2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
oy kuzum ya allah yardımcın olsun çok üzüldüm ama kendini fazla üzme allah sağlıklı bi şekilde tekrar nasip etsin inşallah....

kızlar merhaba.dün doktora gittim hesaplarıma göre 5+2 olan gebelik ultrasonda gözükmedi vajinal baktı ve küçük bir siyah nokta gözüktü 5 haftalık görünüm 10mm olması gerekirken 2.73 çıktı ve beta hcg de 240 larda normalmidir ne olue cevap verin çok moralim bozuk korkuyorum.pazartesi tekrar gidicem 2 katı olmazsa dış gebelik olabilirmiş dualarınızı eksik etmeyin lütfen ...

:119: selamun aleyküm :119: kızlar aşure günümüz hayırlı olsun

canım çok doğru dün doktora gittim ve çok üzüldüm değerlerde garriplik var anlayamadım pazartesi tekrar gidicem inşallah normala döner dünden beri çok kötüyüm

bebeklerini kaybeden arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın çok üzgünüm rabbim kısa zamanda hayırlısını versin

Canımmm Rabbim sabırlar versin sana... Elbet bi hayır vardır canım.. Ne olur kendini fazla üzüp hırpalama.. bu böyle oldu diye bütün gebeliklerin öyle olacak değil canım.. doktor zaten detaylı bir araştırma yapar düşüklerinin sebepleri için.. Allah sabrını artırsın.. Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir gebelikle bebişine kavuşursun...

soru bir adetten bı kaç gun once yapılırsa içeri bolsalarak aman dıyerek hamile kalınırmı ?? soru 2 adeti duzenli 28 gunde bır olan kişinin adeti kaç gun gecikince suphelenmeli ?? soru 3 adetten hemen once eger kalındıysa hamıle ne zaman test yapmalıyım ?

slm arkadaşlar geçen pts doktora gitmiştim kse boyutum 7.8x8.8 mm çıkmıştı yolk sac yoktu, bugün tekrar gittim kendi hesabıma göre 7+2 günlük hamileyim ama doktora göre daha 5 haftalık, kese boyutuma bugü 12 mm dedi yolk sac oluşmuş ama embriyo yok,2 hafta sonra bi daha bakalım dedi, arkadaşlar benle aynı olan var mı, moralim çok bozuk emriyo eden oluşmuyo

canım geç döllenme olabilir belki.. çünkü pazartesiden bugüne kese boyutu güzel ilerlemiş bana göre.. bebek 7.haftanın içindeyken gözüküyo.. biz 6+4'te gördük... telaş yapma herşey normal gidiyodur İnşallah Rabbim'in izniyle...

merhaba canlar aşure gününüz ve öğretmenler gününüz kutlu olsunn....anneciğim yapardı aşuree....2 yıldır eviden uzağım aşure gününde bir komşu belki kapımı çalar diye bekliyorum yok....bu sene de henüz gelen giden yok.annem tüm apartmana dağıtırdı....ya yapmıyo bu insanlar ya da dağıtmıyoorlarrr...neyse artık canları saolsun.

kızlar yaaa çok ama çok korkuyorum arkadaşlarımızın kaybı oldukça aha şimdi sıra bana geldi diyorum.ilk bebeğimin kalp sesini duyduğumda nasıl mutlu olmuştum anlatamam.10 haftalıkken kahverengi lekelenme sonucu gittim doktora ama kan olmadığı için önemsemiyordum bi de demez mi kalp atışı durmuşş dünya yıkıldı başıma.ve bir hafta olmuş kalbi duralı ben hiç bişey hissetmemişim......şimdi yine bu bebişimin kalp atışı duyduk inanın hiç bişey hissetmedim.....haftaya kontrolum var yine aynı kötü haberi duyarım diye çok endişeliyim.....sizlere sabır diliyorum bebeğini kaybeden arkadaşlarım....çok üzülüyorum ...çok kaygılıyım ama kaygının da endişenin de bir faydası yok biliyorum....

dün 4 aylık hamile bir arkadaşımla karşılartım karnı baya büyümüş...ne olur ben de o güzelliği yaşayabileyim yaaa dedim çok özendim.sizin karınlar büyümüş heralde bende daha tık yokkkkkve dolgun göğüslerim bugün sönmüş gibiii acaba kötü bişey mi oldu korkusu sardı yine benii..

merhbalarr ..dunde berı nasılsınızz

ben ıyı degılım sanırım bulantılarım basladı sıze hava attım ama
:18:dunden berı ara ara ugrayıp mıdemı bulandırıp gıdıyorlarrr dun copu dokerken öggg dedımm bulasık makınesı bulaısk dizerken de ole yaaa:26::26::26:2.aydan sonramı baslamıkı heheh ama suda var dun ayva ve soda hıc ıcmemıstım onlar engellıyor duda benım vucud onumu ıstedıkıııı

kızlar bu arada dua edın bızee ev bakıyoruz bebegımız dogmadan ev alıp cıkmaya nıyetlıyız(kvler oturdugumuz ıcınn ınsl kredıler dsukken ev alıp bebegımızı evımızde dogurmak ıstıyorum ınslll evler pahalanmızz burda 60-65evler ama sımdı ev sahıplerı cosmuss 70-75-80 den asagı yokkkk

bişey olmaz allahın izniyle canım hoş bende korkuyorum hem pazartesi hemde salı gidicem dr a bu arada arkadaşlar bişey sorcam pazarte ilçede kadın doğumcuya salı da merkezde kadın doğumcuya gitmekte sıkıntı olurmu eskiden öle bişey vardı sanki 10 gün içinde aynı uzman dr a gidilmiyodu değiştimi acaba :44::44::44:

ya öyle düşünme canım biz neşeli olmalıyızki bebişlerimiz iyi olsunlar göğüslerim benimde başından beri şiş değil normalim bulantım yok eski kıyafetlerim sıkmıyo uykuya eğilimim yok seni rahatlatmak için yazıyorum bunları şuan gerçekten her hamilede aynı şeyler olacak değil sıkma canını kesinlikle ilk çocuğumdada bunlar olmamıştı ve gayet sağlıklı bir bebk oldu şuan 2,5 yaşında... tabiki allah yaşatmasın ama aramızda kayıpları landa olacak ama bunları şuan için düşünüpte üzme kendini sakın....

inşallah istediğiniz eve sahip olursunuz canım... bende diyorum bulantım yok diye ama daha erken olduğunuda biliyorum 11. haftada başlayan bile varmış şuanın keyfini çıkarıyorum... inşallah seninde bulantıların uzun sürmez....

hehe kızlara hava atıyordumm kıı oglen sohbete gıttım orda zor durdum ıkramın tadına zor baktım nefısım cekmesın dıeee dogrdur vucudun dırencıne gore ee anck dayandı benıkıde bebegım agır bastı teyzesiiiheheartık vucudum uyacak bebegıme o kaaaaaaaaaaaaa

kızlar ıs yaprkenotururken dınlemenızı oberırımm ınsll bu lınk yada baskası ama dınleyın bebeklerımızın ahlakı guselolsun ınsll

http://www.canlifm.com/dini-tasavvuf-radyolar/radyo-ilahi-canli-dinle-internet

Son düzenleme:

canım korkma bu bebeğinde önceki gibi olacak değil ya.. Rabbim sıkıntılarını gidersin.. İnşallah bebeğin sağlıcakla olurda sende karşılaştığın arkadaşın gibi göbişini çıkara çıkara gezersin.. Rabbim büyük.. Bebeklerimiz onun bize emaneti bizde Rabbime emanet ettiik.. İnşallah sağlıcakla allırız bebişleri kucaklarımızaaaa

oyyyyy bak seninle günlerimiz aynı benimde bugün tavan yaptı mide bulantım.. dün akşam yemeğin ortasında fırladım kalktım masadan.. sofraya, bulaşığa elimi değemedim eşim halletti.. gece de uyandım mide bulantısıyla.. sabah kahvaltı yaptım çok şükür ama öğle yemeği yiyemiyorum içim almıyo vallaaa

kızlar ben bugün çok üzücü bi haber aldım kayınbabam pankreas kanseriymiş ben kayınbabamı çok severim babamla aynıdır sevgi derecem.. gerçekten o kadar üzüldümki... kayınvalidemi aradım onunda sesi çok kötüydü.. eşim henüz bilmiyo ona ben söylemek istemiyorum.. zaten aramızda pek iyi sayılmaz eşimle bana çok soğuk davranmaya başladı buda ayrı bi dert noolur kayınbabam için dua edin kızlar.. pzt yada salı günü hastaneye yatıcak tekrar parça alıcaklar iyi huylu yada kötü huylumu ona bakacaklar.. Rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. ailemizin çınarı çünkü o

irmegancıımm çok geçmiş olsun canıımmmm
suzaannn sen nerde oturuyosun canım bizim burda 2+1 evler bile 140.000 civarı ilçe olduğu iiçin merkezde 110.000 falan .. yine şanslısın tatlım 70 e ev bulabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…