kızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
su anda 8+4 pazartesi 9+0 olacak
günaydınnnn kızlarr.... umarım herkes ve minik melekler iyidir...
kızlar herşey üstüste geliyo biliyomusunuz.. cumartesi günü eltimin evine hırsız girmiş ne var ne yok götürmüşler.. kayınbabam bugün hastaneye yattı umarım sıkıntısızca atlatır şu illet hastalığı.. bugün saat 2 de doktor randevumuz var ama bende hiç heyecan yokkötü olaylar üstüste gelince dengem altüst oldu resmen.. Allah hepimizin hakında hayırlısını versin...
Kkızlar bugün belim çok ağrıyo hafifrte beyaz akıntı var acaba içtiğim progestan mı yapıyo aranızda yaşayan var mı bide ayaklarım avaip üşüyo acaba hasta mı olcam
Ben de garip rüyalar görüyorum sürekli bacak arasında kan görüyorum,bazen de rüya ile gerçeği karıştıracak kadar canlı mı canlı rüyalar görüyorum Allah'ım yardımcımız olsun :26::26:
mens dönemi dediğin normalde adet dönemi tekrar geliyo ya o dönem mi
Allh'ım sabırlar eylesin sana canımrabbim bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır dirayet versin. sabah doktora gittim kahverengi akıntıdan dolayı, bebeğimin kalbi durmuş, bebeğimle birlikte ben de öldüğümü hissettim, bu ikinci kaybımsaat 1de alıcaklar bebeğimi, Allah kimseye yaşatmasın
kızlar ben bugün çok üzücü bi haber aldımkayınbabam pankreas kanseriymiş ben kayınbabamı çok severim babamla aynıdır sevgi derecem.. gerçekten o kadar üzüldümki... kayınvalidemi aradım onunda sesi çok kötüydü.. eşim henüz bilmiyo ona ben söylemek istemiyorum.. zaten aramızda pek iyi sayılmaz eşimle bana çok soğuk davranmaya başladı buda ayrı bi dert noolur kayınbabam için dua edin kızlar.. pzt yada salı günü hastaneye yatıcak tekrar parça alıcaklar iyi huylu yada kötü huylumu ona bakacaklar.. Rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. ailemizin çınarı çünkü o
merhabalarr bız geldıkk nasılsınız bakalım dunkı bas agrımdan kalıntılar var azda olsaa ama sıfır ıstahım var aklım ayemek gelınce mıdemm ayaklanıyor ama asla kusmaya tesebbus etmıyorum
bgnde mısafırlerımız var bakalımnasl olursaa
canım eltım ozpolun orda oturuyor ben ıtfaıyeye yakınımm annen sefaatlının neresınden kız benım esım kuzayca lı:)bende bogazlıyann yenısehır ne tarafta uyy 4 sene oldu daha kayserının duymadıgım yerlerı cıkacak oglunu rabbım bagıslasın ınsl hayırlı evlat olurr haydı hayırlısı hepımızıcınnn peri cimmm
maşallah maşallah Allah'ım nazarlardan korusu seni ve lokumunu.Darısı bizim başımızaGunaydiiiin guzell anneler gununuz guzel olsunBen dun doktora gittim karidesimi gordum cook buyumus mm degil 2.34 cm olmus doktor cook uzun olacak dedi normalde 11 haftalik bebegin boyu boyle olurmus ...kalbide kut kut atiyordu ...ikili testi sordum yapilmasina gerek yok dedi kromozonlariniz normal yasli degilsiniz bir hastaliginiz yok dedi boyun ve burun olcumu normal olduktan sonra test yapmicaz dedi
günaydınnnn kızlarr.... umarım herkes ve minik melekler iyidir...
kızlar herşey üstüste geliyo biliyomusunuz.. cumartesi günü eltimin evine hırsız girmiş ne var ne yok götürmüşler.. kayınbabam bugün hastaneye yattı umarım sıkıntısızca atlatır şu illet hastalığı.. bugün saat 2 de doktor randevumuz var ama bende hiç heyecan yokkötü olaylar üstüste gelince dengem altüst oldu resmen.. Allah hepimizin hakında hayırlısını versin...
evet tatlım hatta 9 aya kadar o dönemde olurmuş kızkardeşimin olmuştu hep
ben de aklımdan seni geçiriyordum ne yaptın diye.hadi inşallah düşündüğümüz gibidir geçmişte geçirmişsindir.
allah yardımcın olsun sağ salim git gel içini ferah tut
kızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
su anda 8+4 pazartesi 9+0 olacak
Benim 11 aylık bebegım var obur bebegımdede bu tarz kıtaplar okumadım sadece dr takıplerımde gel dedıgı zaman geldım . en guzleı cocuk gelısımı bebek bakımı ıle ılgılı kıtaplar.ya kızlar arkadaşın paylaştığı Gebenin El Kitab-Prof. Dr. Murat Yayla gebenin el kitabınıa
baktımda toplam da 5 dr muayenesi var farkındaysanız benim şimdiden 3 oldu
ya kızlar arkadaşın paylaştığı Gebenin El Kitab-Prof. Dr. Murat Yayla
baktımda toplam da 5 dr muayenesi var farkındaysanız benim şimdiden 3 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?