kızlar ben bugün çok üzücü bi haber aldımkayınbabam pankreas kanseriymiş ben kayınbabamı çok severim babamla aynıdır sevgi derecem.. gerçekten o kadar üzüldümki... kayınvalidemi aradım onunda sesi çok kötüydü.. eşim henüz bilmiyo ona ben söylemek istemiyorum.. zaten aramızda pek iyi sayılmaz eşimle bana çok soğuk davranmaya başladı buda ayrı bi dert noolur kayınbabam için dua edin kızlar.. pzt yada salı günü hastaneye yatıcak tekrar parça alıcaklar iyi huylu yada kötü huylumu ona bakacaklar.. Rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. ailemizin çınarı çünkü o
canım korkma bu bebeğinde önceki gibi olacak değil ya.. Rabbim sıkıntılarını gidersin.. İnşallah bebeğin sağlıcakla olurda sende karşılaştığın arkadaşın gibi göbişini çıkara çıkara gezersin.. Rabbim büyük.. Bebeklerimiz onun bize emaneti bizde Rabbime emanet ettiik.. İnşallah sağlıcakla allırız bebişleri kucaklarımızaaaa
oyyyyy bak seninle günlerimiz aynı benimde bugün tavan yaptı mide bulantım.. dün akşam yemeğin ortasında fırladım kalktım masadan.. sofraya, bulaşığa elimi değemedim eşim halletti.. gece de uyandım mide bulantısıyla.. sabah kahvaltı yaptım çok şükür ama öğle yemeği yiyemiyorum içim almıyo vallaaa
soru bir adetten bı kaç gun once yapılırsa içeri bolsalarak aman dıyerek hamile kalınırmı ?? soru 2 adeti duzenli 28 gunde bır olan kişinin adeti kaç gun gecikince suphelenmeli ?? soru 3 adetten hemen once eger kalındıysa hamıle ne zaman test yapmalıyım ?
canım..rabbım hayırlı sıfa lar versın ınsl...ınsl ıyı huyludur ve ılac vs ıle gecer kendını o kadaruzmebebegın dee etkılenır cunku canım benımmkızlar ben bugün çok üzücü bi haber aldımkayınbabam pankreas kanseriymiş ben kayınbabamı çok severim babamla aynıdır sevgi derecem.. gerçekten o kadar üzüldümki... kayınvalidemi aradım onunda sesi çok kötüydü.. eşim henüz bilmiyo ona ben söylemek istemiyorum.. zaten aramızda pek iyi sayılmaz eşimle bana çok soğuk davranmaya başladı buda ayrı bi dert noolur kayınbabam için dua edin kızlar.. pzt yada salı günü hastaneye yatıcak tekrar parça alıcaklar iyi huylu yada kötü huylumu ona bakacaklar.. Rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. ailemizin çınarı çünkü o
canım sen ıst.dasın sanırım ben kayserıdeyım ama buraya gorede bunlar yuksekkkirmegancıımm çok geçmiş olsun canıımmmm
suzaannn sen nerde oturuyosun canım bizim burda 2+1 evler bile 140.000 civarı ilçe olduğu iiçin merkezde 110.000 falan .. yine şanslısın tatlım 70 e ev bulabilirsen
KIZLAR BİZDE DÜN DR A GİTTİK. 7 HAFTALIKMIŞIZKESEYİ VE KALP ATIŞINI DA DUYDUK.
DR KOT GİYME DEDİ KETEN ELBİSE TARZI ÖNERDİ.YEMEK OLARAK 4 AYA KADAR BEBEĞİ VÜCUT BESLİYORMUŞ ZATEN EKSTRA BİŞİ ALMAMA GEREK YOKMUŞ. SADECE BULANTI YAPMICAK ŞEYLER YEMEK YETERLİYMİŞ SİZİNDE BİLGİNİZ OLSUN
tatlım geçen hafta ben de bu konuyu araaştırdım ama pek bişey bulamadım galiba bebek kesede gözüktükten sonraa hep bebek ölçülüyor kesenin boyutu önemli olmuyor...benim konuyu aaraştırmamdakii sebep şuyduu ölen bebeğim kesenin içende hemen hemen yarısını dolduruyorduu....nettekii us resimlerine de baktım öyllee ama şimdiki kesem çokkkkkk büyük bebeiş ucunda ufacık kalmışş doktordan gelince araştırdım bişey bulamadım ama doktor bebeği ölçtüü normal dedi keseyi ölçmedii..bu arada bebek gözükmeden önce 5+1 de 10mm idi kese bebek olmadığı için keseyi ölçmüştü ve 5+1 günlük demiştiiiarkadaşlar haftalar görekese boyutları kaç olmalı, bilen arkadaşımız varsa beni aydınlatırmısınız ve yolk sac boyutlarını yazar mısınız
amaaaa midem çok bulanıyor. bugün tam 6 hafta bi günlük ne yapacağımı şaşırdım çok güzel bir duygu evet ama bu zamanlar çabuk geçsin diye dua ediyorum birde çalışırken çok zor oluyor :)
Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür bademciklerim den dolayı giremiyordum tam bugün biraz iyiyim derken az önce acilden geldik.nedeni Bugün ara ara kahverengi lekelenmem oldu dayanamadım akşam özel bi hast.aciline gittim düşük tehlikesi geçiriyormuşum çok şükür olsunki bebeğimin sağlığı yerindeymiş görünce gözyaşlarımı tutamadım öyle korktum ki bu bebeğimide kaybedicem diye. iğne yaptı dr. ve kesinlikle dinlenmem ve agır iş yapmamam gerektiğini söyledi.ilişkiyide yasakladı. progestana da 3 gün sonra devam etmemi istedi.
Bebeğini kaybeden arkadaşlarımız olmuş o kadar üzüldüm ki rabbim sabır versin söylicek bişey bulamıyorum. Allah'ım hepimizin yavrularını korusun sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.(Amin)
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
karnımda şişkinlik yüzümde ellerimde şişkinlik neden bu kadar erken başladı anlamadım gitti mide bulantılarımı hiç söylemiyorum benim mercimek çok afacan olcak sanırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?