ben önceki hamileliğimde kotlarımı kumaşlarımı 25. haftam bitene kadar giymiştim sıkmamıştı pantolonlarım ama eşim kızıyor şimdi, bunda da çocuğu sıkmak yok diyor.
yok canım ya en az 1 -1,5 ay bekelrim daha keseyi bile görmedim ki ben.
güle güle kullanın aldıklarınızı sağlıklı günlerde giyin
daha iyileri senin olsun 11 aralıkta benim doktor kontrolüm ama o kadar dayanırmıyım bilmiyorum merak ve korkudan senin gibi bende çatlıcam heralde
selam canlarım nasılsınız oğluşumun karnını doyurdum tabi kendimde yedim sizler ne yaptınız
etsiz çiğköfte zararlımıdır acaba bilen var mı
akşam yemeği mönülerinizi alayım
ooo varmış daha sen kesin gidersin o tarihten önce :)))
bende giderim gibi geliyo 1 haftayı zor geçiriyorum
kızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
su anda 8+4 pazartesi 9+0 olacak
canım bence ultrasona o kadar sık si,rme yurt dışında doğuma kadar üç dört kere giriliyomuş beni de iki hafta sonra çağırdı ama ben bir ay sonra gideceğim
kızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
akşam yemeği mönülerinizi alayım
bende iki doktor gitcem devlet hst. tanıdık bi dr buldum özele gidiyorum ama tahliller için rahat olcak devl bir tane ama şimdilik 10 günde bir gidiyorum doktor her ne kadar 15 günde bir çağırsada:) tam olarak kaçıncı haftandasın
kızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. Düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
Su anda 8+4 pazartesi 9+0 olacak
uzuuuuuuuuun bi aradan sonra bu akşam yemek yiyicemmm hep kahvaltı yapıyordum da.. öğretmenler günümü kutlamak için balık restoranta gidyoruz bu akşam :) sardalyada daha çok omega 3 varmış sanırım değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?