2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

inşallah yanlıştır canım

inşallah yanlıştır canım

kan pıhtılaşması ve genetik testler yaptır mutlaka..
bir arkadaşımda kan pıhtılaşması vardı o yüzden düşüyormuş bebekleri..
başka bir arkadaşımda da genetik bozukluk varmış bebekleri karnındayken ölüyordu.doktor ona tüp bebek önerdi.böylece genetik bozukluk olmayan yumurtayı ve spermi seçiyorlar.
mutlaka testleri yaptır,geçmiş olsun......

Kızlar hepiniz iyisinizdir isallah kaybı olanlara allahım sabırlar versin kendinize dikkat edin

Cok sevindim ne guzel için rahatlamıştır biraz

Cok gecmis oldun Allah acil şifalar versin sende bebeğinde iyi olun

amaaaa midem çok bulanıyor. bugün tam 6 hafta bi günlük ne yapacağımı şaşırdım çok güzel bir duygu evet ama bu zamanlar çabuk geçsin diye dua ediyorum birde çalışırken çok zor oluyor :)

Gecmis olsun isallah iyi huylu çıkar sizde rahatlarsınız

Ne guzel benim kuzeniminde ikizleri olacak Allah bir değil 2 tane nasip etmiş buyutursun korkma

merhaba kıslarrr.......nasılsınız bakımmmm:)benim 3 gündür midem çok kötü bugün temizlik yapayım dedim olmadı eşim yaptı saolsun....mide haricinde acaip uyku haliiiin bi oyere bi bu yere uzanıyorummm....gözümü açamıyorum....bir yandan da seviniyorum demek sağlıklı ki ben bunları yaşıyorum diyee......bu arada benim gibii coraspirin kullanan var mı aranızda kızlar benim daha önce kalp durması sonucu kaybım olduğu için verdi doktor...kanı sulandırıyomuş....bu cuma kontrolüm var ruyamda görmeye başladımm o günüü.......şu riskli dönem ve mide bulantılı dönem bi geçseee.....

merhaba canım mesajını okudum bende kayseride oturuyorum aslen yozgatlıyım nerde oturuyorsun kayseride
canımmm hemserımmm bende aslen yozgatlıyım bogazlıyan dannesmde sefaatlılıı ben belsınde kalıyorum ya sennnn???cok sevındımm yas kac perı cımmm ben 24 yasındayımmm

yenii gördum mesajları canım rabbım sabır versın bundan sonrakı gebelıgını doya doya saglıklıca hayırlıca yasatsın ınsl..dua ıle arkadasım ınsl...

selamlar kızlar bas agrısından duramıyorum sbhdan beriiiiiiii ve uyku halıı veeeeeeeee bulantılarr benımkıler 2.ayın bıtınmınde basadı ne zaman bıter ALLAH KERİM :26:

yeni gelenler hos geldınız mercımeklerınız ıleee

kızlar şuan gittiğim doktorumdan hiç memnun değilim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

canımmm hemserımmm bende aslen yozgatlıyım bogazlıyan dannesmde sefaatlılıı ben belsınde kalıyorum ya sennnn???cok sevındımm yas kac perı cımmm ben 24 yasındayımmm

canım benim benim babam yozgatın yerlisi annem şefaatliden bende yenişehirde oturuyorum teyzemler oturuyor belsinde bende bilirim belsini özpol markette çalışmıştım canım hemşerim ben 26 yaşındayım inşallah allah kısmet ederse bu 2. bebeğim olacak oğlum var 27 aylık ev alacakmışsın rabbim hayırlısını verir inşallah

kızlar şuan gittiğim doktorumdan hiç memnun değilim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

bence memnun degilsen daha erkenken de degiştir doktorunu..güven çok önemli.bende ilk doktorumdan hiç memnun kalmadım çok panikletmişti bizi düşük şu bu falan diye ilgilenmemişti bu hafta yeni doktoruma gittim moralimizi düzeltti saolsun..bence içinin rahat olması çok önemli

canım ben ilk hamileliğimde ilk gittiğim doktordan memnun kalmadım değiştirdim çokda iyi oldu ilgili bir doktor her zaman iyidir benim ilk gittiğim doktor sapıktı

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim yarın yeni bir doktora gidicem bilgilendiririm sizide :)

kızlar inş. hepimizin bebişleri sağlıkla büyürler ve kucağımıza alırız inanın bişey olacak diye ödüm kopuyor :18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…