilindeyim arkadaslar
bn de çok uykusuz ve yorgunum şu andacanım selam, bende de oluyor o gece yarısı uyanıyorum kukuman kuşu gibi ama diğer türlü de çok yorgun okuyorum ertesi güne
benm de riskli gebelik ama kadın doğumcuya gitmedim henüz.canım çok teşekkürederim benim riskli bir gebeliğim vardı onun için progestanı öğrendiğimiz gün vermişti yanındada multivitamin ve ecopirin vermişti. bunlara rağmen kanamayla hastaneye gittim hastanede yattım falan bir sürü şey oldu. bana hiç folik asit vermedi zaten multivitaminin içinde var folik asit sanada ondan bırakdırmıştır. ayrıca tek folik asit çok mide bulantısı yapıyor iyikide bıraktırmış zaten diğerinin içinde var:))
merhabalarrr bendee gelebilirmiyimm aranızaaa :)) selamlarr herkesee :)
canım çok teşekkürederim benim riskli bir gebeliğim vardı onun için progestanı öğrendiğimiz gün vermişti yanındada multivitamin ve ecopirin vermişti. bunlara rağmen kanamayla hastaneye gittim hastanede yattım falan bir sürü şey oldu. bana hiç folik asit vermedi zaten multivitaminin içinde var folik asit sanada ondan bırakdırmıştır. ayrıca tek folik asit çok mide bulantısı yapıyor iyikide bıraktırmış zaten diğerinin içinde var:))
sen 8. haftadasın belki ondandır canım
bn de çok uykusuz ve yorgunum şu anda
benm de riskli gebelik ama kadın doğumcuya gitmedim henüz.
sen 8. haftadasın belki ondandır canım
bn de çok uykusuz ve yorgunum şu anda
benm de riskli gebelik ama kadın doğumcuya gitmedim henüz.
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizin işi rast gitin işallah
hoşgeldin aramıza canıımm
nesli kanaman nezamandı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?