2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun,inşallah bişey olmaz bebişe,sen çok dikkat et artık kendine

Teşekkür ederim canım alakan için.İnşallah rabbim korusun bebişlerimizi,elimden geldiğince dikkat ediyorum canım ama olacağı varsa oluyor işte. Hayırlısı artık. Sen nasılsın canım iyisindir inşallah. sende dikkat et kendine Allah'a emanet ol sen ve tüm annişlerimiz ve tabiki bebişlerimiz.

Herkese iyi akşamlar,

Bebeğini kaybeden,kötü haberler alan arkadaşlara Allah tan sabır ve en kısa zamanda sağlıkla kucaklarına bebek almalarını dilerim.

Dün doktor kontrolüne gittik ,herşey yolunda çok şükür Allah ıma.tahliller de güzel.

Hayır da şer de Allah tan gelir.okuyorum topikte şu haftadayım kalp atışını duyar mıyım,keseyi görür müyüm? Kese boyutunuz,yolk sac boyutunuz ne kadar? Allah aşkına doktor musunuz neden merak ediyorsunuz sonra kıyaslayıp kendinizi üzüyorsunuz.

Ben yaşadığım yerde isim yapmış bir Prof.dr a gidiyorum önceden de başka bîr durum vardı öyle tanışmıştım,şimdi de devam ediyorum hava olsun diye demiyorum. 2 kez muayeneye gittik ilkinde okuyanlar bilir sadece kese gözüktüğü için kese var ama boş olabilir de,bizim için önemli olan kalbin atmasıdır,rahimde bölme var dedi.biraz üzüldüm sonra herşeyim Allah tan geleceğine inandığım için oluruna bıraktım.

2. Randevuda çok şükür kalp atışını duyduk.bu sefer doktor kalbi atıyor ama durabilir de,bazen böyle durumlar oluyor ,12. Haftaya kadar düşük tehlikesi vardır hamilelikte gibi kısa ve öz bilgiler verdi.2 kontrolde de inanın ne haftasıyla uyumlu dedi,ne kese,yolk sac boyutunu ne de bebeğin boyutunu söyledi.sadece gelişimi sağlıklı mı değil mi bana vereceği bilgiler bunlar zaten.fazla bilgi karmaşaya sebep oluyor uzman olmayanlarda hemen İnternet'e girip araştırıp bir kıyaslamaya gidilin,can sıkılıyor.

Eskiden ninem dedem ovulasyon günü mü biliyordu?yolk sac,gebelik kesesi mi biliyordu? Günümüz şartlarında hayat yaşamadılar elbet ama demek istediğim şu ki kafanızı gereksiZ bilgilerle doldurmayın,kurcalamayın.başta da dediğim gibi hayır da şer de Alla tan gelir.biz duamızı edelim sonrası tevekkül ,Allah bilir.

Herkese iyi akşamlar,

Bebeğini kaybeden,kötü haberler alan arkadaşlara Allah tan sabır ve en kısa zamanda sağlıkla kucaklarına bebek almalarını dilerim.

Dün doktor kontrolüne gittik ,herşey yolunda çok şükür Allah ıma.tahliller de güzel.

Hayır da şer de Allah tan gelir.okuyorum topikte şu haftadayım kalp atışını duyar mıyım,keseyi görür müyüm? Kese boyutunuz,yolk sac boyutunuz ne kadar? Allah aşkına doktor musunuz neden merak ediyorsunuz sonra kıyaslayıp kendinizi üzüyorsunuz.

Ben yaşadığım yerde isim yapmış bir Prof.dr a gidiyorum önceden de başka bîr durum vardı öyle tanışmıştım,şimdi de devam ediyorum hava olsun diye demiyorum. 2 kez muayeneye gittik ilkinde okuyanlar bilir sadece kese gözüktüğü için kese var ama boş olabilir de,bizim için önemli olan kalbin atmasıdır,rahimde bölme var dedi.biraz üzüldüm sonra herşeyim Allah tan geleceğine inandığım için oluruna bıraktım.

2. Randevuda çok şükür kalp atışını duyduk.bu sefer doktor kalbi atıyor ama durabilir de,bazen böyle durumlar oluyor ,12. Haftaya kadar düşük tehlikesi vardır hamilelikte gibi kısa ve öz bilgiler verdi.2 kontrolde de inanın ne haftasıyla uyumlu dedi,ne kese,yolk sac boyutunu ne de bebeğin boyutunu söyledi.sadece gelişimi sağlıklı mı değil mi bana vereceği bilgiler bunlar zaten.fazla bilgi karmaşaya sebep oluyor uzman olmayanlarda hemen İnternet'e girip araştırıp bir kıyaslamaya gidilin,can sıkılıyor.

Eskiden ninem dedem ovulasyon günü mü biliyordu?yolk sac,gebelik kesesi mi biliyordu? Günümüz şartlarında hayat yaşamadılar elbet ama demek istediğim şu ki kafanızı gereksiZ bilgilerle doldurmayın,kurcalamayın.başta da dediğim gibi hayır da şer de Allah tan gelir.biz duamızı edelim sonrası tevekkül ,Allah bilir.

Son düzenleme:

öncelikle çok geçmiş olsun canım. mümkün olduğunca yatarak geçir bu zamanı. ben de de önce kahverengi leke gelmeye başlamıştı. hemen doktora gittim düşük riskin var dedi ve progestana başlattı dinlen dedi. aşırı kaygılandım. zaten hamileliğim öğrendiğim andan itibaren kaygım steris doruk noktasındaydı. acaba boş kese mi kalp atacak mı. birşeylerin yolunda gitmeyeceğini sanki önceden öğrenmiş gibi davranıyordum ki eminim benim aşırı stresiminde etkisi olmuştur. 3 gün sonrasında kanamam olduğunda yaşadığım duyguyu anlatamam. ama geçiyor inan canım zamanla geçiyor.bana düşecekse engel olmayalım bırakın düşsün demişti doktorlar. var bir anomalik ki rahim kusurlu olanı atmaya yöneliyor demişlerdi. sen sakın moralini bozma bu benim hikayem ama sen de aynı şeyleri yaşayacaksın diye birşey yok. ben ilk lekelenmem olduğunda etrafımdaki tüm kadınlara sormuşrum yarıdan fazlası lekelenmesi olmuş ama düşük yaşamamışlar. belki de stres etkili bu aşamada. o nedenle kendini yorma ve moralini yüksek tut. mümkünse unut hamile olduğunu. risk taşıyor olman düşük yaşayacağın anlamına gelmiyor. kendine dikkat edip bol bol dinlen olur mu

herkese günaydın!oku oku bitmedi sayfalar yeni gelen bütün arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.bebekleriniz hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza versin inşallah.Bebeğini kaybedenlere de allahtan sabır diliyorum çok üzüldüm hatta buraya çok sık girmesemmi artık die düşünmeye başladım bi yanda arkadaşlar yazmışlar bebeğimi kaybettim die diğer yandan da sevinçlerini paylaşanlar var bilmiyorumn ya çok karışık duygular çok üzgünüm.allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda.

aynen katılıyorum arkadaşım söylediklerine rahat olalım akışına bırakalım

Allah şifa versin çok geçmiş olsun canım

hayırlısı olsun rabbim neylerse güzel eyler inş dış gebelik değildir senin için zor bir süreç ama dua et allahım yardımcın olsun

canım allah sabır versin vebde 1 yıla yakındır bebğim olsun diye uğrsşıorum daha hiç hamiş olmadım beklemk zor bulup kaybetmek zor rabbimin takdiri hayırlısı olsun

kızlar benim canımda çok sıkkın. kan testleri yaptırmıştık. hastaneden arkadaşım aradı dün rubella testinin pozitif çıkma ihtimali varmışta tekrar gönderceklermişteee pazartesi çıkıcakmış sonucuuu acaba beni rahatlatmak için mi öyle söyledi. bu ikici kez bebeğimi kaybetme korkum. 1,5 aya göre çok fazla bu üzüntü yaaa ((( allahım koru bebeklerimizii

canım çook geçmiş olsun allah bebişini korusun. çok zor dönemlermiş bunlar cidden. bol bol dinlen lütfen.

nasılsınız kızlaarrr
yazael cim geçmiş olsun canım..
ipeksin senin durumunu anlamadım canım ne testi bu :44:
:119:yeni gelen bir arkadaş var sanırım hoşgeldin canım :119:
sabah dr a gidicem dua edin olurmu hoş salıda merkeze gitcem heyet raporu için yolculuk korkutuyo beni rabbim korkularımızdan emin eyle bizi

günaydınlar ..kayıpları olanlara çok geçmiş olsun diliyorum Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler versin inşallah.

rubella ile ilk gebeliğimde çok uğraştım çok araştırdım ama senin durumunu anlamadım.iki tane rubella testi yapılır hangisiymiş pozitif olan.bir tanesi geçmişte geçirip geçirmedin mi diye ki bunun pozitif çıkması çok güzel.birde şuan böule bir hastalığın olup olmadığı.senin şuan mı rubellan varmış ?

canım rubella kızamıkçık hatalığı testi oluyor eğer şu an geçiriyorsam, büyük ihtimalle alınıyormuş bebek. çünkü sakat doğuyormuş canım senin içinde hepimiz içinde dua edicem bol bol. allah hepimizin yardımcısı olsunn

Son düzenleme:

canım ben araştırdım ıgg daha önce geçirdiysen(onun önemi yok) ımg şu anda geçiriyorsan pozitif çıkıyor. onuda açıklamadı ama daha önce geçirmiş olsam beni korkutmazdı diye düşünüyorum. tabi ki yine bir hastaneyle kalmam başka hastanelerde de yaptırırım testi. artık hiç bir hastaneye ve doktora güvenim kalmadı ( lütfen benim için dua edin.

kesinlikle haklısın o zaman doktorum kendisi söylemişti tek teste güven olmaz diye beni başka bir hastaneye yönlendirmişti.sen de öyle yaparsın .Allah yardımcın olsun .. ama bence bir hata vardır ya rubella olduğunu anlarsın ben çünkü yine başka bir doktora sormuştum .bende geçmişte geçirmemişim kendi doktorum ben hamileyken çok korkutmuştu ya geçiririsen diye sonra bir doçent dr a sormuştuk demişti rubella geçirdiğini anlarsın anlamadan geçmez.vardır inşallah senin testinde de bir hata

Sağol cnm iyi olmaya çalışıyorum,bu mide bulantıları beni mahvetti,herşeyden tiksindim,zor geçiyo ama çok şükür kanamam falan olmadı,inşallah çektiklerimize değicek bebişlerimize kavuşunca...

Kızlar tansiyon düşüklüğüne ne iyi geliyor? Dün gece çok kötüydüm, Allah'tan eşim yanımdaydı. Yarın okul var ve aynı şey olmasından korkuyorum, öğrenciler karşısında yığılıp kalmak istemiyorum. Sizce neler yapabilirim okulda?

canım aynı durum abimin eşind eolmuştu doktorlar korkuttu baya sonra başka tahlil yaptılar ankaraya falan gitti tahlil bebek de bir şey çıkmadı şimdi iki yaşında sağlıklı kızımız var

umarım hepiniz iyisinizdir.
dün doktora gittim kalp atışlarını duydum nasıl bir heyecan anlatamam.görmştüm ama duymak apayrı bişiymiş:))))
normalde dün sat a göre 7+6 haftalıktı ama bebek gelişimi 8+1 gösterdi boyuda bebişin 16mm bu çok iyi dedi.ama çok gaz vardı bebeği bile çok zor gördük.ilaç verdide şuan çok şükür indi şişkinliğim falan:)))
12.haftalık olunca ikili testimiz varmış.

üzme canını arkadaşım gerçekten zor bir sınav ama allah herşeyi iyi bilir sen ve eşin sağlıklı olduktan sonra bebekte olur allah gönlünüze göre versin ...

çok üzüldüm allah yardımcın olsun kendine dikkat et işallah bundan sonrası iyi olur

319 sayfada yazmıştım dualarımı sana canım benim diğer yavruların kaç haftalıktı

şuan ne denirki duygularımı bile ifade edemiyorum canım çok üzgünüm.umarım bundan sonra herşey gönlünce olur tez zamanda rabbim tekrar sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah

benm yemeğim yok, aklımda da bişe yok

canımm evlat acısını çok ii bilirim rabbim yeniden nasip etsin en yakın zamnda, sabır versin, vardır bunda da bi hayır.

aminnnn

canım benimmmm tabiki gelirim görüşürüz sana özelden msn face veririm ok görüşürüz inş....
tuğbacım Rabbim sabır versin sana da tekrarından ve beterinden korusun..

canım Allah sabır versin inşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşursun meleğine

İnanın çok üzüldüm ve sizi çok iyi anlıyor acınızı içimde hissediyorum. Rabbim sabırlar versin. Rabbim'in vardır elbet bir bildiği, ama şimdi size ne desek boş..

hepinizden allah razı olsun ama yolun sonu buraymıs çok üzülüyorum içim yanıyo 2 bebeğimi kaybettim bu 3. bebeğimde cok ümitliydim kucağıma almayı hayal ediyodum ve kendimi cok kaptırmıstım ama olmadı rabbim bilir işini hayırlısı değilmiş bebeğim sağlıklı olsa zaten kendiliğinden büyüyo geliyo demekki sağlıklı değilmiş hepinizden allah tekrar razı olsun kısmet değilmiş temmuz annesi olmakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…