oy kuzum ya allah yardımcın olsun çok üzüldüm ama kendini fazla üzme allah sağlıklı bi şekilde tekrar nasip etsin inşallah....rabbim bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır dirayet versin. sabah doktora gittim kahverengi akıntıdan dolayı, bebeğimin kalbi durmuş, bebeğimle birlikte ben de öldüğümü hissettim, bu ikinci kaybımsaat 1de alıcaklar bebeğimi, Allah kimseye yaşatmasın
yok canım üzülme bende ilk kızıma 6 aylık evliyken hamile kaldım ilk duyduğumda üzüldüm sonra kızım doğdu doğduğu gün oturup bir dolu ağladım Allahım nasıl böyle birşey için üzülebildim diye.şükret, sağlıklı olması içinde dua et.çok şanslısın ki Rabbim sana aratmadan bu mutluluğu vermiş
:119: selamun aleyküm :119: kızlar aşure günümüz hayırlı olsun
rabbim bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır dirayet versin. sabah doktora gittim kahverengi akıntıdan dolayı, bebeğimin kalbi durmuş, bebeğimle birlikte ben de öldüğümü hissettim, bu ikinci kaybımsaat 1de alıcaklar bebeğimi, Allah kimseye yaşatmasın
slm arkadaşlar geçen pts doktora gitmiştim kse boyutum 7.8x8.8 mm çıkmıştı yolk sac yoktu, bugün tekrar gittim kendi hesabıma göre 7+2 günlük hamileyim ama doktora göre daha 5 haftalık, kese boyutuma bugü 12 mm dedi yolk sac oluşmuş ama embriyo yok,2 hafta sonra bi daha bakalım dedi, arkadaşlar benle aynı olan var mı, moralim çok bozuk emriyo eden oluşmuyo
merhaba canlar aşure gününüz ve öğretmenler gününüz kutlu olsunn....anneciğim yapardı aşuree....2 yıldır eviden uzağım aşure gününde bir komşu belki kapımı çalar diye bekliyorum yok....bu sene de henüz gelen giden yok.annem tüm apartmana dağıtırdı....ya yapmıyo bu insanlar ya da dağıtmıyoorlarrr...neyse artık canları saolsun.
kızlar yaaa çok ama çok korkuyorum arkadaşlarımızın kaybı oldukça aha şimdi sıra bana geldi diyorum.ilk bebeğimin kalp sesini duyduğumda nasıl mutlu olmuştum anlatamam.10 haftalıkken kahverengi lekelenme sonucu gittim doktora ama kan olmadığı için önemsemiyordum bi de demez mi kalp atışı durmuşş dünya yıkıldı başıma.ve bir hafta olmuş kalbi duralı ben hiç bişey hissetmemişim......şimdi yine bu bebişimin kalp atışı duyduk inanın hiç bişey hissetmedim.....haftaya kontrolum var yine aynı kötü haberi duyarım diye çok endişeliyim.....sizlere sabır diliyorum bebeğini kaybeden arkadaşlarım....çok üzülüyorum ...çok kaygılıyım ama kaygının da endişenin de bir faydası yok biliyorum....
dün 4 aylık hamile bir arkadaşımla karşılartım karnı baya büyümüş...ne olur ben de o güzelliği yaşayabileyim yaaa dedim çok özendim.sizin karınlar büyümüş heralde bende daha tık yokkkkkve dolgun göğüslerim bugün sönmüş gibiii acaba kötü bişey mi oldu korkusu sardı yine benii..
merhbalarr ..dunde berı nasılsınızz
ben ıyı degılım sanırım bulantılarım basladı sıze hava attım ama:18:dunden berı ara ara ugrayıp mıdemı bulandırıp gıdıyorlarrr dun copu dokerken öggg dedımm bulasık makınesı bulaısk dizerken de ole yaaa:26::26::26:2.aydan sonramı baslamıkı heheh ama suda var dun ayva ve soda hıc ıcmemıstım onlar engellıyor duda benım vucud onumu ıstedıkıııı
kızlar bu arada dua edın bızee ev bakıyoruz bebegımız dogmadan ev alıp cıkmaya nıyetlıyız(kvler oturdugumuz ıcınn ınsl kredıler dsukken ev alıp bebegımızı evımızde dogurmak ıstıyorum ınslll evler pahalanmızz burda 60-65evler ama sımdı ev sahıplerı cosmuss 70-75-80 den asagı yokkkk
hehe kızlara hava atıyordumm kıı oglen sohbete gıttım orda zor durdum ıkramın tadına zor baktım nefısım cekmesın dıeee dogrdur vucudun dırencıne gore ee anck dayandı benıkıde bebegım agır bastı teyzesiiiinşallah istediğiniz eve sahip olursunuz canım... bende diyorum bulantım yok diye ama daha erken olduğunuda biliyorum 11. haftada başlayan bile varmış şuanın keyfini çıkarıyorum... inşallah seninde bulantıların uzun sürmez....
merhaba canlar aşure gününüz ve öğretmenler gününüz kutlu olsunn....anneciğim yapardı aşuree....2 yıldır eviden uzağım aşure gününde bir komşu belki kapımı çalar diye bekliyorum yok....bu sene de henüz gelen giden yok.annem tüm apartmana dağıtırdı....ya yapmıyo bu insanlar ya da dağıtmıyoorlarrr...neyse artık canları saolsun.
kızlar yaaa çok ama çok korkuyorum arkadaşlarımızın kaybı oldukça aha şimdi sıra bana geldi diyorum.ilk bebeğimin kalp sesini duyduğumda nasıl mutlu olmuştum anlatamam.10 haftalıkken kahverengi lekelenme sonucu gittim doktora ama kan olmadığı için önemsemiyordum bi de demez mi kalp atışı durmuşş dünya yıkıldı başıma.ve bir hafta olmuş kalbi duralı ben hiç bişey hissetmemişim......şimdi yine bu bebişimin kalp atışı duyduk inanın hiç bişey hissetmedim.....haftaya kontrolum var yine aynı kötü haberi duyarım diye çok endişeliyim.....sizlere sabır diliyorum bebeğini kaybeden arkadaşlarım....çok üzülüyorum ...çok kaygılıyım ama kaygının da endişenin de bir faydası yok biliyorum....
dün 4 aylık hamile bir arkadaşımla karşılartım karnı baya büyümüş...ne olur ben de o güzelliği yaşayabileyim yaaa dedim çok özendim.sizin karınlar büyümüş heralde bende daha tık yokkkkkve dolgun göğüslerim bugün sönmüş gibiii acaba kötü bişey mi oldu korkusu sardı yine benii..
merhbalarr ..dunde berı nasılsınızz
ben ıyı degılım sanırım bulantılarım basladı sıze hava attım ama:18:dunden berı ara ara ugrayıp mıdemı bulandırıp gıdıyorlarrr dun copu dokerken öggg dedımm bulasık makınesı bulaısk dizerken de ole yaaa:26::26::26:2.aydan sonramı baslamıkı heheh ama suda var dun ayva ve soda hıc ıcmemıstım onlar engellıyor duda benım vucud onumu ıstedıkıııı
kızlar bu arada dua edın bızee ev bakıyoruz bebegımız dogmadan ev alıp cıkmaya nıyetlıyız(kvler oturdugumuz ıcınn ınsl kredıler dsukken ev alıp bebegımızı evımızde dogurmak ıstıyorum ınslll evler pahalanmızz burda 60-65evler ama sımdı ev sahıplerı cosmuss 70-75-80 den asagı yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?