2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben de corasprin kullanıyorum canım doktor onunla birlikte bir de kan sulandırıcı iğne verdi. 1 düşüğüm vardı. Devlet tekrarlayan düşüklerden sonra anca pıhtılaşma bozukluğu var mı diye gen testi yapıyormuş. Benim doktorum kullanmanın bir zararı yok ama eğer pıhtılaşma bozukluğun varsa en azından tekrar düşük olma ihtimalini ortadan kaldırmış olursun dedi. O nedenle kullanıyorum. Ilk 3 ay bitince bırakacam kullanmayı

benimde gebeliğimde bu test yapılmıştı ve bağışıklığım olmadığı ortaya çıkmıştı ve ben çocuklarla çalıştığım için riskliydi allaha şükür bu hastalığı geçrmedim ama dr.um hamilelikten sonra aşı vurulmamı istedi bağışıklığın kazanılması için.rubella testinin zaten pozitif çıkması gerekmiyormu eğer negatif çıkarsa vücud bağışıksız oluyor

günaydınlar .hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah.
benim dişeti kanamalarım başladı artı çokaz olmakla beraber burnum kanadı dün.
halsizlik ara ara oluyor idrara çok sık çıkıyorum henüz ciddi bir mide bulantım yok.
perşembe günü dr randevumuz var heyecanlıyım

günaydın herkese, benim dün akşamdan beri tuhaf kokular alma durumum başladı, oda metrobüs ofis hep tuhaf kokuyor, haftasonum da çok yorucu ve uykusuz geçti, dr ye henüz ulaşamadım tahlil sonuçlarım için ((, ama inşaallah akşama kadar iyileşirizz teyzeleri

Gunaydiiiin guzell anneler gununuz guzel olsun Ben dun doktora gittim karidesimi gordum cook buyumus mm degil 2.34 cm olmus doktor cook uzun olacak dedi normalde 11 haftalik bebegin boyu boyle olurmus ...kalbide kut kut atiyordu...ikili testi sordum yapilmasina gerek yok dedi kromozonlariniz normal yasli degilsiniz bir hastaliginiz yok dedi boyun ve burun olcumu normal olduktan sonra test yapmicaz dedi

Son düzenleme:

günaydınn, doktorun hangi hastanede, bana şimdiden ikili üçlü dörtlü testi anlattı

ne kadar güzel hep böyle gitsin işallah doktorun dediğinide göre 2 li testi herkese yapmıyolar ben öle bilmiyodum

ne kadar güzel hep böyle gitsin işallah doktorun dediğinide göre 2 li testi herkese yapmıyolar ben öle bilmiyodum

evet canim yapmiyorlarmis bosuna sikintiya gerek yok diyor onemli olan burun ve boyun olcumu diyor eger risk gorursek yapariz diyor en iyisi cok rahatladim simdiden stres sarmisti beni cunku zor bir test arkadasinim abisi buyuzden bir gozu kor doktor yanlislik igneyi gozune sokmus

günaydınn, doktorun hangi hastanede, bana şimdiden ikili üçlü dörtlü testi anlattı

ben arabistanda yasiyorum canim doktorum misirli coook iyi bir doktor herseyin temiz teste gerek yok dedi

Son düzenleme:
.....................................................

Son düzenleme:

günaydın anneler ve kuzuları,

benim bulantılarım bir var bir yok ama gaz hep var.
bu sabah uyandım ,kalktım mutfağa gittim burnuma koku geldi öğüre öğüre bir hal oldum.ortalıkta birşey de yok halbuki.diş fırçalarken de çok bulanır oldu midem koku aldıkça,ara ara burnumu tıkıyorum fırçalarken.

annemin çok zor geçermiş hamilelikleri hep bulantı 3-4 ay yatarmış hep.hamilelikte tiksindiği ve hala gördüğünde midesi bulandığı şeyler var.
inşallah öyle olmam ama bu gidişat öyle olacak gibi gözüküyor.hakkımızda hayırlısı tabi.

sizlerde ne var ne yok kızlar?

canım o söylediğin aminosentez.yani ikili testte sadece kan veriyorsun ve iki hormona bakılıyor kanda.
ama bende druna katılıyorum keşke burdakilerde gerek gördükçe yapsalar testleri insan geriliyor sonuçta.

ben kullanıyorum cnm coraspirini benimde ilk düşük yaptığım için doktor verdi kanı sulandırıyor düşük riskini azaltmak için.c.tesi kontrolde sordum aspirine devam ediyim mi diye evet dedi sakın aksatma.
umarım kontrollerinde herşey yolunda gider sen içini ferah tut kuzum tamam mı

aa çok şanslısın, benim dr de iyi dediler ama bu testler için başka dr ye gönderdi beni aynı hastanede, acaba risk mi gördü yoksa maksat iş olsun mu?

canım o söylediğin aminosentez.yani ikili testte sadece kan veriyorsun ve iki hormona bakılıyor kanda.
ama bende druna katılıyorum keşke burdakilerde gerek gördükçe yapsalar testleri insan geriliyor sonuçta.

karin bolgesinden igneyle girilerek rahimden sivi alinarak yapilan degilmi??ben oyle biliyorum dun gittigimde kan verdim zaten kan seker hormonlara zaten bakilicak 3 gun sonra cikacakmis yinede ihtiyac duyulmadan yapilan her test stres yapiyor sonucta su 9 ay gecsede saglikli sihhatli kucagimiza alsak artik beklemek zor

kızlar sabah dr gittik geldik iyiyimişiz şükür bu arada ben yarın sabah merkeze gidicem heyet raporu alabilmek için bana 1 er ayetel kürsi okurmusunuz işlerim rast gitsin kazasız belasız alabileyim
kızlar midem o kadar yanıyoki anlataamaaammmm ne iyi gelirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…