2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kızlar malum daha iki gün önce öğrendim hamile olduğumu.sonucum 654,67 çıkmıştı ama ultrasonla görememişti doktor.daha çok küçük 3-3,5 haftalık falan demişti.cumartesi tekrar çağırdı.sizce o zaman görünür mü?:26:
Bir de saçma bişey mi soruyorum bilmiyorum ama minişin daha sağlam tutunması,daha çabuk büyümesi için yapılması gereken bişeyler var mı acaba? Rabbim sevinçlerimizi,ümitlerimizi hiiç bozmasın inşallah

canim daha cook kucuk ben dun gittim 4-5 haftaligim doktor 2 hafta sonra gel dedi icini ferah tut stres yapma valla daha iyi tutunmasi icin birsey bilmiyorum ama yorma kendini bol bol dinlen fazla isyapma sen tedbirini al takdiri Allah'a birak

Canım bende bayramdan önceki pazartesi gitmiştim işte 645 civarı çıkmıştı gözükmez dedi şimdi 10 gün oldu yarın gidecem o zaman gözükür dedi ama bakalım

merhaba kızlar.....okuduğum kadarıyla herkes iyii...heyecanlı bir bekleyiş var.....bir arkadaş sormuş ne yesek de bebeklerimiz daha iyi ttunsa daha sağlıklı olsa diye araştıralım bence...ben nar duydum şimdi tamda mevsimi çok severim hem de. yemeye çalışacağım her akşam bir tanee..rahim duvarını kalınlaştırıyomuş.
benim de çok akıntım var şeffaf ama bazen korkuyorum...sizdeki akıntılar nasıl...başka bir belirtim yok şimdilik yorgunluk var ama hep vardı zaten.

kızlar bua arada bence çoğumuzz haziran ennesi olacağız...bebekler son haftaları beklemiyorlar pek ben de haziran annelerine de bakındım biraz...ayyy büyümüşş onlarınkiler baya şimdi keselerden bahseden biz bir ay sonra hareketlerinden elinden kolundan bahsedeceğiz.bir de tablo yapmışlar bir güzel olmuş kiiii

Benim hic akintim olmadi daha hepimizde cok yeniyiz zaten fazla belirti yasamayiz bence...narida ilk defa duydum cok da severim yiyelim bari

1-2 tane narın tanesinden bahsediyorum kanamaya neden olduğu yazıyo kızlar ki ibrahim saraçoğlunun kendisinden de duymuştum düşüğe neden olur kanama yapar yada kanamayı artırır diye aman deyim sakın

Nar sakın ama sakın yeme çünkü çok etkili maddeler içeriyormuş ve hamileliğin ilk aylarında kesinlikle sakıncalıymış kanama ve düşüğe sebep oluyormuş aklınızda bulunsun.. benımde canım nar istemişti eşim alıp gelmiş.. İnternetten faydalarına bakayım dedim şok oldum ..

tekrara düşmüşüm

Son düzenleme:

canım ben dün baktırdığımda bhcg 169 çıktı doktorda dalı günü gel görürüz keseyi dedi.. sen bugün yarın gitsen kesin gözükür merak etme... canım minişin daha iyi tutunması için doktor bana ilaç verdi duphaston isminde.. bebeğin sıkı tutunmasını sağlayan bir ilaçmış.. gıda olarak bilemiyorum maalesef öğrenirseniz bizleride bilgilendirin annişleeerrr

merhaba benim sat 26 eylül ve şu an 5 haftalık hamişim. doğumumda 3 temmuza geliyor. dün doktora gittim alttan muaenede keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonrada kalp atışını görmeye gidicez. ve görürüz İnşallah. 2 oğlum var biri 10 diğeri 6 yaşında. ocak ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. ona çok üzüldüm ama bu gebeliğim bir teselli olacak İnşallah. İnşallah kızım olur diyorum ama öncelikle sağlıklı olması önemli. erkekte olsa üzülmem. gelişmeleri buraaya yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum. benide aranıza alırmısınız.:)))

hoşgeldin canımm tabiikide alırız aramızaa.... sen ne güzel tecrübelisin 2 tane oğluşun var Rabbim üçüncüyüde gönlüne göre versin İnşallah.. senden öğreneceğimiz çooook şey var
bide bence bi daha alttan muayene yaptırma bebek için çok riskli oluyomuş aklında bulunsun herkesin.. doktor bana da teklif etti ama ben istemedim..

teşekkürler canım. tecrubelerim var ama her gebelik ayrı bir hikaye oluyor inan. bende sizler gibi heyecanlıyım. ben devlet hastanesine gittiğim için öyle muayene ettiler. ilk 3 ay böyle muayene ediyorlarmış. ne bileyim. doktordur diye güveniyoruz işte. belki bir dahaki sefere özele giderim.

1-2 tane narın tanesinden bahsediyorum kanamaya neden olduğu yazıyo kızlar ki ibrahim saraçoğlunun kendisinden de duymuştum düşüğe neden olur kanama yapar yada kanamayı artırır diye aman deyim sakın

aaaaaa bak şimdi yanlış bilgiye bak az daha düşürüyodum bebişi:)ama kızlar hiç nar yemeyecekmiyiz yaniiiii.........saolun böyle tehlikeli şeyleri birbirimize söyleyelim barii...bence meyve sebzenin normal oranı zarar vermemeli yaaa....çok aşırıya kaçmayalım sadece

aaaaaa bak şimdi yanlış bilgiye bak az daha düşürüyodum bebişi:)ama kızlar hiç nar yemeyecekmiyiz yaniiiii.........saolun böyle tehlikeli şeyleri birbirimize söyleyelim barii...bence meyve sebzenin normal oranı zarar vermemeli yaaa....çok aşırıya kaçmayalım sadece

aaa bak yanlış bilgiye bak az kalsın düşürüyodum bebeği....böylee bilgileri paylaşalım kızlar kaş yaparken göz çıkarmayalım.aslında bence hiç bir meyve sebze normal yendiği zaman bu kadar zarar verememeli...saolunnn

hoşgeldin aramıza canım inşş sağlıkla alırsın bu bebeğini kucağına...minik bir kızın olur inş

selam kızlar bugün test aldım ama şimdi yapmalı mıyım sabah mı yapmalıyım bilemedim.siz bebişinizin hangi tarafta oluştuğunu biliyor musunuz? ben bu ay sağ taraftan yumurtladım eğer hamileysem bebiş sağ tarafta oluşuyor bi ara okumuştum bebiş sağdaysa erkek soldaysa kız diyorlardı ama başka bi formda yumurta takibi yaptırıp bebişi sağda olupta kız bebeği olanlarda çoktu ne adar doğru bilemiyorm . birde istanbul anadolu yakasında hastane ve doktor tavsiyesinde bulunabilecek var mı iyi güler yüzlü ilgili bir doktorum olsun istiyorum:)

Ay ne kadar güzel, ne kadar asil bir duygu yaa. Geçen yıl bugün öğrenmiştim hamile olduğumu. Şimdi kızım 3 buçuk aylık. Benimki süpriz bi hamilelikti şoklardaydım ama hayatımın en güzel süpriziymiş meğer. Allahım hepinize nasip etsin anneliği. Her anınızın tadını çıkarın. Sevgiler...

ewet canım benim geçen sefer sağ kasıktaydı erkek ti şimdi de sağda ve arkadaşımınki be kız kardeşimn ki soldaydı onlarınkide kızzz ama kaasık ta bahsediyorum dr hangi kasıkınıza yakın bakıyoda bebiş o taraftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…