2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canım merhaba meslektaşız seninle. aynı dertten ben de muzdaribim. ben de norm fazlasıyım ve nereye gönderecekleri belli değil. gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Allah gönlüne göre versin

Amin canım. Allah hepimizin yüzüne baksın. Bebişlerimiz inşallah bize şans getirir.

Canım yat dinlen korkma sakın allahın koruduğunu hiç birşey korumuyor benimde hamle olduğumu öğrendiğim gün geldi kaverengi akıntı doktorum 10 gün rapor verdi dinlendim ayaklarım uzatıp hiç birşey yapmadım ve şimdi iyi bebeğimde 7 haftalık oldu kalp atışlarını bile duyduk sakın takma kafana dinlen yeter pozitif düşün kötü düşünme ayrıca doktoroda mutlaka git...

canım gözün korkmasınn.. ne güzel 2 tane birden olucakk berbaer büyür giderler... Emin ol sende bu fikre alışıcaksın ve ilerleyen zamanlarda iyikide ikiz olmuş diceksin.. Allah hayırlısını versin hakkınızda...
gunaydiiin canlaaarr nasilsiniz ???benim arada midem kotu olsada coook sukur rabbime iyiyim

günaydın canım.. bende berbatımmm bugün midem bulantım tavan yapmış durumda.. gecede uyandım hep miğde bulantısıyla.. heran çıkarıcam diye korkuyorumm.. gerçi daha kahvaltıda yapmadım canımda hiçbirşey istemiyo....

Tuğba arkadaşımız bebeğini kaybetmiş, çok üzüldüm , daha bebeğimin kalp atışını duymadığım için acabamı dediğim bu günlerde darmadağın oldum
Rabbim tez zamanda hayırlısını versin tatlım,üzülme demek hayırlısı böyleymiş.
Rabbim kimselere bu acıları yaşatmasın inşallah

gunaydiiin canlaaarr nasilsiniz ???benim arada midem kotu olsada coook sukur rabbime iyiyim

ahh ahhh şu mide bulantıları benimde başım dertte ama çok şükür iyim yinede heyecanlıım kontrolüm var umarım herşey yolundadır son 2 gündür kasık sancılarım varda

Günaydın ben ve bebeğim bugün iyiyiz.. umarım miden düzelir hayırlı günler olsun inşallah....

iyi oldugunuza sevindimmcaniiimmsagol canim arada agzima birseyler atinca duruluyor ben bunada razim o iyi olsunda

bende kahvalti yapamiyorum elma yiyorum sabahlari iyi geliyor sorma aksam bende zor uyudum midem hem yaniyordu hem bulaniyordu

caniim daha simdi ogrendim cooooook uzuldum niye kalbi durduki sen birsey hissetmedin mi???belki pazartesiye kadar bir mucize olur Rabbim en hayirlisini en guzelini nasip etsin canim Allahin bir bildigi var en onemlisi saglikli sihhatli bir bebek kucagina alman insallah testlerinizin sonucu iyi cikar

günyadın bayanlar uzun süredir uğrayamıyordum hem işler yoğundu hemde ben kötüydüm
midem berbat çok utsuzum yemek yemek benim için işkence oldu artık
son 2 haftada 3 kilo vermişim
halsizlik perişenlık bende bide yarın ev taşıayacam yandım ki ne yandım
bebeğini kaybedenler olmuş allahtan sabır diliyorum onlar için
rabbim bizi ve meleklerimizi korusun

rabbim bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır dirayet versin. sabah doktora gittim kahverengi akıntıdan dolayı, bebeğimin kalbi durmuş, bebeğimle birlikte ben de öldüğümü hissettim, bu ikinci kaybım saat 1de alıcaklar bebeğimi, Allah kimseye yaşatmasın

cnm ya allah yardımcın olsun

ahh ahhh şu mide bulantıları benimde başım dertte ama çok şükür iyim yinede heyecanlıım kontrolüm var umarım herşey yolundadır son 2 gündür kasık sancılarım varda

Günaydın canım bende aynı durumdayım midem kötü benimde sabahtan beri bulanıyor boğazlarım acıyor artık...

desenize herkez ayni dertten muzdarip ozellikle midem bos kalinca coook fenaaa sanirim bu da iyi birsey en azindan bebeklerimiz bizimle oldugunu biliyoruz benim de yarin kontrolum var cok heyecanliyim

Ya rabbiiii bir gunde iki haber Allah yardimcin olsun bitanem insallah en kisa zamnada rabbim yine nasip eder

çok üzgünüm canım umarım biran önce toparlanırsın

Allah razı olsun kızlar, olacağın önüne geçilmiyor işte ama artık korkuyorum, ya 3. kez hamile kaldığımda da bebeğimi kaybedersem diye kusura bakmayın sabah sabah canınızı sıktım kendi derdimle

kızlar iki kötü habere gerçekten üzüldüm allah yardımcımız olsun en kısa zamanda daha hayırlı evlatlar nasip etsin

Kalbim acıyor,sabahtan beri ağlıyorum ard arda bu 2.kaybımız dünden beri,başınız sağolsun

Rabbim ne olursun kimseye yaşatmaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…