ben 1 kilo vermiş durumdayım kızlaröyle canım felanda bişey istemiyo
ben ilk aylarda kilo vermenin normal olduğunu biliyorum dr dedi zaten bana. gerçi ben bişiy yiyemememe rağmen tam 5 kilo aldım yaa bilmiyorum bu hızla gidersem yerimden kalkamam heralde :))
kızlar dün gittim dr ve sonunda kalp atışlarını duyduk hatta gördümmm çok güzel bir duyguymuş rabbim inşallah herkese nasip eder. progestan dozumu bile azalttı testler çok güzel çıktı çook mutluyum dünden beri ağzım kulaklarımda. bebeğimi kaybettim diye çok korkmuştum ama çok şükür şuan herşey normale döndü:)))
benim 2.hamileliğim 27 aylık oğlum kısmetse buda 2.ci olacak ben aralarındaki yaş farkı fazla olsun istemedim bu doğana kadar oğlum 3 yaşına girmiş olacak hayırlısıyla ilk hamileliğimde bulantım felan olmadı ama çok baş ağrım oldu bide burnum ara ara kanadı bugünde kanadı burnum ilk hamileliğimde 51 kilo ile hamiş kaldım 66 kilo ile doğum yaptım şimdi eski kilomdayım inşallah herşey yolunda gider kızlar
oyyyy canımm aman dikkat ett fazla kilo almamaya çalış doğumda zor oluyomuş fazla kilo alınca... yağlı şekerli şeyleri ve ekmeği yememeye çalış bence...
gözün aydın cnm :)
Herkese merhaba,umarım hepiniz iyisinizdir.
Biz pzrtesiyi bekleyemedik pıt pıtlar için,çarşamba gittim dr'a.
Duyduk çok şükür.Çok çok çok güzeldi...
Tarifi yok o an hissettiklerimin.Doğumda kendi sesini duyana kadar,
bugüne kadar duyduğum en güzel ses,gördüğüm en güzel,en etkileyici görüntüydü...
Ağlamaktan kendimi veremedim,tekrar dinledik:)
Allah isteyen,dileyen herkese yaşatsın inşallah.
ama ben zaten bişiy yiyemiyorumki neden böyle oldu bilmiyorum
bugüne kadar duyduğum en güzel ses,gördüğüm en güzel,en etkileyici görüntüydü...
biz iyiz kuzum şükür sende duydun çok sevindim.:)
bende salı günü gitcem doktora biz keseyi görcez sanırım kalp atışı kaç haftalıkken duyuluyor
Çok şükür canım,nasıl panik nasıl evhamlı gittim sorma.
Duydum da ancak rahatladım.
Şimdi pzrtesi testler için gidicez.
toxoplazma,rubella,tiroid vs diğer testler falan.
Yaptıran var mı aramızda?
dün yoktum sayfaları okumak bayağı uzun sürdü
aramıza yeni katılanlar olmuş hoşda olmuş yanipıt pıt duyanlarda varmış şükürler olsun Allahıma darısı duymayanlara inşallah:)
son 2 gündür fena halde mide bulantısı yaşıyorum ,üstüne üstelik sabahlara kadar uykusuz ve diş ağrısı ile mücade etmek beni artık nerdeyse bıktırdı
benim kadar göbişi çıkan varmı acabaherkes senin iç karnın çok küçük ve hemen gebeliğin belli oldu diyor.yarın resim ekliycem göbişimin:)
yarın kontrolümüz var umarım herşey yolundadır son 2 gündür acayip kasık ağrım var.
demekki öyle oluyo bazılarındada sen yine de dikkat et derimm
ayyyy ne güzel yaaaa ben duyamadım yaa offfffff.... gittiğim doktorun ultrasonundan ses çıkmıyomuşşşamaaaaaaaaa pazartesi başka doktora gidicemmmm belki onun vardır sesli ultrasonuu hatta ben bi arayımda öğreneyiiimmmm
hayırlı olsun canım tebrikler diyelim ozaman:)) aynı şeyi bende dün yaşadım ve eşime bile itiraf ettim seninle evlenirken bile ben bu kadar mutlu olmamışım kusura bakma dedim yani:)) tarifsiz bir duyguymuş muhteşem ötesi bişiy. rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?