canım merhaba meslektaşız seninle. aynı dertten ben de muzdaribim. ben de norm fazlasıyım ve nereye gönderecekleri belli değil. gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Allah gönlüne göre versin
kızlar bugün kahverengi lekelenmem oldu, çok korkuyorum. bu ikinci gebeliğim, ilki gelişmediği için sonlandırıldı. bugün çok yorulmuştum akşamına kahverengi lekelenmem oldu. yarın doktora gidicemya bişey olursa bebeğime
merhaba arkadaşlar,
merhaba tuğbacım, çok üzgünüm, Allah yardımcımız olsun hepimizin farklı farklı problemleri oluyor hem sıkıntılı hem güzel bir dönem bu yaşadığımız, önemli olan hayırlı bir evladın hayırlı bir zamanda gelmesidir, üzme kendini, yeniden hamile kalırsın ya da dr unu değiştirirsin, ilaç vs önlem alırsın, bu böyle oldu diye hepsi olacak diye birşey yok
ben de bugün bir şok yaşadım, kese görme günümüzdü bugün ve doktorum ikiz dedi ve başladım ağlamayahiç ikiz istemiyorum, nasıl başa çıkacağım diye düşünüyordum, ama yavaş yavaş alışmaya başladım, yapacak bir şey yok, hayatta herşey planlandığı gibi gitmeyebiliyor
ikiz büyütmek nasıl birşeydir, var mı fikri olan
gunaydiiin canlaaarr nasilsiniz ???benim arada midem kotu olsada coook sukur rabbime iyiyim
gunaydiiin canlaaarr nasilsiniz ???benim arada midem kotu olsada coook sukur rabbime iyiyim
Günaydın ben ve bebeğim bugün iyiyiz.. umarım miden düzelir hayırlı günler olsun inşallah....
canım gözün korkmasınn.. ne güzel 2 tane birden olucakk berbaer büyür giderler... Emin ol sende bu fikre alışıcaksın ve ilerleyen zamanlarda iyikide ikiz olmuş diceksin.. Allah hayırlısını versin hakkınızda...
günaydın canım.. bende berbatımmm bugün midem bulantım tavan yapmış durumda.. gecede uyandım hep miğde bulantısıyla.. heran çıkarıcam diye korkuyorumm.. gerçi daha kahvaltıda yapmadım canımda hiçbirşey istemiyo....
etsiz çiğköfte zararlımıdır acaba bilen var mı
kızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
su anda 8+4 pazartesi 9+0 olacak
rabbim bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır dirayet versin. sabah doktora gittim kahverengi akıntıdan dolayı, bebeğimin kalbi durmuş, bebeğimle birlikte ben de öldüğümü hissettim, bu ikinci kaybımsaat 1de alıcaklar bebeğimi, Allah kimseye yaşatmasın
ahh ahhh şu mide bulantılarıbenimde başım dertte ama çok şükür iyim yinede heyecanlıım kontrolüm var umarım herşey yolundadır son 2 gündür kasık sancılarım varda
Günaydın canım bende aynı durumdayım midem kötü benimde sabahtan beri bulanıyor boğazlarım acıyor artık...
rabbim bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır dirayet versin. sabah doktora gittim kahverengi akıntıdan dolayı, bebeğimin kalbi durmuş, bebeğimle birlikte ben de öldüğümü hissettim, bu ikinci kaybımsaat 1de alıcaklar bebeğimi, Allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?