canım benimde öyleydi karnım hemen çıktı 6 aylıkken ikizmi diye soruyorlardı o derece yani tabi birde karında yırtılmalar başlayınca daha çok büyüyor göbüşünüz yırtıklar için ben kakao yağı kullandım iyi geldi ama iç karnı dar olnlar dışta yırtılma çok oluyor
Biz çarşamba günü duyduk,sata göre çarşamba tam 7 haftalıktık.bende salı günü gitcem doktora biz keseyi görcez sanırım kalp atışı kaç haftalıkken duyuluyor
Sağol arkadaşım,inşallah en kısa sürede duyarsınız sizde.ne kadar güzel çok sevindimdarısı başımıza
bende pazartesi yaptırmıştım testlerimi canım.idrar ve kan testleri.hafif idrar yolu enfeksiyonum vardı bol su ile atarsın dedi.birde troid hastasıyım ben ama çok şükürkü iyi çıktı artış yokdu.
canım nasıl oldun geçen moralin bozuktu ??
benimde 5 ay bitti cnm aynıyız desene:)
banada muhtemelen öyle diyecekler.hiç bir kıyafetime sığmıyorum haftasonu hamilelik pantolunu alıcam
evet benim bayağı çatladı birde bacaklarımda ince damarlar oluştu.
bende bebe yağı,badem yağı ve atkılı fırça ile masaj yapıyorum umarım fazla çatlama yaşamam
banada muhtemelen öyle diyecekler.hiç bir kıyafetime sığmıyorum haftasonu hamilelik pantolunu alıcam
evet benim bayağı çatladı birde bacaklarımda ince damarlar oluştu.
bende bebe yağı,badem yağı ve atkılı fırça ile masaj yapıyorum umarım fazla çatlama yaşamam
sen 8. haftadasın belki ondandır canım
bn de çok uykusuz ve yorgunum şu anda
benm de riskli gebelik ama kadın doğumcuya gitmedim henüz.
kanamam 10 gün önceydi ben bebeği kaybettim diye gitmiştim ama baktı hala kese duruyordu hemen hastaneye yatırdılar sabaha kadar iğneler serumlar falan toparladım kendimi çok şükür
kızlar sağlık ocağındaki doktorum bana folik plus verdi aldım kullanan varmı kilo aldırıyor diyolar iştah açıyormuş
ben hamileligimden beri çok sık acıkıyorum sizin nasıl geçiyor cnm
bazıların canı hiçbişey istemez ama sen yiyebildiğin kadar güzel beslen hiç yemezsende bebiş beslenemez cnm
ya ben kimseye söylemiycem gülerler diye dedim ama,
benden bi tane daha görünce çekincem gitti:)
Dün bende çok heveslenip aldım,hamile pantolonu,hamile eşortmanı ve yaza giymek için göbüşünde hamile kız resmiolan badi aldım:)
Çok erken biliyorum ama çok özendim napayım.
aynıyız valla ne güzel :99 9 haziranda evlendim ben
ya ben kimseye söylemiycem gülerler diye dedim ama,
benden bi tane daha görünce çekincem gitti:)
Dün bende çok heveslenip aldım,hamile pantolonu,hamile eşortmanı ve yaza giymek için göbüşünde hamile kız resmiolan badi aldım:)
Çok erken biliyorum ama çok özendim napayım.
benimde göbeğim kaşınıyo ara ara ama kaşımamaya çalışıyorum kötü olur diye benimde yeni pantolana ihtiyacım var bira sıkmaya başladı
Bebeğin 3.-4. aya kadar sizin yediklerinize ihtiyacı yokki,kandan besleniyor zaten. 4. aydan sonra özellikle dikkat etmek gerekiyor
iyi yapmışsın kuzum bende alıcam valla yarın doktorda rahat bişiler giy dedi belini sıkmasın sakın benim pantolonlar sıkıyor bide gaz ve göbiş birleşince sen düşün gerisini
benimde kaşınıyor avuç içimle yavaş yavaş ovuşturuyorum masaj yapıyormuş gibi iyi geliyor zaten çatlaklarım vardı hamilelik çatlaklarıda artı bonus olucak bana
Arkadaşlar bu bulantılar beni mahfetti artık.sadece sabah değil günboyu sürüyo aşağı yukarı 15 gündür.bir lokma sokamıyorum ağzıma kraker falan da fayda etmedi.tansiyonum sürekli düşüyo.serumla falan idare ediyorum.1 haftada 6 kilo verdim.benim gibi olanınız var mı bulantı için bişeyler deniyo musunuz?
Arkadaşlar bu bulantılar beni mahfetti artık.sadece sabah değil günboyu sürüyo aşağı yukarı 15 gündür.bir lokma sokamıyorum ağzıma kraker falan da fayda etmedi.tansiyonum sürekli düşüyo.serumla falan idare ediyorum.1 haftada 6 kilo verdim.benim gibi olanınız var mı bulantı için bişeyler deniyo musunuz?
kızlar dün gittim dr ve sonunda kalp atışlarını duyduk hatta gördümmm çok güzel bir duyguymuş rabbim inşallah herkese nasip eder. progestan dozumu bile azalttı testler çok güzel çıktı çook mutluyum dünden beri ağzım kulaklarımda. bebeğimi kaybettim diye çok korkmuştum ama çok şükür şuan herşey normale döndü:)))
Evet Eski Şadiye Hatun. Aynı doktora gidiyoruz sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?