merhaba kıslarrr.......nasılsınız bakımmmm:)benim 3 gündür midem çok kötü bugün temizlik yapayım dedim olmadı eşim yaptı saolsun....mide haricinde acaip uyku haliiiin bi oyere bi bu yere uzanıyorummm....gözümü açamıyorum....bir yandan da seviniyorum demek sağlıklı ki ben bunları yaşıyorum diyee......bu arada benim gibii coraspirin kullanan var mı aranızda kızlar benim daha önce kalp durması sonucu kaybım olduğu için verdi doktor...kanı sulandırıyomuş....bu cuma kontrolüm var ruyamda görmeye başladımm o günüü.......şu riskli dönem ve mide bulantılı dönem bi geçseee.....
kızlar neler yapıyorsunuz kimse bişi yazmıyo nasıl gidiyo hamişlik
kızlar benim canımda çok sıkkın. kan testleri yaptırmıştık. hastaneden arkadaşım aradı dün rubella testinin pozitif çıkma ihtimali varmışta tekrar gönderceklermişteee pazartesi çıkıcakmış sonucuuuacaba beni rahatlatmak için mi öyle söyledi. bu ikici kez bebeğimi kaybetme korkum. 1,5 aya göre çok fazla bu üzüntü yaaa ((( allahım koru bebeklerimizii
Gunaydiiiin guzell anneler gununuz guzel olsunBen dun doktora gittim karidesimi gordum cook buyumus mm degil 2.34 cm olmus doktor cook uzun olacak dedi normalde 11 haftalik bebegin boyu boyle olurmus ...kalbide kut kut atiyordu ...ikili testi sordum yapilmasina gerek yok dedi kromozonlariniz normal yasli degilsiniz bir hastaliginiz yok dedi boyun ve burun olcumu normal olduktan sonra test yapmicaz dedi
gunaydiiiin guzell anneler gununuz guzel olsunben dun doktora gittim karidesimi gordum cook buyumus mm degil 2.34 cm olmus doktor cook uzun olacak dedi normalde 11 haftalik bebegin boyu boyle olurmus ...kalbide kut kut atiyordu ...ikili testi sordum yapilmasina gerek yok dedi kromozonlariniz normal yasli degilsiniz bir hastaliginiz yok dedi boyun ve burun olcumu normal olduktan sonra test yapmicaz dedi
ne kadar güzel hep böyle gitsin işallah doktorun dediğinide göre 2 li testi herkese yapmıyolar ben öle bilmiyodum
günaydınn, doktorun hangi hastanede, bana şimdiden ikili üçlü dörtlü testi anlattı
.....................................................umarım hepiniz iyisinizdir.
dün doktora gittim kalp atışlarını duydum nasıl bir heyecan anlatamam.görmştüm ama duymak apayrı bişiymiş:))))
normalde dün sat a göre 7+6 haftalıktı ama bebek gelişimi 8+1 gösterdi boyuda bebişin 16mm bu çok iyi dedi.ama çok gaz vardı bebeği bile çok zor gördük.ilaç verdide şuan çok şükür indi şişkinliğim falan:)))
12.haftalık olunca ikili testimiz varmış.
evet canim yapmiyorlarmis bosuna sikintiya gerek yok diyor onemli olan burun ve boyun olcumu diyor eger risk gorursek yapariz diyor en iyisi cok rahatladim simdiden stres sarmisti beni cunku zor bir test arkadasinim abisi buyuzden bir gozu kor doktor yanlislik igneyi gozune sokmus
öyle ihtimallerde var tebi yanlış iğne gibi ama çoğu doktor burada yapıyo diye biliyorum ama senin adına çok sevindim ondan şaşırdım biraz belki de ben yanlış bilyorumdur acemiyiz sonuçta
evet canim yapmiyorlarmis bosuna sikintiya gerek yok diyor onemli olan burun ve boyun olcumu diyor eger risk gorursek yapariz diyor en iyisi cok rahatladim simdiden stres sarmisti beni cunku zor bir test arkadasinim abisi buyuzden bir gozu kor doktor yanlislik igneyi gozune sokmus
öyle ihtimallerde var tebi yanlış iğne gibi ama çoğu doktor burada yapıyo diye biliyorum ama senin adına çok sevindim ondan şaşırdım biraz belki de ben yanlış bilyorumdur acemiyiz sonuçta
evet genelde turkiye de yapiliyor burda risk gormeyince yapmiyorlar aslinda hersey teferruat alocagi varsa olur olmayacaksa olmaz yavrularimiz Allaha emanetler
ben arabistanda yasiyorum canim doktorum misirli coook iyi bir doktor herseyin temiz teste gerek yok dedi
Cok sevindim ne guzel için rahatlamıştır biraz
merhaba kıslarrr.......nasılsınız bakımmmm:)benim 3 gündür midem çok kötü bugün temizlik yapayım dedim olmadı eşim yaptı saolsun....mide haricinde acaip uyku haliiiin bi oyere bi bu yere uzanıyorummm....gözümü açamıyorum....bir yandan da seviniyorum demek sağlıklı ki ben bunları yaşıyorum diyee......bu arada benim gibii coraspirin kullanan var mı aranızda kızlar benim daha önce kalp durması sonucu kaybım olduğu için verdi doktor...kanı sulandırıyomuş....bu cuma kontrolüm var ruyamda görmeye başladımm o günüü.......şu riskli dönem ve mide bulantılı dönem bi geçseee.....
ben arabistanda yasiyorum canim doktorum misirli coook iyi bir doktor herseyin temiz teste gerek yok dedi
canım o söylediğin aminosentez.yani ikili testte sadece kan veriyorsun ve iki hormona bakılıyor kanda.
ama bende druna katılıyorum keşke burdakilerde gerek gördükçe yapsalar testleri insan geriliyor sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?