2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canım eğer ıgm pozitif çıkarsa şu anda geçiriyorsun demekmiş. bekliyorum birazdan arıyacak arkadaş. kızlar ne olur dua edin benim için. beklemek çok zor

ben de aklımdan seni geçiriyordum ne yaptın diye.hadi inşallah düşündüğümüz gibidir geçmişte geçirmişsindir.

gözün aydın ne güzel benim 2 hafta sonra kontrol nasıl daynıcam off su içmeye çalış ki enfeksiyonu at zorla kendini biraz

güzelim sürekli bulantım var zaten zorluyorum kendimi ,ikili test yaptırmazsam aralık sonu randevum yaptırırsam ocakta gidicem,zaman çabuk geçiyor canım..

güzelim sürekli bulantım var zaten zorluyorum kendimi ,ikili test yaptırmazsam aralık sonu randevum yaptırırsam ocakta gidicem,zaman çabuk geçiyor canım..

yudum yudum içmeye çalış artık dediğin gibi zaman hızlı kaıyo ama bazen de hiç geçmiyo gibi

günaydınnnn kızlarr.... umarım herkes ve minik melekler iyidir...
kızlar herşey üstüste geliyo biliyomusunuz.. cumartesi günü eltimin evine hırsız girmiş ne var ne yok götürmüşler.. kayınbabam bugün hastaneye yattı umarım sıkıntısızca atlatır şu illet hastalığı.. bugün saat 2 de doktor randevumuz var ama bende hiç heyecan yok kötü olaylar üstüste gelince dengem altüst oldu resmen.. Allah hepimizin hakında hayırlısını versin...

kötü olayları şimdilik bi kenara nırak bak bebeğini görüceksin 2 saatliğinede olsan on odaklan bu günler geri gelimicek herşey allahtan herşey düzelir

her işte varmış bi hayır die düşün canım,cana bişi olmamışya en azından bu bir teselli olsun
sen şimdi randevuna ve minicik yavruna odaklan herşey düzelicek onun minik kalbini görünce
kayınpederin içinde acil şifalar dilerim umarım kötü bişi çıkmaz .

Kkızlar bugün belim çok ağrıyo hafifrte beyaz akıntı var acaba içtiğim progestan mı yapıyo aranızda yaşayan var mı bide ayaklarım avaip üşüyo acaba hasta mı olcam

kötü olayları şimdilik bi kenara nırak bak bebeğini görüceksin 2 saatliğinede olsan on odaklan bu günler geri gelimicek herşey allahtan herşey düzelir

gelen herşey rabbimden elbette ama insanoğluyuz bide hamilelik yüzünden hormonlarımızda altüst herşeye ağlar oldum tutamıyorum kendimi.. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip eder İnşallah.. Allah büyük tek sığınağımız o.. Sana teslimim Ya Rab.. hakkımda hayırlısını nasip eyle...

İnşallah bebeğim tüm sıkıntılarımı alır götürür... Rabbim bebeklerimizi korusun...

kızlar intellıgender dıye bır test var erken cınsıyet tahmınını söyluyor duydunuzmu hıc yapan oldumu valla ben bulantılarımı dramamıne ıle azalttım sizde kulanabılırsınız yoksa berbattım içimde bırsey durmuyordu.

Merhaba güzel temmuz anne adayları
Ben geldim hafta sonu giremedim şimdi eskiye
dönüp okuyacağım,sonra size katılmaya çalışacağım:124::124:

bulantı için dramamıne iç kardeşim gebeyken süreklı içti hıcbırsey olmadı zaten ıcındede yazıyor benım bulantılarımı cok azalltı sımdı rahatım kardesım çok kötu oluyordu hastahanede süreklı serum yıyordu ama dramamıne ıle oda azaltmıstı

hadi bakalım kuzum hayırlısıyla çıksın sonuçların

canım kayınbabana rabbim şifa versin inşallahhh görümcenede büyük geçmiş olsun sen sıkma sakın canını ama

Kkızlar bugün belim çok ağrıyo hafifrte beyaz akıntı var acaba içtiğim progestan mı yapıyo aranızda yaşayan var mı bide ayaklarım avaip üşüyo acaba hasta mı olcam

geçmiş olsun canım biraz dinlen istersen bide normal mens dönemine yaklaştıysan olur canım korkma

ipekciimmm ​dualarım seninleeee

bir iki gündür benimde öyle korkutucu değilde rahatsız edici garip rüyalar
Ben de garip rüyalar görüyorum sürekli bacak arasında kan görüyorum,bazen de rüya ile gerçeği karıştıracak kadar canlı mı canlı rüyalar görüyorum Allah'ım yardımcımız olsun :26::26:

mens dönemi dediğin normalde adet dönemi tekrar geliyo ya o dönem mi

slm kizlar bizde bugun dr gidip cok sukur kesemizi gördük dr iki hafta sonraya gün verdi insallah 2 hafta sonra bebegimizi görebiliriz

Ben de garip rüyalar görüyorum sürekli bacak arasında kan görüyorum,bazen de rüya ile gerçeği karıştıracak kadar canlı mı canlı rüyalar görüyorum Allah'ım yardımcımız olsun :26::26:

bende uyuyorum rüya görüyorum uyanıyorum tekrar uyuyorum bu sefer başka rüyalar görüyorum garip garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…