canım eğer ıgm pozitif çıkarsa şu anda geçiriyorsun demekmiş. bekliyorum birazdan arıyacak arkadaş. kızlar ne olur dua edin benim için. beklemek çok zor
canım eğer ıgm pozitif çıkarsa şu anda geçiriyorsun demekmiş. Bekliyorum birazdan arıyacak arkadaş. Kızlar ne olur dua edin benim için. Beklemek çok zor
gözün aydın ne güzel benim 2 hafta sonra kontrol nasıl daynıcam off su içmeye çalış ki enfeksiyonu at zorla kendini biraz
güzelim sürekli bulantım var zaten zorluyorum kendimi ,ikili test yaptırmazsam aralık sonu randevum yaptırırsam ocakta gidicem,zaman çabuk geçiyor canım..
günaydınnnn kızlarr.... Umarım herkes ve minik melekler iyidir...
Kızlar herşey üstüste geliyo biliyomusunuz.. Cumartesi günü eltimin evine hırsız girmiş ne var ne yok götürmüşler.. Kayınbabam bugün hastaneye yattı umarım sıkıntısızca atlatır şu illet hastalığı.. Bugün saat 2 de doktor randevumuz var ama bende hiç heyecan yokKötü olaylar üstüste gelince dengem altüst oldu resmen.. Allah hepimizin hakında hayırlısını versin...
yudum yudum içmeye çalış artık dediğin gibi zaman hızlı kaıyo ama bazen de hiç geçmiyo gibi
günaydınnnn kızlarr.... umarım herkes ve minik melekler iyidir...
kızlar herşey üstüste geliyo biliyomusunuz.. cumartesi günü eltimin evine hırsız girmiş ne var ne yok götürmüşler.. kayınbabam bugün hastaneye yattı umarım sıkıntısızca atlatır şu illet hastalığı.. bugün saat 2 de doktor randevumuz var ama bende hiç heyecan yokkötü olaylar üstüste gelince dengem altüst oldu resmen.. Allah hepimizin hakında hayırlısını versin...
kötü olayları şimdilik bi kenara nırak bak bebeğini görüceksin 2 saatliğinede olsan on odaklan bu günler geri gelimicek herşey allahtan herşey düzelir
her işte varmış bi hayır die düşün canım,cana bişi olmamışya en azından bu bir teselli olsun
sen şimdi randevuna ve minicik yavruna odaklan herşey düzelicek onun minik kalbini görünce
kayınpederin içinde acil şifalar dilerim umarım kötü bişi çıkmaz .
25 temmuz benim de doğum günüm25 temmuzda benim bebişin doğum tarihi :))
güzelim sürekli bulantım var zaten zorluyorum kendimi ,ikili test yaptırmazsam aralık sonu randevum yaptırırsam ocakta gidicem,zaman çabuk geçiyor canım..
hadi bakalım kuzum hayırlısıyla çıksın sonuçlarınBen de kullanıyorum canım Folic Plus iştahım da öyle canımın birşey istemesi de yok ama Çok sık acıkmaya başladım zorunlu olarak yiyorum birşeyler.
Ben de öyle çok midem kazınıyor canım, Bana ilk doktor günde 1 kez al demişti şimdiki ise 2 ya da 3 kez al dedi ben de 2 kez alıyorum fazla almak isteniyorum nedense.
Benimki de Bu salı ayın 27'sinde normalde bugün gidecektim ama erteledim Çünkü tahlil sonuçlarım pazartesiye çıkacak inşallah :)
günaydınnnn kızlarr.... umarım herkes ve minik melekler iyidir...
kızlar herşey üstüste geliyo biliyomusunuz.. cumartesi günü eltimin evine hırsız girmiş ne var ne yok götürmüşler.. kayınbabam bugün hastaneye yattı umarım sıkıntısızca atlatır şu illet hastalığı.. bugün saat 2 de doktor randevumuz var ama bende hiç heyecan yokkötü olaylar üstüste gelince dengem altüst oldu resmen.. Allah hepimizin hakında hayırlısını versin...
Kkızlar bugün belim çok ağrıyo hafifrte beyaz akıntı var acaba içtiğim progestan mı yapıyo aranızda yaşayan var mı bide ayaklarım avaip üşüyo acaba hasta mı olcam
Ben de garip rüyalar görüyorum sürekli bacak arasında kan görüyorum,bazen de rüya ile gerçeği karıştıracak kadar canlı mı canlı rüyalar görüyorum Allah'ım yardımcımız olsun :26::26:bir iki gündür benimde öyle korkutucu değilde rahatsız edici garip rüyalar
canım kayınbabana rabbim şifa versin inşallahhh görümcenede büyük geçmiş olsun sen sıkma sakın canını ama
geçmiş olsun canım biraz dinlen istersen bide normal mens dönemine yaklaştıysan olur canım korkma
ipekciimmm ​dualarım seninleeee
Ben de garip rüyalar görüyorum sürekli bacak arasında kan görüyorum,bazen de rüya ile gerçeği karıştıracak kadar canlı mı canlı rüyalar görüyorum Allah'ım yardımcımız olsun :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?