2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok geçmiş olsun ne dieceğimi şaşırdım allah tan şifalar diliyorum...

KIZLAR BİZDE DÜN DR A GİTTİK. 7 HAFTALIKMIŞIZ KESEYİ VE KALP ATIŞINI DA DUYDUK.
DR KOT GİYME DEDİ KETEN ELBİSE TARZI ÖNERDİ.YEMEK OLARAK 4 AYA KADAR BEBEĞİ VÜCUT BESLİYORMUŞ ZATEN EKSTRA BİŞİ ALMAMA GEREK YOKMUŞ. SADECE BULANTI YAPMICAK ŞEYLER YEMEK YETERLİYMİŞ SİZİNDE BİLGİNİZ OLSUN

kızlar ben bulantı için dramamıne kullanıyorum hıc bır yan etkısı yok kardesmde kullanmıstı bulantılarım azaldı baya.

adet hemen öncesınde hamıle kalma olasığın çok düşük beta hcg en ıyı sonucu korunmasız ılıskıden 10 gun sonra yapılınca verır.

canım..rabbım hayırlı sıfa lar versın ınsl...ınsl ıyı huyludur ve ılac vs ıle gecer kendını o kadaruzmebebegın dee etkılenır cunku canım benımm
canım sen ıst.dasın sanırım ben kayserıdeyım ama buraya gorede bunlar yuksekkk

sıze cnm ınsl kucagımıza almaya da gun sayarısss

arkadaşlar haftalar görekese boyutları kaç olmalı, bilen arkadaşımız varsa beni aydınlatırmısınız ve yolk sac boyutlarını yazar mısınız

merhaba canım mesajını okudum bende kayseride oturuyorum aslen yozgatlıyım nerde oturuyorsun kayseride

amaaaa midem çok bulanıyor. bugün tam 6 hafta bi günlük ne yapacağımı şaşırdım çok güzel bir duygu evet ama bu zamanlar çabuk geçsin diye dua ediyorum birde çalışırken çok zor oluyor :)

kızlarrr yeniden merhaba saolunnn içimi rahatlatıyosunuz hep...kusura bakmayın beni böylee çekeceksiniz heralde 9 ay boyuncaaa inşşş bebeklerimizin hep sağlık iyilik haberlerini paylaşırız buradan
irmegan çok üzüldüm kötü bir haber ama artık tıp çok geliştiii olumsuz düşünmeyin inşş tedavii olarak yeniden sağlığına kavuşurr kayınbaban...bu arada eşinle daha çok kenetlenme zamanıı..biz de bu aralar bi çok iyi bi çok kötüyüzz uçlardayız yanii ama hep ben yaratıyorum sorunu bu hamilelik hormonlarııı işteee....eşimde aksine çok soğuk kanlı sakin olursa olur olmazsa da olur havalarında anlamıyor beniii ya da bana öylee göstermeye çalışıyorr...
ben geçen hafta kötüydüm bu hafta çok iyiydi midem ohhh bir haftalık bulantıyla atlattım derken bugün yine çok kötüyüm......o ayva iyi geliyoo diyen arkadaşıma buradan öpüçükler gönderiyorum:)bir ayva yedim midemden öldüüümmmm en sonunda çıkardım rahatladıııım....demek benim mideye yaramıyomuşşş.......

arkadaşlar haftalar görekese boyutları kaç olmalı, bilen arkadaşımız varsa beni aydınlatırmısınız ve yolk sac boyutlarını yazar mısınız
tatlım geçen hafta ben de bu konuyu araaştırdım ama pek bişey bulamadım galiba bebek kesede gözüktükten sonraa hep bebek ölçülüyor kesenin boyutu önemli olmuyor...benim konuyu aaraştırmamdakii sebep şuyduu ölen bebeğim kesenin içende hemen hemen yarısını dolduruyorduu....nettekii us resimlerine de baktım öyllee ama şimdiki kesem çokkkkkk büyük bebeiş ucunda ufacık kalmışş doktordan gelince araştırdım bişey bulamadım ama doktor bebeği ölçtüü normal dedi keseyi ölçmedii..bu arada bebek gözükmeden önce 5+1 de 10mm idi kese bebek olmadığı için keseyi ölçmüştü ve 5+1 günlük demiştiii
amaaaa midem çok bulanıyor. bugün tam 6 hafta bi günlük ne yapacağımı şaşırdım çok güzel bir duygu evet ama bu zamanlar çabuk geçsin diye dua ediyorum birde çalışırken çok zor oluyor :)

evet mide bulantıları ilk 3 ayın kabusu ama sağlıklı olsun da bebeklerimiz çekeriz diyorum...sana da hayırlı olsuunnnn bebişin..

kızlar ben dr.un dedğine göre 5+4üm kese 0.99 cm ama yolk sac kesesini bilmiyorum ultrasonda kısaltması ne bilen varmı

karnımda şişkinlik yüzümde ellerimde şişkinlik neden bu kadar erken başladı anlamadım gitti mide bulantılarımı hiç söylemiyorum benim mercimek çok afacan olcak sanırım :)))

Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür bademciklerim den dolayı giremiyordum tam bugün biraz iyiyim derken az önce acilden geldik.nedeni Bugün ara ara kahverengi lekelenmem oldu dayanamadım akşam özel bi hast.aciline gittim düşük tehlikesi geçiriyormuşum çok şükür olsunki bebeğimin sağlığı yerindeymiş görünce gözyaşlarımı tutamadım öyle korktum ki bu bebeğimide kaybedicem diye. iğne yaptı dr. ve kesinlikle dinlenmem ve agır iş yapmamam gerektiğini söyledi.ilişkiyide yasakladı. progestana da 3 gün sonra devam etmemi istedi.
Bebeğini kaybeden arkadaşlarımız olmuş o kadar üzüldüm ki rabbim sabır versin söylicek bişey bulamıyorum. Allah'ım hepimizin yavrularını korusun sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.(Amin)

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun,inşallah bişey olmaz bebişe,sen çok dikkat et artık kendine

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız

merhaba peri arkadaşımiyi akşamlar benım benım sat 20 ekımdı silik çizgiyi gördüm adetın 2. gunu pazartesii kan tahlili sonucumu alıcammm sana bı kaç belirtimden bahsetmek ısterımm... senden de oluyormu acaba..karın ağrısı ve bıkını bolgem özellikle sağ tarfda bırı sankı cimcimlioo sık ıdrar çıkıyorum sürekli adet olacakmış gibi wc gıdıyorum ama su akıntısı oluyooo...tukuruk salgılıyorummm ağzımda.. ve ayaklarım buz gibii goüslerim çok ağırmıyo ama bazen dokunamıyorum o derece acıyoo...sende bu soylediklerım varmı acaba bende tahmınen 5 haftanın içindeyımdır çunku ..

karnımda şişkinlik yüzümde ellerimde şişkinlik neden bu kadar erken başladı anlamadım gitti mide bulantılarımı hiç söylemiyorum benim mercimek çok afacan olcak sanırım :)))

daha bu haftalarda ne şişmesi öyle..
canım sen cok tuzlu mu yiyosun
kesinlikle tatlı ve tuzludan uzak dur..
ilerleyen aylarda valla cok beter olursun
burnun kocaman olur... yüzün elin heryerin şişer aman dikkat..

kızlar ben daha doktora gitmedim
inaşllah bu hafta gidicem..
bakalım neler olucak merakla bekliyorum..
kalp atışlarını duymak istiyorum ...
benimde gecen hafta cook bulantım oldu cok şükür ki gecti sayılır ama
halen bazı yicekleri görünce ögh yapıyorum yerken ögürüyorum filan ne garip bişi yaaaaaa

gögüslerim ve uçları acayip büyüdü.. iyi şeyler hissediyorum
hayırlısıyla bi de kalbinin pıtlarını duysam işte o zaman içim rahat edicek....
bi oh dicem..

ara ara kasıklarıma sancı giriyo ama normalmiş. belim filan agrıyoo hep normal şeyler bende...
ama hemencik yoruluyorum uyyorum cok filan... bide cok gazım oluyo benim yaw... karnım kocaman oldu ama daha 7. haftada karın mı şişer:)) 49 kilocuk bir bayanım ben :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…