Kızlar nasılsınız ben çöktüm moral olarak memleketten kayınbabamlar gelecekmiş nasıl idare edeceksem yaa mutfağa zor giriyorum zaten
göndereyim izmirden nerelere istiyonuzzz :))))))))
bel fıtığı olan yaşlı adamı niye sana getiriyorlar ki Allahım yaaEşinin ailesidir tabi hizmetini,hürmetini gösterirsin ama çok da yorma kendini.dikkat et e mi güzellik
Merhaba kızlar, size bir şey soracağım.
Benim rüyalarım ya rahatsız edici ya da korkulu oluyor.Dua okuyarak uyuyorum ama yine de görüyorum.Sizin de böyle bir sıkıntınız var mı?
selam kızlar.akşam karnıma öyle bir sancı girdi ki anlatamam.bacaklarımı çektim kendime çöktüm yere resmen kıvrandım sancıdan.bebeğime bişey oluyor diye ağlaya ağlaya bir hal oldum.eşim de çok üzüldü ama Allahtan sakin biri.gaz sancısıdır belki de dedi.kombiyi yükseltti,elektrikli battaniyeyle yatağı ısıttı.ayağıma çorap,üstüme hırka giydim.sonra sıcacık elini karnıma koydu dualar ederek masaj yaptı.çok geçmeden ağrı azalmaya başladı.çok şükür gerçekten gazmış nedeni :) çook daha dikkat ediyorum artık.Allah hiçbirimize o korktuğumuzu yaşatmasın
biraz önce hamile pantalonu taytı bide tunik aldım ilk giydiğimde kendimi garip hissettim alışkın değiliz ya değişik geldi ama rahatlıcam kotun düğmesini açarak oturmayı bırakcam artık çok güzel şeyler var ama göbek çıknca giyilecek şeyler allah onlarıda göstersin artık
biraz önce hamile pantalonu taytı bide tunik aldım ilk giydiğimde kendimi garip hissettim alışkın değiliz ya değişik geldi ama rahatlıcam kotun düğmesini açarak oturmayı bırakcam artık çok güzel şeyler var ama göbek çıknca giyilecek şeyler allah onlarıda göstersin artık
pantolonlar sıkmaya başladı bebekten değilde göbekten henüz şiişlik var bendede :)) düşük bel zaten artık hepsi rahatsız ediyor.. bugün işyerinde arkadaşlar kilo aldın sen hamilemisin dediler valla ama daha söylemedim çevirdim :)) aslında aynı kilodayım ama vücut çok çabuk değişiyo şişiyo sankii
hamilelik boyunca görücez malesef bu tür rüyaları canımMerhaba kızlar, size bir şey soracağım.
Benim rüyalarım ya rahatsız edici ya da korkulu oluyor.Dua okuyarak uyuyorum ama yine de görüyorum.Sizin de böyle bir sıkıntınız var mı?
bişe olmaz canım etsiz çiğ köfte ince bulgurdan yapılıyoretsiz çiğköfte zararlımıdır acaba bilen var mı
çarşamba akşamı yaşadım bende o gaz sancısını feciydi.
beni de özendiriyorsunuz amaama ben oturayım oturduğum yerde sizle 1 ay varr nerdeyse aramda
aynen öle şişkinlik göbek nasıl büyüdü anlamadım hep dar paça sıkı giydiğimizden diğme açmak zorunda kalıyodum bu aldığımda kot gibi kumaş giyemem diye almadım biraz idare edersin 4 -5 aylığa kadar dedi satıcı kız
Kızlar nasılsınız ben çöktüm moral olarak memleketten kayınbabamlar gelecekmiş nasıl idare edeceksem yaa mutfağa zor giriyorum zaten
Yok canım ya nerdee bide kayınbabam yaşlı bel fıtığı var normalde yatak yapılı sürekli yatar vaziyette yemeği falan önüne gider zordur biraz herşeyi falanda yemez
Merhaba kızlar, size bir şey soracağım.
iyi günlerde giy canım rahat etmek en önemlisi bugünlerde... doktor kontrolu olan yok herhalde bugünlerde gelişmeleri öğrenmek adına :))) şu meraktan çatlıcağım dönem geldi beni herhalde hamilelikteçatlamassam b daha çatlamam :))
sen azıcık daha bekle 15 gün daha kadar
benim var cnm yarın saat 4 deben iki ayrı doktora gidiyorum ikiside çağırınca bebişimi sık sık görüyorum:))))
benim var cnm yarın saat 4 deben iki ayrı doktora gidiyorum ikiside çağırınca bebişimi sık sık görüyorum:))))
ben önceki hamileliğimde kotlarımı kumaşlarımı 25. haftam bitene kadar giymiştim sıkmamıştı pantolonlarım ama eşim kızıyor şimdi, bunda da çocuğu sıkmak yok diyor.sen azıcık daha bekle 15 gün daha kadar
canım bence ultrasona o kadar sık si,rme yurt dışında doğuma kadar üç dört kere giriliyomuş beni de iki hafta sonra çağırdı ama ben bir ay sonra gideceğim
iyi günlerde giy canım rahat etmek en önemlisi bugünlerde... doktor kontrolu olan yok herhalde bugünlerde gelişmeleri öğrenmek adına :))) şu meraktan çatlıcağım dönem geldi beni herhalde hamilelikteçatlamassam b daha çatlamam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?