2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yok cnm valla bende oluyor göğüslerimde çok kaşınıyor bebeyağı kullanıyorum umarım azda olsa faydası olur

oyy sınırm cok bozuk bnm ya gttıgım her doktor önce bulantı var mı dye soruyor olmadıgını söyleyınce hımm olucak ozamn kusmalar yok bayılmalar aaaaaaa iiçim şişti ama bu ne ya sınırden mıdem bulantı

slm nesli sanırım sen de ben gibi önce kese içinde bebğini göremeyenlerdendin, hadi gözün aydın, ben hala doktora gitmedim, randevum ptsd inşallah ben de siz gibi hayırlı haberler alırım

mrb canım evet seninle aynı şeyleri yaşadık dün ben çok şükür rahatladım darısı sana inşallah. pazartesi haber ver tamammı hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Çok şükür canım,nasıl panik nasıl evhamlı gittim sorma.
Duydum da ancak rahatladım.
Şimdi pzrtesi testler için gidicez.
toxoplazma,rubella,tiroid vs diğer testler falan.
Yaptıran var mı aramızda?

ben yaptırdım canım bu testleri hiçbir sorun çıkmadı Allah'ıma şükürler olsun...Umarım senin de sonuçların iyi çıkar

aynıyım desem ayıp mı etmiş olurum sanki böle yazınca insanları sıkıyomuşum gibi geliyo sorduğun için çok teşekkür ederim sorman bile ne kadar anlamlı
rica ederim canım ne demek.ayrıca burada olmamızın nedeni paylaşımlarda bulunmak değilmi sıkmak ne demek ..

bende yemeğimi yedim geldim mide bulantım yok ama çabuk doyuyorum kokularda gerçekten rahatsız ediyor

Gününüz aydın,Cumanız mübarek olsun kızlar ve lokumları
Aramıza yeni katılan arkadaşlara koskocaman HOŞGELDİN diyorum
ve ALLAH'ım tamamını erdirsin diyorum
Pıt pıtları duyan arkadaşlarıma da gözün aydın diyorum,darısı bizim
başımıza

ne bileyim öle bi hisse kapılıyosun ben çok içime atıyorum herşeyi konuşacak kisede olmayınca aynı sorunları yazmak haksıklık gibi geliyo ama sorduğun için ne kadar mutlu oldum anlatamam bende anca yicem öğle yemeğini kokular cidden rahatsız ediyo benimde bulantım yok ama kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum o var bende kokulardan yameği yapıyorum bitiyo yemeye gelince yiyemiyorum ama

Çok şükür canım,nasıl panik nasıl evhamlı gittim sorma.
Duydum da ancak rahatladım.
Şimdi pzrtesi testler için gidicez.
toxoplazma,rubella,tiroid vs diğer testler falan.
Yaptıran var mı aramızda?

maşallah canım.
ben yaptırdım o tahlilleri hepsi güzel çıktı çok şükür.

selamlar anneler ve güzel bebekleri ben bugün kendimi halsiz hissediyorum...kolumu kıpırdatacak halim yok..işyerindeyim yemek söledim onu bile yemek istemedi canım midem bulanmıyor ama kokuya hassasiyet bende de başladı...

kızlar sağlık ocağındaki doktorum bana folik plus verdi aldım kullanan varmı kilo aldırıyor diyolar iştah açıyormuş

Ben de kullanıyorum canım Folic Plus iştahım da öyle canımın birşey istemesi de yok ama Çok sık acıkmaya başladım zorunlu olarak yiyorum birşeyler.

Ben de öyle çok midem kazınıyor canım, Bana ilk doktor günde 1 kez al demişti şimdiki ise 2 ya da 3 kez al dedi ben de 2 kez alıyorum fazla almak isteniyorum nedense.

Evet canım aynı doktora gidiyoruz :))) benim 3 aralıkta randevum sabırsızlıkla,aşkla bekliyorum

Benimki de Bu salı ayın 27'sinde normalde bugün gidecektim ama erteledim Çünkü tahlil sonuçlarım pazartesiye çıkacak inşallah :)

ne bileyim ve başımda cok ağrıyo arkadaşlar normal diyo ama bilmiyorum artık

normal canım sıkma canını

tarih olarak en yakın sensin galiba bana dra ne zaman gideceksin canım sen

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
ikinizde 5. haftadasınız sat kaç benm 22 ekim

kızlar sağlık ocağındaki doktorum bana folik plus verdi aldım kullanan varmı kilo aldırıyor diyolar iştah açıyormuş
iştah açıyor folik asitler ama öğlye doğru içiyorum ben yarısını da akşam ymeğinden önce

canım ben bilmiyorum bende doktorun verdiğini aldım ama kilo aldırıyor diyorlar dikkat etmem lazım galiba günde 3 tane içiyorum tok karnına o zaman düzenli beslenmem lazım ilk 3 ayda kilo almak istemem
ilk 3 ayda kilo almazsınız zaten kolay kolay canım korkma

evet 15. haftada hissetmiştim ben ilk bebeğimde, ama ben emziremedim hastanede kaldı, sütüm olsun diye doğumdan sonra hamilelikte almadığım kadar kilo aldım malesef, emzirmenin çok faydası var, 46 günlükken kaybettim oğlumu kilolar bana kaldı

aminnn hepimiz için

ne bileyim ve başımda cok ağrıyo arkadaşlar normal diyo ama bilmiyorum artık

normal canım sıkma canını

tarih olarak en yakın sensin galiba bana dra ne zaman gideceksin canım sen

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
ikinizde 5. haftadasınız sat kaç benm 22 ekim

iştah açıyor folik asitler ama öğlye doğru içiyorum ben yarısını da akşam ymeğinden önce

canım ben bilmiyorum bende doktorun verdiğini aldım ama kilo aldırıyor diyorlar dikkat etmem lazım galiba günde 3 tane içiyorum tok karnına o zaman düzenli beslenmem lazım ilk 3 ayda kilo almak istemem
ilk 3 ayda kilo almazsınız zaten kolay kolay canım korkma

evet 15. haftada hissetmiştim ben ilk bebeğimde, ama ben emziremedim hastanede kaldı, sütüm olsun diye doğumdan sonra hamilelikte almadığım kadar kilo aldım malesef, emzirmenin çok faydası var, 46 günlükken kaybettim oğlumu kilolar bana kaldı

aminnn hepimiz için

selam anneler,yemekten henüz geldim ben de.

çatlak için kullandığınız,kullanacağınız kremlerden bahsetmişsiniz.ben çatlak için -geçmişte de çatlaklarım olduğu için- usda organik sertifikalı erbaviva çatlak önleyici krem kullanıyorum.yağıyla birlikte kullanımını öneriyorlar genellikle.birçok ünlü de kullanmış bu ürünü.organik sertifikalı olması çok önemli çünkü bebeğe zarar vermiyor,artık hepimiz biliyoruz ki cildimize sürdüğümüz herşey kana karışıp bebeğe de iletilmekte.şampuan,makyaj malzemeleri,diş fırçası,oje,ruj,roll-on...v.s gibi ürünlerin zararlı ya da yararlı içerikleri bebeğe de iletilmekte.bebeğe zarar vermesin diye sadece parabensiz ürün kullanmak değil çözüm.organik sertifiksı olan ürün kullanmak,internetten araştırabilirsiniz,her organik denilene kanmayın belgesini de sorun muhakkak.

ben organik ürünler konusunda oldukça hassasım.hamile kalmadan 1 seneden daha fazla zamandır kişisel bakımdan cilt bakımına,ev temizliğine kadar kullandığım bütün ürünleri organik sertifikalı seçtim ve hala da devam ediyorum.Allah ım imkan verdiği sürece de devam edeceğim.

kremi bu siteden alıyorum.

USDA Sertifikalı Organik Anne Bakımı - magaza.saru.com.tr

çok sağol canım ne güzel bulantıların yokmuş inşaallah da olmaz hiç.sıkıntı çekmeden bebeğini alırsın kucağına inş.

bende salı günü gitcem doktora biz keseyi görcez sanırım kalp atışı kaç haftalıkken duyuluyor

Meraba canım öncelikle bebişin hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 7.haftada duyuluyor canım bende çarşamba gittim tam 7 hafta 3 günlükmüş bebişim kalp atışınıda duyduk harika bir duygu insanın tüyleri diken diken oluyor....

çok doğru bende bebek için ekstra şeyler yememeyi kasetdim zaten,bende bol su içiyorum ve dışardan sağlıklsız abur cubur şeyler yemeği ve sigarayı bıraktım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…