2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bel fıtığı olan yaşlı adamı niye sana getiriyorlar ki Allahım yaa Eşinin ailesidir tabi hizmetini,hürmetini gösterirsin ama çok da yorma kendini.dikkat et e mi güzellik

Bende onu anlamıyorum ya gelince ne yapacak mecbur yatmaktan başka gezim dolaşım falan derde hadi diyecem

biraz önce hamile pantalonu taytı bide tunik aldım ilk giydiğimde kendimi garip hissettim alışkın değiliz ya değişik geldi ama rahatlıcam kotun düğmesini açarak oturmayı bırakcam artık çok güzel şeyler var ama göbek çıknca giyilecek şeyler allah onlarıda göstersin artık

Merhaba kızlar, size bir şey soracağım.

Benim rüyalarım ya rahatsız edici ya da korkulu oluyor.Dua okuyarak uyuyorum ama yine de görüyorum. Sizin de böyle bir sıkıntınız var mı?

bir iki gündür benimde öyle korkutucu değilde rahatsız edici garip rüyalar

çarşamba akşamı yaşadım bende o gaz sancısını feciydi.

beni de özendiriyorsunuz ama ama ben oturayım oturduğum yerde sizle 1 ay varr nerdeyse aramda

pantolonlar sıkmaya başladı bebekten değilde göbekten henüz şiişlik var bendede :)) düşük bel zaten artık hepsi rahatsız ediyor.. bugün işyerinde arkadaşlar kilo aldın sen hamilemisin dediler valla ama daha söylemedim çevirdim :)) aslında aynı kilodayım ama vücut çok çabuk değişiyo şişiyo sankii

aynen öle şişkinlik göbek nasıl büyüdü anlamadım hep dar paça sıkı giydiğimizden diğme açmak zorunda kalıyodum bu aldığımda kot gibi kumaş giyemem diye almadım biraz idare edersin 4 -5 aylığa kadar dedi satıcı kız

Benim rüyalarım ya rahatsız edici ya da korkulu oluyor.Dua okuyarak uyuyorum ama yine de görüyorum. Sizin de böyle bir sıkıntınız var mı?
hamilelik boyunca görücez malesef bu tür rüyaları canım

etsiz çiğköfte zararlımıdır acaba bilen var mı
bişe olmaz canım etsiz çiğ köfte ince bulgurdan yapılıyor

iyi günlerde giy canım rahat etmek en önemlisi bugünlerde... doktor kontrolu olan yok herhalde bugünlerde gelişmeleri öğrenmek adına :))) şu meraktan çatlıcağım dönem geldi beni herhalde hamilelikteçatlamassam b daha çatlamam :))

Kızlar nasılsınız ben çöktüm moral olarak memleketten kayınbabamlar gelecekmiş nasıl idare edeceksem yaa mutfağa zor giriyorum zaten

yardım eder kayınvaliden yatarsın sende yazacaktım diğer yorumu gördüm

Yok canım ya nerdee bide kayınbabam yaşlı bel fıtığı var normalde yatak yapılı sürekli yatar vaziyette yemeği falan önüne gider zordur biraz herşeyi falanda yemez

hamile olduğunu bulantılarının olduğunu bilmiyolarmı canım

doğurana kadar görecekmişiz böyle rüyalar tatlım

benim var cnm yarın saat 4 de ben iki ayrı doktora gidiyorum ikiside çağırınca bebişimi sık sık görüyorum:))))

benim var cnm yarın saat 4 de ben iki ayrı doktora gidiyorum ikiside çağırınca bebişimi sık sık görüyorum:))))

canım bence ultrasona o kadar sık si,rme yurt dışında doğuma kadar üç dört kere giriliyomuş beni de iki hafta sonra çağırdı ama ben bir ay sonra gideceğim

bende iki doktor gitcem devlet hst. tanıdık bi dr buldum özele gidiyorum ama tahliller için rahat olcak devl bir tane ama şimdilik 10 günde bir gidiyorum doktor her ne kadar 15 günde bir çağırsada:) tam olarak kaçıncı haftandasın

canım bence ultrasona o kadar sık si,rme yurt dışında doğuma kadar üç dört kere giriliyomuş beni de iki hafta sonra çağırdı ama ben bir ay sonra gideceğim

iki haftada bir sık olmaz ilk aylarda gelişimi için sık sık bakılması gerekiyor o yüzden sorun olmuyor araştırdım ben baya

daha iyileri senin olsun 11 aralıkta benim doktor kontrolüm ama o kadar dayanırmıyım bilmiyorum merak ve korkudan senin gibi bende çatlıcam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…