2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
selam canlarım nasılsınız oğluşumun karnını doyurdum tabi kendimde yedim sizler ne yaptınız

daha iyileri senin olsun 11 aralıkta benim doktor kontrolüm ama o kadar dayanırmıyım bilmiyorum merak ve korkudan senin gibi bende çatlıcam heralde

ooo varmış daha sen kesin gidersin o tarihten önce :)))

selam canlarım nasılsınız oğluşumun karnını doyurdum tabi kendimde yedim sizler ne yaptınız

oohh afiyet olsun bugün benim midemin maşallahı var ama çok karıştırıyorum tatlı yerken tuzlu yiyiyorumtuzlu yerken tatlı bozcam midemii diye korkmaya başladım :))

kızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
su anda 8+4 pazartesi 9+0 olacak

Son düzenleme:

inan şuan ağlıyorum tabiki rabbim bilir vardır elbet bir hayır ama çok zor tahmin edebiliyorum inan pazartesi dr a gidicem banada öyle diyecek diye okadar korkuyorum ki benimde ilk bebeğim 10 haftalıkken ölmüştü rabbim korkularımızdan emin eyle bizi yavrularımızı hayırlısı ile hayırlı evlat ve sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip eyle..
canım rabbim verdiğinden sual olunmaz rabbim sana güzel sabırlar versin hayırlı zaman da bebeğini kucağına almayı nasip etsin

canım bence ultrasona o kadar sık si,rme yurt dışında doğuma kadar üç dört kere giriliyomuş beni de iki hafta sonra çağırdı ama ben bir ay sonra gideceğim

ultrasyona çok sık girmiyorum gidince özel sadece şikayetlerimi dinliyor tahlilerimi yapıyor o kadar canım.troid olduğu için bende 2 hafta bir tahlilerim var benim

üzme canını arkadaşım gerçekten zor bir sınav ama allah herşeyi iyi bilir sen ve eşin sağlıklı olduktan sonra bebekte olur allah gönlünüze göre versin ...

Canım ya üzülme çok yıpratma kendini, hayırlısı olsun. İnşallah hayırlı zamanda çok hayırlı bir evladın olacak. Allah sağlık sıhhat versin atlatılamayacak şey yok Allah'ın izniyle.
Dediğin gibi Rabbim en iyisini bilir canım..

ben şuan gittiğim iki doktor da özel ama biri devlet hastanesinde riskli gebelikler bölümü başhekimi benide devlet hastanesine randevusuz direk hastası olduğum için kendi çağırıcak 2'li 3'li olan testleri kendi yaptırıcak.
şuan 7+5 canım:)

çok üzüldüm allah yardımcın olsun kendine dikkat et işallah bundan sonrası iyi olur

canımmm çok üzüldüm aynı durumu yaşamış biri olarak çok zor bir durum biliyorum .. diyecek hiç bişey yok.. sabır diliyorummm .. herşeyin hayırlısı olsun her zaman .. neden olduğu araştırılsın iyice en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım meraketme kendine ii bak

bu arada öğretmenler günün kutlu olsun ve tüm haziran öğretmenlerinin günüde tabiki...

319 sayfada yazmıştım dualarımı sana canım benim diğer yavruların kaç haftalıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…