2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yok canım onun adı aminosentezdir.ikili test kanda bakılır %80 civarı doğruluk payı vardır.burada ikili de sorun olursa aminosenteze yönlendirirler.çünkğ o kesin sonuç verir. ikili herkese yapılır ama bende diyorum ya gerek görmeden yapılan test sonuçta.Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin zor gerçekten hamilelik süreci

günaydın tatlım gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.
maşallahhh hızla büyüyor desene
benimde dr.ikili teste sadece boyun ölçümü normalse başka bişiler yapmamıza gerek yok dedi önemli olan dörtlü test dedi

ben okudum allah yardımcın olsun

aa çok şanslısın, benim dr de iyi dediler ama bu testler için başka dr ye gönderdi beni aynı hastanede, acaba risk mi gördü yoksa maksat iş olsun mu?

ikili test ; ultrasonda bebeğin ölçümleri alınır,anneden kan alınır tahlil edilir bunun sonucunda bebekte kromozom bozukluğu var mı diye kontrol edilir.sorun görülürse 3 lü test ,4 lü test,amniyosentez alınır bakılır.çoğu doktor gerek görmeyip bu testleri yapmıyormuş çevremden duyduklarıma göre,bazen de aileler Allah ne verdiyse başımızın tacı kalbi atan bebeği aldırmayız sonucu neyse çekeriz diyerek yaptırmıyormuş bu testleri.

2li testte uzman kişiye gitmek gerekir mi bence evet,kan testi değil ama ultrasonu çok iyi yorumlaması gerekir doktorun,uzman da olsa doktordan doktora fark ediyor yorumlamaları ama eğer amniyosentez yaapılacaksa bunnu gerçekten işinin ehli kişilerce yapılması gerek yoksa arkadaşın dediği gibi bebeğe saplayanlar olabiliyormuş.bir tanıdıgım yaptırmıştı amniyosentez ,testleri problemli çıkmıştı.sentez sırasında ultrasonla karına bakarak sokmalarına rağmen iğneyi bebeğin koluna batırmışlar.biz bebeğimizi gözümüzden sakınırken....

diş fırçalamak benim bulantıma da iyi geliyor

folik asit de düşüğü önlemeye yarıyor diye biliyorum

amnitosentez o ikili test sonucu risk varsa yapılacak diyorlardı

ayetel kürsiyi bilmiyorum ama allah yardımcın olsun, aç kalmayacaksın mide yanmasını engellemek için

merhaba kızlar.. düşük tehlikem vardı biliunuz. çok şükür geçti zaten ben hapı bıraz erken bıraktım. beni çok kötü etkiledi. neyse 20 gün oldu işte. kan degerlerime ve hormonlarım için test yaptırmıştım. bıraz kan değerlerim düşük çıktı. doktor şimdilik ilaç vermeyelim. ileride artarsa kan ilacı veririz dedi. ben iyi beslenmek istiyorum daha fazla düşmesin diye ama olmuyor. hiç iştahım yok. yiyemiyorum her şey kokuyor gaz yapıyor. zaten ilk 4 ay bebek annedeki rafinelerle gayet iyi beslenirmiş ama ben o kan ilacını almak istemiyorum oooff yiyemiyorumda. var mı sizde kansızlık sorunu.. yanı doktor bende de yok dedi ama olabilir miş..ileride hamişlerde hep olur dedi.

okurum canim simdi ben buz gibi su iciyorum elma yiyorum bazende yogurt iyi geliyor

Bende de kansızlık sorunu var akdeniz anemisiyim hatta ben tahlilde çok kansızlık çıkmamıştı ama sınırda çokmıştı 11.4 kan ilacı vermedi doktor 12 haftada demir hapı dedi ama ben pekmez ve kuru üzüm yemeye dikkat ediyorum sende yiyebilirsen deneyebilirsin

canim eger yiyebilirsen ciger et falan ye bende evlenmeden once aylarca kan hapi kullanirdim cok dusuktu kanim ama evlanince te yemeye alistim mecburen esim etsiz hicbirsey yemedigi icin ve simdi hic kan sorunum yok sen yaparsan yiyemezsin belik ama ailen falan yanindaysa onlar yaptir bol baharatli ve ye

merhabalarr bız geldıkk nasılsınız bakalım dunkı bas agrımdan kalıntılar var azda olsaa ama sıfır ıstahım var aklım ayemek gelınce mıdemm ayaklanıyor ama asla kusmaya tesebbus etmıyorum
bgnde mısafırlerımız var bakalımnasl olursaa

canım eltım ozpolun orda oturuyor ben ıtfaıyeye yakınımm annen sefaatlının neresınden kız benım esım kuzayca lı:)bende bogazlıyannyenısehır ne tarafta uyy 4 sene oldu daha kayserının duymadıgım yerlerı cıkacakoglunu rabbım bagıslasın ınsl hayırlı evlat olurrhaydı hayırlısı hepımızıcınnn peri cimmm

kendi yaptığım yemeği gerçekten yiyemiyorum. tadı kokusu bir farklı geliyor. eşime" hiç bir şeyin eski tadı yok, bu yemek gerçekten güzel olmuş muki yiyorsun" diyorum. çay bile farklı . çok garip bazen dışarıda içtiğim çaylar güzel geliyor ama evde ki berbat. nasıl geçeçek bu durum bilmiyorum. bzen dürüm felan istiyor canım ama hep te dışarıdan yenmez ki.. bir şekilde bu durumu aşmam lazım pisikolojik bence..

selam kızlar,ben de cumartesi günü gittim doktora bebeğimin kalp atışlarını dinledim yavrum nasıl atıyordu kalbi,paha biçilemez bir mutluluk,Rabbim isteyen herkese nasip etsin hatta ultrason cihazından rahatsız oldu bir hopladı,dr. size şov yapıyor dedi,ikili test yaptırmamı istedi ama ben hiç düşünmüyorum yanılma payı varmış ki Allah korusun down sendromlu derlerse gidip bebeğimin canına kıyamam ama eşim istiyor bakalım ne olacak bu arada enfeksiyonum da var su iç diyor dr. hiçbirşey yiyemiyorumki nasıl su içeyim..

canım hamilelikte ciğer zararlı diye biliyorum ben.

canım hamilelikte ciğer zararlı diye biliyorum ben.

selam kızlar,ben de cumartesi günü gittim doktora bebeğimin kalp atışlarını dinledim yavrum nasıl atıyordu kalbi,paha biçilemez bir mutluluk,Rabbim isteyen herkese nasip etsin hatta ultrason cihazından rahatsız oldu bir hopladı,dr. size şov yapıyor dedi,ikili test yaptırmamı istedi ama ben hiç düşünmüyorum yanılma payı varmış ki Allah korusun down sendromlu derlerse gidip bebeğimin canına kıyamam ama eşim istiyor bakalım ne olacak bu arada enfeksiyonum da var su iç diyor dr. hiçbirşey yiyemiyorumki nasıl su içeyim..

gözün aydın ne güzel benim 2 hafta sonra kontrol nasıl daynıcam off su içmeye çalış ki enfeksiyonu at zorla kendini biraz

canım eğer ıgm pozitif çıkarsa şu anda geçiriyorsun demekmiş. bekliyorum birazdan arıyacak arkadaş. kızlar ne olur dua edin benim için. beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…