ben gebelik kitiyle öğrendiğim an söyledimsen bayağı sabırlısın İnsanın içi rahat etmiyor garanti olsun istiyor değil mi:44::44:[/QUO
Sabırlıda değilim aslında yüzyüze görmüyorum kimseyi telefonla konuştuğum için bu zamana kadar o yüzden kaldı.Garanti için değilde bana kalsa söleyecem de eşim erken ne olur ne olmaz diyo bende şükür rahat içim ne olacak kötü düşünmek istemiyorum ama keseyi görünce sölerim artık dedim bana engel olamazsın nayır dedim
Kızlar ailelere keseyi görünce mi yoksa kalp atışını duyuncamı sölesem
Sabırlıda değilim aslında yüzyüze görmüyorum kimseyi telefonla konuştuğum için bu zamana kadar o yüzden kaldı.Garanti için değilde bana kalsa söleyecem de eşim erken ne olur ne olmaz diyo bende şükür rahat içim ne olacak kötü düşünmek istemiyorum ama keseyi görünce sölerim artık dedim bana engel olamazsın nayır dedim
hey gudu gunler hey gecen sene bende 2012 temmuz annelerine yazıyordum suan yasadıgınız heycanı benım sat :11 ekim bdt ise 17 temmuzdu kızım 7 temmuzda dunyaya geldi. bugunlerın tadını cıkartın kızlar zaman o kadar hızlı gecıyor ki :) inşallah hepiniz rahat bir hamılelık donemınden sonra sağlıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız yardıma merak ettıgınız bır soru olursa 2012 temmuz annelerini yazın seve seve cevap veren bırılerı bulunur :)
İrmegan canım kayınvaliden galiba sölemesydin keşke demek istemiş eltinee
yanlız şöyle bi sıkıntı var canım biz eltimle aynı iş yerinde çalışıyoruz yani günün her saati yan yanayız klomen kullandığımı da biliyo sigara içiyodum onu bıraktım her halukarda öğrenecekti.. bunların hepsinide biliyo kayınvalidem ama tribi neye anlayamadım... bugün doktora gideceğimide biliyodu bakalım arayacakmı bugün..?
Pekii eltinin davranışları nasıl bi değişiklik var mı sana karşı
kızlaarr bende doktora gittim geldimm... doktor 2 kan testime de baktı artışı gayet güzel dedi dış gebelik söz konusu değil bu değerlerle dedi... keseyi görmemiz biraz zor ama gel yinede bakalım eğer göremezsekte sakın üzülme çünkü çok erken dedi bende biliyorum hocam çok araştırdım internetten 6.haftada ancak görülebiliyomuş dedim..... ultrasonla baktı burası rahmin diye gösterdi ufacık bi kese görür gibi oluyorum dedi alttan da bakabiliriz ama sen rahatsız olursun kasılırsın o yüzden bakmayalım dedi.. bende hocam ben beklerim hiç sıkıntı yok geç bulduk zaten fazla sıkıntıya sokmayalım bebeği dedim.. haftaya salı gel daha net görürüz dedi.. beslenme konusunu sordum şuan için sana bi beslenme önerisinde bulunmıcam çünkü henüz erken dedi haftaya geldiğinde herşeyi detaylı bi şekilde konuşucaz seninle dedi... akıntımı ve vajinal kaşıntımı söyledim 2 tane krem yazdı bunların bebeğe zararı yok dedi.. ilk doktor kontrolümüz sıkıntısız geçti şükür.. Şimdi salı gününü iple çekiyorum miniğimin kesesini görmek içinnnn
Kızlar ailelere keseyi görünce mi yoksa kalp atışını duyuncamı sölesem
mansallah canim gozun aydiiinn doktor folik asit verdi degilmi??sali gunude gelir merak etmecanim mantarin falan varsa suyu cok ic bende mantar vardi bu ay hatta hiic umidim yoktu ama sukurr suyu cok iciyorum
Nereye kayboldunuz hamişleerr
ayyy keşke evde ayaklarımı uzatıp yatabilseeemmmmama ben işteyim ve saatlerdir pc karşısında oturup duruyoruuummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?