İnşallah o da olacak yavrum herşeyi zamana bırakmak belki en güzeli....Sen kendini ve bebeğini düşün.O da anlayacaktır hatasını...allah hepimizin yanında olsun ama şuanki halimi tarif etmeye kelimeler yetmez keşke aile olabilmeyi kenetlenmeyi becerebilseydik
hmm bılıyorum orayı emıyete sık sık gıderızdee:44:bebegımın amcası emlıyet mensubudaaannem bağyazı köyünden rızvan diyede geçer itfaaiye bildiğim kadarıyla yukarı tarafta bizde geleli 16 sene oldu canım rabbim izniyle hayırlısıyla doğum yaparız yenişehir büyük emniyet müdürlüğünün o tarafa düşüyor canım benim hangi doktora gidiyorsun sen kendinide fazla yorma misafirin varmış rabbim yar ve yardımcın olsun
çok yoruldum artık kavgadan ağlamaktan hep üzülmekten bu kadarını haketmiyorum artık herşeyi kırıp dökesim var allah biliyo neyin ne olduğunu
yine yine eşim bu sefer çok fena kavga ettik varsa yoksa başkaları ne ben ne bebeğim umrunda olamadık ağzıma ne gelirse söyledim
bende araştırdım ne iş den ne de ailesinden hiçbişey yok o kadar rahat ne gezmelerinden ne arkadaşlarından ne kumarından vazgeçmedi hep alttan aldım bende bi kere bile ne sölediyesem haklısın doğru söylüyosun demedi düşünsene sen hep fikrini söylüyosun ama bi kere bile sen doğrusun demiyo küfür ediyo çok büyük hayal kırıklığı aslında ona ağlıyorum
canım sinirlendiysen kır dök boşver o da senin sinirlenebileceğini görsün ama tabi işi kendine arar vermeye götürme, iyi yapmışsın sinirini kus ona, ama kafana takma kendini düşün, ne derse desin sen başka insanlarla kafanı dağıtmaya çalış, eşinin ailesinden alabilirsen destek al, allah yardımcın olsun bebeğine ve sana sağlık versin.. müsadenle ben bugun çıkıyorum yarın iyi haberlerini almak dileğiyle
hmm bılıyorum orayı emıyete sık sık gıderızdee:44:bebegımın amcası emlıyet mensubudaaannenın koyunudebılmıyorum duymadımyanii hayırlısı ınsl..bende tek dene gıdıyorumm aytul hnm aa esın ne ıs yapıyorr benımkı organızede bellonada canım....i ce tanısalımm hehehe
Canım benim o gözyaşlarına yazık....Dİyorum ya biz sana ne yazsak fayda etmez ama belki biraz olsun rahatlatır seni...Hayal kırıklığında haklısın,üzülmekte de haklısın ama şimdi birazcıkta olsa kafana takmamaya çalış...Terapiste götürmeyi dene diyeceğim ama sana bağırır diye korkuyorum....
çok yoruldum artık kavgadan ağlamaktan hep üzülmekten bu kadarını haketmiyorum artık herşeyi kırıp dökesim var allah biliyo neyin ne olduğunu
ne oldu kuzum sakin lütfen sakın kendiniz üzme strese girme bebeğini düşün
bulantı için dramamıne iç kardeşim gebeyken süreklı içti hıcbırsey olmadı zaten ıcındede yazıyor benım bulantılarımı cok azalltı sımdı rahatım kardesım çok kötu oluyordu hastahanede süreklı serum yıyordu ama dramamıne ıle oda azaltmıstı
eşim yüzünden kötü kavga ettik sanki karısı değilim zaten hep bebeği düşünüyorum nasıl dayancam bilmiyorum
hmm bılıyorummmmm ..bu arada ben zaten kvlerle kalıyorumm ınsl eve nıyetlıyız bakalım kısmetlı ıse bebegım alırız evıcazımızıııadım özlem canım eşim orta anadolu fabrikasında aşçı tatlım bende bugün akşam kayınvalideme gitcem doğum evinin orda oturuyor
hmm bılıyorummmmm ..bu arada ben zaten kvlerle kalıyorumm ınsl eve nıyetlıyız bakalım kısmetlı ıse bebegım alırız evıcazımızıııascıı bızımde tanıdıklar var orda calısannnn bende suzan
canım o gün geldiği zaman hiç korkun olmuyor tam aksine insana bir sakinlik geliyor tabi ben normal doğum yapamadım sezeryan oldum ama hemen kendime geldim bebeğimi sordum ilk önce sütümde hemen geldi yalnız ben doğuma girmeden zem zem suyu içtim elime yüzüme karnıma sürdüm sudan hurmada yedim dua ettim çok güzel geçti
ayy ınsll yaa suankı duam bebegımı saglıcakla kucagımıza alıp evımızde oturmak sende bılırsın kıralar yuksekk oraya verecegımıze ıkı katını kendı evımıze verıp oturalım dıyoruz ınsll bebegımızı kendı evımızde buyutmek nasıp olur ınsll alırız ewimizii yaaaaaaainşallah alırsınız ev canım bende ilk sene kirada oturdum ilk çocuğuma 4 aylık hamileydim ev aldık hiç aklımızda yoktu rabbim bebeğin rızkını verir canım sizde alırsınız evi
bende haftada bır cuma gusulu alıp 3 yudum zem zem ıcıyorum sıfa nıyetıne ınsll doguma yakında hurma yıcem dogumu kolaylastırırmıs hel bır o gunlere gelelımde ınslllcanım o gün geldiği zaman hiç korkun olmuyor tam aksine insana bir sakinlik geliyor tabi ben normal doğum yapamadım sezeryan oldum ama hemen kendime geldim bebeğimi sordum ilk önce sütümde hemen geldi yalnız ben doğuma girmeden zem zem suyu içtim elime yüzüme karnıma sürdüm sudan hurmada yedim dua ettim çok güzel geçti
kızlar özellikle yatağa yattığımda bir korkudur alıyor beni doğumla ilgili,korkuyorum doğumdan bir de normal doğum istiyorum inşallah sağlığım elverirse,vajinusmusu yendim hemen hamile kaldım belki de bu korkutuyor beni,sizde de varmı bu korku?
canımm benım ben gecen aylarda dınsel ıcerıklı bır dergıde dogum u okumustum rabbımole ınce ayrıntılı dusunmuskı o sancıların o krampların daha bılmedıklerımızın o kdr bıze kolaylıgı varkı ınsl dogumumuz yaklasıtıgında paylasırızz bılgılerımızııııkorkma yanı rabbım sen o endıseye dusmeden senı hazırlar zatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?