2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım benimmmm hayırlısı demekten başka bişey diyemiyoruz ne yazıkki Rabbim çok büyük...Kendini üzme sakın kıyamam sana ben ne yazsam acını hafifletmez Allah'ım sana sabır versin

canım inşaallah sağlıkla minnoş haberlerini bize de verirsin

Kkızlar bugün belim çok ağrıyo hafifrte beyaz akıntı var acaba içtiğim progestan mı yapıyo aranızda yaşayan var mı bide ayaklarım avaip üşüyo acaba hasta mı olcam

hamileliğimin ilk ayında ben de müthiş üşüyordum ayaklarıma iki kat patik bir de pofuduk ev ayakkabısı gyiyordum normaldir,

Ben de garip rüyalar görüyorum sürekli bacak arasında kan görüyorum,bazen de rüya ile gerçeği karıştıracak kadar canlı mı canlı rüyalar görüyorum Allah'ım yardımcımız olsun :26::26:

aklına kötü şeyler getirme

Allh'ım sabırlar eylesin sana canım

Geçmiş olsun kuzum dualarım seninle

annem bağyazı köyünden rızvan diyede geçer itfaaiye bildiğim kadarıyla yukarı tarafta bizde geleli 16 sene oldu canım rabbim izniyle hayırlısıyla doğum yaparız yenişehir büyük emniyet müdürlüğünün o tarafa düşüyor canım benim hangi doktora gidiyorsun sen kendinide fazla yorma misafirin varmış rabbim yar ve yardımcın olsun

maşallah maşallah Allah'ım nazarlardan korusu seni ve lokumunu.Darısı bizim başımıza

canım kayınpederine çok geçmiş olsunAllah şifa versin. eltinede geçmiş olsun canları sağolsun.
sen bebeğini düşün heyecanlan yine çok üzme kendini bebeğin de çok etkileniyor senin ruh halinden sonuçta

kızlar mrb haftasonu pek giremedim nete geçmişide okumaya çalıştım ama maşallah döktürmüşsünüz yine hepsini okuyamadım. dünden beri migrenim tuttu ilacımıda alamıyorum çıldırıcam ne yaptıysam geçmiyor. bildiğiniz bişiy varsa söyleyin ne olur (

Herkese merhaba, ben araniza yeni katiliyorum. Oncelikle bilgileri veriyim liste icin sat:01 ekim tahmini dogum tarihi 07 temmuz ikinci cocugum 9 ayina yeni giren bir kizim var, 32 haftada dogdu premature 9 gun kuvozde kaldi, subat annelerinede takiliyorum ilk bebek icin ikinci icinde burasi olucak, herkese hayirlisiyla kucagina saglikla alsin,

Canım Allahın takdırı ılahısı . Allah bebegını yanına alıyorsa kaderı ıyı olmayacakmıs derler . ınsallah rabbım sana saglıklı hayırlı bır evlat nasıp eder . 6ay aradan sonra cocuk yapabılırsın ınan kımlerın kac denemeden kaç düşükden sonra oluyor. gelmiş geçmiş olsun ALLAHA EMANET OL

ya kızlar arkadaşın paylaştığı Gebenin El Kitab-Prof. Dr. Murat Yayla gebenin el kitabınıa

baktımda toplam da 5 dr muayenesi var farkındaysanız benim şimdiden 3 oldu
Benim 11 aylık bebegım var obur bebegımdede bu tarz kıtaplar okumadım sadece dr takıplerımde gel dedıgı zaman geldım . en guzleı cocuk gelısımı bebek bakımı ıle ılgılı kıtaplar.

ya kızlar arkadaşın paylaştığı Gebenin El Kitab-Prof. Dr. Murat Yayla

baktımda toplam da 5 dr muayenesi var farkındaysanız benim şimdiden 3 oldu

canım benim de hamile olduktan sonraki 2. muayenem bitti, üçüncüsü ikili teste gittiğimde olacak, o sanırım özellikle gidilmesi gereken minimum sayıyı söylüyor, ya da önemli test tarihlerini yazıyor, murat yaylanın sitesinde çok güzel bilgiler okudum, mesela saç boyasıyla ilgili bir yazı vardı, bence çok faydalı en azından ilk ağızdan doğru bilgiye ulaşmış oluyoruz,

irmegan çok geçmiş olsun, eşini takma ya bebeği kıskanıyordur ya da babasının durumunu bilmese de kafasına takıyordur, sen aranızda birşey yokmuş gibi davran, çünkü ikinizin de birbirinizin desteğine ihtiyacı var bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…