2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hey gudu gunler hey gecen sene bende 2012 temmuz annelerine yazıyordum suan yasadıgınız heycanı benım sat :11 ekim bdt ise 17 temmuzdu kızım 7 temmuzda dunyaya geldi. bugunlerın tadını cıkartın kızlar zaman o kadar hızlı gecıyor ki :) inşallah hepiniz rahat bir hamılelık donemınden sonra sağlıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız yardıma merak ettıgınız bır soru olursa 2012 temmuz annelerini yazın seve seve cevap veren bırılerı bulunur :)

canım biz kan testinden sonra söylemiştik.. bence keseyi gördükten sonra söyle duysun herkes müjdeyiiiii

Allah bebişinizi size bağışlasın canım benimm.. Teşekkür ederiz ilgin için.. 2012 temmuz anneleri bizi yanlız bırakmıcak ne güzeeeell

İrmegan canım kayınvaliden galiba sölemesydin keşke demek istemiş eltinee

yanlız şöyle bi sıkıntı var canım biz eltimle aynı iş yerinde çalışıyoruz yani günün her saati yan yanayız klomen kullandığımı da biliyo sigara içiyodum onu bıraktım her halukarda öğrenecekti.. bunların hepsinide biliyo kayınvalidem ama tribi neye anlayamadım... bugün doktora gideceğimide biliyodu bakalım arayacakmı bugün..?

Pekii eltinin davranışları nasıl bi değişiklik var mı sana karşı

Pekii eltinin davranışları nasıl bi değişiklik var mı sana karşı

yok canım bi değişiklik yok ben çok fazla yanında hamilelik konusundan bahsetmemeye çalışıyorum çünkü bende 1 yıl yaşadım gerçekten zor bi durum... Her zamanda dua ediyorum Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla ona da versinn diye... eltim mesela doktordan geldim aradı naptın doktor ne dedi bi sıkıntı yokmuş değilmi diye...

mansallah canim gozun aydiiinn doktor folik asit verdi degilmi??sali gunude gelir merak etme canim mantarin falan varsa suyu cok ic bende mantar vardi bu ay hatta hiic umidim yoktu ama sukurr suyu cok iciyorum

Kızlar ailelere keseyi görünce mi yoksa kalp atışını duyuncamı sölesem

valla canim ben kalp atislarini duyunca soylemeyi planliyorum hatta 2 ayi falan doldurmayi dusunuyorum cok sabirsizim ama daha garanti olur sanki tabiiki hersey Allahtan

mansallah canim gozun aydiiinn doktor folik asit verdi degilmi??sali gunude gelir merak etme canim mantarin falan varsa suyu cok ic bende mantar vardi bu ay hatta hiic umidim yoktu ama sukurr suyu cok iciyorum

doktor vermedi ama ben içmeye başladım bebişi öğrenince... mantarı bi yenemedim gitti yaaaa başım belada resmen su içmeyi pek sevmiyorum ama çoğaltmam gerek mecburen.. verdiği ilaçları tekrar kullanmaya başlayım bari...

kızlarrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa....??????????? temmuz hamişleri çoğalsada topiğimiz bi canlansaaaaaa

kızlar inşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik gecirirsiniz.hayırlısıyla yavrularınızı kucaklarınıza alırsınız.rabbim hepinizi tamamına erdirsin.hamileliğin keyfini doya doya cıkarın.cok muhtesem bi dönem.annelik elbette güzel ama suan cok özelsiniz unutmayın.

ayyy keşke evde ayaklarımı uzatıp yatabilseeemmmm ama ben işteyim ve saatlerdir pc karşısında oturup duruyoruuummm...

Erdem Hastanesi kızlaaar şunların minnaklığına bi bakın.yumuk yumuklar maşallaahhh

yyaaaaa bunların hepsi ne tatlı Allahııımm... Rabbim bizlere de bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip et noooluuuuurr...???

bu arada kızım olursa adını kesinlikle yüsra koyucammm ama herkes bana erkek olur seninki diyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…