2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

şuan ne denirki duygularımı bile ifade edemiyorum canım çok üzgünüm.umarım bundan sonra herşey gönlünce olur tez zamanda rabbim tekrar sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah

akşam yemeği mönülerinizi alayım
benm yemeğim yok, aklımda da bişe yok

canımm evlat acısını çok ii bilirim rabbim yeniden nasip etsin en yakın zamnda, sabır versin, vardır bunda da bi hayır.

aminnnn

tuğbammm canım arkadaşım beniiimmmm.... inan şuan ne yazacağımı bilemiyorumm.. Rabbim hayırlı olanı nasip etmiştir muhakkak.. Nolur kendini üzmemeye çalış... İnşallahhh en kısa zamanda Rabbim çok bekletmeden sağlıklı yavrucuğunu hemencecik gönderir.. Ben seninle görüşmeyi çok istiyorum.. Kocatepeye yolun düşerse muhakkak bekliyorum... Canım arkadaşımmmmmm sakın ağlayıp üzme kendini.. Hayırlısı böyleymiş diyerek rahatlat kendini... Öpüyorum senii canımmm.. gelişmelerden beni özelden mesajla haberdar et....

p.tesi günü bulantılarım yüzünden acile gittik bebeğimin kalp atışlarını gördüm yarın da doktor randevum var 8 haftada 4 ultrason olacak çok mu sizce?

p.tesi günü bulantılarım yüzünden acile gittik bebeğimin kalp atışlarını gördüm yarın da doktor randevum var 8 haftada 4 ultrason olacak çok mu sizce?

canım 4. hafta da öğrendiğini varsayarsak oda en erken haftada 1 e tekabül ediyor çok fazla olmuş bence.. amerikalı bir prof.un makalesini okumuştum ultrason ışınlarının yaydığı hızı bebeğin kalp ritminde probleme yol açıyormuş ve buda bebeğin kalbinin durmasına yada doğduktan sonra kalp rahatsızlıklarına neden olabiliyormuş tabi bunu buradaki dr. lara kabul ettirmek güç bu yüzden yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim tatlım

canım Allah sabır versin inşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşursun meleğine

İnanın çok üzüldüm ve sizi çok iyi anlıyor acınızı içimde hissediyorum. Rabbim sabırlar versin. Rabbim'in vardır elbet bir bildiği, ama şimdi size ne desek boş..

merhaba arkadaşlar,
merhaba tuğbacım, çok üzgünüm, Allah yardımcımız olsun hepimizin farklı farklı problemleri oluyor hem sıkıntılı hem güzel bir dönem bu yaşadığımız, önemli olan hayırlı bir evladın hayırlı bir zamanda gelmesidir, üzme kendini, yeniden hamile kalırsın ya da dr unu değiştirirsin, ilaç vs önlem alırsın, bu böyle oldu diye hepsi olacak diye birşey yok

ben de bugün bir şok yaşadım, kese görme günümüzdü bugün ve doktorum ikiz dedi ve başladım ağlamaya hiç ikiz istemiyorum, nasıl başa çıkacağım diye düşünüyordum, ama yavaş yavaş alışmaya başladım, yapacak bir şey yok, hayatta herşey planlandığı gibi gitmeyebiliyor

ikiz büyütmek nasıl birşeydir, var mı fikri olan

benim de 2.bebeğim geliyor sat 11 ekim,tdt 17 temmuz,6hafta 2günlük

Tebrik ederim sağlıklı bir gebelik ve tatlı bir kuzun olur inşallah. Bhcg ne baktırdım mı yakın zaman da,ya da kesen kaç mm olmuş.
Benim 5+3 ancak kese küçük ve sanırım olmayacak. Yarın doktor a gideceğim. Hala bir umudum var.

kızlar bugün kahverengi lekelenmem oldu, çok korkuyorum. bu ikinci gebeliğim, ilki gelişmediği için sonlandırıldı. bugün çok yorulmuştum akşamına kahverengi lekelenmem oldu. yarın doktora gidicem ya bişey olursa bebeğime

canım korkma rabbim korur sen yat dinlen canım fazla ayakta durma yarında mutlaka doktora git

Off canım çok sıkkın. Okulda norm fazlası öğretmenim ve sanırım köye gideceğim. Bu nasıl bir sistemdir böyle?

cnm ilk 5+3 de girdim sonra ileri doğru uzandım sancım oldu korktum dr.a tekrar gittim aynı hafta etti 2 bir de p.tesi acile gittim bulantımdan orda baktılar 3.kez yarın gittiğim doktora söylüycem ama önceki doktoru beğenmemiştim değiştirdim inşallah bundan memnun kalırım..

canım korkma rabbim korur sen yat dinlen canım fazla ayakta durma yarında mutlaka doktora git

inşallah canım yaa, düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum, her şey olacağına varır. Allah'ın izniyle şu sıkıntıyı atlatayım bir daha yormucam kendimi okulda bu kadar Allah hepimize meleklerimizi sağlıklı, sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh.

Off canım çok sıkkın. Okulda norm fazlası öğretmenim ve sanırım köye gideceğim. Bu nasıl bir sistemdir böyle?

canım merhaba meslektaşız seninle. aynı dertten ben de muzdaribim. ben de norm fazlasıyım ve nereye gönderecekleri belli değil. gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…