çok yoruldum artık kavgadan ağlamaktan hep üzülmekten bu kadarını haketmiyorum artık herşeyi kırıp dökesim var allah biliyo neyin ne olduğunu
noldu canım?? sakin ol bebeğin için .üzme kendini bu kadar bebeğine yazık.
ne oldu canım hayırdır sakin ol bi
tabıkı umrundasınız arakdsım oyle dusunme ınan gebelıgın verdıgı tepkıler var bende gecen haftalarda cook kavgalar ettım ama aile terapıstıne gıttım cok memnun oldum ınan her ay gıdemesemde 2 ayda bır muakkak gıdecegım ...
yine yine eşim bu sefer çok fena kavga ettik varsa yoksa başkaları ne ben ne bebeğim umrunda olamadık ağzıma ne gelirse söyledim
dayanamıyorum artık bu bebek olmasa hiç dayanamıcam aile olmayı eş olmayı beceremedik ne varsa tükettik deliye bağladım
canım benim üzme kendini bebeğini düşün 2 gün sonra hatırlamaz bile kavgayı eşin üzülen sensin canım sıkma tatlı canını bebişinin güzel annesi
değilim ettiği kelimeleri davranışları duysaydın böle demezdin yetti artık canıma benide bi ana doğurdu bu sefer çok büyük kavga ettik bak sen ne güzel terapiste gitmişsin
ya varya inan teselli olsun diye söylemiyorum evliliğin ilk yıllarında bunu yaşayan çok insan var.sonuçta ikinizde evliliğe alışmaya çalışıyorsunuz ve erkekler çok daha zor alışıyor.birde üstüne sen hamilesin ve daha hassassın . cidden kendini boşa üzüyorsun evlilik te ciddi sorunlar yoksa ( alkol, aldatma gibi) karşılıklı özveri ile çözülemeyecek sorun yok.
şimdi sen hele sakin ol bebeğin için.geçecek emin ol bu günlerin kendini ve bebeğini üzdüğünle kalacaksın
ki olmadı terapist deneyin onunda faydasını gören çok oluyor
yarım saate para verdım ınan 1 saatdı randevuyu kacıttırdı gıtmem ben dıye ınan nekadar agladım gıdecegız bunaldım ıntaharmı edeyım dedım zor bela kandırıdm... gittik ve cok ıyı geldı. her evde oluyor anlasmazlıklar bazılarında vurdulu kırdıdı bazılarında da sessız ıçden ıce benlıgını yemeler . bızde de cok bagrısma vardı esım evden gıderdı ama atlatılıyor . evlılıklerın ılk 3 senı zormus ınan gececek. zamn zamn herkesın bunalımı oluyor gıtme ustune . akışına bırak ... bebgının saglıgı ıcın sakın ol kımseyı takma
dayanamıyorum inan ne yapcağımı nasıl davrancağımı bilemedim delircem hiçbişey istemedim huzurdan başka çok büyük isteklerim olmadı ama hep bağırış çağırış dayancak gücüm kalmadı gece gelmicem eve dedi birsürü ağır kelime etti artık ne olursa olsun
dayanamıyorum inan ne yapcağımı nasıl davrancağımı bilemedim delircem hiçbişey istemedim huzurdan başka çok büyük isteklerim olmadı ama hep bağırış çağırış dayancak gücüm kalmadı gece gelmicem eve dedi birsürü ağır kelime etti artık ne olursa olsun
kuzum canım dayanamam ben sana üzme,sıkma canını..Ne desem yersiz,ne yazsam yaranı hafifletmez ama şimdiki durumun farklı
senin...sen ANNE ADAYISIN.Bebişini üzme ne olur,içine atma paylaş burda...Delirme aklını başına topla ne güzel söylüyorsun
''huzurdan başka birşey istemedim'' demek ki azla yetinen maneviyata önem veren birisisin.Severek evlendiğiniz için atlatacaksın eminim.
ALLAH'IM yanında olsun ve meleğini korusun canım
Kesinlikle haklısın.ENyakının canını acıtıyorlar. Erkeklere bizden daha fazla görev düşüyor ve bazıları kaldıramıyor.1,5 senedir evli olan arkadaşlarımız var.Kızcağız erkeğinin evlendikten sonra çok değiştiğini,ilgisizleştiğini,evi terk ettiğini,erkeğinin arkadaş grubuyla gayet hoş vakit geçirdiğini ama evde patlamaya hazır bomba gibi olduğunu söyledi.Ben de iş çevresine ve ailesine bir bak dedim...Canım arkadaşım biraz araştırdı ki adamcağız annesinde,işinden neler çekiyormuş olan da bizim garibana oluyormuş...Kızcağız hep alttan aldı ve hala da almaya devam ediyor...Gün geçtikçe araları düzeldi arada bir sorun da olsa buna da şükür ediyorlar...herkez huzur ıster o oldumu ınan hersey yolunda olur .. sende sakinlikle karsıla bakalım bıraz sesız ol neden boyle davrandıgını ıs cevrenınden aılesınden ogrenmeye cals. belkıde işleri rast gitmiyordur. muakkak bır sıkıntısı vardır . sıkıntısı olan eş en yakını olan aılesıne yansıtır . acı ama gercek bıraz dayan hepımızın zor gunlerı oluyor . öncedende boyle kavgalarınız olmuyormuydu onları hatırla sevgılıymısın gıbı dusun...
Kesinlikle haklısın.ENyakının canını acıtıyorlar. Erkeklere bizden daha fazla görev düşüyor ve bazıları kaldıramıyor.1,5 senedir evli olan arkadaşlarımız var.Kızcağız erkeğinin evlendikten sonra çok değiştiğini,ilgisizleştiğini,evi terk ettiğini,erkeğinin arkadaş grubuyla gayet hoş vakit geçirdiğini ama evde patlamaya hazır bomba gibi olduğunu söyledi.Ben de iş çevresine ve ailesine bir bak dedim...Canım arkadaşım biraz araştırdı ki adamcağız annesinde,işinden neler çekiyormuş olan da bizim garibana oluyormuş...Kızcağız hep alttan aldı ve hala da almaya devam ediyor...Gün geçtikçe araları düzeldi arada bir sorun da olsa buna da şükür ediyorlar...
Kesinlikle haklısın.ENyakının canını acıtıyorlar. Erkeklere bizden daha fazla görev düşüyor ve bazıları kaldıramıyor.1,5 senedir evli olan arkadaşlarımız var.Kızcağız erkeğinin evlendikten sonra çok değiştiğini,ilgisizleştiğini,evi terk ettiğini,erkeğinin arkadaş grubuyla gayet hoş vakit geçirdiğini ama evde patlamaya hazır bomba gibi olduğunu söyledi.Ben de iş çevresine ve ailesine bir bak dedim...Canım arkadaşım biraz araştırdı ki adamcağız annesinde,işinden neler çekiyormuş olan da bizim garibana oluyormuş...Kızcağız hep alttan aldı ve hala da almaya devam ediyor...Gün geçtikçe araları düzeldi arada bir sorun da olsa buna da şükür ediyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?