Canım çok üzüldüm geçmiş olsun,inşallah bişey olmaz bebişe,sen çok dikkat et artık kendine
Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür bademciklerim den dolayı giremiyordum tam bugün biraz iyiyim derken az önce acilden geldik.nedeni Bugün ara ara kahverengi lekelenmem oldu dayanamadım akşam özel bi hast.aciline gittim düşük tehlikesi geçiriyormuşum çok şükür olsunki bebeğimin sağlığı yerindeymiş görünce gözyaşlarımı tutamadım öyle korktum ki bu bebeğimide kaybedicem diye. iğne yaptı dr. ve kesinlikle dinlenmem ve agır iş yapmamam gerektiğini söyledi.ilişkiyide yasakladı. progestana da 3 gün sonra devam etmemi istedi.
Bebeğini kaybeden arkadaşlarımız olmuş o kadar üzüldüm ki rabbim sabır versin söylicek bişey bulamıyorum. Allah'ım hepimizin yavrularını korusun sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.(Amin)
Herkese iyi akşamlar,
Bebeğini kaybeden,kötü haberler alan arkadaşlara Allah tan sabır ve en kısa zamanda sağlıkla kucaklarına bebek almalarını dilerim.
Dün doktor kontrolüne gittik ,herşey yolunda çok şükür Allah ıma.tahliller de güzel.
Hayır da şer de Allah tan gelir.okuyorum topikte şu haftadayım kalp atışını duyar mıyım,keseyi görür müyüm? Kese boyutunuz,yolk sac boyutunuz ne kadar? Allah aşkına doktor musunuz neden merak ediyorsunuz sonra kıyaslayıp kendinizi üzüyorsunuz.
Ben yaşadığım yerde isim yapmış bir Prof.dr a gidiyorum önceden de başka bîr durum vardı öyle tanışmıştım,şimdi de devam ediyorum hava olsun diye demiyorum. 2 kez muayeneye gittik ilkinde okuyanlar bilir sadece kese gözüktüğü için kese var ama boş olabilir de,bizim için önemli olan kalbin atmasıdır,rahimde bölme var dedi.biraz üzüldüm sonra herşeyim Allah tan geleceğine inandığım için oluruna bıraktım.
2. Randevuda çok şükür kalp atışını duyduk.bu sefer doktor kalbi atıyor ama durabilir de,bazen böyle durumlar oluyor ,12. Haftaya kadar düşük tehlikesi vardır hamilelikte gibi kısa ve öz bilgiler verdi.2 kontrolde de inanın ne haftasıyla uyumlu dedi,ne kese,yolk sac boyutunu ne de bebeğin boyutunu söyledi.sadece gelişimi sağlıklı mı değil mi bana vereceği bilgiler bunlar zaten.fazla bilgi karmaşaya sebep oluyor uzman olmayanlarda hemen İnternet'e girip araştırıp bir kıyaslamaya gidilin,can sıkılıyor.
Eskiden ninem dedem ovulasyon günü mü biliyordu?yolk sac,gebelik kesesi mi biliyordu? Günümüz şartlarında hayat yaşamadılar elbet ama demek istediğim şu ki kafanızı gereksiZ bilgilerle doldurmayın,kurcalamayın.başta da dediğim gibi hayır da şer de Allah tan gelir.biz duamızı edelim sonrası tevekkül ,Allah bilir.
karnımda şişkinlik yüzümde ellerimde şişkinlik neden bu kadar erken başladı anlamadım gitti mide bulantılarımı hiç söylemiyorum benim mercimek çok afacan olcak sanırım :)))
kızlar ben bugün çok üzücü bi haber aldımkayınbabam pankreas kanseriymiş ben kayınbabamı çok severim babamla aynıdır sevgi derecem.. gerçekten o kadar üzüldümki... kayınvalidemi aradım onunda sesi çok kötüydü.. eşim henüz bilmiyo ona ben söylemek istemiyorum.. zaten aramızda pek iyi sayılmaz eşimle bana çok soğuk davranmaya başladı buda ayrı bi dert noolur kayınbabam için dua edin kızlar.. pzt yada salı günü hastaneye yatıcak tekrar parça alıcaklar iyi huylu yada kötü huylumu ona bakacaklar.. Rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. ailemizin çınarı çünkü o
kızlar merhaba.dün doktora gittim hesaplarıma göre 5+2 olan gebelik ultrasonda gözükmedi vajinal baktı ve küçük bir siyah nokta gözüktü 5 haftalık görünüm 10mm olması gerekirken 2.73 çıktı ve beta hcg de 240 larda normalmidir ne olue cevap verin çok moralim bozuk korkuyorum.pazartesi tekrar gidicem 2 katı olmazsa dış gebelik olabilirmiş dualarınızı eksik etmeyin lütfen ...
Allah razı olsun kızlar, olacağın önüne geçilmiyor işte ama artık korkuyorum, ya 3. kez hamile kaldığımda da bebeğimi kaybedersem diyekusura bakmayın sabah sabah canınızı sıktım kendi derdimle
Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür bademciklerim den dolayı giremiyordum tam bugün biraz iyiyim derken az önce acilden geldik.nedeni Bugün ara ara kahverengi lekelenmem oldu dayanamadım akşam özel bi hast.aciline gittim düşük tehlikesi geçiriyormuşum çok şükür olsunki bebeğimin sağlığı yerindeymiş görünce gözyaşlarımı tutamadım öyle korktum ki bu bebeğimide kaybedicem diye. iğne yaptı dr. ve kesinlikle dinlenmem ve agır iş yapmamam gerektiğini söyledi.ilişkiyide yasakladı. progestana da 3 gün sonra devam etmemi istedi.
Bebeğini kaybeden arkadaşlarımız olmuş o kadar üzüldüm ki rabbim sabır versin söylicek bişey bulamıyorum. Allah'ım hepimizin yavrularını korusun sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.(Amin)
kızlar benim canımda çok sıkkın. kan testleri yaptırmıştık. hastaneden arkadaşım aradı dün rubella testinin pozitif çıkma ihtimali varmışta tekrar gönderceklermişteee pazartesi çıkıcakmış sonucuuuacaba beni rahatlatmak için mi öyle söyledi. bu ikici kez bebeğimi kaybetme korkum. 1,5 aya göre çok fazla bu üzüntü yaaa ((( allahım koru bebeklerimizii
nasılsınız kızlaarrr
yazael cim geçmiş olsun canım..
ipeksin senin durumunu anlamadım canım ne testi bu :44:
:119:yeni gelen bir arkadaş var sanırım hoşgeldin canım :119:
sabah dr a gidicem dua edin olurmu hoş salıda merkeze gitcem heyet raporu için yolculuk korkutuyo beni rabbim korkularımızdan emin eyle bizi
günaydınlar ..kayıpları olanlara çok geçmiş olsun diliyorum Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler versin inşallah.
rubella ile ilk gebeliğimde çok uğraştım çok araştırdım ama senin durumunu anlamadım.iki tane rubella testi yapılır hangisiymiş pozitif olan.bir tanesi geçmişte geçirip geçirmedin mi diye ki bunun pozitif çıkması çok güzel.birde şuan böule bir hastalığın olup olmadığı.senin şuan mı rubellan varmış ?
canım ben araştırdım ıgg daha önce geçirdiysen(onun önemi yok) ımg şu anda geçiriyorsan pozitif çıkıyor. onuda açıklamadı ama daha önce geçirmiş olsam beni korkutmazdı diye düşünüyorum. tabi ki yine bir hastaneyle kalmam başka hastanelerde de yaptırırım testi. artık hiç bir hastaneye ve doktora güvenim kalmadı( lütfen benim için dua edin.
Teşekkür ederim canım alakan için.İnşallah rabbim korusun bebişlerimizi,elimden geldiğince dikkat ediyorum canım ama olacağı varsa oluyor işte. Hayırlısı artık. Sen nasılsın canım iyisindir inşallah. sende dikkat et kendine Allah'a emanet ol sen ve tüm annişlerimiz ve tabiki bebişlerimiz.
kızlar benim canımda çok sıkkın. kan testleri yaptırmıştık. hastaneden arkadaşım aradı dün rubella testinin pozitif çıkma ihtimali varmışta tekrar gönderceklermişteee pazartesi çıkıcakmış sonucuuuacaba beni rahatlatmak için mi öyle söyledi. bu ikici kez bebeğimi kaybetme korkum. 1,5 aya göre çok fazla bu üzüntü yaaa ((( allahım koru bebeklerimizii
inan şuan ağlıyorum tabiki rabbim bilir vardır elbet bir hayır ama çok zor tahmin edebiliyorum inan pazartesi dr a gidicem banada öyle diyecek diye okadar korkuyorum ki benimde ilk bebeğim 10 haftalıkken ölmüştü rabbim korkularımızdan emin eyle bizi yavrularımızı hayırlısı ile hayırlı evlat ve sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip eyle..
canım rabbim verdiğinden sual olunmaz rabbim sana güzel sabırlar versin hayırlı zaman da bebeğini kucağına almayı nasip etsin
üzme canını arkadaşım gerçekten zor bir sınav ama allah herşeyi iyi bilir sen ve eşin sağlıklı olduktan sonra bebekte olur allah gönlünüze göre versin ...
Canım ya üzülme çok yıpratma kendini, hayırlısı olsun. İnşallah hayırlı zamanda çok hayırlı bir evladın olacak. Allah sağlık sıhhat versin atlatılamayacak şey yok Allah'ın izniyle.
Dediğin gibi Rabbim en iyisini bilir canım..
çok üzüldüm allah yardımcın olsun kendine dikkat et işallah bundan sonrası iyi olur
canımmm çok üzüldüm aynı durumu yaşamış biri olarak çok zor bir durum biliyorum .. diyecek hiç bişey yok.. sabır diliyorummm .. herşeyin hayırlısı olsun her zaman .. neden olduğu araştırılsın iyice en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım meraketme kendine ii bak
319 sayfada yazmıştım dualarımı sana canım benim diğer yavruların kaç haftalıktı
şuan ne denirki duygularımı bile ifade edemiyorum canım çok üzgünüm.umarım bundan sonra herşey gönlünce olur tez zamanda rabbim tekrar sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah
benm yemeğim yok, aklımda da bişe yok
canımm evlat acısını çok ii bilirim rabbim yeniden nasip etsin en yakın zamnda, sabır versin, vardır bunda da bi hayır.
aminnnn
canım benimmmm tabiki gelirim görüşürüz sana özelden msn face veririm ok görüşürüz inş....tuğbammm canım arkadaşım beniiimmmm....inan şuan ne yazacağımı bilemiyorumm.. Rabbim hayırlı olanı nasip etmiştir muhakkak.. Nolur kendini üzmemeye çalış... İnşallahhh en kısa zamanda Rabbim çok bekletmeden sağlıklı yavrucuğunu hemencecik gönderir.. Ben seninle görüşmeyi çok istiyorum.. Kocatepeye yolun düşerse muhakkak bekliyorum... Canım arkadaşımmmmmm sakın ağlayıp üzme kendini.. Hayırlısı böyleymiş diyerek rahatlat kendini... Öpüyorum senii canımmm.. gelişmelerden beni özelden mesajla haberdar et....
tuğbacım Rabbim sabır versin sana da tekrarından ve beterinden korusun..
canım Allah sabır versin inşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşursun meleğine
İnanın çok üzüldüm ve sizi çok iyi anlıyor acınızı içimde hissediyorum. Rabbim sabırlar versin. Rabbim'in vardır elbet bir bildiği, ama şimdi size ne desek boş..
caniim daha simdi ogrendim cooooook uzuldumniye kalbi durduki sen birsey hissetmedin mi???belki pazartesiye kadar bir mucize olur Rabbim en hayirlisini en guzelini nasip etsin canim Allahin bir bildigi var en onemlisi saglikli sihhatli bir bebek kucagina alman insallah testlerinizin sonucu iyi cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?