karin bolgesinden igneyle girilerek rahimden sivi alinarak yapilan degilmi??ben oyle biliyorum dun gittigimde kan verdim zaten kan seker hormonlara zaten bakilicak 3 gun sonra cikacakmis yinede ihtiyac duyulmadan yapilan her test stres yapiyor sonucta su 9 ay gecsede saglikli sihhatli kucagimiza alsak artik beklemek zor
Gunaydiiiin guzell anneler gununuz guzel olsunBen dun doktora gittim karidesimi gordum cook buyumus mm degil 2.34 cm olmus doktor cook uzun olacak dedi normalde 11 haftalik bebegin boyu boyle olurmus ...kalbide kut kut atiyordu ...ikili testi sordum yapilmasina gerek yok dedi kromozonlariniz normal yasli degilsiniz bir hastaliginiz yok dedi boyun ve burun olcumu normal olduktan sonra test yapmicaz dedi
kızlar sabah dr gittik geldik iyiyimişiz şükür bu arada ben yarın sabah merkeze gidicem heyet raporu alabilmek için bana 1 er ayetel kürsi okurmusunuz işlerim rast gitsin kazasız belasız alabileyim
kızlar midem o kadar yanıyoki anlataamaaammmm ne iyi gelirki
aa çok şanslısın, benim dr de iyi dediler ama bu testler için başka dr ye gönderdi beni aynı hastanede, acaba risk mi gördü yoksa maksat iş olsun mu?
günaydın anneler ve kuzuları,
benim bulantılarım bir var bir yok ama gaz hep var.
bu sabah uyandım ,kalktım mutfağa gittim burnuma koku geldi öğüre öğüre bir hal oldum.ortalıkta birşey de yok halbuki.diş fırçalarken de çok bulanır oldu midem koku aldıkça,ara ara burnumu tıkıyorum fırçalarken.
annemin çok zor geçermiş hamilelikleri hep bulantı 3-4 ay yatarmış hep.hamilelikte tiksindiği ve hala gördüğünde midesi bulandığı şeyler var.
inşallah öyle olmam ama bu gidişat öyle olacak gibi gözüküyor.hakkımızda hayırlısı tabi.
sizlerde ne var ne yok kızlar?
ben kullanıyorum cnm coraspirini benimde ilk düşük yaptığım için doktor verdi kanı sulandırıyor düşük riskini azaltmak için.c.tesi kontrolde sordum aspirine devam ediyim mi diye evet dedi sakın aksatma.
umarım kontrollerinde herşey yolunda gider sen içini ferah tut kuzum tamam mı
karin bolgesinden igneyle girilerek rahimden sivi alinarak yapilan degilmi??ben oyle biliyorum dun gittigimde kan verdim zaten kan seker hormonlara zaten bakilicak 3 gun sonra cikacakmis yinede ihtiyac duyulmadan yapilan her test stres yapiyor sonucta su 9 ay gecsede saglikli sihhatli kucagimiza alsak artik beklemek zor
ayetel kürsiyi bilmiyorum ama allah yardımcın olsun, aç kalmayacaksın mide yanmasını engellemek içinkızlar sabah dr gittik geldik iyiyimişiz şükür bu arada ben yarın sabah merkeze gidicem heyet raporu alabilmek için bana 1 er ayetel kürsi okurmusunuz işlerim rast gitsin kazasız belasız alabileyim
kızlar sabah dr gittik geldik iyiyimişiz şükür bu arada ben yarın sabah merkeze gidicem heyet raporu alabilmek için bana 1 er ayetel kürsi okurmusunuz işlerim rast gitsin kazasız belasız alabileyim
merhaba kızlar.. düşük tehlikem vardı biliunuz. çok şükür geçti zaten ben hapı bıraz erken bıraktım. beni çok kötü etkiledi. neyse 20 gün oldu işte. kan degerlerime ve hormonlarım için test yaptırmıştım. bıraz kan değerlerim düşük çıktı. doktor şimdilik ilaç vermeyelim. ileride artarsa kan ilacı veririz dedi. ben iyi beslenmek istiyorum daha fazla düşmesin diye ama olmuyor. hiç iştahım yok. yiyemiyorum her şey kokuyor gaz yapıyor. zaten ilk 4 ay bebek annedeki rafinelerle gayet iyi beslenirmiş ama ben o kan ilacını almak istemiyorumoooff yiyemiyorumda. var mı sizde kansızlık sorunu.. yanı doktor bende de yok dedi ama olabilir miş..ileride hamişlerde hep olur dedi.
merhaba kızlar.. düşük tehlikem vardı biliunuz. çok şükür geçti zaten ben hapı bıraz erken bıraktım. beni çok kötü etkiledi. neyse 20 gün oldu işte. kan degerlerime ve hormonlarım için test yaptırmıştım. bıraz kan değerlerim düşük çıktı. doktor şimdilik ilaç vermeyelim. ileride artarsa kan ilacı veririz dedi. ben iyi beslenmek istiyorum daha fazla düşmesin diye ama olmuyor. hiç iştahım yok. yiyemiyorum her şey kokuyor gaz yapıyor. zaten ilk 4 ay bebek annedeki rafinelerle gayet iyi beslenirmiş ama ben o kan ilacını almak istemiyorumoooff yiyemiyorumda. var mı sizde kansızlık sorunu.. yanı doktor bende de yok dedi ama olabilir miş..ileride hamişlerde hep olur dedi.
canım eltım ozpolun orda oturuyor ben ıtfaıyeye yakınımm annen sefaatlının neresınden kız benım esım kuzayca lı:)canım benim benim babam yozgatın yerlisi annem şefaatliden bende yenişehirde oturuyorum teyzemler oturuyor belsinde bende bilirim belsini özpol markette çalışmıştım canım hemşerim ben 26 yaşındayım inşallah allah kısmet ederse bu 2. bebeğim olacak oğlum var 27 aylık ev alacakmışsın rabbim hayırlısını verir inşallah
canim eger yiyebilirsen ciger et falan ye bende evlenmeden once aylarca kan hapi kullanirdim cok dusuktu kanim ama evlanince te yemeye alistim mecburen esim etsiz hicbirsey yemedigi icin ve simdi hic kan sorunum yok sen yaparsan yiyemezsin belik ama ailen falan yanindaysa onlar yaptir bol baharatli ve ye
canim eger yiyebilirsen ciger et falan ye bende evlenmeden once aylarca kan hapi kullanirdim cok dusuktu kanim ama evlanince te yemeye alistim mecburen esim etsiz hicbirsey yemedigi icin ve simdi hic kan sorunum yok sen yaparsan yiyemezsin belik ama ailen falan yanindaysa onlar yaptir bol baharatli ve ye
selam kızlar,ben de cumartesi günü gittim doktora bebeğimin kalp atışlarını dinledim yavrum nasıl atıyordu kalbi,paha biçilemez bir mutluluk,Rabbim isteyen herkese nasip etsin hatta ultrason cihazından rahatsız oldu bir hopladı,dr. size şov yapıyor dedi,ikili test yaptırmamı istedi ama ben hiç düşünmüyorum yanılma payı varmış ki Allah korusun down sendromlu derlerse gidip bebeğimin canına kıyamam ama eşim istiyor bakalım ne olacak bu arada enfeksiyonum da var su iç diyor dr. hiçbirşey yiyemiyorumki nasıl su içeyim..
benimde gebeliğimde bu test yapılmıştı ve bağışıklığım olmadığı ortaya çıkmıştı ve ben çocuklarla çalıştığım için riskliydi allaha şükür bu hastalığı geçrmedim ama dr.um hamilelikten sonra aşı vurulmamı istedi bağışıklığın kazanılması için.rubella testinin zaten pozitif çıkması gerekmiyormu eğer negatif çıkarsa vücud bağışıksız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?