2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
24 EKİM benm sat.
yavrun için çok üzüldüm allah sabır versin cennette uçmuş meleğin .senin şefaatçin olacak o.
Rabbim bu evladına sağlıklı uzun ömür versin

2 gün var aramızda ama tabii belli olmaz kimin önce hamile kaldığı
Allah razı olsun canım, cennet kuşu oldu, inşallah.
rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı, hayırlısıyla sağlıkla büyütmemizi nasip etsin

Son düzenleme:
merhaba kızlar...
çok şükür akıntım normale döndü.
demekki benim bünyem böyle. üstüne görücem birkaç ay oğlumda oldugu gibi.
Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum

sizler nasılsınız?
bebişler nasıl?

çok öpüyorum siziii

eheeee bende aldım kiiii... bi tane uzun kollu sweetshirt göbişinde şapkalı cici bi bebiş varr bide tunik aldım.. bebişimede ciciler aldııımmmm bikaç haftaya kadar bende pantolon alırım büyük ihtimal göbiş hafiften çıkmaya başlayınca pantolonlar rahatsız etmeye başladı...

Son düzenleme:

hadi gözünaydın cnm... stres yapma bak.. bu bebiş Allah'ın izniyle seninle kalacak... bizler iyiyiiizzz ben bugün biraz gazman gibiyimm onun dışında herşey harikaa gidiyo çok şükürrrr

gözünaydın canım çok sevindim sen yinede dikkat et kendine

Çok şükür canım,nasıl panik nasıl evhamlı gittim sorma.
Duydum da ancak rahatladım.
Şimdi pzrtesi testler için gidicez.
toxoplazma,rubella,tiroid vs diğer testler falan.
Yaptıran var mı aramızda?

ben bugün verdim kan tüm testler için. yarın alcaz sonucu iyi çıkar inşallah

selam kızlar.akşam karnıma öyle bir sancı girdi ki anlatamam.bacaklarımı çektim kendime çöktüm yere resmen kıvrandım sancıdan.bebeğime bişey oluyor diye ağlaya ağlaya bir hal oldum.eşim de çok üzüldü ama Allahtan sakin biri.gaz sancısıdır belki de dedi.kombiyi yükseltti,elektrikli battaniyeyle yatağı ısıttı.ayağıma çorap,üstüme hırka giydim.sonra sıcacık elini karnıma koydu dualar ederek masaj yaptı.çok geçmeden ağrı azalmaya başladı.çok şükür gerçekten gazmış nedeni :) çook daha dikkat ediyorum artık.Allah hiçbirimize o korktuğumuzu yaşatmasın

Kızlar nasılsınız ben çöktüm moral olarak memleketten kayınbabamlar gelecekmiş nasıl idare edeceksem yaa mutfağa zor giriyorum zaten

geçmiş olsun canım ayaklarımızı üşütmememiz lazım işte, hem gaz olmasın diye hem de idrar yolları iltihabı da düşüklere neden olabiliyor. çok dikkat edelim

canım yanlız olmadığıma sevindim bu konularda:))))

Kızlar nasılsınız ben çöktüm moral olarak memleketten kayınbabamlar gelecekmiş nasıl idare edeceksem yaa mutfağa zor giriyorum zaten

belki kayınvalden yardımcı olur sana cnmm.
benimde akşam görümcemler geldi Allah bir şekilde sabrını gösterdi günlerdir mutfağa giremiyordum annemde kalıyordum mecbur evime geçtim zorlanmadan bişiler yaptım.

Yok canım ya nerdee bide kayınbabam yaşlı bel fıtığı var normalde yatak yapılı sürekli yatar vaziyette yemeği falan önüne gider zordur biraz herşeyi falanda yemez

bel fıtığı olan yaşlı adamı niye sana getiriyorlar ki Allahım yaa Eşinin ailesidir tabi hizmetini,hürmetini gösterirsin ama çok da yorma kendini.dikkat et e mi güzellik

Merhaba kızlar, size bir şey soracağım.

Benim rüyalarım ya rahatsız edici ya da korkulu oluyor.Dua okuyarak uyuyorum ama yine de görüyorum. Sizin de böyle bir sıkıntınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…