bu kadar olur benimde 9 haziran
ya bende ''ben mi kuruntu yapıyorum,psikolojik mi''diyordum.
Aynen benim de göbeğim hart hurt kaşınıyor :s
vaselinin kakao yağlı ve e vitaminli kreminden aldım.
Ama baktım içinde paraben varmış5 tane almıştım bi de devamlı kullanıcam nasılsa diye.
benimde kaşınıyor avuç içimle yavaş yavaş ovuşturuyorum masaj yapıyormuş gibi iyi geliyor zaten çatlaklarım vardı hamilelik çatlaklarıda artı bonus olucak bana[/QUOT
bende masaj yapar gibi kaşınıyorum annem kaşıma falan diyo badem yağı alıp yağlancaz artık işe yarar sa
slm nesli sanırım sen de ben gibi önce kese içinde bebğini göremeyenlerdendin, hadi gözün aydın, ben hala doktora gitmedim, randevum ptsd inşallah ben de siz gibi hayırlı haberler alırım
Çok şükür canım,nasıl panik nasıl evhamlı gittim sorma.
Duydum da ancak rahatladım.
Şimdi pzrtesi testler için gidicez.
toxoplazma,rubella,tiroid vs diğer testler falan.
Yaptıran var mı aramızda?
rica ederim canım ne demek.ayrıca burada olmamızın nedeni paylaşımlarda bulunmak değilmi sıkmak ne demek ..aynıyım desem ayıp mı etmiş olurum sanki böle yazınca insanları sıkıyomuşum gibi geliyo sorduğun için çok teşekkür ederim sorman bile ne kadar anlamlı
rica ederim canım ne demek.ayrıca burada olmamızın nedeni paylaşımlarda bulunmak değilmi sıkmak ne demek ..
bende yemeğimi yedim geldim mide bulantım yok ama çabuk doyuyorum kokularda gerçekten rahatsız ediyor
Çok şükür canım,nasıl panik nasıl evhamlı gittim sorma.
Duydum da ancak rahatladım.
Şimdi pzrtesi testler için gidicez.
toxoplazma,rubella,tiroid vs diğer testler falan.
Yaptıran var mı aramızda?
ben yaptırdım
canım bu testleri hiçbir sorun çıkmadı Allah'ıma şükürler olsun...Umarım senin de sonuçların iyi çıkar[/
ben yaptırdım ama sonucunu göstermedim henüz dr ye
kızlar sağlık ocağındaki doktorum bana folik plus verdi aldım kullanan varmı kilo aldırıyor diyolar iştah açıyormuş
bende aynı şekildeyim resmen midemin kazındığını hissediyorum özellikle sabahları.
yok birçok folik asit var herhangi biri olabilir bunların sadece dozajları farklı olabiliyor bazılarını günde 1 kere almak yeterken bazılarında günde 2-3 ü bulabiliyor.
Evet canım aynı doktora gidiyoruz :))) benim 3 aralıkta randevum sabırsızlıkla,aşkla bekliyorum
ne bileyim ve başımda cok ağrıyo arkadaşlar normal diyo ama bilmiyorum artık
tarih olarak en yakın sensin galiba bana dra ne zaman gideceksin canım sen
ikinizde 5. haftadasınız sat kaç benm 22 ekimgünaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
iştah açıyor folik asitler ama öğlye doğru içiyorum ben yarısını da akşam ymeğinden öncekızlar sağlık ocağındaki doktorum bana folik plus verdi aldım kullanan varmı kilo aldırıyor diyolar iştah açıyormuş
ilk 3 ayda kilo almazsınız zaten kolay kolay canım korkmacanım ben bilmiyorum bende doktorun verdiğini aldım ama kilo aldırıyor diyorlar dikkat etmem lazım galiba günde 3 tane içiyorum tok karnına o zaman düzenli beslenmem lazım ilk 3 ayda kilo almak istemem
evet 15. haftada hissetmiştim ben ilk bebeğimde, ama ben emziremedim hastanede kaldı, sütüm olsun diye doğumdan sonra hamilelikte almadığım kadar kilo aldım malesef, emzirmenin çok faydası var, 46 günlükken kaybettim oğlumu kilolar bana kaldıcanim benim onlar bebwgon hareketleri degil.bebegim gercekten oynadiginda anliycaksin bunu.16 haftada en erkwn hissedersin bebisini...
yok canim ya.ben 87 kg la hamile kaldim 80 kg dustum.doguma girerken 86 kg dim ki ben omega kullandim 2 tane vittamin birde kan ilaci gerisini sen duaun yani.kiloyuda kafaniza takmayin.kizim iki bucuk aylil ve ben eski kilomunsa altima dustum.
aminnn hepimiz içinGününüz aydın,Cumanız mübarek olsun kızlar ve lokumları
Aramıza yeni katılan arkadaşlara koskocaman HOŞGELDİN diyorum
ve ALLAH'ım tamamını erdirsin diyorum
Pıt pıtları duyan arkadaşlarıma da gözün aydın diyorum,darısı bizim
başımıza
ne bileyim ve başımda cok ağrıyo arkadaşlar normal diyo ama bilmiyorum artık
tarih olarak en yakın sensin galiba bana dra ne zaman gideceksin canım sen
ikinizde 5. haftadasınız sat kaç benm 22 ekimgünaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
iştah açıyor folik asitler ama öğlye doğru içiyorum ben yarısını da akşam ymeğinden öncekızlar sağlık ocağındaki doktorum bana folik plus verdi aldım kullanan varmı kilo aldırıyor diyolar iştah açıyormuş
ilk 3 ayda kilo almazsınız zaten kolay kolay canım korkmacanım ben bilmiyorum bende doktorun verdiğini aldım ama kilo aldırıyor diyorlar dikkat etmem lazım galiba günde 3 tane içiyorum tok karnına o zaman düzenli beslenmem lazım ilk 3 ayda kilo almak istemem
evet 15. haftada hissetmiştim ben ilk bebeğimde, ama ben emziremedim hastanede kaldı, sütüm olsun diye doğumdan sonra hamilelikte almadığım kadar kilo aldım malesef, emzirmenin çok faydası var, 46 günlükken kaybettim oğlumu kilolar bana kaldıcanim benim onlar bebwgon hareketleri degil.bebegim gercekten oynadiginda anliycaksin bunu.16 haftada en erkwn hissedersin bebisini...
yok canim ya.ben 87 kg la hamile kaldim 80 kg dustum.doguma girerken 86 kg dim ki ben omega kullandim 2 tane vittamin birde kan ilaci gerisini sen duaun yani.kiloyuda kafaniza takmayin.kizim iki bucuk aylil ve ben eski kilomunsa altima dustum.
aminnn hepimiz içinGününüz aydın,Cumanız mübarek olsun kızlar ve lokumları
Aramıza yeni katılan arkadaşlara koskocaman HOŞGELDİN diyorum
ve ALLAH'ım tamamını erdirsin diyorum
Pıt pıtları duyan arkadaşlarıma da gözün aydın diyorum,darısı bizim
başımıza
aayyyyy canım benim kıyamam sana ben de çok yemekten 2 kg vermiştim geçen tartıldığımda şaşırdım kaldım....Mide bulantı sorunu çekmiyorum sadce çok fazla koku alıyorum ama rahatsız etmiyor..Çok fazla mide bulantısı çeken arkadaşlarım sürekli ayva yiyip,doğal maden suyu içiyorlardı.Bir de salatalık ile lor peyniri ya da kaşar peyniri tüketiyorlar...Bunları çok tüketiyorum ben henüz mide sorunum olmadı Allah'ıma şükürler olsunAllah'ım sana da yardım etsin çok geçmiş olsun canım benimmm
bende salı günü gitcem doktora biz keseyi görcez sanırım kalp atışı kaç haftalıkken duyuluyor
Ama herşey birbiriyle ilintili,yediklerimiz ya da yemediklerimiz değerlerimizi etkiliyor.
Buna kan değerlerimiz de dahil,evet bebek ilk 3 ay kanda ki oksijenden faydalanıyor.
Bunu sağlayan da bol su tüketimi.Ama beslenme şeklimiz ve tükettiğimiz gıdalar önemli olmasa,
dr'um ilk üç ay için 4 sayfalık bi liste vermezdi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?