2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar sağlık ocağındaki doktorum bana folik plus verdi aldım kullanan varmı kilo aldırıyor diyolar iştah açıyormuş

kanamam 10 gün önceydi ben bebeği kaybettim diye gitmiştim ama baktı hala kese duruyordu hemen hastaneye yatırdılar sabaha kadar iğneler serumlar falan toparladım kendimi çok şükür

şimdi iyisin sanırım canım çok geçmiş olsun progestanı günde kaç tane alıyosun

İLLA O İLAÇ MI OLMASI gerekmiş cnm ben folifoce kullanıyorum kilo sorunu yok

canım ben bilmiyorum bende doktorun verdiğini aldım ama kilo aldırıyor diyorlar dikkat etmem lazım galiba günde 3 tane içiyorum tok karnına o zaman düzenli beslenmem lazım ilk 3 ayda kilo almak istemem

ben hamileligimden beri çok sık acıkıyorum sizin nasıl geçiyor cnm

bendede var canım ama kendimi frenliyorum sabah normal kahvaltımı yapıyorum süt içiyorum kızartma yemiyorum öğlen sebze çorbası veya kuru baklagil akşamda aynı yemekten sonra biraz meyve sonrada sütümü içip yatıyorum

canim benim onlar bebwgon hareketleri degil.bebegim gercekten oynadiginda anliycaksin bunu.16 haftada en erkwn hissedersin bebisini...
kızlar sağlık ocağındaki doktorum bana folik plus verdi aldım kullanan varmı kilo aldırıyor diyolar iştah açıyormuş

yok canim ya.ben 87 kg la hamile kaldim 80 kg dustum.doguma girerken 86 kg dim ki ben omega kullandim 2 tane vittamin birde kan ilaci gerisini sen duaun yani.kiloyuda kafaniza takmayin.kizim iki bucuk aylil ve ben eski kilomunsa altima dustum.

ben hamileligimden beri çok sık acıkıyorum sizin nasıl geçiyor cnm

İLLA O İLAÇ MI OLMASI gerekmiş cnm ben folifoce kullanıyorum kilo sorunu yok

bende aynı şekildeyim resmen midemin kazındığını hissediyorum özellikle sabahları.
yok birçok folik asit var herhangi biri olabilir bunların sadece dozajları farklı olabiliyor bazılarını günde 1 kere almak yeterken bazılarında günde 2-3 ü bulabiliyor.

günaydınnnnnnnn herkese HAYIRLI CUMALAAARRR......

suzaannnn bende aynı senin gibiyim vallaaa mutfağa girip herşeyi yapabiliyorum çok şüküüürrr... hatta eşim benden yarın için söz aldı ona gün ikramlıklarından hazırlıcam şimdiye kadar benden hiçbir yemek istemiş değil kocam ama dün bana dediki hani günlerde yapıyolar ya pasta çörek dedi öyle yapsana cumartesi günü dedi sen istersin de yapmammı dedim bide diyoki hani patatesli çıtırlı bişey oluyo ya ondan da yapsana dedi o neymiş dedim aradı taradı buldu nettenn yarın günüm var yanii kızlaaaarrrr sizde buyrun geliiiiiiiinnnnn....

ben 65 kiloyla hamiş kaldım şimdi 66,5 çıkıyo kilom ama son 10 günde kilomda hiç oynama yok şükürr... bide sanki göbişim hafiften çıktı gibi eşimde öyle diyo senin göbiş büyüyomu ne diyooo çokkk mutlu oluyoruuuuummmmmmmm

evet ben günde 1 tane olandan kullanıyorum ama ayrıca progeston verdi dr onu kullanıyorum

ben 1 kilo vermiş durumdayım kızlar öyle canım felanda bişey istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…