Kızlar malum daha iki gün önce öğrendim hamile olduğumu.sonucum 654,67 çıkmıştı ama ultrasonla görememişti doktor.daha çok küçük 3-3,5 haftalık falan demişti.cumartesi tekrar çağırdı.sizce o zaman görünür mü?:26:
Bir de saçma bişey mi soruyorum bilmiyorum ama minişin daha sağlam tutunması,daha çabuk büyümesi için yapılması gereken bişeyler var mı acaba? Rabbim sevinçlerimizi,ümitlerimizi hiiç bozmasın inşallah
Kızlar malum daha iki gün önce öğrendim hamile olduğumu.sonucum 654,67 çıkmıştı ama ultrasonla görememişti doktor.daha çok küçük 3-3,5 haftalık falan demişti.cumartesi tekrar çağırdı.sizce o zaman görünür mü?:26:
Bir de saçma bişey mi soruyorum bilmiyorum ama minişin daha sağlam tutunması,daha çabuk büyümesi için yapılması gereken bişeyler var mı acaba? Rabbim sevinçlerimizi,ümitlerimizi hiiç bozmasın inşallah
ben gebelik kitiyle öğrendiğim an söyledimsen bayağı sabırlısın İnsanın içi rahat etmiyor garanti olsun istiyor değil mi:44::44:[/QUO
Sabırlıda değilim aslında yüzyüze görmüyorum kimseyi telefonla konuştuğum için bu zamana kadar o yüzden kaldı.Garanti için değilde bana kalsa söleyecem de eşim erken ne olur ne olmaz diyo bende şükür rahat içim ne olacak kötü düşünmek istemiyorum ama keseyi görünce sölerim artık dedim bana engel olamazsın nayır dedim
ben bol bol incir yiyorum sürekli ya mubdiu diyorum bida kızlar 70.000 tane sübhanallah denmesi gerekiyomuş ilk 4 ay haberiniz olsun bebeğin tüm uzuvları tam ve sağlam vede salih bir kul olsun diye ben başladım rabbim kabul etsin inşallaahh
merhaba kızlar.....okuduğum kadarıyla herkes iyii...heyecanlı bir bekleyiş var.....bir arkadaş sormuş ne yesek de bebeklerimiz daha iyi ttunsa daha sağlıklı olsa diye araştıralım bence...ben nar duydum şimdi tamda mevsimi çok severim hem de. yemeye çalışacağım her akşam bir tanee..rahim duvarını kalınlaştırıyomuş.
benim de çok akıntım var şeffaf ama bazen korkuyorum...sizdeki akıntılar nasıl...başka bir belirtim yok şimdilik yorgunluk var ama hep vardı zaten.
merhaba kızlar.....okuduğum kadarıyla herkes iyii...heyecanlı bir bekleyiş var.....bir arkadaş sormuş ne yesek de bebeklerimiz daha iyi ttunsa daha sağlıklı olsa diye araştıralım bence...ben nar duydum şimdi tamda mevsimi çok severim hem de. yemeye çalışacağım her akşam bir tanee..rahim duvarını kalınlaştırıyomuş.
benim de çok akıntım var şeffaf ama bazen korkuyorum...sizdeki akıntılar nasıl...başka bir belirtim yok şimdilik yorgunluk var ama hep vardı zaten.
merhaba benim sat 26 eylül ve şu an 5 haftalık hamişim. doğumumda 3 temmuza geliyor. dün doktora gittim alttan muaenede keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonrada kalp atışını görmeye gidicez. ve görürüz İnşallah. 2 oğlum var biri 10 diğeri 6 yaşında. ocak ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. ona çok üzüldüm ama bu gebeliğim bir teselli olacak İnşallah. İnşallah kızım olur diyorum ama öncelikle sağlıklı olması önemli. erkekte olsa üzülmem. gelişmeleri buraaya yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum. benide aranıza alırmısınız.:)))
hoşgeldin canımm tabiikide alırız aramızaa.... sen ne güzel tecrübelisin 2 tane oğluşun var Rabbim üçüncüyüde gönlüne göre versin İnşallah.. senden öğreneceğimiz çooook şey var
bide bence bi daha alttan muayene yaptırma bebek için çok riskli oluyomuş aklında bulunsun herkesin.. doktor bana da teklif etti ama ben istemedim..
Nar sakın ama sakın yemeçünkü çok etkili maddeler içeriyormuş ve hamileliğin ilk aylarında kesinlikle sakıncalıymış kanama ve düşüğe sebep oluyormuş aklınızda bulunsun.. benımde canım nar istemişti eşim alıp gelmiş.. İnternetten faydalarına bakayım dedim şok oldum ..
1-2 tane narın tanesinden bahsediyorum kanamaya neden olduğu yazıyo kızlar ki ibrahim saraçoğlunun kendisinden de duymuştum düşüğe neden olur kanama yapar yada kanamayı artırır diye aman deyim sakın
Nar sakın ama sakın yemeçünkü çok etkili maddeler içeriyormuş ve hamileliğin ilk aylarında kesinlikle sakıncalıymış kanama ve düşüğe sebep oluyormuş aklınızda bulunsun.. benımde canım nar istemişti eşim alıp gelmiş.. İnternetten faydalarına bakayım dedim şok oldum ..
1-2 tane narın tanesinden bahsediyorum kanamaya neden olduğu yazıyo kızlar ki ibrahim saraçoğlunun kendisinden de duymuştum düşüğe neden olur kanama yapar yada kanamayı artırır diye aman deyim sakın
aaa bak yanlış bilgiye bak az kalsın düşürüyodum bebeği....böylee bilgileri paylaşalım kızlar kaş yaparken göz çıkarmayalım.aslında bence hiç bir meyve sebze normal yendiği zaman bu kadar zarar verememeli...saolunnn1-2 tane narın tanesinden bahsediyorum kanamaya neden olduğu yazıyo kızlar ki ibrahim saraçoğlunun kendisinden de duymuştum düşüğe neden olur kanama yapar yada kanamayı artırır diye aman deyim sakın
merhaba benim sat 26 eylül ve şu an 5 haftalık hamişim. doğumumda 3 temmuza geliyor. dün doktora gittim alttan muaenede keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonrada kalp atışını görmeye gidicez. ve görürüz İnşallah. 2 oğlum var biri 10 diğeri 6 yaşında. ocak ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. ona çok üzüldüm ama bu gebeliğim bir teselli olacak İnşallah. İnşallah kızım olur diyorum ama öncelikle sağlıklı olması önemli. erkekte olsa üzülmem. gelişmeleri buraaya yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum. benide aranıza alırmısınız.:)))
ewet canım benim geçen sefer sağ kasıktaydı erkek ti şimdi de sağdaselam kızlar bugün test aldım ama şimdi yapmalı mıyım sabah mı yapmalıyım bilemedim.siz bebişinizin hangi tarafta oluştuğunu biliyor musunuz? ben bu ay sağ taraftan yumurtladım eğer hamileysem bebiş sağ tarafta oluşuyor bi ara okumuştum bebiş sağdaysa erkek soldaysa kız diyorlardı ama başka bi formda yumurta takibi yaptırıp bebişi sağda olupta kız bebeği olanlarda çoktu ne adar doğru bilemiyorm . birde istanbul anadolu yakasında hastane ve doktor tavsiyesinde bulunabilecek var mı iyi güler yüzlü ilgili bir doktorum olsun istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?