kesinlikle haklısın o zaman doktorum kendisi söylemişti tek teste güven olmaz diye beni başka bir hastaneye yönlendirmişti.sen de öyle yaparsın .Allah yardımcın olsun .. ama bence bir hata vardır ya rubella olduğunu anlarsın ben çünkü yine başka bir doktora sormuştum .bende geçmişte geçirmemişim kendi doktorum ben hamileyken çok korkutmuştu ya geçiririsen diye sonra bir doçent dr a sormuştuk demişti rubella geçirdiğini anlarsın anlamadan geçmez.vardır inşallah senin testinde de bir hata
kesinlikle haklısın o zaman doktorum kendisi söylemişti tek teste güven olmaz diye beni başka bir hastaneye yönlendirmişti.sen de öyle yaparsın .Allah yardımcın olsun .. ama bence bir hata vardır ya rubella olduğunu anlarsın ben çünkü yine başka bir doktora sormuştum .bende geçmişte geçirmemişim kendi doktorum ben hamileyken çok korkutmuştu ya geçiririsen diye sonra bir doçent dr a sormuştuk demişti rubella geçirdiğini anlarsın anlamadan geçmez.vardır inşallah senin testinde de bir hata
hepinizden allah razı olsun ama yolun sonu buraymıs çok üzülüyorum içim yanıyo 2 bebeğimi kaybettim bu 3. bebeğimde cok ümitliydim kucağıma almayı hayal ediyodum ve kendimi cok kaptırmıstım ama olmadı rabbim bilir işini hayırlısı değilmiş bebeğim sağlıklı olsa zaten kendiliğinden büyüyo geliyo demekki sağlıklı değilmiş hepinizden allah tekrar razı olsun kısmet değilmiş temmuz annesi olmakkkk
umarım hepiniz iyisinizdir.
dün doktora gittim kalp atışlarını duydum nasıl bir heyecan anlatamam.görmştüm ama duymak apayrı bişiymiş:))))
normalde dün sat a göre 7+6 haftalıktı ama bebek gelişimi 8+1 gösterdi boyuda bebişin 16mm bu çok iyi dedi.ama çok gaz vardı bebeği bile çok zor gördük.ilaç verdide şuan çok şükür indi şişkinliğim falan:)))
12.haftalık olunca ikili testimiz varmış.
umarım hepiniz iyisinizdir.
dün doktora gittim kalp atışlarını duydum nasıl bir heyecan anlatamam.görmştüm ama duymak apayrı bişiymiş:))))
normalde dün sat a göre 7+6 haftalıktı ama bebek gelişimi 8+1 gösterdi boyuda bebişin 16mm bu çok iyi dedi.ama çok gaz vardı bebeği bile çok zor gördük.ilaç verdide şuan çok şükür indi şişkinliğim falan:)))
12.haftalık olunca ikili testimiz varmış.
Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür bademciklerim den dolayı giremiyordum tam bugün biraz iyiyim derken az önce acilden geldik.nedeni Bugün ara ara kahverengi lekelenmem oldu dayanamadım akşam özel bi hast.aciline gittim düşük tehlikesi geçiriyormuşum çok şükür olsunki bebeğimin sağlığı yerindeymiş görünce gözyaşlarımı tutamadım öyle korktum ki bu bebeğimide kaybedicem diye. iğne yaptı dr. ve kesinlikle dinlenmem ve agır iş yapmamam gerektiğini söyledi.ilişkiyide yasakladı. progestana da 3 gün sonra devam etmemi istedi.
Bebeğini kaybeden arkadaşlarımız olmuş o kadar üzüldüm ki rabbim sabır versin söylicek bişey bulamıyorum. Allah'ım hepimizin yavrularını korusun sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.(Amin)
amaaaa midem çok bulanıyor. bugün tam 6 hafta bi günlük ne yapacağımı şaşırdım çok güzel bir duygu evet ama bu zamanlar çabuk geçsin diye dua ediyorum birde çalışırken çok zor oluyor :)
merhbalarr ..dunde berı nasılsınızz
ben ıyı degılım sanırım bulantılarım basladı sıze hava attım ama:18:dunden berı ara ara ugrayıp mıdemı bulandırıp gıdıyorlarrr dun copu dokerken öggg dedımm bulasık makınesı bulaısk dizerken de ole yaaa:26::26::26:2.aydan sonramı baslamıkı heheh ama suda var dun ayva ve soda hıc ıcmemıstım onlar engellıyor duda benım vucud onumu ıstedıkıııı
kızlar bu arada dua edın bızee ev bakıyoruz bebegımız dogmadan ev alıp cıkmaya nıyetlıyız(kvler oturdugumuz ıcınn ınsl kredıler dsukken ev alıp bebegımızı evımızde dogurmak ıstıyorum ınslll evler pahalanmızz burda 60-65evler ama sımdı ev sahıplerı cosmuss 70-75-80 den asagı yokkkk
kızlar ben bugün çok üzücü bi haber aldımkayınbabam pankreas kanseriymiş ben kayınbabamı çok severim babamla aynıdır sevgi derecem.. gerçekten o kadar üzüldümki... kayınvalidemi aradım onunda sesi çok kötüydü.. eşim henüz bilmiyo ona ben söylemek istemiyorum.. zaten aramızda pek iyi sayılmaz eşimle bana çok soğuk davranmaya başladı buda ayrı bi dert noolur kayınbabam için dua edin kızlar.. pzt yada salı günü hastaneye yatıcak tekrar parça alıcaklar iyi huylu yada kötü huylumu ona bakacaklar.. Rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. ailemizin çınarı çünkü o
merhaba arkadaşlar,
merhaba tuğbacım, çok üzgünüm, Allah yardımcımız olsun hepimizin farklı farklı problemleri oluyor hem sıkıntılı hem güzel bir dönem bu yaşadığımız, önemli olan hayırlı bir evladın hayırlı bir zamanda gelmesidir, üzme kendini, yeniden hamile kalırsın ya da dr unu değiştirirsin, ilaç vs önlem alırsın, bu böyle oldu diye hepsi olacak diye birşey yok
ben de bugün bir şok yaşadım, kese görme günümüzdü bugün ve doktorum ikiz dedi ve başladım ağlamayahiç ikiz istemiyorum, nasıl başa çıkacağım diye düşünüyordum, ama yavaş yavaş alışmaya başladım, yapacak bir şey yok, hayatta herşey planlandığı gibi gitmeyebiliyor
ikiz büyütmek nasıl birşeydir, var mı fikri olan
canımmm hemserımmmmerhaba canım mesajını okudum bende kayseride oturuyorum aslen yozgatlıyım nerde oturuyorsun kayseride
yenii gördum mesajları canım rabbım sabır versın bundan sonrakı gebelıgını doya doya saglıklıca hayırlıca yasatsın ınsl..dua ıle arkadasım ınsl...canım benimmmm tabiki gelirim görüşürüz sana özelden msn face veririm ok görüşürüz inş....
hepinizden allah razı olsun ama yolun sonu buraymıs çok üzülüyorum içim yanıyo 2 bebeğimi kaybettim bu 3. bebeğimde cok ümitliydim kucağıma almayı hayal ediyodum ve kendimi cok kaptırmıstım ama olmadı rabbim bilir işini hayırlısı değilmiş bebeğim sağlıklı olsa zaten kendiliğinden büyüyo geliyo demekki sağlıklı değilmiş hepinizden allah tekrar razı olsun kısmet değilmiş temmuz annesi olmakkkk
canımmm hemserımmmbende aslen yozgatlıyım bogazlıyan dannesmde sefaatlılıı ben belsınde kalıyorum ya sennnn???cok sevındımm yas kac perı cımmm ben 24 yasındayımmm
kızlar şuan gittiğim doktorumdan hiç memnun değilim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
kızlar şuan gittiğim doktorumdan hiç memnun değilim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
kızlar inş. hepimizin bebişleri sağlıkla büyürler ve kucağımıza alırız inanın bişey olacak diye ödüm kopuyor :18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?