bu arada öğretmenler günün kutlu olsun ve tüm haziran öğretmenlerinin günüde tabiki...
kızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
su anda 8+4 pazartesi 9+0 olacak
benm yemeğim yok, aklımda da bişe yokakşam yemeği mönülerinizi alayım
canımm evlat acısını çok ii bilirim rabbim yeniden nasip etsin en yakın zamnda, sabır versin, vardır bunda da bi hayır.kızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
aminnnninan şuan ağlıyorum tabiki rabbim bilir vardır elbet bir hayır ama çok zor tahmin edebiliyorum inan pazartesi dr a gidicem banada öyle diyecek diye okadar korkuyorum ki benimde ilk bebeğim 10 haftalıkken ölmüştü rabbim korkularımızdan emin eyle bizi yavrularımızı hayırlısı ile hayırlı evlat ve sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip eyle..
canım rabbim verdiğinden sual olunmaz rabbim sana güzel sabırlar versin hayırlı zaman da bebeğini kucağına almayı nasip etsin
kızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
p.tesi günü bulantılarım yüzünden acile gittik bebeğimin kalp atışlarını gördüm yarın da doktor randevum var 8 haftada 4 ultrason olacak çok mu sizce?
canımmm çok üzüldüm aynı durumu yaşamış biri olarak çok zor bir durum biliyorum .. diyecek hiç bişey yok.. sabır diliyorummm .. herşeyin hayırlısı olsun her zaman .. neden olduğu araştırılsın iyice en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım meraketme kendine ii bak
benim de 2.bebeğim geliyor sat 11 ekim,tdt 17 temmuz,6hafta 2günlük
kızlar bugün kahverengi lekelenmem oldu, çok korkuyorum. bu ikinci gebeliğim, ilki gelişmediği için sonlandırıldı. bugün çok yorulmuştum akşamına kahverengi lekelenmem oldu. yarın doktora gidicemya bişey olursa bebeğime
canım 4. hafta da öğrendiğini varsayarsak oda en erken haftada 1 e tekabül ediyor çok fazla olmuş bence.. amerikalı bir prof.un makalesini okumuştum ultrason ışınlarının yaydığı hızı bebeğin kalp ritminde probleme yol açıyormuş ve buda bebeğin kalbinin durmasına yada doğduktan sonra kalp rahatsızlıklarına neden olabiliyormuş tabi bunu buradaki dr. lara kabul ettirmek güç bu yüzden yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim tatlım
canım korkma rabbim korur sen yat dinlen canım fazla ayakta durma yarında mutlaka doktora git
Off canım çok sıkkın. Okulda norm fazlası öğretmenim ve sanırım köye gideceğim. Bu nasıl bir sistemdir böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?