günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizin işi rast gitin işallah
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
taih olarak en yakın sensin galiba bana dra ne zaman gideceksin canım sen
kızlar sağlık ocağındaki doktorum bana folik plus verdi aldım kullanan varmı kilo aldırıyor diyolar iştah açıyormuş
kızlar sağlık ocağındaki doktorum bana folik plus verdi aldım kullanan varmı kilo aldırıyor diyolar iştah açıyormuş
kanamam 10 gün önceydi ben bebeği kaybettim diye gitmiştim ama baktı hala kese duruyordu hemen hastaneye yatırdılar sabaha kadar iğneler serumlar falan toparladım kendimi çok şükür
herkeste aynı etkiyi yapmıyor ama iştah açsa da açmasada içmek lazım diye biliyorum ben
İLLA O İLAÇ MI OLMASI gerekmiş cnm ben folifoce kullanıyorum kilo sorunu yok
ben hamileligimden beri çok sık acıkıyorum sizin nasıl geçiyor cnm
canim benim onlar bebwgon hareketleri degil.bebegim gercekten oynadiginda anliycaksin bunu.16 haftada en erkwn hissedersin bebisini...KIZAR ELİNİZİ KASIGINIZA KOYDUGUNUZDA BİR SEGİRME HISSEDIYORMUSUNUZ???? BEN HISSEDIYORUMM
AYRICA ESINIZDE KULAGINI KASIGINIZA KOYDGUNDA PIT PIT LARI DUYABILIR BIZIMKI DUYUYOR GULUK GULUKK DİYEEhatta sbh uyanmıs ulaa kalkın acıktık dıyoo dedım bız sbh namazınd a yedık sen kalk yee yokkk hadii bebegım sen kalkdır anneyı dıyoooo canım ask larım benımm
ben hamileligimden beri çok sık acıkıyorum sizin nasıl geçiyor cnm
İLLA O İLAÇ MI OLMASI gerekmiş cnm ben folifoce kullanıyorum kilo sorunu yok
şimdi iyisin sanırım canım çok geçmiş olsun progestanı günde kaç tane alıyosun
düşünmüyodunuz heralde bende yeni evli sayılırım 5 ay bitti
bende aynı şekildeyim resmen midemin kazındığını hissediyorum özellikle sabahları.
yok birçok folik asit var herhangi biri olabilir bunların sadece dozajları farklı olabiliyor bazılarını günde 1 kere almak yeterken bazılarında günde 2-3 ü bulabiliyor.
ben 1 kilo vermiş durumdayım kızlaröyle canım felanda bişey istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?