2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ben 1 kilo vermiş durumdayım kızlar öyle canım felanda bişey istemiyo

ben ilk aylarda kilo vermenin normal olduğunu biliyorum dr dedi zaten bana. gerçi ben bişiy yiyemememe rağmen tam 5 kilo aldım yaa bilmiyorum bu hızla gidersem yerimden kalkamam heralde :))

benim 2.hamileliğim 27 aylık oğlum kısmetse buda 2.ci olacak ben aralarındaki yaş farkı fazla olsun istemedim bu doğana kadar oğlum 3 yaşına girmiş olacak hayırlısıyla ilk hamileliğimde bulantım felan olmadı ama çok baş ağrım oldu bide burnum ara ara kanadı bugünde kanadı burnum ilk hamileliğimde 51 kilo ile hamiş kaldım 66 kilo ile doğum yaptım şimdi eski kilomdayım inşallah herşey yolunda gider kızlar

ben ilk aylarda kilo vermenin normal olduğunu biliyorum dr dedi zaten bana. gerçi ben bişiy yiyemememe rağmen tam 5 kilo aldım yaa bilmiyorum bu hızla gidersem yerimden kalkamam heralde :))

oyyyy canımm aman dikkat ett fazla kilo almamaya çalış doğumda zor oluyomuş fazla kilo alınca... yağlı şekerli şeyleri ve ekmeği yememeye çalış bence...

gözün aydın cnm :)

İnşallah canım İnşallaaahhh.. benimde burun kanamalarım oluyo ama avuç avuç değil burnumu silerken görüyorum.. bende okumuştum normal olduğunu o yüzden takmadım kafaya... senin kilon ne güzelmiş yaaaa... ben fazla kilolu göstermiyorum aslında ama kemiklerim iri olduğu için iri yapılı gibi duruyorum sankimm... fazla kilo almayıda istemiyorum... az biraz frenledim gibi kendimi yeme konusunda..sadece bebeğim için önemli olan gıdaları fazla yiyorum yemeği ve ekmeği fazla yememeye gayret ediyorum... inşallah çok aşırı kilo almadan hamileliğimiz bitiririzz... yaaaaaaaaaa ben bebeğimi istiyoruuuuuuuuummmmmm hamilelik süreci 1 ay olsaydı ne güzel olurduuuu dimiiiii

Herkese merhaba,umarım hepiniz iyisinizdir.
Biz pzrtesiyi bekleyemedik pıt pıtlar için,çarşamba gittim dr'a.
Duyduk çok şükür.Çok çok çok güzeldi...
Tarifi yok o an hissettiklerimin.Doğumda kendi sesini duyana kadar,
bugüne kadar duyduğum en güzel ses,gördüğüm en güzel,en etkileyici görüntüydü...
Ağlamaktan kendimi veremedim,tekrar dinledik:)
Allah isteyen,dileyen herkese yaşatsın inşallah.

Herkese hayırlı cumalar, ben de folic plus kullanıyorum, pazartesi doktor kontrolüm var , bakalım keseyi görebilecek miyiz?

biz iyiz kuzum şükür sende duydun çok sevindim.:)

ama ben zaten bişiy yiyemiyorumki neden böyle oldu bilmiyorum

demekki öyle oluyo bazılarındada sen yine de dikkat et derimm

ayyyy ne güzel yaaaa ben duyamadım yaa offfffff.... gittiğim doktorun ultrasonundan ses çıkmıyomuşşş amaaaaaaaaa pazartesi başka doktora gidicemmmm belki onun vardır sesli ultrasonuu hatta ben bi arayımda öğreneyiiimmmm

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım tebrikler diyelim ozaman:)) aynı şeyi bende dün yaşadım ve eşime bile itiraf ettim seninle evlenirken bile ben bu kadar mutlu olmamışım kusura bakma dedim yani:)) tarifsiz bir duyguymuş muhteşem ötesi bişiy. rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşalllah

dün yoktum sayfaları okumak bayağı uzun sürdü
aramıza yeni katılanlar olmuş hoşda olmuş yani pıt pıt duyanlarda varmış şükürler olsun Allahıma darısı duymayanlara inşallah:)

son 2 gündür fena halde mide bulantısı yaşıyorum ,üstüne üstelik sabahlara kadar uykusuz ve diş ağrısı ile mücade etmek beni artık nerdeyse bıktırdı

benim kadar göbişi çıkan varmı acaba herkes senin iç karnın çok küçük ve hemen gebeliğin belli oldu diyor.yarın resim ekliycem göbişimin:)
yarın kontrolümüz var umarım herşey yolundadır son 2 gündür acayip kasık ağrım var.

bende salı günü gitcem doktora biz keseyi görcez sanırım kalp atışı kaç haftalıkken duyuluyor

ne kadar güzel çok sevindim darısı başımıza

Çok şükür canım,nasıl panik nasıl evhamlı gittim sorma.
Duydum da ancak rahatladım.
Şimdi pzrtesi testler için gidicez.
toxoplazma,rubella,tiroid vs diğer testler falan.
Yaptıran var mı aramızda?

bende pazartesi yaptırmıştım testlerimi canım.idrar ve kan testleri.hafif idrar yolu enfeksiyonum vardı bol su ile atarsın dedi.birde troid hastasıyım ben ama çok şükürkü iyi çıktı artış yokdu.

canım benimde öyleydi karnım hemen çıktı 6 aylıkken ikizmi diye soruyorlardı o derece yani tabi birde karında yırtılmalar başlayınca daha çok büyüyor göbüşünüz yırtıklar için ben kakao yağı kullandım iyi geldi ama iç karnı dar olnlar dışta yırtılma çok oluyor

İnşallah pzrtesi gittiğinde duyarsın,evet görmek muhteşem ama duyunca başka bi boyuta geçtim sanki:)
Hayatımın en özel anıydı,şimdilik tabi doğuma kadar:)

İnanmıycaksın ama dün gece eşime bende aynı şeyi söyledim:)))
''ne evlilik teklifinde,ne evlenirken ne de herhangi bir özel günümüzde hiç bu kadar mutlu olmamıştım''dedim.
Kırıldı bana,sonra ''ama ikimize ait o,çok beklediğimiz,en kıymetlimiz normal değil mi hissettiğim''dedim güldü :)
Gerçekten öyle ama,doğum anına kadar bence en özel an mucizelerimizin kalplerinin sesini duyup,o pırlanta gibi parlayıp sönen
görüntülerini görmemiz...Allahım isteyen,dileyen ve hakeden herkese yaşatsın.Kimseyi aratmasın,ağlatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…