normal canım sıkma canını
ikinizde 5. haftadasınız sat kaç benm 22 ekim
24 EKİM benm sat.
yavrun için çok üzüldüm allah sabır versin cennette uçmuş meleğin .senin şefaatçin olacak o.
Rabbim bu evladına sağlıklı uzun ömür versin
ya ben kimseye söylemiycem gülerler diye dedim ama,
benden bi tane daha görünce çekincem gitti:)
Dün bende çok heveslenip aldım,hamile pantolonu,hamile eşortmanı ve yaza giymek için göbüşünde hamile kız resmiolan badi aldım:)
Çok erken biliyorum ama çok özendim napayım.
merhaba kızlar...
çok şükür akıntım normale döndü.
demekki benim bünyem böyle. üstüne görücem birkaç ay oğlumda oldugu gibi.
Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum
sizler nasılsınız?
bebişler nasıl?
çok öpüyorum siziii
merhaba kızlar...
çok şükür akıntım normale döndü.
demekki benim bünyem böyle. üstüne görücem birkaç ay oğlumda oldugu gibi.
Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum
sizler nasılsınız?
bebişler nasıl?
çok öpüyorum siziii
Çok şükür canım,nasıl panik nasıl evhamlı gittim sorma.
Duydum da ancak rahatladım.
Şimdi pzrtesi testler için gidicez.
toxoplazma,rubella,tiroid vs diğer testler falan.
Yaptıran var mı aramızda?
gunaydiiiiiiiiiiiiiinnnn hayirli cumalarrsabah sabah canim kisir istiyorrr
ayyyyyyyyy bende yapcammmmmmmm
tesadüfe bak ne kadar güzel aynı gün evlenmişiz aynı ay hamile kalmışız bakarsın aynı gün doğruruz sağlıkla tabi işallah
Kızlar nasılsınız ben çöktüm moral olarak memleketten kayınbabamlar gelecekmiş nasıl idare edeceksem yaa mutfağa zor giriyorum zaten
selam kızlar.akşam karnıma öyle bir sancı girdi ki anlatamam.bacaklarımı çektim kendime çöktüm yere resmen kıvrandım sancıdan.bebeğime bişey oluyor diye ağlaya ağlaya bir hal oldum.eşim de çok üzüldü ama Allahtan sakin biri.gaz sancısıdır belki de dedi.kombiyi yükseltti,elektrikli battaniyeyle yatağı ısıttı.ayağıma çorap,üstüme hırka giydim.sonra sıcacık elini karnıma koydu dualar ederek masaj yaptı.çok geçmeden ağrı azalmaya başladı.çok şükür gerçekten gazmış nedeni :) çook daha dikkat ediyorum artık.Allah hiçbirimize o korktuğumuzu yaşatmasın
eheeee bende aldım kiiii...bi tane uzun kollu sweetshirt göbişinde şapkalı cici bi bebiş varr bide tunik aldım.. bebişimede ciciler aldııımmmm bikaç haftaya kadar bende pantolon alırım büyük ihtimal göbiş hafiften çıkmaya başlayınca pantolonlar rahatsız etmeye başladı...
daha iyi değil mi.kayınvaliden yapmaz mı yemekleri.sen hamişsin
afiyet olsun biraz da bize gönderirseniz seviniriz:9
Kızlar nasılsınız ben çöktüm moral olarak memleketten kayınbabamlar gelecekmiş nasıl idare edeceksem yaa mutfağa zor giriyorum zaten
Yok canım ya nerdee bide kayınbabam yaşlı bel fıtığı var normalde yatak yapılı sürekli yatar vaziyette yemeği falan önüne gider zordur biraz herşeyi falanda yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?